Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κι εμενα αγκαλιές θελει!

Τι θα καμουμε???

Καλα εδω χορταίνει η δικιά μου με 15 λεπτα θηλασμό μην τρελαθούμε!! Ασε την μαμα σου να λεει Σοφια κι εμενα ολο για πιπιλες κ τσαγακι λεει κ μαλώνουμε!!

Σημερα το τι σκατο μου εκανε η μπεμπα δεν λέγεται.... Είπα τον αντρα μου να φερει τα libero να δοκιμάσουμε απο πανες,τα βάζει καμια????

Σήμερα στις 4 το πρωί που ξύπνησε να φάει από περιέργεια κοίταξα το ρολόι να δώ πόση ώρα θα φάει. 8 λεπτά ήταν το γεύμα της από το ένα στήθος και ξαναξύπνησε στις 7μιση για φαγητό πάλι. Τώρα κοιμάτε από τη 1. Δείχνει να μην χορταίνει? Μην ακούω χαζά!!!

Πάντως αυτό το δεν χορταίνει στα μωρα που θηλάζουν είναι καραμέλα για όλους. Μην μασάτε αν αυτό είναι που θέλετε εσείς να προσφέρετε στο παιδι σας ότι και να λένε οι άλλοι-ψυχή βαθιά. Εμένα όποτε μου έλεγαν δεν χορταίνει τους έλεγα 'Ναι μην το βλέπετε έτσι γεμάτο. Στο στήθος δεν έχω γάλα. Με αέρα το γεμίζω.' Οπότε όλοι καταλάβαιναν ότι τους δουλεύω και σταματούσαν τη συζήτηση.

Όσο για τα libero εγώ αυτά χρησιμοποιώ μαζι με τα babylino-ότι βρω σε προσφορά όταν έχω κουπόνια. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και από τα δύο σε αντιθεση με τα pampers που δεν τα πέρνω ποτέ.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ποπακι μου!! τι ωραια περιγραφη ηταν αυτη!! ανατριχιασα!! να το χαιρεστε καρδια μου το αγγελουδι σας!!
Πόπη δεν βλέπω να γράψω απο τα δάκρυα!!!! Πολυ συγκινηθηκα!!!

σας περιεγραψα ακριβως τα συναισθηματα μου και ολη την εμπειρια οπως την εζησα γιατι εισαστε και εσεις καθοριστικος παραγοντας που φτασαμε αισως μεχρι εδω!!! σας ευχαριστω μεσα απο την ψυχη μου για ολαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια δεν ξερω αν φταινε οι ορμονες η ολο το στρες ολων των μηνων αλλα καθε φορα που την κοιταω με πιανουν τα κλαμματα...ειδικα τα βραδυα που κοιμαμαι μονη μαζι της γερνω το κεφαλι μου σχεδον μεσα στην καλαθουνα,,,δεν μπορω δευτερολεπτο μακρυα της...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

τον εχω παρει στην Νικη Χριστοδουλιδου για διαγνωση. πολυ καλη ειναι μου την συστησε η παιδιατρος μου.

εσυ τον παιρνεις σε υπερηχογραφιστη;; η παιδιατρος μου μου ειπε οτι θα ερθει σε επαφη με καποιον παιδονεφρολογο που ειναι στο μακαριο για να του πει τις μετρησεις και να μας πει τι να κανουμε και αν χρειαζετε να τον παρω και εκει να τον δει. δεν μου ειπε το ονομα του. πως λενε τον δικο σου;

εγω για υπερηχογραφημα τον πηγα σε καποιον στην λεμεσο που δεν ηταν καλος και μετα τον εφερα λευκωσια στον αγιο θερισο που δουλευει εκει μια θεια μου γιατρος και εκει ανακαλυψαμε το προβλημα,αυτη με εστειλε στο μακαριο το ονομα του γιατρου ειναι ηλιας αβρααμ και ειναι νεφρολογος ουρολογος για παιδια!!!

Αχ βρε Ποπακι οι πρωτες μερες ειναι δυσκολες. γιατι δεν παιρνεις κανενα συμβουλο θηλασμου να δεις τι θα σου πει? δεν ξερω αν κανει να θηλαζεις μονο απο το ενα... τα τσισα κ εγω δεν τα καταλαβαινα τις πρωτες μερες.. αλλα μετα οκ. κ εμενα το πρωι εκανε 2 ωρες να φαει.. απο τις 5 μεχρι τις 7 για 50 ml αλλα ενταξει δεν θα την πιεζω κιολας αφου παιρνει βαρος. το βραδι ειχε φαει παρα πολυ. ισως γι αυτο δεν πολυ πεινουσε ξερω γω? την παιρνει ο υπνος παω την ακουμπαω στην καλαθουνα ξυπναει κ ψαχνει στηθος την βαζω τρωει κοιμαται πανω μου κ παλι απο την αρχη... ειναι οντως κουραστικο τι να λεμε.. α σημερα ενω κοιμοταν της εκοψα λιγο ενα νυχακι που ειχε παραμεγαλωσει! :tongue::tongue::tongue:

λογικο ειναι κ εγω εχω νευρα τι να κανουμε ανθρωποι ειμαστε Δωρακι μου κ εμεις κ θελουμε υπνο! δεν λειτουργουμε σωστα χωρις! εγω παλι καλα χτες κοιμηθηκα συνολικα ενα 6ωρο. μεγαλη πολυτελεια!!!!!!!!!!! φυσικα οχι σερι !!

Εφακη μου μπραβο για το βαρος!!!!!! αντε να χανουμε εμεις κ να παιρνουν αυτα!

αυτο ακριβως μαργαριτα μου!!!

Εμας υπαρχει το κεντρο προληπτικης παιδιατρικης και κλεινεις ραντεβου τις πρωτες 15 μερες του μωρου και κανεις το τεστ. του βαζουν κατι σαν ακουστικο στα αυτακια του και κατι παρακολουθουν στο κομπουτερ. ουτε 5 λεπτα δεν περνει. και ειναι δωρεαν!

εμενα με καθοδηγησε η παιδιατρος μου..

Ναι Ελευθερια μου το βρηκανε στον υπερηχο. αν θυμαστε σας ειχα πει για κατι σανκυστουλα στον οφαλο του μωρου;;; υπηρχε και λιγη υδρονεφρωση στο αριστερο νεφρο και οταν γεννησα η γυναικολογος μου μιλησε με την παιδιατρο μου και μου ειπαν καλυτερα να το δουμε υπερηχογραφικα να δουμε τι γινεται. καναμε τον υπερηχο. αυτη η κυστουλα εξαφανιστηκε (ευτυχως!!!!!) αλλα υπαρχει υδρονεφρωση και στα δυο νεφρα. και δεν ειναι λιγη αποτι μου ειπαν. το καλο ειναι οτι το πιο πιθανον να φυγει απο μονη της. Α!

Εμας το βιβλιαριο υγειας και παλι ο παιδιατρος μας το δινει. το συμπληρωνουμε μαζι και μας το δινει...εσεις ρε παιδι μου ολα μονοι σας πρεπει να τα κανετε;; δηλαδη αν ειναι και κανενας που δενπολυκατεχει θα μεινει και χωρις βιβλιαριο...

οταν το εκανα στο μεγαλο μου γιο το τεστ ακοης ηταν δωρεαν τωρα μου ειπαν οτι θελουν 15 ευρο:confused::confused:

Κι εμενα αγκαλιές θελει!

Τι θα καμουμε???

Καλα εδω χορταίνει η δικιά μου με 15 λεπτα θηλασμό μην τρελαθούμε!! Ασε την μαμα σου να λεει Σοφια κι εμενα ολο για πιπιλες κ τσαγακι λεει κ μαλώνουμε!!

Σημερα το τι σκατο μου εκανε η μπεμπα δεν λέγεται.... Είπα τον αντρα μου να φερει τα libero να δοκιμάσουμε απο πανες,τα βάζει καμια????

εμενα με τα libero ειναι συνεχεια βρεγμενος:(

ποπη μου τελεια η περιγραφη σου!~!να την χαιρεσε και παλι την μπεμπα σου!!

παω να ταισω τον μικρο και επιστρεφωωωωωωωωωω

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γεια σας!Τι κανετε?

Εγω ακομα εδω..Μου φαινεται οτι τα τελευταια μωρα του τοπικ μας, δεν θελουν και πολυ να βγουν.

Αυριο ειχα κανονικα καρδιοτοκογραφο.Πηρε ο γιατρος μου τηλ ομως και μου ειπε να παω την Παρασκευη τελικα στην κλινικη γτ θα μεταφερει εκει τον καρδιοτοκογραφο.Θα βρω την μαια μου εκει και θα με δει και απο κατω.

Ο ανδρας μου λεει οτι μεσα στο σκ θα με βαλουν να γεννησω κιολας...:rolleyes:

Στεναχωρηθηκα λιγο γτ περιμενα πως και πως το αυριανο ραντεβου..:(

Μολις τελειωσα τις δουλιτσες μου.Σιδερωσα και εκανα και γενικη το σπιτι.Επλενα και τις κουρτινες παλι.Μοσχομυριζει το σπιτι.Κουραστηκα αλλα δεν νομιζω να εχουμε καμια εκπληξη.

Ουφ..Σας επριξα!:-)

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

κοριτσια συγχωρηστε με αλλα δεν σας διαβαζω καθολου γιατι ακομα δεν προλαβαινω σας βλεπω μονο στα πεταχτα που θα παει ομως θα τα καταφερω να μπω κ εγω σε προγραμμα...παντως δεν προλαβαινω να ξεκουραστω καθολου κ ειμαι ενα ερειπιο...εχω κ τους πονους απο τα ραμματα...σε μιση ωρα θα την ξυπνησω να φαει,,,θελουμε κανα 2 ωρο για να φαει ενα γευμα....ουφ!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

αχ σονια μου μας δινεις κουραγιο! ποτε περιπου μπαινουν σε "προγραμμα"?? δηλ να μην τρωνε τοσο συχνα τουλαχιστον...:rolleyes:

Συνήθως μετά το σαραντισμό ή τους 2 μήνες που μεγαλώνουν και έχουν και περισσότερη δύναμη και το στήθος της μαμάς πλέον έχει εδραιώσει γαλουχία και ξέρει τι να παράγει. Και έπειτα δεν πονάει και το στήθος πλέον έκτος και αν κάνεις ώρες να θηλάσεις που σε ενοχλέι μετά ή αν πας ας πούμε για μπύρες και πιεις όλο το Βόσπορο. Χεχε

Κουράγιο θηλάζουσες μανούλες!!! Τα ωραία έρχονται!!!

Θέλω να σας δώ όταν πλέον συνηδητά θα θηλάζουν και θα σας κοιτάνε μέσα στα μάτια με τέτοιο τρόπο που θα λέτε κυριωλεκτικά ΛΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝΩ!

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Ποπάκη και εγώ βούρκωσα. Όλες τα ίδια νιώθουμε, έτσι είναι η ζωή σου αλλάζει όταν γίνεις μανούλα, ζεις και αναπνές για αυτό το πλάσμα μόνο.

Να είστε καλά να την καμαρώνετε την κουκλίτσα σας!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Το είπα και και Αναστασία. Κοιτάξτε να απολαύσετε τους μαραθώνιους θηλασμούς. Θα έρθει εποχή που θα τους νοσταλγήσετε όταν θα τρώει μέσα σε 5 λεπτά! Ιδίως μετά το 6μηνο που μπαίνουν και οι στέρεες τροφές, ο θηλασμός είναι απόλαυση.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πόπη πάρα πολύ όμορφη η περιγραφή σου. Και εγώ έκλαψα. Μεταξύ μας ευτυχώς είναι μπροστά μου η οθόνη του λαπτοπ και δεν με βλέπει ο σύζυγος γιατί αλλιώς θα έτρωγα δούλεμα. Χεχε

Εγώ κορίτσια στον γιο μου είχα ξεκινήσει με pampers. Είχα όμως πολλές διαρροές και από τσισα και από κακά. Και δεν έβαζα λάθος την πάνα γιατί ήξερα. Επίσης το πρωί που ξυπνούσε το μωρό βρομούσε η πάνα του και το δωμάτιο σαν δημόσιο ουρητήριο. Μπλιαχ! Μια φίλη μου είχε προτείνει libero. Τα πείρα και σώθηκα. Ούτε μυρωδιά ούτε διαρροές. Τότε έστελναν και κουπόνια και με βόλευε. Μετά λόγο κρίσης και επειδή δεν έβρισκα προσφορές στα libero δοκίμασα τα babylino. Και αυτά ήταν τέλεια. Και επειδή ο γιος μου είναι κατουρλοκανάτα που τον λέω εγώ δεν είχα ούτε μια φορά διαρροή. Και τώρα στην μπέμπα χρησιμοποιώ και τις δυο αυτές μάρκες. Α μπορείτε να γίνεται μέλη στο σαιτ της babylino και στέλνουν κουπόνια κάθε μήνα. Να σας πώ ότι έχω πάρει σε συνδιασμό με προσφορά του σούπερ μαρκετ και με κουπόνι μικρό πακέτο με 1μιση ευρώ και μεγάλο με 4. Σούπερ ειδικά στους καιρούς που ζούμε.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

εγω για υπερηχογραφημα τον πηγα σε καποιον στην λεμεσο που δεν ηταν καλος και μετα τον εφερα λευκωσια στον αγιο θερισο που δουλευει εκει μια θεια μου γιατρος και εκει ανακαλυψαμε το προβλημα,αυτη με εστειλε στο μακαριο το ονομα του γιατρου ειναι ηλιας αβρααμ και ειναι νεφρολογος ουρολογος για παιδια!!!

αυτο ακριβως μαργαριτα μου!!!

οταν το εκανα στο μεγαλο μου γιο το τεστ ακοης ηταν δωρεαν τωρα μου ειπαν οτι θελουν 15 ευρο:confused::confused:

εμενα με τα libero ειναι συνεχεια βρεγμενος:(

ποπη μου τελεια η περιγραφη σου!~!να την χαιρεσε και παλι την μπεμπα σου!!

παω να ταισω τον μικρο και επιστρεφωωωωωωωωωω

αγαπη εμενα ηταν δωρεαν απλα μου ειπε να δωσω μια εισφορα ΑΝ θελω. ειναι προαιρετικα... δεν της απαντησα. εβαλα το μωρο στο car seat και της ειπα απλα Ευχαριστω πολυ γεια σας!!!! δεν εδωσα κατι.. μην με βγαλετε τσιγκουνα απλα επειδη ηξερα οτι η εξεταση ειναι δωρεαν ειχα αφησει την τσαντα μου στο αυτοκινητο και δεν ηξερα τι να απαντησω!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Πόπη πάρα πολύ όμορφη η περιγραφή σου. Και εγώ έκλαψα. Μεταξύ μας ευτυχώς είναι μπροστά μου η οθόνη του λαπτοπ και δεν με βλέπει ο σύζυγος γιατί αλλιώς θα έτρωγα δούλεμα. Χεχε

Εγώ κορίτσια στον γιο μου είχα ξεκινήσει με pampers. Είχα όμως πολλές διαρροές και από τσισα και από κακά. Και δεν έβαζα λάθος την πάνα γιατί ήξερα. Επίσης το πρωί που ξυπνούσε το μωρό βρομούσε η πάνα του και το δωμάτιο σαν δημόσιο ουρητήριο. Μπλιαχ! Μια φίλη μου είχε προτείνει libero. Τα πείρα και σώθηκα. Ούτε μυρωδιά ούτε διαρροές. Τότε έστελναν και κουπόνια και με βόλευε. Μετά λόγο κρίσης και επειδή δεν έβρισκα προσφορές στα libero δοκίμασα τα babylino. Και αυτά ήταν τέλεια. Και επειδή ο γιος μου είναι κατουρλοκανάτα που τον λέω εγώ δεν είχα ούτε μια φορά διαρροή. Και τώρα στην μπέμπα χρησιμοποιώ και τις δυο αυτές μάρκες. Α μπορείτε να γίνεται μέλη στο σαιτ της babylino και στέλνουν κουπόνια κάθε μήνα. Να σας πώ ότι έχω πάρει σε συνδιασμό με προσφορά του σούπερ μαρκετ και με κουπόνι μικρό πακέτο με 1μιση ευρώ και μεγάλο με 4. Σούπερ ειδικά στους καιρούς που ζούμε.

χεχεχε εγω αυτο το παθαινα με ολες τις υπολοιπες μαρκες εκτος απο τα pambers. και τωρα pambers χησιμοποιω.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...