Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , linaa είπε:

Ε ναι καλέ βέβαια να τα κρατήσεις . Έκανες τόσο κόπο Κ τα έφτιαξες Κ ήσουν τόσο μικρή τι να κάνεις να τα πετάξεις ? 

Όταν είσαι έτοιμη τα χρησιμοποιείς . 

Επειδή δεν νιώθω έτοιμη και η κόρη μου είναι μόνο 1,5 χρόνων, έχει ανάγκη από αγκαλίτσες και με ποιο δραστήρια μαμά. Για αυτό ρωτάω, αν αξιζει, ή είναι χαμένη υπόθεση. Είναι μέρες που διαβάζω για τα ΒΒ πτι δεν έχουν καλά ποσοστά όποτε έχω μπει σε σκέψεις.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια, τι κανετε? ολες καλα? εχω μερες να μπω και.... εχω μεινει 60 σελιδες πισω!!! καλε ποτε θα τις διαβασω? εχουμε και καινουργιες από ό,τι βλέπω...καλως ηρθατε!

εγω ολα καλα με την εγκυμοσυνη. την αλλη βδομαδα παω γιατρο και τελος του μηνα για β επιπεδου.

δυστυχως τις δυο τελευταιες βδομαδες δεν τα πηγα και τοσο καλα με το ιντερνετ γι αυτο χαθηκα. το βραδυ πεφτω ξερη μαζι με τα μικρα. τα πρωινα απο τη δουλεια δεν μπορω πλεον να μπαινω γιατι μου φερανε μια κοπελα που κανει πρακτικη και ειναι συνεχεια μαζι μου...

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

γεια σας κοριτσια, τι κανετε? ολες καλα? εχω μερες να μπω και.... εχω μεινει 60 σελιδες πισω!!! καλε ποτε θα τις διαβασω? εχουμε και καινουργιες από ό,τι βλέπω...καλως ηρθατε!

εγω ολα καλα με την εγκυμοσυνη. την αλλη βδομαδα παω γιατρο και τελος του μηνα για β επιπεδου.

δυστυχως τις δυο τελευταιες βδομαδες δεν τα πηγα και τοσο καλα με το ιντερνετ γι αυτο χαθηκα. το βραδυ πεφτω ξερη μαζι με τα μικρα. τα πρωινα απο τη δουλεια δεν μπορω πλεον να μπαινω γιατι μου φερανε μια κοπελα που κανει πρακτικη και ειναι συνεχεια μαζι μου...

γεια σου,,, μια χαρά όλα!!!!! εγώ είμαι η Νίκη δεν ξέρω αν έχουμε ξαναμηλίσει.........

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

γεια σου,,, μια χαρά όλα!!!!! εγώ είμαι η Νίκη δεν ξέρω αν έχουμε ξαναμηλίσει.........

γεια σου! οχι, δεν εχουμε ξαναμιλησει. ειχα σχεδον δυο βδομαδες να μπω. αν οχι παραπανω. τωρα ειμαι στην 57 σελιδα και δε σε εχω δει ακομη! κοντευω!

απο κυπρο εισαι βλεπω ε? πρωτο παιδακι?

Διαφημίσεις

γεια σου! οχι, δεν εχουμε ξαναμιλησει. ειχα σχεδον δυο βδομαδες να μπω. αν οχι παραπανω. τωρα ειμαι στην 57 σελιδα και δε σε εχω δει ακομη! κοντευω!

απο κυπρο εισαι βλεπω ε? πρωτο παιδακι?

ναι απο κύπρο εσύ απο που;;;

ναι το πρώτο μου είναι :P:p:p... ακόμη δεν ξέρω φύλο,,,, λογικά θα μάθω την παρασκευη όταν πάω στη γιατρό μου.....:eek::-o:-o:-o:D:D:D:D

yiORT7o.jpgwYStp3.png

ναι απο κύπρο εσύ απο που;;;

ναι το πρώτο μου είναι :P:p:p... ακόμη δεν ξέρω φύλο,,,, λογικά θα μάθω την παρασκευη όταν πάω στη γιατρό μου.....:eek::-o:-o:-o:D:D:D:D

εγω θεσσαλονικη! αχ, αντε με το καλο! και γω δεν ξερω φυλλο ακομη. περιμενω το β επιπεδου για να μαθω. αντε, να περνανε οι βδομαδες. ευτυχως με τη δουλεια περναν πιο γρηγορα! ουτε καταλαβα ποτε εφτασα στις 18!

εγω θεσσαλονικη! αχ, αντε με το καλο! και γω δεν ξερω φυλλο ακομη. περιμενω το β επιπεδου για να μαθω. αντε, να περνανε οι βδομαδες. ευτυχως με τη δουλεια περναν πιο γρηγορα! ουτε καταλαβα ποτε εφτασα στις 18!

εσύ πως και άργυσες να μάθεις; εγώ της είχα πει να μην μου πει γιατί ο μπαμπακας μας λείπει στο εξωτερικο και το περιμένουμε για να μάθουμε.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

εσύ πως και άργυσες να μάθεις; εγώ της είχα πει να μην μου πει γιατί ο μπαμπακας μας λείπει στο εξωτερικο και το περιμένουμε για να μάθουμε.....

στην αυχενικη ο γιατρος δεν μας θιγει το θεμα φυλλο και ουτε και εμεις ρωταμε γιατι μπορει να ειναι και λαθος. στην κουνιαδα μου της ειχε πει 80 % αγορι (αλλος γιατρος) και βγηκε ενας κοριτσαρος! (φανηκε στο β επιπεδου). οποτε παντα περιμενω για σιγουρια στο β. πρεπει να ειναι λιγο καπως να σου λενε κατι και μετα να στο αλλαζουν. ειδικα σε αυτο το θεμα. αλλα θελω να μαθω, για να δω ποια ρουχαλακια θα κρατησω και ποια θα δωσω. γιατι γινεται ενα χαλι στο σπιτι απο πραγματα...

που ειναι ο μπαμπας σας? δουλειες?

στην αυχενικη ο γιατρος δεν μας θιγει το θεμα φυλλο και ουτε και εμεις ρωταμε γιατι μπορει να ειναι και λαθος. στην κουνιαδα μου της ειχε πει 80 % αγορι (αλλος γιατρος) και βγηκε ενας κοριτσαρος! (φανηκε στο β επιπεδου). οποτε παντα περιμενω για σιγουρια στο β. πρεπει να ειναι λιγο καπως να σου λενε κατι και μετα να στο αλλαζουν. ειδικα σε αυτο το θεμα. αλλα θελω να μαθω, για να δω ποια ρουχαλακια θα κρατησω και ποια θα δωσω. γιατι γινεται ενα χαλι στο σπιτι απο πραγματα...

που ειναι ο μπαμπας σας? δουλειες?

ναι έχεις δικαιο!!!!

είναι διακοπες απο το τέλος του ιουνι στο εξωτερικο.... είναι οικογενεια του απο εκεί απο την πλευρα της μαμασ του και πήγανε να του δούνε..... μου λείπει αρκετα άσε... μου έλεγε να παω αλλά εγω οχι οχι οχι.... μετα μάθαμε για την εγκυμοσύνη αλλα θα έφευγε μετά απο λιγες μέρες..... ευτυχώς μιλάμε καθημερίνα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

ναι έχεις δικαιο!!!!

είναι διακοπες απο το τέλος του ιουνι στο εξωτερικο.... είναι οικογενεια του απο εκεί απο την πλευρα της μαμασ του και πήγανε να του δούνε..... μου λείπει αρκετα άσε... μου έλεγε να παω αλλά εγω οχι οχι οχι.... μετα μάθαμε για την εγκυμοσύνη αλλα θα έφευγε μετά απο λιγες μέρες..... ευτυχώς μιλάμε καθημερίνα....

πολυ καιρο λειπει ρε, πως αντεχεις? δυο μηνες ειναι πολλοι. ποτε ερχεται? εσυ δουλευεισ?

εφτασα αισιως στην 51 σελ! ακομη δεν σε εχω δει!

πολυ καιρο λειπει ρε, πως αντεχεις? δυο μηνες ειναι πολλοι. ποτε ερχεται? εσυ δουλευεισ?

όχι σπουδάζω νηπιαγωγος.... κι όμως αντεξα..... έρχεται την πέμπτη τα χαράματα!!!!! και τρελένομαι από τη χαρά μου....... αν και λείπει όμως πειστευω θα κανει καλό που μείναμε λιγο μακρια ο ένας από τον άλλο....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Καλά έχεις κουράγιο να τα διαβάσεις όλα??? Μετά θα μας πεις κουράστηκα!!! :D

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλά έχεις κουράγιο να τα διαβάσεις όλα??? Μετά θα μας πεις κουράστηκα!!! :D

καλως την! ε τι να κανω, να μη μαθω νεα σας? ειχα μεινει μια βδομαδα πρινα παει η november rain για αυχενικη!! ειμαι στη 49 τωρα!!! αντεχω ακομη!

όχι σπουδάζω νηπιαγωγος.... κι όμως αντεξα..... έρχεται την πέμπτη τα χαράματα!!!!! και τρελένομαι από τη χαρά μου....... αν και λείπει όμως πειστευω θα κανει καλό που μείναμε λιγο μακρια ο ένας από τον άλλο....

αντε με το καλο να τον δεχτεις! ναι, κανει καλο το λιγο χωρια, αλλα οχι στην εγκυμοσυνη! και οχι τοσο πολυ καιρο!

νηπιαγωγος ε? ωραια! ποτε τελειωνεις? με την εγκυμοσυνη δε δυσκολευεσαι?

οταν εμεινα εγκυος στο πρωτο ειχα να τελειωσω τη διπλωματικη εργασια απο το μεταπτυχιακο μου. τελικα την τελειωσα αφου γεννησα και το δευτερο...!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...