Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Νικη μου ασε μαρτυριο ειναι!!Μη σου τυχει...

Με τι λαδακι του κανεις μασαζ?baby oil?

καποτε με baby oil και καποτε με ελαιολαδο σοφακη μου...

Eγω το αλλαζω ενδιαμεσα αν ειναι και εχει αποκοιμηθει κ πρεπει να φαει κ αλλο.Αν ομως μετα τα κανει παλι , τον ξανααλλαζω...

κι εγω ετσι κανω γιατι αρκετες φορα αποκοιμαται και οταν το κανω ενδιαμεσα ξυπναει....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σας κορίτσια! Τι κανετε? Ότι πρόλαβα διάβασα.

Σήμερα πήγα τον γιο μου βόλτα το πρωί. Τάισα την μπέμπα στις 10μισή και φύγαμε. Πήγαμε βόλτα στον πεζόδρομο, πήγαμε κομμωτήριο, περάσαμε από το μαγαζί του μπαμπά μας, πήγαμε σουπερ-μάρκετ και γυρίσαμε στις 2 για φαγητό. Ο μικρός χάρηκε πολύ. Και η μπέμπα ξύπνησε την ώρα που γύρισα.

Αχ και εμένα χθες κοιμήθηκε πολύ καλά. Τρώγαμε από τις 10 μέχρι τις 11μιση και μετά κοιμήθηκε. Και η καλή μου ξύπνησε στις 4μιση. Τέλεια.

Αλλά και ο μεγάλος-χεχε αστείο μου ακούγετε- κοιμήθηκε σχετικά ανώδυνα χθες. Μόνο 2 φορές βγήκε από το κρεββάτι του. Σήμερα το μεσημέρι πάντως δεν βγήκε. Αντε να δούμε.

Αχ κορίτσια σκέφτομαι ότι σαραντίζουμε και πρέπει να πάω στον γυναικολόγο. Και δεν θέλω καθόλου να πάω. Αυτό το είχα πάθει και μετά την γέννα του γιου μου και είχα πάει κάπου στις 55 μέρες. Πόσο το σκέφτομαι.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Εγώ πάνα την αλλάζω λίγο μετά το φαγητό που την γεμίζει. Βέβαια το βράδυ δεν την αλλάζω αν δεν κάνει κακά για να μην της χαλάσω τον ύπνο. Και από ότι βλέπω έχει αρχίσει και συνηθίζει και δεν κάνει το βράδυ. Οπότε ευκολία και για μένα. Νιαουρίζει, την βάζω στο στήθος, στον ώμο αν ρευτεί και μετά πάλι στο λίκνο για ύπνο. Σύνολο το πολύ 20 λεπτά ίσως και πιο γρήγορα.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Σήμερα πήγα τον γιο μου βόλτα το πρωί. Τάισα την μπέμπα στις 10μισή και φύγαμε. Πήγαμε βόλτα στον πεζόδρομο, πήγαμε κομμωτήριο, περάσαμε από το μαγαζί του μπαμπά μας, πήγαμε σουπερ-μάρκετ και γυρίσαμε στις 2 για φαγητό. Ο μικρός χάρηκε πολύ. Και η μπέμπα ξύπνησε την ώρα που γύρισα.

Αχ και εμένα χθες κοιμήθηκε πολύ καλά. Τρώγαμε από τις 10 μέχρι τις 11μιση και μετά κοιμήθηκε. Και η καλή μου ξύπνησε στις 4μιση. Τέλεια.

Αλλά και ο μεγάλος-χεχε αστείο μου ακούγετε- κοιμήθηκε σχετικά ανώδυνα χθες. Μόνο 2 φορές βγήκε από το κρεββάτι του. Σήμερα το μεσημέρι πάντως δεν βγήκε. Αντε να δούμε.

Αχ κορίτσια σκέφτομαι ότι σαραντίζουμε και πρέπει να πάω στον γυναικολόγο. Και δεν θέλω καθόλου να πάω. Αυτό το είχα πάθει και μετά την γέννα του γιου μου και είχα πάει κάπου στις 55 μέρες. Πόσο το σκέφτομαι.

γιατι δεν θες να πας ομως;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάνα την αλλάζω λίγο μετά το φαγητό που την γεμίζει. Βέβαια το βράδυ δεν την αλλάζω αν δεν κάνει κακά για να μην της χαλάσω τον ύπνο. Και από ότι βλέπω έχει αρχίσει και συνηθίζει και δεν κάνει το βράδυ. Οπότε ευκολία και για μένα. Νιαουρίζει, την βάζω στο στήθος, στον ώμο αν ρευτεί και μετά πάλι στο λίκνο για ύπνο. Σύνολο το πολύ 20 λεπτά ίσως και πιο γρήγορα.

βρε κοριτσια κανονικα ομως δεν πρεπει να αλλαζουμε την πανα μετα απο το φαγητο γιατι λογικα θα τη γεμιζει αμεσως με ουρα;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Πόση ωρα θηλαζεις?? Εμενα σε 10-15λεπτα χορταίνει κ δεν θελει αλλο την ρώγα... Ειναι φυσιολογικο??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια μου γεια σας!!Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω , ειδα μονο οτι η Λιτσα γεννησε!!

Να σου ζησει Λιτσα μου κ να ειναι γερο κ καλοτυχο το μωρακι σας...

Λοιπον εμεις ειμαστε σε κατασταση εκτακτου αναγκης..Χθες βραδυ ο μικρος ξυπνησε στις 12 και δεν ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 7 το πρωι..αφηστε μαρτυριο..Τον επαιρνε ο υπνος για κανενα τεταρτο με γκρινιες πανω στον Γιαννη και μολις τον βαζαμε στο πορτ-μπεμπε αντε παλι ξυπνουσε...Βεβαια τον πονουσαν τα εντερακια του , αεριζοταν, τεντωνοταν κ σφιγγοταν...εκλαιγε..

εντελει κοιμηθηκε 7 με 9 και επειτα παλι ξυπνιος μεχρι τις 2 το μεσημερι..Ειμαι αυπνη κ τα εχω παιξει..Καποια στιγμη μου ερχοταν να κοπανησω το κεφαλι μου στον τοιχο..δεν ηξερα τι να κανω ..Καμια συμβουλη σπο τις μανουλες??

Μασαζ στην κοιλιτσα καναμε , ζεστη θερμοφορα βαλαμε , κουνημα -περπατημα ολα !!Τι αλλο απομενει??

Ωχ όλο το βράδυ στο πόδι? Καλό κουράγιο γιατί όλο το βράδυ να το βλέπεις να υποφέρει και να μην μπορείς να το ησυχάσεις είναι μαρτύριο. Αυτό με το κεφάλι στον τοίχο το είχα και εγώ προχθές που δεν κοιμόταν. Κάποια στιγμή μου ήρθε να πάρω φόρα και να το χτυπάω με δύναμη. Και μετά από λίγο μου ήρθε να κάτσω κάτω στο πάτωμα και να βάλω τα κλάματα. Πίκρα.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Πόση ωρα θηλαζεις?? Εμενα σε 10-15λεπτα χορταίνει κ δεν θελει αλλο την ρώγα... Ειναι φυσιολογικο??

κι εμεις το βραδακι 10-15 λεπτα τρωμε, και προσπαθω να το κανω 20 αλλα δεν αντεχει κομαται

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Τα 10-15 λεπτά είναι το μάξιμουμ. Καταπίνει κάτι γουλιές που ακούγονται γκλουκ-γκλουκ και μετά βγάζει με τη γλώσσα της τη ρώγα και συνεχίζει τον ύπνο της. Αφού το παιδί μετά κοιμάτε για ώρες σημαίνει ότι χορταίνει. Και ο γιος μου έτσι ήταν φαγητό σε χρόνο ρεκόρ. Στην αρχή ανησυχούσα αλλά αφού έβαζε βάρος πάνω από το ικανοποιητικό και ήταν χαρούμενος όλα καλά. Και τώρα η μπέμπα το ίδιο κάνει.

Κορίτσια μόνο έγω πεινάω πολύ τώρα με το θηλασμό?

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Σοφια μου υπομονη βρε κοπέλα μου τι αλλο μπορουμε να κανουμε??? Ζεστό τσαγακι?? Τις σταγόνες που σου είπα τις δοκιμασες???

Δωρα μου το τσαι δεν το θελει καθολου..

Οσο για τιςσ σταγονες , ο παιδιατρος μου δεν τις προτεινει , ειναι μικρος λεει ακομη.Βεβαια ο καθε γιατρος λεει τα δικα του..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

τι σταγονες δωρακι μου;;;

Ειναι κατι σταγόνες για τους κολικους. Τους ειχε αναφέρει η παιδίατρος μου.

Τα 10-15 λεπτά είναι το μάξιμουμ. Καταπίνει κάτι γουλιές που ακούγονται γκλουκ-γκλουκ και μετά βγάζει με τη γλώσσα της τη ρώγα και συνεχίζει τον ύπνο της. Αφού το παιδί μετά κοιμάτε για ώρες σημαίνει ότι χορταίνει. Και ο γιος μου έτσι ήταν φαγητό σε χρόνο ρεκόρ. Στην αρχή ανησυχούσα αλλά αφού έβαζε βάρος πάνω από το ικανοποιητικό και ήταν χαρούμενος όλα καλά. Και τώρα η μπέμπα το ίδιο κάνει.

Κορίτσια μόνο έγω πεινάω πολύ τώρα με το θηλασμό?

Α κι εμενα γκλουκ γκλουκ με λαιμαργία κ γρηγορα τρώει. Εγω παλι δεν πεινάω ρε συ Σόνια....

Δωρα μου το τσαι δεν το θελει καθολου..

Οσο για τιςσ σταγονες , ο παιδιατρος μου δεν τις προτεινει , ειναι μικρος λεει ακομη.Βεβαια ο καθε γιατρος λεει τα δικα του..

Και ποτε θα τις παρει ρε συ τις σταγόνες? Αν μεγαλώσει πες τον γιατρό οι κολοικοι φεύγουν,τωρα τικανεις ειναι το θεμα....!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γιατι δεν θες να πας Σονια;;;

Εγω κοριτσια τον αλλαζω πριν το φαγητο. αν κανει κακακια τον ξαναλλαζω αν οχι τον αφηνω στο επομενο γευμα γιατι συνηθως με το φαγητο κοιμαται...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

γιατι δεν θες να πας ομως;

Δεν ξέρω γιατί. Με πιάνει μια αίσθηση περίεργη. Ένα πράγμα ότι δεν θέλω να με σκαλίζουν. Την ώρα της γέννας τόσα χέρια κτλ λές δεν πειράζει αρκεί να τελειώνουμε. Μετά τα ράμματα που ψάχνεις πώς θα κάτσεις ή πώς θα πας τουαλέτα. Και μετά που περνάνε όλα αυτά πρέπει να πας και πάλι να βάλει χέρι. Αυτό με κάνει και το σκέφτομαι.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...