Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ουφ τώρα κοιμήθηκε η μικρά από τις 4 παρά που είχε ξυπνήσει αφού πρώτα άδειασε τελείως τις μπουκάλες:)

Ο μικρός κοιμήθηκε ένα 3ωρο το μεσημέρι οπότε καλές 11. Αλλά έχω ξαναπεί, ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΙΣΟΝ ΚΑΝΕΝΑ. Μου φαίνεται παιχνιδάκι να είμαι μόνο με το ένα από τα δυο.

Περιμένω τον ξάδερφό μου να έρθει να δει την μικρή. Που δεν θα την δει δηλαδή γιατί κοιμάται. Αν ξυπνήσει έχει καλώς, αλλιώς χάσατε που λέει και η Αντωνίτσα:)

Μαργαριτάκι μπράβο σας. Προσπάθησε χωρίς ψευδοθηλή και σε λίγο καιρό θα σκληρύνει η δική σου και θα είστε μια χαρά. Θα σου φτιάξει τις θηλές η μικρή και δεν θα έχει πρόβλημα με το επόμενο. Και εγώ είχα μικρές θηλές και τις πρώτες μέρες στο μαιευτήριο προσπάθησα με ψευδοθηλές αλλά δεν με βόλεψαν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γωγω πόσο σε χαίρομαι!!Κοιμησου όσο μπορείς....άκου μας...:(

Γωγω(γειτόνισσα) κατσε περιμενε να κλεισουμε καμια σουίτα μαζί στο Δαφνί να μας κανουν κ έκπτωση..χεχε....αχ....ας ειμαστε αισιοδοξες....:(:)

Γυρίσαμε απο τον παιδίατρο...μια χαρα οι μικρες η μια μονο ειναι λιγο ερεθισμενος ο λαιμος της και εχει σιναχι και μας εδωσε αμοξιλ για 10 μέρες...

Σήμερα Τσικνοπέμπτη,,,,μόλις παρήγγειλα......:)

Αχ γειτόνισσα περαστικά σας!Τώρα που είναι ήσυχος και η μικρή κοιμάται λέω τι τρελή είμαι και ουρλιαζα το πρωί όταν τα βλέπω έτσι ήσυχα ηρεμώ κι εγώ.

Καλή σας όρεξη εμένα ψήνουν όλοι στη μαμα μου και θα μου τα φερουν έτοιμα τώρα τι ώρα θα τα φάω είναι άλλο θέμα:tongue:

Καλησπέρα σας κορίτσια! Βλέπω ότι είστε καλά όλες και τα μωράκια σας.

Έιδα ότι βάλατε κιλά, ότι θηλάζετε χωρίς ψευτοθηλές, η Γωγώ ετοιμάζετε και ετοιμάζετε και τα βαφτήσια των μικρών σας.

Δεν πρόλαβα και πολλά σήμερα γιατί ο σύζυξ είχε όρεξη για ψήσιμο και είπε τα αδέρφια μου. Και μια και είμαστε μικρό σόι μαζευόμαστε 12 άτομα και η μπέμπα μου. Και να φανταστείτε ότι δεν θα έρθει ο ένας ο αδερφός μου που είναι 5 άτομα. Αλλά δεν πειράζει όμορφα θα είναι. Τώρα είναι έξω ο σύζυγος με τα 2 αδέρφια μου και ψήνουν. Εγώ με τη μαμά μου και τις νύφες μου ετοιμάσαμε τις σαλάτες και σε λίγο θα ανεβούμε στο σπίτι της μαμάς μου για φαγητό.

Καλή τσικνοπέμπτη κορίτσια!!!

Αναρωτιέστε πότε μεγαλώνουν έ? Για πότε θα γίνουν 2 και δεν θα το πιστεύετε!!! Αλήθεια από την παρέα εμείς είμαστε οι πιο μεγάλες κοπέλες? Την Δευτέρα σαραντίζουμε. Πότε γεννήθηκε και πότε μεγάλωσε δεν το κατάλαβα. Θα πάμε και γιατρό να δούμε πόσο μεγαλώσαμε.

Καλή όρεξη Σόνια μου αχ το ξέρω ότι μεγαλώνουν αλλά εμενα η καλυτερη ηλικια είναι αυτή που είναι τώρα ο γιος μου απο ενός χρόνου και μετά έχουν πολύ πλάκα μπορείς και μιλάς μαζί τους.Καλή τσικνοπέμπτη!

Γωγουλα καλη ορεξη καλα να περασεις μη το βαζεις κατω μπεμπα περίμενε ακόμα λίγο!

zxG9p3.png

owokp3.png

αχ μπράβο Σόνια!Τί ωραια!!!!!καλα να περάσετε!!!!!

Ευχαριστούμε πολύ!!! Αχ μωρέ με όλα αυτά που συμβαίνουν μόνο αυτό μας έμεινε πλέον! Να μπορούμε να περνάμε καλά!!!

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

Ουφ τώρα κοιμήθηκε η μικρά από τις 4 παρά που είχε ξυπνήσει αφού πρώτα άδειασε τελείως τις μπουκάλες:)

Ο μικρός κοιμήθηκε ένα 3ωρο το μεσημέρι οπότε καλές 11. Αλλά έχω ξαναπεί, ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΙΣΟΝ ΚΑΝΕΝΑ. Μου φαίνεται παιχνιδάκι να είμαι μόνο με το ένα από τα δυο.

Περιμένω τον ξάδερφό μου να έρθει να δει την μικρή. Που δεν θα την δει δηλαδή γιατί κοιμάται. Αν ξυπνήσει έχει καλώς, αλλιώς χάσατε που λέει και η Αντωνίτσα:)

Μαργαριτάκι μπράβο σας. Προσπάθησε χωρίς ψευδοθηλή και σε λίγο καιρό θα σκληρύνει η δική σου και θα είστε μια χαρά. Θα σου φτιάξει τις θηλές η μικρή και δεν θα έχει πρόβλημα με το επόμενο. Και εγώ είχα μικρές θηλές και τις πρώτες μέρες στο μαιευτήριο προσπάθησα με ψευδοθηλές αλλά δεν με βόλεψαν!

Εευθερια μου ειναι σα να ζουμε μαζι και εμενα ο μικρος κοιμηθηκε 3.5 ωρες το μεσημερι οποτε μαζι θα ξενυχταμε!

zxG9p3.png

owokp3.png

γειά σας κοριτσάκια Καλή Τσικνοπέμπτη....εγώ από εχτές είμαι μόνη μου λείπει ο άντρας μου εκτός και γυρίζει αργά σήμερα οπότε μάλλον μοναχική η φετινή τσικνοπέμπτη αλλά με μία πριγκίπισσα σπίτι.....εμένα έχει ημέρες που πονάει η κοιλιά της αλλά και τρώει και ενεργείται κανονικά δεν μπορω να καταλάβω τι της φταίει αλλά όλο πετρώνει η κοιλιά της και της δίνω από εχτές κιντερτέ αλλά δεν βλέπω διαφορά ....τώρα θα ψάξω στο ιντερνετ για καμιά πατέντα εχτές δεν κοιμηθήκαμε το βράδυ καθόλου ...

HXSnp2.png

γειά σας κοριτσάκια Καλή Τσικνοπέμπτη....εγώ από εχτές είμαι μόνη μου λείπει ο άντρας μου εκτός και γυρίζει αργά σήμερα οπότε μάλλον μοναχική η φετινή τσικνοπέμπτη αλλά με μία πριγκίπισσα σπίτι.....εμένα έχει ημέρες που πονάει η κοιλιά της αλλά και τρώει και ενεργείται κανονικά δεν μπορω να καταλάβω τι της φταίει αλλά όλο πετρώνει η κοιλιά της και της δίνω από εχτές κιντερτέ αλλά δεν βλέπω διαφορά ....τώρα θα ψάξω στο ιντερνετ για καμιά πατέντα εχτές δεν κοιμηθήκαμε το βράδυ καθόλου ...

Δοκιμασες σεσουαρ ή ηλεκτρική σκούπα?? Ηρεμούν με αυτα...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εμεις παλι τρώμε αφου πρωτα γεμίσαμε με "μουσταρδες" τον τόπο!! Ελευθερια κι εσένα μένει ωρες ξύπνια ε?

Το ανώτερο 3-3,5 ώρες όχι παραπάνω. Σήμερα μόνο που έκανε τόσες πολλές ώρες αλλά είχα κόσμο το απόγευμα και προφανώς ξεσηκώθηκε και αυτό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

μανουλες μου γλυκειες φιλεναδιτσες μου λειπετε δεν προλαβαινω καν να ανοιγω το λαπτοπ ...ακομα ειμαι στα χαμενα με το προγραμμα και σημερα ξεκινησα να συμμασευω τα ασυμμαζευτα του σπιτιου που τοσους μηνες δεν ηξερα καν που βρισκονται τα πραγματα μου...ξεκινησα λοιπον ενα ενα να ξεχωριζω και να συμμαζευω αλλα εχω πολυ δρομο ακομα γιατι απο την μετακομιση μας τον αυγουστο δεν προλαβα να κανω τπτ!!

πραγματικα στεναχωριεμαι που δεν προλαβαινω να διαβασω τα νεακια σας!! ημουν παρων τοσους μηνες με στηριξατε τοσοοοοοοοο πολυυυυυυυυυυυυυ και τωρα σας εχασα!! θα σας ξαναβρω ομως δεν σας αφηνω εγω ετσι...θα τα καταφερω και θα μπω κ εγω σε ενα προγραμμα...

η μικρη μας με αγχωνει με το φαγητο της δεν τρωει την επιθυμητη ποσοτητα και θελουμε ενα 2ωρο για καθε γευμα,,,που να προλαβω μετα να ανοιξω το λαπτοπ...και συνεχεια κοιμαται ουτε κλαιει ουτε τπτ...σημερα μιλησα κ με συμβουλο αλλα ειπε εφοσον κανει 6-7 πανες τσισα και 3-4 κακα ειναι καλα ...εγω εξακολουθω να αγχωνομαι...

σας αφηνω παλι κοριτσακια μου γλυκα γιατι πρεπει να την ξυπνησω για να φαει...σας σκεφτομαι και μου λειπετε...!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Αναστασίτσα μου είδα σε μια φώτο ό,τι του δίνεις πιπίλα, ναι?

Σοφάκι σήμερα ξεφύλλιζα κάτι φυλλάδια που μου είχαν δώσει από το Μητέρα και γράφει σε ένα από αυτά για ένα ηρεμιστικό κατά τωνκολικών infacolic κάπως έτσι. Δεν ρωτάς τον παιδίατρο αν το επιτρέπει?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεια σας!Εδω ειμαι και εγω..Ηρθα να δωσω το παρον!Αυριο εχω καρδιοτοκογραφο και ο ανδρας μου φαγωθηκε οτι θα γεννησω αυριο..

Ειχα και πονακια χθες για καμια ωρα αλλα συνεχομενα!

Παω να διαβασω οτι μπορω..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...