Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ελευθερια μου γιατι εισαι μονη??:(

Ο άντρας μου δουλεύει και σχολάει μετά τις 5. Η μαμά μου ναι μεν μένει δίπλα αλλά έχει πολλές δραστηριότητες αλλά και ο μεγάλος μου δεν θέλει να πηγαίνει εκεί. Κολλημένος δίπλα μου είναι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια εχει απο το μεσημερι η μπεμπα δεν μπορει να ηρεμήσει!!! Ολο στο στήθος την βάζω... Αλλα δεν ξέρω αν πεινάει συνεχεια... Τωρα την εχει λιγο η μαμα,μου αγκαλιά. Ποναει μαλλον.... Εγω ηδη νυστάζω. Αμαρτία κ ντροπή που το λεω κ γκρινιαζω

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχ Λαμπρινη μου εδω δεν προλαβαινω εγω να την εχω αγκαλια ποσο μαλλον εσυ.Μεσα στις τυψεις ειμαι που δεν εχω πολυ αγκαλια την μπεμπα που δεν παιζω πολυ με το μικρο που δε προλαβαινω να κανω οσα θελω στο σπιτι.Αλλα τι να κανουμε 2 χερια εχουμε τι να προλαβουμε?

Αννουλα μου ετσι ειναι η καθε μια μας οτι μπορει εγω θηλαζω πχ καθε 3,5 ωρες για 20' μαξιμουμ μαζι με αλλαγμα ρεψιμο θελω μιση ωριτσα δεν αισθανομαι κουρασμενη.

Εσυ προλαβαινεις να παιξεις οσο θελεις με τα μεγαλα σου?

Tο ιδιο ωραριο εχουμε, αλλα εγω με το μπουκαλι.Τη νυχτα ισως κανει και περισσοτερη ωρα να ξυπνησει.Ελπιζω να την κοψει συντομα γιατι τα αγορια μου ξυπναγαν μεχρι 14 μηνων για γαλα τη νυχτα και οι δυο.

Κοιτα να δεις τα σαββατοκυριακα παιζουμε πιο πολυ, ειδικα επιτραπεζια.Τις καθημερινες δεν τους μενει χρονος, το πρωι σχολειο και το απογευμα διαβασμα, δραστηριοτητες και επαναληψεις παει η ωρα.Αν τους μεινει λιγος χρονος βλεπουν καποιο παιδικο η ποδοσφαιρο στη νοβα.

Αρα και εσενα σου μενει χρονος για τον μεγαλο σου, μπραβο μια χαρα το εχεις καταφερει το ωραριο για θηλασμο!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γεωργία πολύ βολική η μικρή σου, έχει πρόγραμμα κανονικό. Εμένα θηλάζει όποτε θέλει, πολύ συχνά όμως. Όσο είναι ξύπνια ανά 1 ώρα οπωσδήποτε και για 9 λεπτά, τελευταία το έχει πάει 6 λεπτά αλλά όχι πάντα. Πάντως 3,5 ώρες με τίποτα. Καμιά φορά θηλάζει και 2-3 φορές μέσα στην ώρα. Βέβαια έχω καταλάβει ό,τι κλαίει και επειδή θέλει αγκαλιές αλλά αισθάνομαι όπως εσύ. Που να προλάβω με ένα παιδί και τόσες άλλες δουλειές γύρω μου. Πολλές φορές δυσκολεύομαι και να μαγειρέψω, γκρινιάζει και δεν με αφήνει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

σημερα πήγαμε παιδιατρο και το μωρακι μας εχει γινει 3940 και 54 πόντους, δηλαδη εχει βάλει ενα κιλο απο την ημερα που γεννηθικε, και εχει ψηλώσει 5 πόντους :tongue::tongue::tongue:. και αυτό μονο απο το ζιζι μου χεχεχε...

μια χαρα όλα....

χαθηκα σημερα ειμασταν σπίτι της πεθερας μου απο τις 11 και ηρθαμε σπίτι η ωρα 8.30.. της αφησαμε το μωρο για 1 ωρα περιπου και πήγαμε κάπου, και όλο ειχα το μυαλο μου στο μωρο μου, σκεφτομουνα αν ειναι καλα κτλ, οταν το αφηνω της μαμας μου δεν ειμαι ετσι,,, γιατι μου συμβανει αυτό;;:confused:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Όσο για το ότι τον κακομαθαίνετε, διαφωνώ απόλυτα! Το μωράκι υποφέρει και σας θέλει δίπλα του παρηγοριά και δεν το κάνει για να του δώσετε προσοχή. Οπότε καλά κάνετε και τον παίρνετε στο κρεβάτι και του κάνετε αγκαλίτσες.

Α! Επίσης εχω τη μαμά μου εδώ και κάνει όλες τις δουλειές και με βοηθάει και με το μωρό! Μπράβο σε όλες σας που τα καταφέρνετε χωρίς βοήθεια!!

Και μένα δε μου γέμισαν το μάτι τα πάμπερς. Πιο καλά μου φάνηκαν τα babylino αλλά πήραμε αρκετά λίμπερο γιατί τα είχε 50% στα καρφούρ τις προάλλες.

Ανθη μου κ εγω εχω βοηθεια γενικα οσο μπορω! σημερα ειχα γυναικα να κανει τα πολλα κ ηρθε κ η κολλητη μου κ μαγειρεψε μια καρμποναρα. ειστε πολυ τυχερουλες οσες εχετε την μανουλα να βοηθαει!

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια κορίτσια.

Εγώ πάντως μόνη μου τώρα 2η μέρα και με τα δυο και τα έχω παίξει λίγο. Ιδίως όταν κλαίνε και τα δυο μαζί παρακαλώ να είχα άλλα δυο χέρια και άλλα δυο πόδια να τρέχω!

Ελευθερια μου τι κανεις? κουλια τα μωρακια σου! μα πως τα καταφερνετε με 2 παιδια? ηδη με το ενα ειμαι χαμενη!!!!!!!!!!!! κ εσυ Αντωνια!

σημερα πήγαμε παιδιατρο και το μωρακι μας εχει γινει 3940 και 54 πόντους, δηλαδη εχει βάλει ενα κιλο απο την ημερα που γεννηθικε, και εχει ψηλώσει 5 πόντους :tongue::tongue::tongue:. και αυτό μονο απο το ζιζι μου χεχεχε...

μια χαρα όλα....

χαθηκα σημερα ειμασταν σπίτι της πεθερας μου απο τις 11 και ηρθαμε σπίτι η ωρα 8.30.. της αφησαμε το μωρο για 1 ωρα περιπου και πήγαμε κάπου, και όλο ειχα το μυαλο μου στο μωρο μου, σκεφτομουνα αν ειναι καλα κτλ, οταν το αφηνω της μαμας μου δεν ειμαι ετσι,,, γιατι μου συμβανει αυτό;;:confused:

Μπραβο Νικουλα μου! τελεια το ταιζεις τον μικρουλη!! τι να λεμε τρα μανα ειναι μονο μια... δεν γινεται να εμπιστευτεις το ιδιο τους αλλους! οποιοι κ να ναι!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααααα

περασε και αυτο το βραδυ!!ξυπνημα καθε τρεις ωρες ακριβως μου εκανε εψες ο μικρος μου!!τωρα που ξημερωσε δεν λεει να ξυπνησει παει για 4 ωρες!!καψονι μου κανει:rolleyes::rolleyes:

σημερα εχω σιδερο και πλυμα,ευτυχως εβγαλε και λιγο ηλιο μπας και στεγνωσουμε κανενα ρουχο!!αποψε θα ερθει η μαμα μου και η αδερφη μου να ψησουμε(να τσικνοσουμε)!!!

α καλα εγω με την διαιατα δεν με βλεπω να τρωω!!!!!:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Τσικνοπεμπτη σημερα! αλλη μιαμιση εβδομ. και τελος οι αποκριες!

Βρε πως περναει ο καιρος!:rolleyes::rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Μαργαρίτα πως είστε?

καλα δωρακι μου. θα παμε σημερα παλι να μετρησουμε τον ικτερο. μακαρι να εχει πεσει. βρε κοριτσια παρατηρησα κατι λιγο ανησυχητικο. οταν ακουγεται ενας δυνατος θορυβος αποτομα η μπεμπα δεν αντιδραει καθολου. δεν τιναζεται η κατι. σαν να μην ακουει... το ειπα στην παιδιατρο κ ειπε οτι δεν το ειδαν αυτο στο μητερα κ θα το δουμε στο μηνα για να εχει ωριμασει κιολας ο ακουστικος πορος.

να ανυσηχω?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...