Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αχ κοριτσακια μου τι θακανω????????????? μονο αγκαλια καθεται!! δεν μπορω να κανω τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused: τον αφηνω στο κρεβατι η στο καροτσι η στο ριλαξ η στον καναπε κ μεττα απο 5 λεπτα ξυπναει!! κ χορτατος να ειναι κ να μην θελει υπνο δεν καθεται που θενα!! μονο αγκαλια! τ εχω παιξει! δεν μπορω αλλο!!!

Ουτε εμενα Αναστασια μου το πρωι μονο ομως που ειναι ξυπνια απο το μεσημερι και μετα τρωει και κοιμαται οποτε κατι κανω.

Τι να κανεις απολαυσε τις αγκαλιες κι εγω το ιδιο κανω και αν συνηθοσει περαστικα μας τι να πω?Εγω δεν μπορω να τα αφηνω να κλαινε και στο μεγαλο το ιδιο εκανα και ηταν μια χαρα και στο κρεβατι μας κοιμοταν και δε συνηθισε το εχει και το παιδι ισως.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τον βαζω καθεται αλλα κ συνεχεια ετσι γινεται? δεν μπορω να σιδερωσω π.χ... ουφφ τι θα γινει με αυτο? βαραινει κιολας...κ αν μαθει μονο αγκαλια??????????:confused::confused::confused:

καλα δεν θα σχολιασω το οτι σου λενε οτι δεν χορταινει.....

Αναστασια γιατι δεν δοκιμαζεις τον μαρσιπο;;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κι εμενα αγκαλιές θελει!

Τι θα καμουμε???

Καλα εδω χορταίνει η δικιά μου με 15 λεπτα θηλασμό μην τρελαθούμε!! Ασε την μαμα σου να λεει Σοφια κι εμενα ολο για πιπιλες κ τσαγακι λεει κ μαλώνουμε!!

Σημερα το τι σκατο μου εκανε η μπεμπα δεν λέγεται.... Είπα τον αντρα μου να φερει τα libero να δοκιμάσουμε απο πανες,τα βάζει καμια????

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ουτε εμενα Αναστασια μου το πρωι μονο ομως που ειναι ξυπνια απο το μεσημερι και μετα τρωει και κοιμαται οποτε κατι κανω.

Τι να κανεις απολαυσε τις αγκαλιες κι εγω το ιδιο κανω και αν συνηθοσει περαστικα μας τι να πω?Εγω δεν μπορω να τα αφηνω να κλαινε και στο μεγαλο το ιδιο εκανα και ηταν μια χαρα και στο κρεβατι μας κοιμοταν και δε συνηθισε το εχει και το παιδι ισως.

εμενα κοιμαται στην αγκαλια οταν θηλαζει και μετα τον σηκωνω να ρευτει..κ οταν τον αφησω τσουππππ ξυπναει!! λες και εχει ρανταρ!!!!!

Αναστασια γιατι δεν δοκιμαζεις τον μαρσιπο;;;

τον βαζω στο σλινγκ αντωνια μου, αλλα θα ξαναπροσπαθησω κ με το μαρσιπο, δεν το ειχα καταφερει..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αντωνια μου τι γαιδουρα ειμαι!ενω σε διαβασα! περαστικο να ειναι στο μωρακι σου! ευχομαι να φυγει απο μονο του κ να μην χρειαστει τιποτα!!

δωρακι αγκαλιαα κ εσεις??? εγω βολευτηκα με τα παμπερς, δοκιμασα κ λιμπερο κ μπειμπιλινο

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε?τα μωρακια σας καλα?

εγω βγηκα αγορα απο τις 11 ως τις 2 μπας κ βγει η μπεμπα. το απογευμα θα κανω μαφιν κ ο,τιδηποτε αλλο για να μην καθομαι! αντεχω ακομα, δε βιαζομαι να γεννησω, αλλα δεν θελω να παω με ραντεβου!

BJVqp3.png

αντωνια μου τι γαιδουρα ειμαι!ενω σε διαβασα! περαστικο να ειναι στο μωρακι σου! ευχομαι να φυγει απο μονο του κ να μην χρειαστει τιποτα!!

δωρακι αγκαλιαα κ εσεις??? εγω βολευτηκα με τα παμπερς, δοκιμασα κ λιμπερο κ μπειμπιλινο

Μακαρι αναστσια μου και εγω αυτο ευχομαι γιατι ισως χρειαστει αντιβιωσεις μετα ή και μικροεπεμβαση και δεν θελω να μπουμε σε τετοια διαδικασια!! ειμαι ομως αισιοδοξη!!

εγω βγηκα αγορα απο τις 11 ως τις 2 μπας κ βγει η μπεμπα. το απογευμα θα κανω μαφιν κ ο,τιδηποτε αλλο για να μην καθομαι! αντεχω ακομα, δε βιαζομαι να γεννησω, αλλα δεν θελω να παω με ραντεβου!

Αχ βρε Γωγω!! ακομα περιμενεις ε;; αμαν αυτη η αναμονη σκωτωνει! παντως και εγω στην εβδομαδα σου ανυπωμωνουσα πως και πως!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κατι βόλτες που κόβω μεχρι να κοιμηθεί καλα δεν λέγεται... Η μεση μου το ξέρει!!! Στα παμπερς καμια φορα εχει διαρροές νομιζω... Θα δω κ τα λίμπερο.

Παντως κι εγω βιβλιάριο δεν εχω! Ξεφτίλα πια καταντησαμε!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μακαρι αναστσια μου και εγω αυτο ευχομαι γιατι ισως χρειαστει αντιβιωσεις μετα ή και μικροεπεμβαση και δεν θελω να μπουμε σε τετοια διαδικασια!! ειμαι ομως αισιοδοξη!!

Αχ βρε Γωγω!! ακομα περιμενεις ε;; αμαν αυτη η αναμονη σκωτωνει! παντως και εγω στην εβδομαδα σου ανυπωμωνουσα πως και πως!!

να πω την αληθεια εχω υπομονη ακομα, τι μανα θα γινω, δεν βιαζομαι καθολου να γεννησω:rolleyes::rolleyes:

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

γωγουλινι η τελευταια των μοικανων ε? χιχιχιχι πολυ σε χαίρομαι παντως!! τι καλα ολες να ειχαν τοσο καλη εγκυμοσυνη !!! φτου φτου!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ποια παρεξηγηση?εγω βλεπω οτι το παιδακι μου χορταινει μιας και αναγνωριζω ποτε κλαιει για φαι...

Συν τοις αλλοις τι να πω η ζυγαρια τα λεει μονη της...

Θα σου πω ενα πραγμα κ μην με παρεξηγησεις ...Δεν ημουν ποτε φανατικη του θηλασμου αλλα αφου εχω γαλα κ μπορω να τον θηλασω τι να κανω?Να το κοψω?Ισως ηταν πιο ευκολο να του δινω ξενο κ να μπορω να βγω εξω με ξενοιασια αλλα τι να κανω που εγω γαλα κ τρεχει απο το στηθος ??

Γιατί ποιός σου είπε ότι δεν μπορείς πάλι να βγείς έξω με ξενοιασιά? Μην βλέπεις τώρα που είναι πολύ μικρό όταν μεγαλώνουν δεν είναι το ίδιο ο θηλασμός. Είναι πολύ πιο εύκολος. Γιατί μπαίνουν μετά σε πρόγραμμα και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Και στο κάτω κάτω αντί να ετοιμάσεις τη φόρμουλα για να το αφήσεις κάνεις απλά μια άντληση και το αφήνεις. Πια η διαφορά?

Αφού έχεις γάλα και το παιδί αναπτύσεται τόσο καλά γιατί να το σταματήσεις? Γιατί τα παιδιά που τρέφονται με φόρμουλα δεν ξυπνάνε το βράδυ ή δεν έχουν κολικούς? Μην ακούω χαζά. Απλά ο θηλασμός είναι λίγο πιο δύσκολος στην αρχή μετά δεν έχει διαφορά.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Αντωνία μου περαστικά στο μωρακι σου αν κ απ'οτι κατάλαβα δεν ειναι κατι σοβαρό....

Γωγώ μου φτιαξε κ κανενα φαγητό να νας στείλεις γιατι εδω δεν προλαβαίνουμε!!!! Κ μετα γεννας σε αφήνω...!!!! Χα χα!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

γωγουλινι η τελευταια των μοικανων ε? χιχιχιχι πολυ σε χαίρομαι παντως!! τι καλα ολες να ειχαν τοσο καλη εγκυμοσυνη !!! φτου φτου!!

μακαρι Αναστασια μου ολες οι γυναικες να περασουν εγκυμοσυνη σαν τη δικη μου, ευχαριστω το Θεο πραγματικα καθε μερα!

λετε ομως να με βασανισει η μπεμπα μετα??μαλλον!!:D

BJVqp3.png

Αντωνία μου περαστικά στο μωρακι σου αν κ απ'οτι κατάλαβα δεν ειναι κατι σοβαρό....

Γωγώ μου φτιαξε κ κανενα φαγητό να νας στείλεις γιατι εδω δεν προλαβαίνουμε!!!! Κ μετα γεννας σε αφήνω...!!!! Χα χα!!

δεχομαι παραγγελιες κ τα στελνω με κτελ!!! χιχι!!!:lol::lol:

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...