Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια ειναι καλο που αποκοιματε στο στηθος μου;

εγω νομιζω ετσι θα μαθει και δεν θα ξεκολλαει μετα

Τι κανεις Νικη μου??

Να ξερεις οτι τα παιδια ειναι πολυ πονηρα και πανεξυπνα, αν του γινει συνηθειο ειναι δυσκολο μετα να το κοψεις.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Τι κανεις Νικη μου??

Να ξερεις οτι τα παιδια ειναι πολυ πονηρα και πανεξυπνα, αν του γινει συνηθειο ειναι δυσκολο μετα να το κοψεις.

καλα Αννουλα μου παιδευομαι με το μικρουλη, τον εβαλα να κοιμηθει....

το ξερω Αννα μου, τι να κανω ομως τις περισσοτερς φορες αποκοιμαται εκει, το ενα λεπτο τρωει και το επομενο κοιμαται,

τωρα τον θηλασα οταν καταλαβα οτι δεν ηθελε αλλο τον εκανα να ρευτει και τον εβαλα στη καλαθα,,, αρχισε να κλαει αλλα δεν τον επιασα, τωρα δεν κλαει αλλα ελπιζω να κοιμηθει, παντως τον θηλαζα για 55 λεπτα...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Μαργαρίτα κ Πόπη, γιατι σας φαινεται περίεργο που δεν ρευονται!?? Τόσες μερες τι γράφω εγω εδω??? Οτι γιατι δεν ρευεται το παιδι μου κ τετοια...!!??? Και οτι την πιάνει λοξυγγας αν δεν ρευτει... Αστα!!! Δεν με προσέχετε δεν με προσέχετε!!!

χαχαχαχαχαχαχα.... δεν προλαβαινω να τα διαβαζω ολα Δωρακι μου! δηλαδη ποτε δεν σου ρευεται? εγω δεν εχω ακουσει ακομα το ρεψιμο της! καλα κ εμενα ριχνει τρελλο λοξυγκα.. την λυπαμαι την καημενη. διαβασα καπου 2 κολπακια που θα δοκιμασω (δεν ξερω αν τα εχετε γραψει ηδη μην μαλωσεις παλι!)

1. να την βαζουμε ενδιαμεσα του γευματος λιγο να ρευτει εκτος απο το τελος

2. οταν την πιανει λοξυγκας να της δινουμε λιγο να πιει. στηθος η μπουκαλι. λενε βοηθαει. η αληθεια ειναι το δευτερο το εκανα κ επιασε αλλα δεν ξερω αν ηταν συμπτωση!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

μαργαριτακι μου ναι το θηλαστρο μου δινει μονο 35 γρ και απο τα δυο στηθια υπερβολικα λιγο γαλα...βαζω συνεχεια κρεμα για να επουλωνονται οι πληγες αλλα οταν την βαζω στο στηθος οπως σημερα δεν βγαζει αιμα απλως πναω πολυ πινει κανα 15 λεπτο αλλα με διακοπες και μετα οταν την βγαζω απο το ατηθος εχει η μια η ρωγα μου κοκκινο αιμα...αλλα το στοματακι της εχει μονο γαλα το εχω ελεγξει...

θα παω να αγορασω ψευδοθηλες ειναι συγκεκριμενο μεγεθος?? την δινεις και συμπληρωμα??η μονο στηθος? εσενα την πρωτες μερες που ησουν σπιτι ποσο ετρωγε??

τις πρωτες μερες κ εμενα ετρωγε λιγο.. αλλα δεν ξερω ποσοτητα δεν εχω θηλαστρο. οταν ξεκινησα να δινω λιγο συμπληρωμα λογω απωλειας βαρους επινε αρχικα 30-50 ml. σιγα σιγα αυξηθηκε. τωρα μπορει να θηλαζω μιση ωρα κ μετα να παρει κ συμπληρωμα 40 ml. θα στρωσει μην ανησυχεις. αλλα η γνωμη μου ειναι να παρεις μια μαια για να μπορεσεις να θηλασεις κανονικα. εγω προσπαθω συνεχεια αλλα προτιμαει την θηλη σιλικονης που ειναι τεραστια.

ρωτα στο φαρμακειο για το μεγεθος. εγω το small πηρα γιατι ειναι μικρη.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

καλε δωρακι εχω να σας διαβασω μια βδομαδα τι λεω απο το πρωι εχω χασει τα νεα σας και τους προβληματισμους σας....:(:(:( και μενα λοξυγγας την πιανει συνεχεια....

ευχαριστω πολυ Νινα μου!! θα το κοιταξω να το δοκιμασω και αυτο,,,,σημερα θα παρω τηλ και συμβουλο θηλασμου...μαλλον.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αχ δεν πρόλαβα να σας διαβάσω. Ξύπνησε ο μπέμπης και πάω να τον ταΐσω. Πόπη κοντά σας είναι η Αγλαία σύμβουλος θηλασμου μαζί με την Πατσούρου που είναι και παιδίατρος. τηλ 2310 421477 Θεμ. Σοφούλη 4

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Κορίτσια τι κάνετε? Εγώ μόνη και με τα δύο σήμερα, τρέξιμο λίγο, μακάρι να είχα άλλα 2 χέρια και πόδια να τα προλάβω. Ο μικρός πήγε παιδικό αλλά με πήραν τηλ να τον πάρω γιατί είχε δέκατα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοριτσια μου γεια σας!!Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω , ειδα μονο οτι η Λιτσα γεννησε!!

Να σου ζησει Λιτσα μου κ να ειναι γερο κ καλοτυχο το μωρακι σας...

Λοιπον εμεις ειμαστε σε κατασταση εκτακτου αναγκης..Χθες βραδυ ο μικρος ξυπνησε στις 12 και δεν ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 7 το πρωι..αφηστε μαρτυριο..Τον επαιρνε ο υπνος για κανενα τεταρτο με γκρινιες πανω στον Γιαννη και μολις τον βαζαμε στο πορτ-μπεμπε αντε παλι ξυπνουσε...Βεβαια τον πονουσαν τα εντερακια του , αεριζοταν, τεντωνοταν κ σφιγγοταν...εκλαιγε..

εντελει κοιμηθηκε 7 με 9 και επειτα παλι ξυπνιος μεχρι τις 2 το μεσημερι..Ειμαι αυπνη κ τα εχω παιξει..Καποια στιγμη μου ερχοταν να κοπανησω το κεφαλι μου στον τοιχο..δεν ηξερα τι να κανω ..Καμια συμβουλη σπο τις μανουλες??

Μασαζ στην κοιλιτσα καναμε , ζεστη θερμοφορα βαλαμε , κουνημα -περπατημα ολα !!Τι αλλο απομενει??

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου γεια σας!!Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω , ειδα μονο οτι η Λιτσα γεννησε!!

Να σου ζησει Λιτσα μου κ να ειναι γερο κ καλοτυχο το μωρακι σας...

Λοιπον εμεις ειμαστε σε κατασταση εκτακτου αναγκης..Χθες βραδυ ο μικρος ξυπνησε στις 12 και δεν ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 7 το πρωι..αφηστε μαρτυριο..Τον επαιρνε ο υπνος για κανενα τεταρτο με γκρινιες πανω στον Γιαννη και μολις τον βαζαμε στο πορτ-μπεμπε αντε παλι ξυπνουσε...Βεβαια τον πονουσαν τα εντερακια του , αεριζοταν, τεντωνοταν κ σφιγγοταν...εκλαιγε..

εντελει κοιμηθηκε 7 με 9 και επειτα παλι ξυπνιος μεχρι τις 2 το μεσημερι..Ειμαι αυπνη κ τα εχω παιξει..Καποια στιγμη μου ερχοταν να κοπανησω το κεφαλι μου στον τοιχο..δεν ηξερα τι να κανω ..Καμια συμβουλη σπο τις μανουλες??

Μασαζ στην κοιλιτσα καναμε , ζεστη θερμοφορα βαλαμε , κουνημα -περπατημα ολα !!Τι αλλο απομενει??

αυτα τα εχουμε και εμεις μόνο που δεν μας ετυχε νυχτα, μου εχει τυχει να ειναι ξυπνιος απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 4 το απογευμα, πονουσε τα εντερακια του εκλαιγε σγιγγοταν κτλ, εμεις του καναμε μασαζ στη κοιλιτσα με λαδακι, και του δωσαμε και τσαγακι, μεχρι που γεμισε το πανακι του και ηρεμισε...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Κορίτσια τι κάνετε? Εγώ μόνη και με τα δύο σήμερα, τρέξιμο λίγο, μακάρι να είχα άλλα 2 χέρια και πόδια να τα προλάβω. Ο μικρός πήγε παιδικό αλλά με πήραν τηλ να τον πάρω γιατί είχε δέκατα.

περαστικα στο μωρακι σου Ελευθερια μου...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

αυτα τα εχουμε και εμεις μόνο που δεν μας ετυχε νυχτα, μου εχει τυχει να ειναι ξυπνιος απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 4 το απογευμα, πονουσε τα εντερακια του εκλαιγε σγιγγοταν κτλ, εμεις του καναμε μασαζ στη κοιλιτσα με λαδακι, και του δωσαμε και τσαγακι, μεχρι που γεμισε το πανακι του και ηρεμισε...

Νικη μου ασε μαρτυριο ειναι!!Μη σου τυχει...

Με τι λαδακι του κανεις μασαζ?baby oil?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

δεν μου λέτε βρε κοπέλες εσεις πότε αλλαζετε πάνα στο μωρο σας;;; πριν ή μετα το φαγητο;

Eγω το αλλαζω ενδιαμεσα αν ειναι και εχει αποκοιμηθει κ πρεπει να φαει κ αλλο.Αν ομως μετα τα κανει παλι , τον ξανααλλαζω...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...