Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , linaa είπε:

Ε ναι καλέ βέβαια να τα κρατήσεις . Έκανες τόσο κόπο Κ τα έφτιαξες Κ ήσουν τόσο μικρή τι να κάνεις να τα πετάξεις ? 

Όταν είσαι έτοιμη τα χρησιμοποιείς . 

Επειδή δεν νιώθω έτοιμη και η κόρη μου είναι μόνο 1,5 χρόνων, έχει ανάγκη από αγκαλίτσες και με ποιο δραστήρια μαμά. Για αυτό ρωτάω, αν αξιζει, ή είναι χαμένη υπόθεση. Είναι μέρες που διαβάζω για τα ΒΒ πτι δεν έχουν καλά ποσοστά όποτε έχω μπει σε σκέψεις.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ε Παρασκευή σημερα όλο και κάπου θα βγήκαν...

Εσυ ποτε εχεις ΠΗΤ; εμενα είναι 11/2 εσυ λογικα πιο γρήγορα ετσι?

Εσυ φυσιολογικα γεννησες το πρωτο σου??????

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιατί καισαρικη; υπάρχει πρόβλημα;

Εχω με τα ματια μου θεμα ρε γμτ...

Εχω πολυ μυωπια και πιεση... Καλα το χω ξαναγραψει πολλες φορες εδω,αλλα εσυ πρωτη φορα το ακους ε??:D:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Gia sas fouskitsa kai antonia ime kai ego edo kai ego exo provlima me tis kaoures exo kai istoriko

Αμαν κοριτσι εχεις καούρες ε??? Κουραγιο βρε κοπελα μου!!! Πιες λιγο σουρωτη ξερω οτι σε ανακουφιζει!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εχω με τα ματια μου θεμα ρε γμτ...

Εχω πολυ μυωπια και πιεση... Καλα το χω ξαναγραψει πολλες φορες εδω,αλλα εσυ πρωτη φορα το ακους ε??:D:D

Ναι πρώτη φορά το ακούω..Δεν πειραζει.. αμα είναι για την υγεία χαλάλι..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Gia sas koritsia ti mou gineste?oson gia tin kourasi kai ego kourazome eukola elipa apo to spiti kai irtha kai xaplosa.niki vrikes tipota sta magazia sto mall?antonia ti kanis?efaki ides ton mpempi?

γεια σας!!!!!!ναι βρήκα ωραιες φορμες ότι πρεπει για τώρα που είμαστε με την εγκυμοσύνη, α και βρήκα και μάλλινα φορεματάκια, τα οποια τώρα πιστευω θα με βολέψουν με ενα κολαν απο κατω θα είναι τέλια. απλά σκέφτομαι τι size θα τα πιάσω. τι φόρμα την πείρα στο size μου γιατί εχει λάστιχο και δεν θα έχω προβλημα αλλά τα φορεματακια δεν ξέρω εσεις τι λέτε;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Αμαν κοριτσι εχεις καούρες ε??? Κουραγιο βρε κοπελα μου!!! Πιες λιγο σουρωτη ξερω οτι σε ανακουφιζει!!

Ρε παιδια πολυ γρήγορα μας άρχισαν οι καούρες.. την πρωτη φορά από τον 7-8 είχα.. τώρα από τον 4ο με πιάνουν..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...