Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλα κανεις αντωνιτσα μου ! ετσι να εισαι αισιοδοξη!!!

Κατι βόλτες που κόβω μεχρι να κοιμηθεί καλα δεν λέγεται... Η μεση μου το ξέρει!!! Στα παμπερς καμια φορα εχει διαρροές νομιζω... Θα δω κ τα λίμπερο.

Παντως κι εγω βιβλιάριο δεν εχω! Ξεφτίλα πια καταντησαμε!

κ εμενα εχει διαροη αλλα εγω δεν το βαζω σωστα μαλλον καποιες φορες!!!:rolleyes:

ασε τωρα αρχιζουν κ βαραινουν τα νινακια κ να δω πως θα αντεξουμε! εγω δεν εχω κ κανεναν! αντε να γινει καλα η μαμα μου κ να ερχεται που κ που!!:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιατί ποιός σου είπε ότι δεν μπορείς πάλι να βγείς έξω με ξενοιασιά? Μην βλέπεις τώρα που είναι πολύ μικρό όταν μεγαλώνουν δεν είναι το ίδιο ο θηλασμός. Είναι πολύ πιο εύκολος. Γιατί μπαίνουν μετά σε πρόγραμμα και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Και στο κάτω κάτω αντί να ετοιμάσεις τη φόρμουλα για να το αφήσεις κάνεις απλά μια άντληση και το αφήνεις. Πια η διαφορά?

Αφού έχεις γάλα και το παιδί αναπτύσεται τόσο καλά γιατί να το σταματήσεις? Γιατί τα παιδιά που τρέφονται με φόρμουλα δεν ξυπνάνε το βράδυ ή δεν έχουν κολικούς? Μην ακούω χαζά. Απλά ο θηλασμός είναι λίγο πιο δύσκολος στην αρχή μετά δεν έχει διαφορά.

Σόνια εσυ είχες πει οτι τρώει το μωρο σου κι εσένα 10λεπτα? Κ δεν ρευεται ευκολα?

Εσυ τι πανες χρησιμοποιείς??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γιατί ποιός σου είπε ότι δεν μπορείς πάλι να βγείς έξω με ξενοιασιά? Μην βλέπεις τώρα που είναι πολύ μικρό όταν μεγαλώνουν δεν είναι το ίδιο ο θηλασμός. Είναι πολύ πιο εύκολος. Γιατί μπαίνουν μετά σε πρόγραμμα και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Και στο κάτω κάτω αντί να ετοιμάσεις τη φόρμουλα για να το αφήσεις κάνεις απλά μια άντληση και το αφήνεις. Πια η διαφορά?

Αφού έχεις γάλα και το παιδί αναπτύσεται τόσο καλά γιατί να το σταματήσεις? Γιατί τα παιδιά που τρέφονται με φόρμουλα δεν ξυπνάνε το βράδυ ή δεν έχουν κολικούς? Μην ακούω χαζά. Απλά ο θηλασμός είναι λίγο πιο δύσκολος στην αρχή μετά δεν έχει διαφορά.

αχ σονια μου μας δινεις κουραγιο! ποτε περιπου μπαινουν σε "προγραμμα"?? δηλ να μην τρωνε τοσο συχνα τουλαχιστον...:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

δεχομαι παραγγελιες κ τα στελνω με κτελ!!! χιχι!!!:lol::lol:

Μην μου βάζεις ιδέες κοριτσάκι!!!!! Χι χι!!

καλα κανεις αντωνιτσα μου ! ετσι να εισαι αισιοδοξη!!!

κ εμενα εχει διαροη αλλα εγω δεν το βαζω σωστα μαλλον καποιες φορες!!!:rolleyes:

ασε τωρα αρχιζουν κ βαραινουν τα νινακια κ να δω πως θα αντεξουμε! εγω δεν εχω κ κανεναν! αντε να γινει καλα η μαμα μου κ να ερχεται που κ που!!:(

Το παμπερς επισης νομιζω κολλάει στο πωπουδακι της ωρες ωρες,το παρατηρησες?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

βγαινω θελει ο αντρας μου το λαπτοπ κ μ'επρηξε! αν γεννησω θα στειλω μηνυμα!!:D

Αντωνια δεν προλαβα να διαβασω τι εχει το μωρακι σου , μακαρι ομως να ειναι περαστικο κ αγυριστο!!!!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Μην μου βάζεις ιδέες κοριτσάκι!!!!! Χι χι!!

Το παμπερς επισης νομιζω κολλάει στο πωπουδακι της ωρες ωρες,το παρατηρησες?

το παρατηρησα το διχτακι εννοεις ε?? αλλα τα κακακια μενουν κατω κ δεν κολανε πανω στο ποπουδακι..:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αυτο με το ρεψιμο τελικα ειναι γενικο κακο.... κ εμενα δεν ρευεται!!

Επειδη θηλαζουμε.... Και να ξέρεις γι'αυτο ειναι ανήσυχα.. Οταν τα βάζουμε στο κρεβάτι τους ερχεται προς τα πανω το γαλα επειδη δεν ρευτηκαν με αποτελεσμα να γκρινιάζουν... Ενω αγκαλιά ειναι σχετικα όρθια! ;)

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Επειδη θηλαζουμε.... Και να ξέρεις γι'αυτο ειναι ανήσυχα.. Οταν τα βάζουμε στο κρεβάτι τους ερχεται προς τα πανω το γαλα επειδη δεν ρευτηκαν με αποτελεσμα να γκρινιάζουν... Ενω αγκαλιά ειναι σχετικα όρθια! ;)

ναι!! κ εμενα ετσι κανει! τωρα παραδειγμα κοιμηθηκε θηλαζοντας θα τον σηκωσω να ρευτει θα περιμενω θα πειμενω κ τιποτα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι!! κ εμενα ετσι κανει! τωρα παραδειγμα κοιμηθηκε θηλαζοντας θα τον σηκωσω να ρευτει θα περιμενω θα πειμενω κ τιποτα!!

Κ μετα ζορίζεται κ γκρινιαζει γιατι δυσφορεί ε???

Ναι το δυχτακι κολλάει στο παμπερς!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Κ μετα ζορίζεται κ γκρινιαζει γιατι δυσφορεί ε???

Ναι το δυχτακι κολλάει στο παμπερς!!!

ναι ετσι ακριβως κ μετα βγαζει γυλιες μεγαλες αν δεν τον σηκωσω εγκαιρα!!

ναι ομως κατω απο το διχτακι κραταει τα κακακια κ δεν κολανει στοποπουδακι τοσο.. δοκιμασε ομως κ τα ίμπερο κ πες μας!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

θα σας περιγραψω κ την δικη μου εμπειρια μια που κοιμαται η μικρη μου!!!

το ραντεβου μας ηταν 7 το πρωι στην κλινικη ...το προηγουμενο βραδυ ειχα παρα πολυ αγωνια και μπερδεμενα συναισθηματα για το τι θα αντιμετωπιζα την επομενη το πρωι πολυ αγχος και ταυτοχρονα μια γλυκεια γλυκεια ανυπομονησια να δω τον θησαυρο μου!!! μολις ειδα το ρολοι που πηγε 5,30 το πρωι σηκωθηκα απο το κρεβατι εκανα βολτες περα δωθε και περιμενα να περασει η ωρα για να ντυθω και να φυγουμε !!τα ειχα ολα ετοιμα απο το βραδυ!! μολις πηγε 6,30 το πρωι επιασα το χερουλακι της βαλιτσας και το χερι του αντρος μου βγηκαμε απο το σπιτι και αναχωρησαμε για το μεγαλυτερο ,,ομορφοτερο,,,ταξιδι της ζωης μας!!!τα συναισθηματα που ειχα μεσα στο αμαξι ηταν : καθολου φοβος ,,καθολου αγχος αλλα τρελη ανυπομονησια ημουν πανετοιμη για ολα ακομα και για τους πιο σκληρους πονους!! σε 10 λεπτα φτασαμε στην κλινικη...με παραιλαβαν οι μαιες με εβαλαν στην αιθουσα τοκετου εβαλα την μπλε ρομπα και της παντοφλες μιας χρησεως και εκεινη την στιγμη ειπα στον εαυτο μου : ποπακη ερχεται η μεγαλη ωρα κατσε και απολαυσε το!! ξεχασα να σας αναφερω το πιο σημαντικο ισως οτι ειχα συσπασεις τοκετου ηδη απο το σπιτι...μ εβαλαν το κλισμα εκανα και τις εξετασεις αιματος και ολα ηταν ετοιμα πλεον...μεχρι της 7,30 ημουν ηδη ετοιμη συνδεμενη με καρδιοτακογραφο ο οποιος να αναγραφει 120 -150 αρες συσπασεις τοκετου με πονο...ειχα μπει με 2 διαστολη ηδη μετα απο κει και περα δεν ξαναρωτησα τι διαστολη ειχα....δεν χρειαστηκε να ρωτησω...εκει που ημουν ηρεμη με καρδιοτακογραφο να αναγραφει τις συσπασεις και να ακουμε την καρδουλα του μωρου ξαφνικα για περιπου 1 λεπτο επικρατησε πληρη ησυχια χασαμε τους παλμους τους μωρου....η γιατρος μου ηρθε τροχαδον στην αιθουσα με ενημερωσε για να μπαιναμε αμεσως χειρουργειο αλλα ευτυχως ειχε επανελθει....η καρδια μου ειχε σταματησει εκεινη την στιγμη νομιζα οτι χανω τον κοσμο ολο...ο αντρας μου βγηκε κατακοκκινος εξω για να παρει αερα...μετα απο ολο αυτο ολα επανηλθαν οπως ημασταν οι συσπασεις ειχαν μπει ηταν συντονιστει οπως επρεπε και μου εβαλαν επισκληριδιο με δοκιμαστικο φαρμακο πολυ ελαφρυ η αναισθησιολογος ηταν πολυ απλα καταπληκτικη μαζι μου σε ολη την διαδικασια,,,την ενιωθα τοσο κοντα μου σαν να ειχα την μανουλα μου διπλα μου...μου μιλουσε τοσο γλυκα και ηρεμα κ με εκανε να νιωθω οτι εισπρατω αγαπη απο αυτην...με χαιδευε συνεχως κ ηταν μονιμως διπλα μου για αρκετες ωρες...ειχε παει ηδη 10 παρα και απλα περιμεναμε μηπως κατεβει το μωρο...αλλα ματαια...στις 11 ακριβως ερχεται η γιατρος μου μεσα (πιο μπροστα εννοειται συνεχεια εμπαινε στην αιθουσα τοκετου κ με εβλεπε και μιλουσε,,,εβαζε κ δαχτυλο για να δει διαστολη αλλα δεν την ρωτουσα ) μου ανακοινωνει οτι ειναι ματαιο να περιμενουμε γιατι ηδη ταλαιπωρειται το μωρο και μπαινουμε για καισαρικη ,,,,εκεινη την στιγμη ενας κρυος ιδρωτας με ελουσε ηταν συναισθηματα απεριορισου φοβου μην παθει κατι το μωρο...ο αντρας μου ξαλαφρωσε γιατι ηταν σιγουρος οτι με την καισαρικη θα πηγαιναν ολα καλα...εγω δεν εδειξα σε κανεναν πως ενιωθα εκεινη την στιγμη...τα καταπια ολα τα συναισθηματα μεσα μου κ ημουν τελειως στα χαμενα δεν ηξερα τι να περιμενω...με ανεβασαν στο χειρουργικο κρεβατι για να με πανε μεσα ενιωθα τοσο ανημπορη στο ελεος των γιατρων...μολις συναντησα το χειρουργειο και τρεις μαιες στα πρασινα λυγισα κ αρχισα να βουρκωνω και να κανω σαν τρελη ερωτησεις για το τι θα μου κανανε...η αναισθησιολογος ηρθε πισω απο το κεφαλι μου κ αρχισε να βαζει το φαρμακο της επισκληριδιου μεσα σε λιγα λεπτα μουδιασαν τα ποδια μου κ η γιατρος μου αρχισε να ετοιμαζεται...ημουν τοσο μονη εκεινη την στιγμη κ το μονο που σκεφτομουν ηταν το μωρο...ανεβασα παλμους κ η αναισθησιολογος και η γιατρος μου αρχισαν να με χαιδευουν στο μετωπο για να ηρεμησω ...με ειχαν δεσει ηδη...ενιωθα τοσο ανημπορη...μολις ηρεμησα ξεκινησε η διαδικασια ενιωθα να μου κανουν τα παντα αλλα χωρις πονο ,,,ξαφνικα ακουω την γιατρο μου να λεει στον βοηθο της οτι το μωρο ειναι πολυ ψηλα και δεν μπορει να το βγαλει και να με πατησει...βαζει λοιπον το χερι του ο βοηθος στο στερνο μου και κανει 3 σπρωξιες προς τα κατω ,,,πονεσα παρα πολυ που εβγαλα κ τσιριδα,,,στο τριτο σπρωξιμο χεριου του ακουσα το μωρακι μου τον θησαυρο μου να κλαιει,,,εκεινη την στιγμη με επιασαν κλαμματα με λιγμους και ελεγα φερτε μου το μωρο μου να το δω και ελεγα συνεχεια : αχ αγαπη μου ποσο σαγαπαω σε λατρευω θελω να σε δω ψυχη μου δεν μπορω μακρυα σου χρειαστηκαν 5 λεπτα ολοκληρα για να μου την βαλουν στο πλαι να τηνδω,,,εκεινα τα 5 λεπτα πραγματικα μου φανηκαν σαν ολοκληρος αιωνας...μολις την εφεραν στο πλαι μου την εδωσα 3 φιλια στο μετωπο κ μου την ξαναπηραν,,,ηταν πολυ βαρβαρο ολο αυτο ενιωθα οτι με κοβουν στα δυο οταν την πηραν...στη συνεχεια εχω ενα πληρες κενο θυμαμαι μονο οτι ξυπνησα στην αιθουσα ανανηψης με την γιατρο μου να με κραταει το χερι σφιχτα...μολις ανοιξα τα ματια συνειδητοποιησα οτι ολα ειχαν τελειωσει...εδω εχω να σας πω οτι η γιατρος με ειπε οτι αφου πηραν την μικρη μου εβαλαν ενα χαλαρωτικο φαρμακο προφανως μεθη και οτι επρεπε να κοιμηθω,,εγω αντιθετα δεν κοιμηθηκα κ για 15-20 λεπτα καθως με εραβε η γιατρος εγωτην εκανα τρελες ερωτησεις μεχρι και οτι θελω να βαλω μπρος αμεσως και για 2 παιδι και τι πρεπει να κανω ...για τον θηλασμο ...για το πως με εσκισαν καιπως βγηκε τομωρο και διαφορες τετοιες ασυναρτησιες...εχω δεν θυμαμαι τπτ απο ολα αυτα..δλδ το πνευμα μου ειχε παραδωθει αλλα ημουν ξυπνια και εγω δεν το θυμαμαι...η γιατρος μου ειπε οτι συναιβει αυτο γιατι μου βγηκε ολο το αγχος ολων αυτων των μηνων που περασα που δεν επετρεψα στο σωμα μου να πιασει το φαρμακο...μετα απο 40 λεπτα συζητησεως με την γιατρο μου στην αιθουσα ανανηψης με ανεβασαν στο δωματιο και σε ολη την διαδρομη η γιατρος μου με κρατουσε το χερι...ο αντρας μου με αντικρυσε εξω απο το χειρουργειο την ωρα που με πηγαιναν στο δωματιο και μου εκανε ερωτικη εξομοληγηση μπροστα σε ολους...και ηταν βουρκωμενος....

μετα με τακτοποιησαν στο δωματιο και εγω ημουν ηδη αρκετα ζαλισμενη αλλα το μονο που σκεφτομουν ηταν να ξαναδω το βλασταρι μου ,,,μου την εφεραν μετα απο 3 ωρες και μολις την αντικρυσα καθαρουλα κ την εβαλα στην αγκαλια μου τα δακρυα ειχαν σκεπασει τα ματια μου δεν μπορουσα να πιστεψω οτι περασαμε τοσα πολλα εγω και αυτη σε ενα σωμα και βγηκαμε νικητριες μετα απο μια πολυμηνη μαχη ξεχωριστες πλεον σε 2 σωματα,,,αλλα τοσο ενα ψυχικα ...!!!ηδη μου λειπει μεσα απο την κοιλιτσα μου αλλα καθως την κοιταω πλεον με τις ωρες και εχω χασει τον υπνο μου δεν μπορω να περιγραψω με λεξεις αυτο που νιωθω ,,,δινω κ την ζωη μου για αυτο το πλασματακι κ τρεμω μην παθει τπτ...ειναι πλεον ο σκοπος της ζωης μου κ το νοημα για να αναπανεω !!! ποτε δεν φανταζομουν οτι μπορει να υπαρχουν ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΔΕΣΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ...ακομα κ τωρα που γραφω εχω κανει μουσκεμα το πληκτρολογιο...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΟΝΑΚΡΙΒΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ναι ετσι ακριβως κ μετα βγαζει γυλιες μεγαλες αν δεν τον σηκωσω εγκαιρα!!

ναι ομως κατω απο το διχτακι κραταει τα κακακια κ δεν κολανει στοποπουδακι τοσο.. δοκιμασε ομως κ τα ίμπερο κ πες μας!!

Αντε κι εγω νόμιζα μονο η δικιά μυ ειναι ετσι!!! Αν ρευτει μια φορα μετα κ στα επόμενα γεύματα μπορει να ρευτει... Αλλιώς τιποτα!!!

Τα δοκίμασε κ τα τρια σε μάρκες η Σοφια κ κατέληξε στα λίμπερο. Θα σας πω κι εγω...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...