Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εμας το τεστ ακοης το κανουν στο ΙΑΣΩ.

Περιμενω τα αγορια μου οπου να'ναι, εχουν και σουπερ μαρκετ να σταματησουν...

Παντως οταν κλεινουν τον 1ο μηνα τα μωρα ειναι τελειως διαφορετικα.Αρχιζουν και κανουν φωνουλες, παιζουν κουνωντας χερακια ποδαρακια, αρχιζουν σιγα σιγα να μας γνωριζουν...αλλη φαση.... πολυ ωραια!!:P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κανεις Γεωργια?

Εγω καλα ειμαι, εδω με τη μπεμπα ολη μερα.Προσπαθω οταν ερχονται τα αγορακια μου να ειμαι συνεχεια εκει κοντα τους γιατι δε θελω να νοιωσουν ζηλια.Τους ειχα παραμελησει λιγο και με την εγκυμοσυνη τωρα τελευταια που ειχα βαρυνει, ελειπα και 3 εβδομ. μακρια τους....

Ενταξει δεν λενε τπτ ουτε εχουν δειξει ζηλεια, ισα ισα το αντιθετο την αγαπουν πολυ, αλλα οπως και να το κανεις παιδια ειναι.

καλημερα Αναστασια! πως πας εσυ με τον υπνο? εχει στρωσει καθολου?

μαργαριτα μου εμεις ειναι μεχρι να κοιμηθουμε.. εχει απο προχθες κλαιει κ δεν ξερει τι θελει.. αλλα μετα τον παιρνει ο υπνος κ κοιμαται 3,5 ωρες..

ελπιζω να στρωσουν !!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα, καλησπέρα δηλαδή. Κράτησα τον μικρό σπίτι σήμερα αν και δεν έχει πυρετό από τις 4 το ξημέρωμα. Μάλλον με ψιλοκόλλησε γιατί έχω ελαφριά καταροή και μπούκωμα σήμερα. Η μικρή ελπίζω να την γλιτώσει.

Εφάκη μπράβο στον μικρό σου, έτσι να συνεχίσει να μεγαλώσει γρήγορα!

Κορίτσια όλες λίγο πολύ ξενυχτάμε, εγώ κοιμάμαι 2-2,5 ώρες κάθε φορά και μένω 1 ώρα ξύπνια. Χθες δοκίμασα να μην την αλλάξω και έτσι θήλασε μόνο 6-7λεπτά και σε 1 ώρα ξαναξύπνησε! Πηγαινοερχόμουν και στο δωμάτιο του μικρού να βάζω θερμόμετρο αν και κοιμήθηκε ο μπαμπάς του μαζί του να τον παρακολουθεί. 4-5 ώρες ύπνο, ε οκ δεν θα είναι πάντα έτσι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια το τεστ ακοής πρωτη φορα το ακουω! τι ειναι??

Εγω τωρα το σχολιασα, γιατι το ανεφεραν τα κοριτσια απο την Κυπρο.Ειναι ενα τεστ για την ακοη τους, στο μαιευτηριο που γεννησα το κανουν στα μωρα και εχει 35 ευρω.Ρωτα τον παιδιατρο σου, δε χανεις τιποτα...

Καλημέρα, καλησπέρα δηλαδή. Κράτησα τον μικρό σπίτι σήμερα αν και δεν έχει πυρετό από τις 4 το ξημέρωμα. Μάλλον με ψιλοκόλλησε γιατί έχω ελαφριά καταροή και μπούκωμα σήμερα. Η μικρή ελπίζω να την γλιτώσει.

Εφάκη μπράβο στον μικρό σου, έτσι να συνεχίσει να μεγαλώσει γρήγορα!

Κορίτσια όλες λίγο πολύ ξενυχτάμε, εγώ κοιμάμαι 2-2,5 ώρες κάθε φορά και μένω 1 ώρα ξύπνια. Χθες δοκίμασα να μην την αλλάξω και έτσι θήλασε μόνο 6-7λεπτά και σε 1 ώρα ξαναξύπνησε! Πηγαινοερχόμουν και στο δωμάτιο του μικρού να βάζω θερμόμετρο αν και κοιμήθηκε ο μπαμπάς του μαζί του να τον παρακολουθεί. 4-5 ώρες ύπνο, ε οκ δεν θα είναι πάντα έτσι.

περαστικα σας ελευθερια μου!!!μακαρι να μην κολησει η μικρουλιτσα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπερα Σονια Μργαριτα και Αννα τι κανετε?

Καλησπέρα. Μια χαρά από εδώ. Σήμερα είναι ηλίολουστη η μέρα αλλά το κρύο-κρύο. Χθές κοιμηθήκαμε καλά πάλι. Φτου να μην τη ματιάσω την μπέμπα μου. Κοιμήθηκε στις 11μιση και ξύπνησε στις 4μιση. Μια χαρά.

Ο μεγάλος έκανε μερικά νούμερα πάλι αλλά τελικά κοιμήθηκε γύρω στις 11 παρά. Πάλι καλά.

Και εμένα τον μεγάλο που είχα γενήσει στο Γέννεσης τον είχαν κάνει εκεί και τέστ ακοής και όρασης. Τώρα στην μπέμπα που γένησα στο νοσοκομείο δεν ξέρω τι έκαναν εκεί οι παιδίατροι.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Το τεστ ακοής το κάναμε και εμείς στο Μητέρα. Υπέρηχο ισχίων έχουμε όταν σαραντίσει.

Αντωνία δεν είχαν βρει αυτό στο έντερο σε κάποιο υπέρηχο? Συνήθως στην β' επιπέδου το βλέπουν ή πιο μετά στο ντόπλερ. Όπως και να έχει είναι συχνό και περαστικό ευτυχώς!

Άννα θυμάσαι που λέγαμε για τα νούμερα του ραξέβσκι? Σήμερα της έβαλα ένα φορμάκι με την Μίνι από το ραξέβσκι για 3 μηνών και της είναι ίσα ίσα! Ελπίζω τα καλοκαιρινά να της κάνουν, αν θυμάμαι τα είχα πάρει 9 μηνών.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα και από εμένα!!! Τι κάνετε?

Πολύ ωραία τα νέα σας που βάλατε γραμμάρια.

Εμείς θα πάμε από βδομάδα στον παιδίατρο που σαραντίζουμε. Να δούμε και εμείς πόσα βάλαμε. Πάντως σίγουρα θα έβαλε γιατί άρχισα να βλέπω δίπλες στα μπούτια της και τα μικρά τα φορμάκια της άρχισαν να τεντώνουν όταν τεντώνει τα πόδια της. Θα δούμε.

Εμείς ξέρετε τι θέμα έχουμε? Το νοσοκομείο που γεννήσαμε δεν είχε να μας δώσει βιβλιάριο υγείας του παιδιού και μας έχουν γράψει τα στοιχεία σε ένα χαρτί. Και ο παιδίατρος που ήρθε στις 10 μέρες έγραψε από πίσω και τώρα στις 40 πάλι βλέπω εκεί θα γράψει γιατί δεν βρήκαμε ακόμα. Ούτε στην νομαρχία έχει να μας δώσουν. Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα. Ένα χαρτί από ένα μπλοκάκι είναι τα στοιχεία της γέννησης. Τι να πεις για αυτό το κράτος.

τι να πεις Σονια? μονο μια λεξη! ελεος πια! κρατησεις ομως για τα παντα κ μειωσεις μια χαρα μπορουνε παντα να κανουνε.

Εμενα κοριτσια μου βγηκε πολυ αγκαλιτσα το πρωι απο την ωρα που ξυπναει δε κοιμαται μεχρι το μεσημερι αλλα δε θελει να ειναι και ξαπλα στην κουνια της βαριεται και κλαιει δε πειναει δε θελει αλλαγμα θελει γκαγκαλιτσες αχ πως θα κανω δουλειες?:rolleyes:

Καλησπερα Σονια Μργαριτα και Αννα τι κανετε?

αχ μωρε ειναι αγκαλιτσας η μικρη σου κ θελει μανουλα... πως να αντισταθεις??? αχ..............

καλα ειμαι κοριτσακι προσπαθω να προσαρμοστω στο νεο ρολο.. το πιο δυσκολο ειναι η αυπνια θα ελεγα...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγω τωρα το σχολιασα, γιατι το ανεφεραν τα κοριτσια απο την Κυπρο.Ειναι ενα τεστ για την ακοη τους, στο μαιευτηριο που γεννησα το κανουν στα μωρα και εχει 35 ευρω.Ρωτα τον παιδιατρο σου, δε χανεις τιποτα...

θα τον ρωτησω αννα μου! σε ευχαριστω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Το τεστ ακοής το κάναμε και εμείς στο Μητέρα. Υπέρηχο ισχίων έχουμε όταν σαραντίσει.

Αντωνία δεν είχαν βρει αυτό στο έντερο σε κάποιο υπέρηχο? Συνήθως στην β' επιπέδου το βλέπουν ή πιο μετά στο ντόπλερ. Όπως και να έχει είναι συχνό και περαστικό ευτυχώς!

Άννα θυμάσαι που λέγαμε για τα νούμερα του ραξέβσκι? Σήμερα της έβαλα ένα φορμάκι με την Μίνι από το ραξέβσκι για 3 μηνών και της είναι ίσα ίσα! Ελπίζω τα καλοκαιρινά να της κάνουν, αν θυμάμαι τα είχα πάρει 9 μηνών.

Εγω απ'οτι θυμαμαι ειχα παρει για 6 μηνων καλοκαιρινα.Ωχ, λες να μη τα βαλουμε?? ελπιζω τον Μαιο τουλαχιστον να προλαβουμε.Για τωρα δεν ειχα παρει τπτ.

Σόνια που μένεις? Ο μικρός σου ίσως να αντιδράει έτσι επειδή ζηλεύει.

Είμαι στην Κατερίνη. Ναι και εγώ αυτό πιστεύω ότι όλα τα τρελά που κάνει είναι από ζήλια. Γιατί κατά τα άλλα είναι πολύ καλό παιδί.

Σήμερα έχει πολύ γέλιο. Πέρνει την κουβερτούλα του και λέει έχω μωρό στην αγκαλιά και μετά σηκώνει την μπλούζα του και λέει δίνω γάλα στο μωρό. Τον ρώτησα από που του δίνεις γάλα και μου λέει από τον αφαλό. Και μετά δίνει την πιπίλα του στην κουβέρτα του και την βάζει στον ώμο να ρευτεί και την χτυπάει κιόλας με το χεράκι του. Ακριβώς ότι κάνω εγώ με την μπέμπα. Το παιδί μου έχει μπερδέψει τους ρόλους των δυο φύλων. Χεχε. Λέτε να ανησυχίσω? Χαχα :lol:

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Εμας το τεστ ακοης το κανουν στο ΙΑΣΩ.

Περιμενω τα αγορια μου οπου να'ναι, εχουν και σουπερ μαρκετ να σταματησουν...

Παντως οταν κλεινουν τον 1ο μηνα τα μωρα ειναι τελειως διαφορετικα.Αρχιζουν και κανουν φωνουλες, παιζουν κουνωντας χερακια ποδαρακια, αρχιζουν σιγα σιγα να μας γνωριζουν...αλλη φαση.... πολυ ωραια!!:P

αχ τι καλα!!! ανυπομονω!!!!!!!!!!!!!

Ελευθερια αυτο το τεστ ακοης το κανουν ετσι κ αλλιως η ειναι προεραιτικο?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...