Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εμεις τα βαφτισια θα τα κανουμε αρχες Αυγουστου που θα κατεβουν απο Σουηδια οι γονεις του άντρα μου..εγω ηθελα τωρα το Πασχα..αλλα anyway,,,εμενα Νικη μου ειναι 4 κιλα η μία..Μαργαριτα μου εμενα τους εχουν εξετασει την ακοη στο Μητερα,.μην ανησυχεις..μια χαρα ειναι η μπεμπα καλε...και εμενα με πιανουν διαφορα και καθομαι κ τις τεσταρω...χεχε

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια! τι κανετε? εγω μολις ταισα τον μπεμπη και τωρα τρω και γω γιατι ειχα σκυλοπεινασει!!! τα μικρα μου ειναι στον παιδικο και σε καμια ωρα τα περιμενω, οποτε βρηκα ευκαιρια να μπω λιγο!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Καλημερα και απο εμενα!!Δωρακι εμενα ειναι βαθυ μπλε τα ματια τους αλλα θα αλλαξουν νομιζω,,του γιου μου ηταν εντονο μπλε και τωρα ειναι πρασινα,,,αλλα οποτε φοραει μπλε ρουχα αλλαζουν και τα ματια του,,χεχε

Οι μπεμπες εχουν πιο κλειστο χρωμα..Αχ κοριτσια εγω σημερα τα παιξα...το πρωι δεν ειχα σηκωμο και οταν σηκωθηκε ο αντρας μου του εκανα με νόημα οτι ειμαι λιωμα και ανελαβε τα παιδια ως τις 12 κ μετα πηγε στο γραφειο...τωρα θα κανονισουμε να ερχεται μια κυρια που με βοηθουσε κ με τον γιο μου στις αρχες 3 μερες τη βδομαδα γιατι δεν παει αλλο...κλεισμενη στο σπιτι κ άυπνη με βλεπω στο Δαφνι στο τελος..

αχ, με διδυμα και ακομη ενα μωρο, πρεπει να ειναι πολυ δυσκολα ε? τον μεγαλο τον εχεις στο σπιτι ε? εμενα ο παιδικος με εσωσε φετος παντως.

απο αυπνια...αστα, και η πλακα ειναι οτι ο αντρας μου απορει γιατι ειμαι κουρασμενη!!!!!

αχ, με διδυμα και ακομη ενα μωρο, πρεπει να ειναι πολυ δυσκολα ε? τον μεγαλο τον εχεις στο σπιτι ε? εμενα ο παιδικος με εσωσε φετος παντως.

απο αυπνια...αστα, και η πλακα ειναι οτι ο αντρας μου απορει γιατι ειμαι κουρασμενη!!!!!

αστα να πανε...ναι τον εχω και τον μεγαλο εδω...μου φαινεται θα αρχισω κ γω να ψαχνομαι για κανεναν παιδικο σε κανα μηνα να εχει στρωσει λιγο ο καιρος..τα πας και τα 2 σου??εγω απο Σεπτεμβρη σκεφτομαι να τα στειλω και τα 3......

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

τι ωραια.... και τι χρωματα εχει το μωρακι σου;

Ανοιχτοχρωμη ειναι με ξανθο σκουρο μαλλι και εχει κ μια τουφιτσα ξανθια ασχετη στα μαλλια!!!

Δωρα, τα ραμματα που σου εκαναν ειναι απορροφησιμα η θα πας να σου τα βγαλουν?

Απορροφησσημα ειναι.Εσενα??

Καλημερα και απο εμενα!!Δωρακι εμενα ειναι βαθυ μπλε τα ματια τους αλλα θα αλλαξουν νομιζω,,του γιου μου ηταν εντονο μπλε και τωρα ειναι πρασινα,,,αλλα οποτε φοραει μπλε ρουχα αλλαζουν και τα ματια του,,χεχε

Οι μπεμπες εχουν πιο κλειστο χρωμα..Αχ κοριτσια εγω σημερα τα παιξα...το πρωι δεν ειχα σηκωμο και οταν σηκωθηκε ο αντρας μου του εκανα με νόημα οτι ειμαι λιωμα και ανελαβε τα παιδια ως τις 12 κ μετα πηγε στο γραφειο...τωρα θα κανονισουμε να ερχεται μια κυρια που με βοηθουσε κ με τον γιο μου στις αρχες 3 μερες τη βδομαδα γιατι δεν παει αλλο...κλεισμενη στο σπιτι κ άυπνη με βλεπω στο Δαφνι στο τελος..

Ωχ οχι κοπελια δεν θελουμε να πας στο Δαφνι!!! Κρατα γερα μεχρι να ερθει κυρια που θα σε βοηθαει!!!:wink:;-):wink:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αστα να πανε...ναι τον εχω και τον μεγαλο εδω...μου φαινεται θα αρχισω κ γω να ψαχνομαι για κανεναν παιδικο σε κανα μηνα να εχει στρωσει λιγο ο καιρος..τα πας και τα 2 σου??εγω απο Σεπτεμβρη σκεφτομαι να τα στειλω και τα 3......

ναι, και τα δυο πηγαινουν. ξεκινησαν το σεπτεμβριο ο μεγαλος και τον οκτωβριο η μικρη (ηταν 18 μηνων).

και τα τρια?!!! ΧΑΧΑ, ΚΑΛΟ! ξεκινας δουλεια? εγω δεν ξερω τι να κανω....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ευτυχως δεν χανεις το χιουμορ σου!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αχ βρε κοριτσια και κανω εγω παραπονα που ενα μωρακι εχω πολύ γαιδουρα ειμαι....

μπραβο παντως σας θαυμαζω..

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

γεια σας κοριτσια! τι κανετε? εγω μολις ταισα τον μπεμπη και τωρα τρω και γω γιατι ειχα σκυλοπεινασει!!! τα μικρα μου ειναι στον παιδικο και σε καμια ωρα τα περιμενω, οποτε βρηκα ευκαιρια να μπω λιγο!

Γεια σου Μαρια μου,καλα εισαι? Εμενα μολις αρχισε να γκρινιαζει η μπεμπα...ΠΑΛΙ!!!:rolleyes::rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

αχ βρε κοριτσια και κανω εγω παραπονα που ενα μωρακι εχω πολύ γαιδουρα ειμαι....

Νικη μου πιστευω στο 2ο κι εμεις ετσι θα ειμαστε... Τωρα ολα μας ερχονατι λιγο αποτομα!!;)

9AcEp2.png

nyy2p2.png

εσυ εχεις και τα μαθηματα ομως ρε. εισαι αλλη φαση. τουλαχιστον εμεις ειμαστε στο σπιτι.

ναι, και τα δυο πηγαινουν. ξεκινησαν το σεπτεμβριο ο μεγαλος και τον οκτωβριο η μικρη (ηταν 18 μηνων).

και τα τρια?!!! ΧΑΧΑ, ΚΑΛΟ! ξεκινας δουλεια? εγω δεν ξερω τι να κανω....

Λεω να ξεκινησω ναι αλλα με 3 παιδια και χωρις βοηθεια στην Αθηνα ή θα τα στειλω παιδικο ή θα πρεπει να αλλαξουμε πόλη,,,,ή χωρα....καμια άλλη πρόταση???!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Λεω να ξεκινησω ναι αλλα με 3 παιδια και χωρις βοηθεια στην Αθηνα ή θα τα στειλω παιδικο ή θα πρεπει να αλλαξουμε πόλη,,,,ή χωρα....καμια άλλη πρόταση???!

....μμμμμ, λεω να πας για τσιγαρα.....χαχα, πλακα κανω!!!! χωρις βοηθεια δυσκολα. εγω ευτυχως εχω τη μαμα μου, μας μαγειρευει και κανει και λιγο σιδερο και αν χρειαστω κατι με τα παιδια μπορει να με βοηθησει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...