Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δεν ξέρω γιατί. Με πιάνει μια αίσθηση περίεργη. Ένα πράγμα ότι δεν θέλω να με σκαλίζουν. Την ώρα της γέννας τόσα χέρια κτλ λές δεν πειράζει αρκεί να τελειώνουμε. Μετά τα ράμματα που ψάχνεις πώς θα κάτσεις ή πώς θα πας τουαλέτα. Και μετά που περνάνε όλα αυτά πρέπει να πας και πάλι να βάλει χέρι. Αυτό με κάνει και το σκέφτομαι.

καλε εδω γεννησες!!!! θα σκεφτεις ενα σκατουλι;;;

εγω αποκτηνωθηκα πλεον!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε εδω γεννησες!!!! θα σκεφτεις ενα σκατουλι;;;

εγω αποκτηνωθηκα πλεον!!!

Ναι έτσι όπως το θέτεις δεν έχεις και άδικο. Αλλά δεν ξέρω γιατί με πιάνει έτσι. Οι γέννες μου δεν ήταν και δύσκολες να φανταστείς. 6 ώρες η πρώτη 2 η δεύτερη. Φαντάσου να είχα και δύσκολες γέννες. Δεν θα ξαναπήγαινα ποτέ στο γιατρό.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Ναι έτσι όπως το θέτεις δεν έχεις και άδικο. Αλλά δεν ξέρω γιατί με πιάνει έτσι. Οι γέννες μου δεν ήταν και δύσκολες να φανταστείς. 6 ώρες η πρώτη 2 η δεύτερη. Φαντάσου να είχα και δύσκολες γέννες. Δεν θα ξαναπήγαινα ποτέ στο γιατρό.

χαχαχα!!! πάλι καλα που αποφασισες να κανεις και 2ο παιδι:tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!! εμεις σημερα θα παμε για το τεστ ακοης!

χτες πηγαμε παιδιατρο. 3100 απο 2975! δεν ειναι πολυ αλλα μου ειπε οτι επειδη δεν εχασε τις πρωτες μερες ισως τα χανει τωρα! θα δουμε την ερχομενη βδομαδα!

επισης το μωρακι μου εχει υδρονεφρωση. δηλαδη οι σωληνες που οδηγουν απο τα νεφρα στηνουροδοχο κυστη ειναι λιγο στενες απο κατω και καποια ουρα επιστρεφουν πισω στα νεφρα. δεν ειναι τιποτα σοβαρο απλα θα το παρακολουθουμε με υπερηχον. ειναι πολυ συχνο φαινομενο στα αγορακια και μαλλον θα φυγει μονο του τους επομενους μηνες..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα κοριτσια μου γλυκα τι κανετε??

αχ δεν προλαβαινουμε πλεον να μπαινουμε κ μου λειπει πολυ η παρειτσα μας!!!

εμεις εχουμε πολυ δυσκολα βραδυα με την εννοια οτι για να συμπληρωσει τα 60 γρ που ειπε ο γιατρος της θελουμε 2 ωρες για ενα γευμα...τα χω παιξει εχω να κοιμηθω αποχθες που ειχα κλεισει τα ματια μου στις 8,30 το απογευμα μεχρι τις 10 το βραδακι...κ ολο το βραδυ ξενυχτι...δεν τρωει το μωρο μου κ με ανησυχει πολυ...το στηθος μου δεν το θελει καθολου και την ζοριζω για να φαει τουλαχιστον απο την μια θηλη που ειναι καλυτερη απο την αλλη την σακατεμενη...και τραβαω με το θηλαστρο απο την αλλη θηλη...να σκεφτειτε ξεκινησαμε γευμα στις 7 το πρωι και τελειωσαμε στις 8,30 και ηπιε συνολικα 55 ml συν 17 λεπτα στον μια θηλη με συνεχη διαλειμματα υπνου πανω στην ρωγα...

πειτε μου την αποψη σας βρε κοριτσια...ααααα κ παρατηρησα οτι ενω με τα κακακια τα παμε πολυ καλα βγαζει συνεχεια δεν βλεπω πολλα ουρα ομως ...καθε ποτε κατουρανε?? βλεπω πανες με κακακια χωρις κατρουλιο ομως...ετσι πρεπει να ειναι???:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημερα κοριτσια.

Νικη μου καλα αποτελεσματα απο το γιατρο.

Αντωνια μου κι εσυ το ιδιο και περαστικα σας αφου δεν ειναι τιποτα ολα καλα.Όσο για το βαρος θα αρχισει να παιρνει σιγα σιγα εξαλλου εφοσον του δινεις με μπουκαλι βλεπεις και ποσο πινει εφοσον πινει ειναι θεμα χρονου.

Ποπακι μου γλυκο παλι ταλαιπωρια ε?Σου εγραψε χθες η Ανθη τα τηλ. των συμβουλων θηλασμου τα ειδες?Γνωμη μου ειναι να μη πηγαινεις στα τυφλα οσο πιο γρηγορα τοσο το καλυτερο.Οσο για τα τσισα βαλε μεσα στην πανα ενα κομματι χαρτι κουζινας αν βραχει κανει.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημερα και απο εμενα κοριτσια!Εμεις αυριο έχουμε παιδίατρο!

Ευτυχως οι μικρές έστρωσαν με τη δυσκοιλια αλλα η μικρη με παιδεψε αποψε..ολο ζοριζότανε και αυτο μετα τις 2 το πρωι...Ως τις 5 πάλι..η άλλη η καημενη μια χαρα ήσυχη...αντε να δω ποσο θα αντεξω..:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Καλημέρα και απο μενα,αν και βλεπω μονο η Γεωργια ειναι μεσα????!!

Ποπη μου δεν θα φαινονται στην πανα τα τσισα μωρε.... καλα λεει η Γεωργια βαλε ενα χαρτακι μεσα κ δες. Σιγουρα κανει...

Εγω χτες ειχα λιγα νευρακια παραπανω ενω κανονικα δεν θα επρεπε...Η καημενουλα κοιμηθηκε στις 22.00 και ξυπνησε στις 2 παρα και μετα δεν μπορουσε να φαει ενω ηθελε αφου ψαχνοταν δεξια αριστερα το κεφαλι στην ρωγα μπροστα...μα γιατι το κανει αυτο?? Εγω νυσταζα πολυ κ δεν ημουν πολυ ψυχραιμη που δεν ετρωγε... δεν θυμαμαι τι ωρα κοιμηθηκε... Ειναι λογικο να εχω νευρα χτες??? Ενιωσα τυψεις μετα....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμενα κοριτσια!Εμεις αυριο έχουμε παιδίατρο!

Ευτυχως οι μικρές έστρωσαν με τη δυσκοιλια αλλα η μικρη με παιδεψε αποψε..ολο ζοριζότανε και αυτο μετα τις 2 το πρωι...Ως τις 5 πάλι..η άλλη η καημενη μια χαρα ήσυχη...αντε να δω ποσο θα αντεξω..:)

Κι εμενα ετσι ρε συ...ζοριζεται και τεντωνεται... Λες να ειναι κι εμενα δυσκοιλια?Εσυ απο το ζορι το καταλαβες ή απλα δεν εκανε κακακια??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κι εμενα ετσι ρε συ...ζοριζεται και τεντωνεται... Λες να ειναι κι εμενα δυσκοιλια?Εσυ απο το ζορι το καταλαβες ή απλα δεν εκανε κακακια??

Δωρακι καλημερα!!Ολες με την αυπνια σιγουρα εχουμε νευρα..μην νιωθεις τυψεις...φαση ειναι θα μας περασει..ή ειναι δυσκοιλια ή πονανε τα έντερά τους..εμενα χθες δεν ειχε δυσκοιλια για παράδειγμα αλλα πονούσαν τα έντερά της και της έδωσα κίντερντε κ μετα ηρέμησε...:(

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

καλημερουδια!!

τι κανετε?εμεις πηγαμε παιδιατρο σημερα και βαλαμε 200 γραμμ!!!πολυ χαρηκα!!!!παω να σας διαβασω!!

Καλημέρα Εφη μου!!!!:P:p

Μπράβο τέλεια τα νεα σας!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα σας!! εμεις σημερα θα παμε για το τεστ ακοης!

χτες πηγαμε παιδιατρο. 3100 απο 2975! δεν ειναι πολυ αλλα μου ειπε οτι επειδη δεν εχασε τις πρωτες μερες ισως τα χανει τωρα! θα δουμε την ερχομενη βδομαδα!

επισης το μωρακι μου εχει υδρονεφρωση. δηλαδη οι σωληνες που οδηγουν απο τα νεφρα στηνουροδοχο κυστη ειναι λιγο στενες απο κατω και καποια ουρα επιστρεφουν πισω στα νεφρα. δεν ειναι τιποτα σοβαρο απλα θα το παρακολουθουμε με υπερηχον. ειναι πολυ συχνο φαινομενο στα αγορακια και μαλλον θα φυγει μονο του τους επομενους μηνες..

καλημερα αντωνια!!θα παμε και εμεις για το τεστ ακοης την αλλη τεταρτη εκλεισα σημερα το ραντεβου!!

εμεις πηραμε 200 γραμμ σε μια εβδομαδα μου ειπε ο γιατρος οτι παμε παρα πολυ καλα!!

ποιος θα σου κανει τον υπερηχο για την υδρονεφροση??ο γιατρος που παιρνω τον μεγαλο μου γιο για το προβλημα που εχει με την κυστη του εχει ειδικοτητα σε κατι τετοια και ειναι στο μακαριο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...