Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα! 
      την φράση μόνο που είπες τόνισα. Πότε δεν είπα ομως ότι το έκανες κακοπροαίρετα! Ελπίζω να μην σε νευρίασα με τις απαντήσεις μου. 

καλό βράδυ! 

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εδω ειμαι κ παλι. απο το πρωι οπως ειπα πονουσα πολυ, αλλα περιμενα να παει 6 η ωρα για να παρω τη γιατρο. κ ξαφνικα απο τις 5.30 ο πονος σχεδον εξαφανιστηκε ,το ιδιο κ οι συσπασεις. πονεσα αρκετα παντως το μεσημερι. δεν το περιμενα οτι θα ποναω τοσο πριν γεννησω! ισως φταιει που κουραστηκα πολυ χθες, τι να πω!η μπεμπα παντως εχει ξεσαλωσει μεσα στην κοιλια, απορω πως χωραει! ο αντρας μου λεει οτι φτιαχνει τη βαλιτσα της για να βγει!!χιχι, μαζευει τα πραγματακια!!:lol::lol:

νατε βρε Γωγουλα! καλως να μας ερθει επιτελους το κοριτσακι!

πραγματικα για μενα ο ενατος ηταν χαλια.. δεν αντεχα τον εαυτο μου κ την τεραστια κοιλια ασε που δεν μπορουσα να κανω βημα απο το βαρος!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εδω ειμαι κ παλι. απο το πρωι οπως ειπα πονουσα πολυ, αλλα περιμενα να παει 6 η ωρα για να παρω τη γιατρο. κ ξαφνικα απο τις 5.30 ο πονος σχεδον εξαφανιστηκε ,το ιδιο κ οι συσπασεις. πονεσα αρκετα παντως το μεσημερι. δεν το περιμενα οτι θα ποναω τοσο πριν γεννησω! ισως φταιει που κουραστηκα πολυ χθες, τι να πω!η μπεμπα παντως εχει ξεσαλωσει μεσα στην κοιλια, απορω πως χωραει! ο αντρας μου λεει οτι φτιαχνει τη βαλιτσα της για να βγει!!χιχι, μαζευει τα πραγματακια!!:lol::lol:

Αντε Γωγουλα μου ωρα της ειναι σιγα σιγα αν και εσυ περνας τελεια στον ενατο δεν εχεις λογο να βιαζεσαι ευχαριστησου λιγο ακομα βολτες και υπνο!;)

zxG9p3.png

owokp3.png

νατε βρε Γωγουλα! καλως να μας ερθει επιτελους το κοριτσακι!

πραγματικα για μενα ο ενατος ηταν χαλια.. δεν αντεχα τον εαυτο μου κ την τεραστια κοιλια ασε που δεν μπορουσα να κανω βημα απο το βαρος!

Αντε Γωγουλα μου ωρα της ειναι σιγα σιγα αν και εσυ περνας τελεια στον ενατο δεν εχεις λογο να βιαζεσαι ευχαριστησου λιγο ακομα βολτες και υπνο!;)

ναι , δεν βιαζομαι καθολου!ευτυχως ειμαι πολυ ευκινητη ακομα! κοιμαμαι ενα 8ωρο σερι κ παω κ τις βολτιτσες μου!! σημερα που πονουσα κ εμεινα σπιτι μου κακοφανηκε!! διαβαζω κ απο σας τι με περιμενει κ λεω οσο προλαβαινω να βγω κ να κοιμηθω!!!:D

BJVqp3.png

ναι , δεν βιαζομαι καθολου!ευτυχως ειμαι πολυ ευκινητη ακομα! κοιμαμαι ενα 8ωρο σερι κ παω κ τις βολτιτσες μου!! σημερα που πονουσα κ εμεινα σπιτι μου κακοφανηκε!! διαβαζω κ απο σας τι με περιμενει κ λεω οσο προλαβαινω να βγω κ να κοιμηθω!!!:D

σε περιμενει κ τρελος ερωτας ομως!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Γωγω πόσο σε χαίρομαι!!Κοιμησου όσο μπορείς....άκου μας...:(

Γωγω(γειτόνισσα) κατσε περιμενε να κλεισουμε καμια σουίτα μαζί στο Δαφνί να μας κανουν κ έκπτωση..χεχε....αχ....ας ειμαστε αισιοδοξες....:(:)

Γυρίσαμε απο τον παιδίατρο...μια χαρα οι μικρες η μια μονο ειναι λιγο ερεθισμενος ο λαιμος της και εχει σιναχι και μας εδωσε αμοξιλ για 10 μέρες...

Σήμερα Τσικνοπέμπτη,,,,μόλις παρήγγειλα......:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Γωγω(γειτόνισσα) κατσε περιμενε να κλεισουμε καμια σουίτα μαζί στο Δαφνί να μας κανουν κ έκπτωση..χεχε....αχ....ας ειμαστε αισιοδοξες....:(:)

Γυρίσαμε απο τον παιδίατρο...μια χαρα οι μικρες η μια μονο ειναι λιγο ερεθισμενος ο λαιμος της και εχει σιναχι και μας εδωσε αμοξιλ για 10 μέρες...

περαστικα στη μικρουλα σου!!!

σ'εχουν τρελλανει κ τα τρια ε??? μπραβο σου παντως, αντεχεις!!!!

εμεις λεγαμε να βγουμε το βραδυ, αλλα δεν ξερω ακομα, περιμενω τηλ απο κατι φιλους να δουμε!ελπιζω να μη γεννησω εξω:rolleyes:

BJVqp3.png

περαστικα στη μικρουλα σου!!!

σ'εχουν τρελλανει κ τα τρια ε??? μπραβο σου παντως, αντεχεις!!!!

εμεις λεγαμε να βγουμε το βραδυ, αλλα δεν ξερω ακομα, περιμενω τηλ απο κατι φιλους να δουμε!ελπιζω να μη γεννησω εξω:rolleyes:

αχ Γωγω μου δεν αντεχω αλλα τί να κάνω??τα μωρα δεν εχουν καρτελακι επιστροφης,...χεχε

Να βγεις να βγεις Γωγω.....

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

αχ Γωγω μου δεν αντεχω αλλα τί να κάνω??τα μωρα δεν εχουν καρτελακι επιστροφης,...χεχε

Να βγεις να βγεις Γωγω.....

ουτε κ οδηγιες χρησης ε??:lol::lol:

τελικα θα μαζευτουμε σε ενα σπιτι!!

καληνυχτα κοριτσια!!!φιλακια στα μωρακια σας!!!!!!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εμεις σημερα Τσικνοπεμπτη φαγαμε ψάρια!!! Χα χα,αναποδοι τελείως!!!

Γωγώ τσικνισε το εξω σημερα κ γεννα μετα είπαμε!! Χι χι!

χιχι ναι αφου την λεω τη μπεμπα να κρατηθει λιγο ακομα!! η μαμα μου ειναι αρρωστη κ η κολλητη μου ειναι θεσ/νικη ως την κυριακη,οποτε της ελεγα της μπεμπας πριν να'ρθει απο δευτερα!! ελπιζω να μ'ακουσε!!!:lol::D

παω να ντυθω!!!!

BJVqp3.png

λες ε??? αχ αντε να δω πως θα νιωσω οταν την παρω αγκαλια!! ελπιζω η χαρα να ειναι μεγαλυτερη απο τον φοβο!!;)

ναι καλε θα με θυμηθεις!

μπραβοοο για τις μικρουλες!!!! τι παρηγγειλες????:tongue::tongue::tongue:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλησπέρα σας κορίτσια! Βλέπω ότι είστε καλά όλες και τα μωράκια σας.

Έιδα ότι βάλατε κιλά, ότι θηλάζετε χωρίς ψευτοθηλές, η Γωγώ ετοιμάζετε και ετοιμάζετε και τα βαφτήσια των μικρών σας.

Δεν πρόλαβα και πολλά σήμερα γιατί ο σύζυξ είχε όρεξη για ψήσιμο και είπε τα αδέρφια μου. Και μια και είμαστε μικρό σόι μαζευόμαστε 12 άτομα και η μπέμπα μου. Και να φανταστείτε ότι δεν θα έρθει ο ένας ο αδερφός μου που είναι 5 άτομα. Αλλά δεν πειράζει όμορφα θα είναι. Τώρα είναι έξω ο σύζυγος με τα 2 αδέρφια μου και ψήνουν. Εγώ με τη μαμά μου και τις νύφες μου ετοιμάσαμε τις σαλάτες και σε λίγο θα ανεβούμε στο σπίτι της μαμάς μου για φαγητό.

Καλή τσικνοπέμπτη κορίτσια!!!

Αναρωτιέστε πότε μεγαλώνουν έ? Για πότε θα γίνουν 2 και δεν θα το πιστεύετε!!! Αλήθεια από την παρέα εμείς είμαστε οι πιο μεγάλες κοπέλες? Την Δευτέρα σαραντίζουμε. Πότε γεννήθηκε και πότε μεγάλωσε δεν το κατάλαβα. Θα πάμε και γιατρό να δούμε πόσο μεγαλώσαμε.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

παρήγγειλα κρέας πα:ι:δάκια αρνι,2 πιτες κεμπαπ και κοτοπουλο και κολοκυθοκεφτεδες...μπιρες εχω...χεχε..μολις χτυπησα μία..

και αργοτερα θα πιω κ κανα καφε για να αντεξω το βραδυ αν εχουν κεφι κ οι μπεμπες βεβαια...:):)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...