Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια...

εμεις σημερα κοιμηθηκαμε λιγο καλυτερα απο χθες ...Ειχε πονακια ο καλος μου και καταληξαμε να τον βαλουμε στο κρεβατι μας και να τον χαιδεουμε για να μην γκρινιαζει..Ξερω ξερω θα τον κακομαθουμε αλλα τι αλλο να κανουμε?Με εχει πιασει η απελπισια και μου ερχεται να κλαιω συνεχεια...

Εχω κ την μανα μου απο πανω που επιμενει να δωσω στο παιδι ξενο γαλα για να χορτασει καλυτερα κ να κοιμηθει..Και της λεω εγω χειροτερα θα γινει με τους κολικους..τιποτα αυτη!!Πλακωθηκαμε στο τηλ γιατι δεν καταλαβαινει οτι πιεζομαι αφανταστα με ολη αυτη την υπερενταση κ την αυπνια..

Τωρα το μπεμπακι μου ξυπνησε κ εφαγε σε χρονο ρεκορ..Τον εβαλα να κοιμηθει στην κουνια γιατι καταλαβα οτι εκνευριζεται στο πορτ-μπεμπε κ νομιζω ειναι καλυτερα τωρα...

Σονια μου και εμας δεν μας εδωσαν βιβλιαριο υγειας και μου ειπαν να το κατεβαζω σαν αρχειο απο το ιντερνετ κ να το εκτυπωσω..Ετσι κ θα κανω σιγα μην μεινω με την φωτοτυπια...

Αχ ακουω που λετε για το κιντερντε κ εχω προσπαθησει να του δωσω αλλα αρνειται...Λεω μηπως βοηθησει με τους κολικους...

Συμφωνώ ότι αν δώσεις μπουκάλι έτσι όπως είναι το μικρό θα το κάνεις μάλλον χειρότερα το εντεράκι του. Άσε να λένε οι μαμάδες. Εγώ την δικιά μου όποτε μου λέει κάτι για τον θηλασμό της λέω' Μαμά πόσο μας θήλασες και τους 4? Από 2 μήνες τον καθένα?' Εγώ θήλασα πολύ περισσότερο άρα έχω και περισσότερη εμπειρία. Και εκει σταματάει η κουβέντα.

Αχ και εσείς χωρίς βιβλιάριο? Κατάλαβα. Από που κατεβάζεις τί? Δεν κατάλαβα. Για πές. Εχώ μια ιδέα. Η μια θα έχει υπόψιν της την άλλη και όποια βρεί πρώτη βιβλιάριο θα πάρει 2 και θα το στείλει και στην άλλη. Ε? :lol:

Αχ Ελλάδα που καταντήσαμε!

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Είμαι στην Κατερίνη. Ναι και εγώ αυτό πιστεύω ότι όλα τα τρελά που κάνει είναι από ζήλια. Γιατί κατά τα άλλα είναι πολύ καλό παιδί.

Σήμερα έχει πολύ γέλιο. Πέρνει την κουβερτούλα του και λέει έχω μωρό στην αγκαλιά και μετά σηκώνει την μπλούζα του και λέει δίνω γάλα στο μωρό. Τον ρώτησα από που του δίνεις γάλα και μου λέει από τον αφαλό. Και μετά δίνει την πιπίλα του στην κουβέρτα του και την βάζει στον ώμο να ρευτεί και την χτυπάει κιόλας με το χεράκι του. Ακριβώς ότι κάνω εγώ με την μπέμπα. Το παιδί μου έχει μπερδέψει τους ρόλους των δυο φύλων. Χεχε. Λέτε να ανησυχίσω? Χαχα :lol:

και δεν το εφαγες??????????? χαχαχαχχα! αχ τι γλυκας!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Και εμένα στο Μητέρα μου έδωσαν φωτοτυπία το βιβλιάριο του παιδιού αλλά είπαν στην κοπέλα δίπλα μου πως όταν είναι έτοιμα τα Βιβλιάρια θα μας στείλουν.

Μπα εμένα στο νοσοκομείο μου είπα ψάξε να βρείς. Ναι θα βγώ στο δρόμο και θα ψάχνω βιβλιάριο. Τι να τους πείς? Απλά απαράδεκτοι. Το πιο απλό πράγμα και δεν μπορούμε να το έχουμε. Που θα καταντήσουμε ακόμα?

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Συμφωνώ ότι αν δώσεις μπουκάλι έτσι όπως είναι το μικρό θα το κάνεις μάλλον χειρότερα το εντεράκι του. Άσε να λένε οι μαμάδες. Εγώ την δικιά μου όποτε μου λέει κάτι για τον θηλασμό της λέω' Μαμά πόσο μας θήλασες και τους 4? Από 2 μήνες τον καθένα?' Εγώ θήλασα πολύ περισσότερο άρα έχω και περισσότερη εμπειρία. Και εκει σταματάει η κουβέντα.

Αχ και εσείς χωρίς βιβλιάριο? Κατάλαβα. Από που κατεβάζεις τί? Δεν κατάλαβα. Για πές. Εχώ μια ιδέα. Η μια θα έχει υπόψιν της την άλλη και όποια βρεί πρώτη βιβλιάριο θα πάρει 2 και θα το στείλει και στην άλλη. Ε? :lol:

Αχ Ελλάδα που καταντήσαμε!

Ασε τα νευρα μου τσαταλια!!!Απο χθες μου το λεει αυτη κ η αδελφη μου γιατι λεει δεν χορταινει το παιδι..Παιδι που πηρε 1 κιλο μεσα σε 25 μερες!!!

Οσο για το βιβλιαριο γραψε ''βιβλιαριο υγειας παιδιου '' στο google κ θα σου βγαλει το αρχειο...εγω το κατεβασα κ θα το παω για εκτυοωση εξω να μου το κανουν κ βιβλιοδεσια..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

και δεν το εφαγες??????????? χαχαχαχχα! αχ τι γλυκας!

Ναι ήταν πολύ γλυκό. Και ο τρόπος που το έκανε. Αλλό να στο περιγράφω και άλλο να το βλέπεις. Τα έλεγε και τα έκανε όλα με σοβαρότητα.

Α και κάτι ακόμα. Επείδη θέλει να φιλάει το μωρό και εγώ του λέω ναι αλλά μόνο στο κεφαλάκι έχει αρχίσει και μας φιλάει όλους στο κεφάλι. Εχει πολύ πλάκα.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Καλησπερα κοριτσια...

εμεις σημερα κοιμηθηκαμε λιγο καλυτερα απο χθες ...Ειχε πονακια ο καλος μου και καταληξαμε να τον βαλουμε στο κρεβατι μας και να τον χαιδεουμε για να μην γκρινιαζει..Ξερω ξερω θα τον κακομαθουμε αλλα τι αλλο να κανουμε?Με εχει πιασει η απελπισια και μου ερχεται να κλαιω συνεχεια...

Εχω κ την μανα μου απο πανω που επιμενει να δωσω στο παιδι ξενο γαλα για να χορτασει καλυτερα κ να κοιμηθει..Και της λεω εγω χειροτερα θα γινει με τους κολικους..τιποτα αυτη!!Πλακωθηκαμε στο τηλ γιατι δεν καταλαβαινει οτι πιεζομαι αφανταστα με ολη αυτη την υπερενταση κ την αυπνια..

Τωρα το μπεμπακι μου ξυπνησε κ εφαγε σε χρονο ρεκορ..Τον εβαλα να κοιμηθει στην κουνια γιατι καταλαβα οτι εκνευριζεται στο πορτ-μπεμπε κ νομιζω ειναι καλυτερα τωρα...

Σονια μου και εμας δεν μας εδωσαν βιβλιαριο υγειας και μου ειπαν να το κατεβαζω σαν αρχειο απο το ιντερνετ κ να το εκτυπωσω..Ετσι κ θα κανω σιγα μην μεινω με την φωτοτυπια...

Αχ ακουω που λετε για το κιντερντε κ εχω προσπαθησει να του δωσω αλλα αρνειται...Λεω μηπως βοηθησει με τους κολικους...

αχ τι ταλαιπωρια τραβας βρε κοριτσακι μου, κ εσυ κ ο μικρουλης... ελπιζω να περασει γρηγορα... τι βασανο κ αυτο με τους κολικους?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ασε τα νευρα μου τσαταλια!!!Απο χθες μου το λεει αυτη κ η αδελφη μου γιατι λεει δεν χορταινει το παιδι..Παιδι που πηρε 1 κιλο μεσα σε 25 μερες!!!

Οσο για το βιβλιαριο γραψε ''βιβλιαριο υγειας παιδιου '' στο google κ θα σου βγαλει το αρχειο...εγω το κατεβασα κ θα το παω για εκτυοωση εξω να μου το κανουν κ βιβλιοδεσια..

Ε καλά σόρρυ κιόλας αλλά δεν είναι καλά. 1 κιλό σε 25 μέρες και δεν χορταίνει? Ναι του βάζεις πέτρες στην τσέπη όταν το ζυγίζεις.

Δεν το ήξερα για να πάω να γκουγκλάρω να δώ και επανέρχομαι.

Υ.Γ. Χωρίς παρεξήγηση το σχόλιο έτσι?

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Ε καλά σόρρυ κιόλας αλλά δεν είναι καλά. 1 κιλό σε 25 μέρες και δεν χορταίνει? Ναι του βάζεις πέτρες στην τσέπη όταν το ζυγίζεις.

Δεν το ήξερα για να πάω να γκουγκλάρω να δώ και επανέρχομαι.

Υ.Γ. Χωρίς παρεξήγηση το σχόλιο έτσι?

Ποια παρεξηγηση?εγω βλεπω οτι το παιδακι μου χορταινει μιας και αναγνωριζω ποτε κλαιει για φαι...

Συν τοις αλλοις τι να πω η ζυγαρια τα λεει μονη της...

Θα σου πω ενα πραγμα κ μην με παρεξηγησεις ...Δεν ημουν ποτε φανατικη του θηλασμου αλλα αφου εχω γαλα κ μπορω να τον θηλασω τι να κανω?Να το κοψω?Ισως ηταν πιο ευκολο να του δινω ξενο κ να μπορω να βγω εξω με ξενοιασια αλλα τι να κανω που εγω γαλα κ τρεχει απο το στηθος ??

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

αχ κοριτσακια μου τι θακανω????????????? μονο αγκαλια καθεται!! δεν μπορω να κανω τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused: τον αφηνω στο κρεβατι η στο καροτσι η στο ριλαξ η στον καναπε κ μεττα απο 5 λεπτα ξυπναει!! κ χορτατος να ειναι κ να μην θελει υπνο δεν καθεται που θενα!! μονο αγκαλια! τ εχω παιξει! δεν μπορω αλλο!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Αχ Αναστασια μου..σε καταλαβαινω και εμεις το περασαμε ενα ολοκληρο βραδυ κ ηταν δυσκολο...Γιατι δεν τον βαζεις στο σλινγκ?Δεν καθεται?

Υπομονη τιποτε αλλο..Αυτο λεω κ για την δικη μας περιπτωση..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Αχ Αναστασια μου..σε καταλαβαινω και εμεις το περασαμε ενα ολοκληρο βραδυ κ ηταν δυσκολο...Γιατι δεν τον βαζεις στο σλινγκ?Δεν καθεται?

Υπομονη τιποτε αλλο..Αυτο λεω κ για την δικη μας περιπτωση..

τον βαζω καθεται αλλα κ συνεχεια ετσι γινεται? δεν μπορω να σιδερωσω π.χ... ουφφ τι θα γινει με αυτο? βαραινει κιολας...κ αν μαθει μονο αγκαλια??????????:confused::confused::confused:

καλα δεν θα σχολιασω το οτι σου λενε οτι δεν χορταινει.....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Τι κανεις Γεωργια?

Εγω καλα ειμαι, εδω με τη μπεμπα ολη μερα.Προσπαθω οταν ερχονται τα αγορακια μου να ειμαι συνεχεια εκει κοντα τους γιατι δε θελω να νοιωσουν ζηλια.Τους ειχα παραμελησει λιγο και με την εγκυμοσυνη τωρα τελευταια που ειχα βαρυνει, ελειπα και 3 εβδομ. μακρια τους....

Ενταξει δεν λενε τπτ ουτε εχουν δειξει ζηλεια, ισα ισα το αντιθετο την αγαπουν πολυ, αλλα οπως και να το κανεις παιδια ειναι.

Καλα Αννούλα μου απολαμβανω αγκαλιες απο τη μικρη και απο το μεγαλο και συγκινουμαι.Οσο για κουραση δεν εχω καταλαβει ακομα με βοηθαει ο αντρας μου με το μεγαλο και εχω χρονο για την μπεμπα.

Τι να κανουν και τα μεγαλα μωρε μωρα ειναι ακομα θελουν μανουλα!

τι να πεις Σονια? μονο μια λεξη! ελεος πια! κρατησεις ομως για τα παντα κ μειωσεις μια χαρα μπορουνε παντα να κανουνε.

αχ μωρε ειναι αγκαλιτσας η μικρη σου κ θελει μανουλα... πως να αντισταθεις??? αχ..............

καλα ειμαι κοριτσακι προσπαθω να προσαρμοστω στο νεο ρολο.. το πιο δυσκολο ειναι η αυπνια θα ελεγα...

Κουραγιο Μαργαριτα μου οι 3 πρωτοι μηνες ειναι δυσκολοι μετα θα σε τρελαινει καθε μερα με τις χαριτομενιες της!

Σοφακι μου μην απελπιζεσαι θα περασει ο καιρος με τα πονακια οσο για το θηλασμο μην ακους κανενα αφου σου παει καλα ακου μονο το ενστικτο σου.Αν θυμασαι τι εχω τραβηξει εγω παρτο σαν μαθημα.Εμενα ακομα με ρωτανε αν φτανει το γαλα μου γιατι η μικρη δε κοιμαται το πρωι κι ας μη κλαιει ημαρτον!

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλα Αννούλα μου απολαμβανω αγκαλιες απο τη μικρη και απο το μεγαλο και συγκινουμαι.Οσο για κουραση δεν εχω καταλαβει ακομα με βοηθαει ο αντρας μου με το μεγαλο και εχω χρονο για την μπεμπα.

Τι να κανουν και τα μεγαλα μωρε μωρα ειναι ακομα θελουν μανουλα!

Κουραγιο Μαργαριτα μου οι 3 πρωτοι μηνες ειναι δυσκολοι μετα θα σε τρελαινει καθε μερα με τις χαριτομενιες της!

Σοφακι μου μην απελπιζεσαι θα περασει ο καιρος με τα πονακια οσο για το θηλασμο μην ακους κανενα αφου σου παει καλα ακου μονο το ενστικτο σου.Αν θυμασαι τι εχω τραβηξει εγω παρτο σαν μαθημα.Εμενα ακομα με ρωτανε αν φτανει το γαλα μου γιατι η μικρη δε κοιμαται το πρωι κι ας μη κλαιει ημαρτον!

μα τι κολημα πια ειναι αυτο με τον θηλασμο για το αν χορταινει το παιδι?? και σε εμενα το λενε!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εγω τωρα το σχολιασα, γιατι το ανεφεραν τα κοριτσια απο την Κυπρο.Ειναι ενα τεστ για την ακοη τους, στο μαιευτηριο που γεννησα το κανουν στα μωρα και εχει 35 ευρω.Ρωτα τον παιδιατρο σου, δε χανεις τιποτα...

Εμας υπαρχει το κεντρο προληπτικης παιδιατρικης και κλεινεις ραντεβου τις πρωτες 15 μερες του μωρου και κανεις το τεστ. του βαζουν κατι σαν ακουστικο στα αυτακια του και κατι παρακολουθουν στο κομπουτερ. ουτε 5 λεπτα δεν περνει. και ειναι δωρεαν!

εμενα με καθοδηγησε η παιδιατρος μου..

Το τεστ ακοής το κάναμε και εμείς στο Μητέρα. Υπέρηχο ισχίων έχουμε όταν σαραντίσει.

Αντωνία δεν είχαν βρει αυτό στο έντερο σε κάποιο υπέρηχο? Συνήθως στην β' επιπέδου το βλέπουν ή πιο μετά στο ντόπλερ. Όπως και να έχει είναι συχνό και περαστικό ευτυχώς!

Άννα θυμάσαι που λέγαμε για τα νούμερα του ραξέβσκι? Σήμερα της έβαλα ένα φορμάκι με την Μίνι από το ραξέβσκι για 3 μηνών και της είναι ίσα ίσα! Ελπίζω τα καλοκαιρινά να της κάνουν, αν θυμάμαι τα είχα πάρει 9 μηνών.

Ναι Ελευθερια μου το βρηκανε στον υπερηχο. αν θυμαστε σας ειχα πει για κατι σανκυστουλα στον οφαλο του μωρου;;; υπηρχε και λιγη υδρονεφρωση στο αριστερο νεφρο και οταν γεννησα η γυναικολογος μου μιλησε με την παιδιατρο μου και μου ειπαν καλυτερα να το δουμε υπερηχογραφικα να δουμε τι γινεται. καναμε τον υπερηχο. αυτη η κυστουλα εξαφανιστηκε (ευτυχως!!!!!) αλλα υπαρχει υδρονεφρωση και στα δυο νεφρα. και δεν ειναι λιγη αποτι μου ειπαν. το καλο ειναι οτι το πιο πιθανον να φυγει απο μονη της. Α!

Μπα εμένα στο νοσοκομείο μου είπα ψάξε να βρείς. Ναι θα βγώ στο δρόμο και θα ψάχνω βιβλιάριο. Τι να τους πείς? Απλά απαράδεκτοι. Το πιο απλό πράγμα και δεν μπορούμε να το έχουμε. Που θα καταντήσουμε ακόμα?

Εμας το βιβλιαριο υγειας και παλι ο παιδιατρος μας το δινει. το συμπληρωνουμε μαζι και μας το δινει...εσεις ρε παιδι μου ολα μονοι σας πρεπει να τα κανετε;; δηλαδη αν ειναι και κανενας που δενπολυκατεχει θα μεινει και χωρις βιβλιαριο...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...