Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Επειδή δεν νιώθω έτοιμη και η κόρη μου είναι μόνο 1,5 χρόνων, έχει ανάγκη από αγκαλίτσες και με ποιο δραστήρια μαμά. Για αυτό ρωτάω, αν αξιζει, ή είναι χαμένη υπόθεση. Είναι μέρες που διαβάζω για τα ΒΒ πτι δεν έχουν καλά ποσοστά όποτε έχω μπει σε σκέψεις.

Γεια σου συναγωνίστρια !!!! Πως είστε ; Εγω πιστεύω αξίζει και για να τις έχουν κρατήσει σημαίνει ότι μπορούν να δώσουν εγκυμοσύνη , μπορείς να επικοινωνήσεις και με το εμβρυολογικό για περισσότερες πληροφορίες  , το θετικό είναι ότι είσαι μικρή και όταν νιώσεις έτοιμη προχωράς ! 

2 ώρες πρίν, Elafaki83 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, μου δίνει δύναμη… απλά νιώθω μια απογοήτευση γιατί ήταν 4 έμβρυα κ υποτίθεται ότι εξ αρχής θα έπρεπε φαντάζομαι να ήταν υψηλή, ενώ η αρχική είχε βγει 103 μόνο… κ σήμερα ανέβηκε πολύ λίγο… τι να πω..; Συγκρατούμε να δω πως θα εξελιχθεί… απλά θεωρώ ότι με 4 έμβρυα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη η χοριακη κ όχι μόνο 103… αν κ γιατρός δεν είμαι… 

Πραγματική κάνε λίγο υπομονή και θα ξεκαθαρίσει σύντομα … οι βλαστοκυστες ήταν άριστες , πρόσφατα τις μαζέψατε ; Ή είχες κατάψυξη ;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αντε με το καλο να τον δεχτεις! ναι, κανει καλο το λιγο χωρια, αλλα οχι στην εγκυμοσυνη! και οχι τοσο πολυ καιρο!

νηπιαγωγος ε? ωραια! ποτε τελειωνεις? με την εγκυμοσυνη δε δυσκολευεσαι?

οταν εμεινα εγκυος στο πρωτο ειχα να τελειωσω τη διπλωματικη εργασια απο το μεταπτυχιακο μου. τελικα την τελειωσα αφου γεννησα και το δευτερο...!!!

Κορίτσι συνέχισε να διαβάζεις εσυ... Εγώ δεν αντέχω άλλο... Θα σας πω καληνύχτα!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πολλη επιπλοσυζητηση βρε παιδι μου! στη 46 ειμαι! εμεις ειχαμε κρεβατακι απο την κουνιαδα μου. ευτυχως που δεν χρειαστηκε να παρουμε καινουργιο, γιατι τζαμπα θα πηγαινε. ο μεγαλος μου μονο μια μερα κοιμηθηκε στο κρεβατακι. και αυτο, αφου ειχε γεννηθει η μικρη. απο ζηλεια θελησε να κοιμηθει εκει! και η μικρη, απο τριων ως επτα μηνων περιπου. για να δουμε, θα σπασουμε το ρεκορ στο τριτο?!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

καλημερουδιααααααααααααααααααααα

εχτες δεν τα καταφερα να μπω να πω τα νεα μου γιατι οταν γυρισαμε απο τον γιατρο ειχα ξενους!!τεσπα παμε στα νεα

το μωρακι ειναι μια χαρα μεγαλωνει!!!η θεση που ειχε ηταν με την πλατη ετσι δεν μπορεσαμε να δουμε και πολλα πραγματα εκτος απο την πλατη του!!!με ρωτησε αν μαθαμε φυλο στην αυχενικη και αν θελω να μου πει του ειπα οτι μας ειπε αγορακι και μας το επιβαιβεωσε και αυτος!!για την δυσκιλιοτητα μου εδωσε μια σκονη να την διαλυω στο νερο σημερα θα την παρω να την δοκιμασω και να σας πω!!ρωτησαμε και τιμες για την καισαρικη και μας ειπε οτι ο γιατρος θελει 1700 ευρο και η κλινικη για τρια βραδυα μονο γιατι τοσο αφηνει αυτος θελει 1800 συνολο 3500!!!καλα μου φανηκαν γιατι ειχα ακουσει και εξοφρενικες τιμες!!λοιπον σας αφηνω πρεπει να ετοιμαστω για την εκδρομη μας!!!φιλια και καλο σαββατοκυριακο!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

αντε με το καλο να τον δεχτεις! ναι, κανει καλο το λιγο χωρια, αλλα οχι στην εγκυμοσυνη! και οχι τοσο πολυ καιρο!

νηπιαγωγος ε? ωραια! ποτε τελειωνεις? με την εγκυμοσυνη δε δυσκολευεσαι?

οταν εμεινα εγκυος στο πρωτο ειχα να τελειωσω τη διπλωματικη εργασια απο το μεταπτυχιακο μου. τελικα την τελειωσα αφου γεννησα και το δευτερο...!!!

να σου πω δεν είμαστε παντρεμένοι απλά εχουμε σχέση, τα εισιτήρια τα κλίσανε από το Φεβρουάριο εγω του είπα να μην το ακυρώσει και να παει γιατι στο κατω κατω δεν ειμαι δα και ετοιμόγεννη άρα εμενα δεν με χαλασε αυτό....

ναι τελειώνω θα τελειώσω φέτος μάλλον αλλά δεν ειναι και σίγουρο λογο του μωρού.... ε ακόμη είμαστε κλιστεί δεν ξέρω αν θα δυσκολεύομαι.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

καλημερουδιααααααααααααααααααααα

εχτες δεν τα καταφερα να μπω να πω τα νεα μου γιατι οταν γυρισαμε απο τον γιατρο ειχα ξενους!!τεσπα παμε στα νεα

το μωρακι ειναι μια χαρα μεγαλωνει!!!η θεση που ειχε ηταν με την πλατη ετσι δεν μπορεσαμε να δουμε και πολλα πραγματα εκτος απο την πλατη του!!!με ρωτησε αν μαθαμε φυλο στην αυχενικη και αν θελω να μου πει του ειπα οτι μας ειπε αγορακι και μας το επιβαιβεωσε και αυτος!!για την δυσκιλιοτητα μου εδωσε μια σκονη να την διαλυω στο νερο σημερα θα την παρω να την δοκιμασω και να σας πω!!ρωτησαμε και τιμες για την καισαρικη και μας ειπε οτι ο γιατρος θελει 1700 ευρο και η κλινικη για τρια βραδυα μονο γιατι τοσο αφηνει αυτος θελει 1800 συνολο 3500!!!καλα μου φανηκαν γιατι ειχα ακουσει και εξοφρενικες τιμες!!λοιπον σας αφηνω πρεπει να ετοιμαστω για την εκδρομη μας!!!φιλια και καλο σαββατοκυριακο!!!!

καλημέρα σου.... καλή είναι αναλόγος η τιμή και εγώ περίμενα λίγο περισσότερα.....άντε καλό σαββατοκυριακο και σε σενα!!!! φιλιά πολλά....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Νίκη και Αννίτα.

Αννίτα είσαι καλύτερα με το άγχος σου τώρα που είναι καλά το μωράκι σου? Για το πλέξιμο που ρώτησες είχα κάνει μια προσπάθεια να μάθω τον χειμώνα όχι με μεγάλη επιτυχία. Εμένα μου τα πλέκει η γιαγιά μου, καμιά φορά της αγοράζω μόνο τα μαλλιά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα Νίκη και Αννίτα.

Αννίτα είσαι καλύτερα με το άγχος σου τώρα που είναι καλά το μωράκι σου? Για το πλέξιμο που ρώτησες είχα κάνει μια προσπάθεια να μάθω τον χειμώνα όχι με μεγάλη επιτυχία. Εμένα μου τα πλέκει η γιαγιά μου, καμιά φορά της αγοράζω μόνο τα μαλλιά.

το όνομα σου εσένα ποιο είναι ;;; έχω αρχίσει και ξεχνάω

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Ελευθερία με λένε. Αχ έχω πάλι ναυτία σήμερα!

μα γιατί έτσι με ναυτίες ακόμη;

εγώ είχα αρκετές ναυτιές την 6-8 εβδομάδα και μετά σιγα σιγά δεν μου ξαναχτύπησαν την πόρτα. στην πρώτη σου εγκυμοσύνη ήσουν έτσι;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...