Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεια σας τι κανετε;

Νικη μου, μεγαλωνει ο μπεμπακος σου ε;

Εχεις παει στο 2 νουμερο στις πανες η οχι ακομη;

ναι μεγαλωνει:P:p....

οχι ακομη Αννα μου, αλλα σε λιγες μερες μας βλεπω να πηγαινουμε στ 2

Δεν το έχουμε σκεφτεί εμεις ακομα Εφη...

Κοριτσια να ρωτησω κατι... Τα μωρα σας τι χρωμα ματια εχουν τωρα?

εμενα μου φαινονται πρασινα, θα δουμε στη πορεια....:rolleyes:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχουν ενα γκριζο χρωμα δωρα μου αλλα ακομα να καθαρισει το ματια του!!νομιζω θελουν 3 μηνες για να δειξουν τι χρωμα θα εχουν!!!

Ναι η παιδιατρος μου ειπε στον 3ο μηνα παιρνει το τελικο χρωμα... Εμενα η μπεμπα εχει γαλαζια ματια οχι πολυ ανοιχτα αλλα καθε μερα ειναι πιο ανοιχτοχρωμα!!! Να χαρω ή όχι??? Δεν εχει ιχνος καφε ή αλλο χρωμα μεσα...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι η παιδιατρος μου ειπε στον 3ο μηνα παιρνει το τελικο χρωμα... Εμενα η μπεμπα εχει γαλαζια ματια οχι πολυ ανοιχτα αλλα καθε μερα ειναι πιο ανοιχτοχρωμα!!! Να χαρω ή όχι??? Δεν εχει ιχνος καφε ή αλλο χρωμα μεσα...

μακαρι να κρατησουν δωρα μου!!

παω να ετοιμασω φαγητο θα σχολασει ο γιος ο μεγαλος και θα ξυπνησει και ο μικρος να θελει γαλα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

την ιδια ε??ελπιζω να βρειτε!!!!

εχουμε περιοριστει πολυ γιατι εχουμε γαμους τον ιουλη που πρεπει να παμε...

και θελουμε να τα κανουμε βραδυ γιατι αυτο το μηνα και ειδικα μεσημερι θα λιωσουμε

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

εχετε γαλαζια ματακια στις οικογενιες;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

ποτε σκεφτεστε να βαπτισετε τα μωρακια σας??εμεις 14 ιουλιου το κλεισαμε εχτες:tongue::tongue::tongue:

εμεις αρχες Σεπτεμβριου σκεφτομαστε...που σκεφτεσε να κλεισεις Νικη; τον πρωτο μου τον βαφτησα στο Ginger αλλα τωρα σκεφτομαι για καπου ποιο φτηνα...

Παντως εμενα ο γιος μου ο μεγαλος 7 μηνων ειχα ματια καταπρασινα!!! τωρα εχουν γινει μελισσοπρασινα. τωρα αυτος δεν ξεχωριζω τι χρωμα εχουν. παντως για κατι σκουρο μου φαινονται. γκριζομπλε σκουρο ειναι προς το παρον..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Καθομουν κ σας διαβαζα..μολις ειχα βαλει τον μικρο για υπνο κ τον ακουσα να κλαιει...Δεν ξερω τι τον ενοχλησε αλλα δεν σταματαγε..τελικα τον πηρα αγκαλια κ αποκοιμηθηκε πανω μου αλλα ειναι ανησυχος...

Χθες βραδυ τον βαλαμε στην κουνια του στο δωματιο του να κοιμηθει...Καλα ηταν κ απο πονακια σχετικα καλυτερα..σηκωθηκε 1μιση ,κοιμηθηκε 3μιση.Μετα σηκωθηκε 6 κ κοιμηθηκε 8μιση.Εντελει ξυπνησε στις 10μιση κ τωρα κοιμαται στην αγκαλια της μαμας του......

εγω παντως τον εχω βαλει στο νουμερο 2 στα λιμπερο γιατι του ειναι μικρα το 1, τον σφιγγουν...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγω και ο αντρας μου οχι!!! Ο πεθερος μου εχει ομως... και πολυ ανοιχτα..:P:p

και εμενα ο μεγαλος μου απο τον πατερα μου τα πηρε! εμενα ειναι καφε και του αντρα μου καφε ποιο σκουρα απο τα δικα μου.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εμεις αρχες Σεπτεμβριου σκεφτομαστε...που σκεφτεσε να κλεισεις Νικη; τον πρωτο μου τον βαφτησα στο Ginger αλλα τωρα σκεφτομαι για καπου ποιο φτηνα...

Παντως εμενα ο γιος μου ο μεγαλος 7 μηνων ειχα ματια καταπρασινα!!! τωρα εχουν γινει μελισσοπρασινα. τωρα αυτος δεν ξεχωριζω τι χρωμα εχουν. παντως για κατι σκουρο μου φαινονται. γκριζομπλε σκουρο ειναι προς το παρον..

σκεφτομαστε σε κεντρο προς Παλαιχωρι αλλα θα ψαξουμε να δουμε, εχει ενα που λεγετε φραουλα δεν εχω παει και μου εχουν πει οτι εινακ καλα...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Καθομουν κ σας διαβαζα..μολις ειχα βαλει τον μικρο για υπνο κ τον ακουσα να κλαιει...Δεν ξερω τι τον ενοχλησε αλλα δεν σταματαγε..τελικα τον πηρα αγκαλια κ αποκοιμηθηκε πανω μου αλλα ειναι ανησυχος...

Χθες βραδυ τον βαλαμε στην κουνια του στο δωματιο του να κοιμηθει...Καλα ηταν κ απο πονακια σχετικα καλυτερα..σηκωθηκε 1μιση ,κοιμηθηκε 3μιση.Μετα σηκωθηκε 6 κ κοιμηθηκε 8μιση.Εντελει ξυπνησε στις 10μιση κ τωρα κοιμαται στην αγκαλια της μαμας του......

εγω παντως τον εχω βαλει στο νουμερο 2 στα λιμπερο γιατι του ειναι μικρα το 1, τον σφιγγουν...

ποσα κιλακια εχει παει το μωρακι σου;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Εγω και ο αντρας μου οχι!!! Ο πεθερος μου εχει ομως... και πολυ ανοιχτα..:P:p

Η παιδιατρος μου μου εχει πει οτι μετα τον 6ο μηνα φαινονται και πραγματικα τοτε το εβλεπα και εγω στα παιδια.

Τωρα της μικρης ειναι ακομη γκριζοπρασινα θα δειξει, δεν ξερω.Εγω και ο αντρας μου εχουμε καστανα ανοιχτα δλδ μελι.Ο μικρος μου γιος εχει τα ιδια με εμας και ο μεγαλος μου μαυρα σαν της αδερφης μου.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημερα και απο εμενα!!Δωρακι εμενα ειναι βαθυ μπλε τα ματια τους αλλα θα αλλαξουν νομιζω,,του γιου μου ηταν εντονο μπλε και τωρα ειναι πρασινα,,,αλλα οποτε φοραει μπλε ρουχα αλλαζουν και τα ματια του,,χεχε

Οι μπεμπες εχουν πιο κλειστο χρωμα..Αχ κοριτσια εγω σημερα τα παιξα...το πρωι δεν ειχα σηκωμο και οταν σηκωθηκε ο αντρας μου του εκανα με νόημα οτι ειμαι λιωμα και ανελαβε τα παιδια ως τις 12 κ μετα πηγε στο γραφειο...τωρα θα κανονισουμε να ερχεται μια κυρια που με βοηθουσε κ με τον γιο μου στις αρχες 3 μερες τη βδομαδα γιατι δεν παει αλλο...κλεισμενη στο σπιτι κ άυπνη με βλεπω στο Δαφνι στο τελος..

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...