Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μαργαρίτα κ Πόπη, γιατι σας φαινεται περίεργο που δεν ρευονται!?? Τόσες μερες τι γράφω εγω εδω??? Οτι γιατι δεν ρευεται το παιδι μου κ τετοια...!!??? Και οτι την πιάνει λοξυγγας αν δεν ρευτει... Αστα!!! Δεν με προσέχετε δεν με προσέχετε!!!

καλε δωρακι εχω να σας διαβασω μια βδομαδα τι λεω απο το πρωι εχω χασει τα νεα σας και τους προβληματισμους σας....:(:(:( και μενα λοξυγγας την πιανει συνεχεια....

κοριτσακι μου να προτείνω κάτι αγόρασε λαλολίνη εγώ έτσι σταμάτησα να πονάω αυτή αγόρασα μετά από προτροπή της μαίας στο μαιευτήριο http://www.lansinoh.com/products/hpa-lanolin

ευχαριστω πολυ Νινα μου!! θα το κοιταξω να το δοκιμασω και αυτο,,,,σημερα θα παρω τηλ και συμβουλο θηλασμου...μαλλον.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσιαααααααααααα πειτε πως να φτιαξω το τικερακι μου??? σε ποια κατηγορια μπαινω?? αντε πειτε ειμαι πολυ ασχημη ετσι με τα γραμματα απο κατω...

B4Itp2.png

κοριτσιαααααααααααα πειτε πως να φτιαξω το τικερακι μου??? σε ποια κατηγορια μπαινω?? αντε πειτε ειμαι πολυ ασχημη ετσι με τα γραμματα απο κατω...

Στον πινακα ελεγχου,επεξεργασια υπογραφής.... Κ βάζεις εκει το τικερακι που εχεις κανει. Έκανες κανενα??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Στον πινακα ελεγχου,επεξεργασια υπογραφής.... Κ βάζεις εκει το τικερακι που εχεις κανει. Έκανες κανενα??

αυτο το ξερω....πως να φτιαχνω τικερακι δεν ξερω,,,εκανα ενα αλλα μου βγαζει γραμματα...στο lilypie σε ποια κατηγορια μπαινω για την ηλικια του?

B4Itp2.png

αυτο το ξερω....πως να φτιαχνω τικερακι δεν ξερω,,,εκανα ενα αλλα μου βγαζει γραμματα...στο lilypie σε ποια κατηγορια μπαινω για την ηλικια του?

Θα σου κανω εγω ενα(ελπίζω να σου αρέσει) κ κανε QUOTE μετα κ πάρτι με αντιγραφή κ βάλτο εκει που σου είπα.... Οκ?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Θα σου κανω εγω ενα(ελπίζω να σου αρέσει) κ κανε QUOTE μετα κ πάρτι με αντιγραφή κ βάλτο εκει που σου είπα.... Οκ?

οκ αγαπη μου σε ευχαριστω παρα πολυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

το εκανα δωρακι μου γλυκο σε ευχαριστω παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα σας αφησω τωρα να κανω μπανιο γιατι ειμαι βρωμιαριτσα εχω να κανω απο την κυριακη το πρωι απο την κλινικη...:oops::oops::oops:

σε μια ωρα πρεπει να ξυπνησω και την μπουμπου μου να φαει!!!

φιλακιαααααααααααα προς το παρον!!!!!!!!!!!!! σματςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

γεια σας κοριτσακια!!!

Εμεις ειχαμε ενα ηρεμο βραδυ!καθε 4 ωρες ξυπνουσαν οι μπεμπες και κοιμοντουσαν μετα!!τωρα παλι κοιμουνται...λεω να τους βαλω κανα θερμομετρο να δω...πολυ ησυχια έπεσε:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

γεια σας κοριτσακια!!!

Εμεις ειχαμε ενα ηρεμο βραδυ!καθε 4 ωρες ξυπνουσαν οι μπεμπες και κοιμοντουσαν μετα!!τωρα παλι κοιμουνται...λεω να τους βαλω κανα θερμομετρο να δω...πολυ ησυχια έπεσε:)

Ελα ρε γιατι πρεπει αναγκαστικά να εχουν κατι????

ΕΜεις τωρα θηλαζουμε.... Εσυ τικανεις? Κ να φανταστείς μολις ειχα καθήσει να φάω κ πρόλαβα κ έφαγα ενα κεφτεδακι κ δυο πατάτες!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ελα ρε γιατι πρεπει αναγκαστικά να εχουν κατι????

ΕΜεις τωρα θηλαζουμε.... Εσυ τικανεις? Κ να φανταστείς μολις ειχα καθήσει να φάω κ πρόλαβα κ έφαγα ενα κεφτεδακι κ δυο πατάτες!!

χαχαχαα δωρακι κ εμενα ολο στο φαγητο με πιανει!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι εννοειται οτι θα ξυπνουσε αν πεινουσε!! εμενα συνηθως την μερα ξυπναει στις 3-3,5 ωρες αλλα το βραδυ 4-4,5 υπνο τις χτυπαει!!! και δεν πινει παντα 90. καποιες φορες χορταινει στα 70.

Αντωνια, τον ιδιο ρυθμο εχουμε και τα ιδια γραμ. τρωμε!!

Εχθες το απογευμα εμενα εφαγε ολο το 90αρι , μετα ξαναεφαγε στις 10.30 ολο παλι το 90αρι και περιμενα κατα τις 2.30 πως θα ξυπνουσε.Τι ωρα ξυπνησε? στις 4.30!!!! Θα ηταν πολυ χορτατη μαλλον.Δεν την ξυπνησα βεβαια γιατι ηταν νυχτα, την αφησα οτι ωρα ηθελε, εκανε 6 ωρες για να φαει! Εννοειται οτι το ειπιε παλι ολο, και το πρωι στις 8.30 ειπιε 70γρ. καλα παμε, ειμαι ευχαριστημενη.

Γεια σας!! ειπα?? το λεω τωρα, γεια σας κοριτσια!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...