Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εγω τον αφηνω στην καλαθα του και του περναει σιγα σιγα... εξαλλου και μεσα στην κοιλια συνεχως λοξιγγα ειχε τον τελευταιο καιρο οποτε δεν θα ειναι και λιγο μαθημενο;;:tongue:

εγω αν θα φαει κι αλλο τον εχω εκει μαζι μου ειδεμη αν θα κοιμηθει στη καλαθα του.... κι εγω τ ιδιο λεω μαθημενο ειναι

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια. τι κανετε??τα μωρακια σας καλα???

εγω κανω γενικη στο σπιτι μπας κ αποφασισει να βγει η μπεμπα γιατι δεν θελω να παω με προκληση!

αχ σας διαβαζω κ απογοητευομαι. δε νομιζω οτι εχω το κουραγιο να θηλασω. ετσι κ αλλιως το ειχα παρει λιγο στραβα γιατι ηξερα τι τραβηξανε οι φιλες μου, διαβαζω κ εσας κ δε νομιζω να τα καταφερω! τεσπα, βλεποντας κ κανοντας!!

μην αποθαρρυνεσαι,,,, μην με ματιασω αλλα εγω μια χαρα παω με τον θηλασμο

yiORT7o.jpgwYStp3.png

μην αποθαρρυνεσαι,,,, μην με ματιασω αλλα εγω μια χαρα παω με τον θηλασμο

αχ ναι μη σε ματιασω Νικη μου, πολυ χαιρομαι που σου παει καλα!!

εγω ισως δεν εχω κ αρκετη θεληση γι'αυτο φοβαμαι:rolleyes:

με την πρωτη δυσκολια σιγουρα θα δωσω ξενο, ετσι πιστευω τουλαχιστον!

BJVqp3.png

γεια σας ηρθα κι εγω

αντωνια μου και εμεις ειπαμε να παμε μια νυχτα Λαρνακα σε ξενοδοχειο :lol: αλλα οταν αποθηλασω .....

εμενα ξυπνισε στις 10 στις 1.30 και στισ 6 ... μια χαρα ηταν εχθες την νυχτα δηλαδη:-P....

ουυυυυυ τελειος ειναι!!! κοιμηθηκες καλα! φανταζομαι μολις ξυπνησε πως εκανε απο την πινα του!!!

Γωγω μου μην σκεφτεσαι αρνητικα... οταν γεννησεις θα καταλαβεις τι θελεις μην το σκεφτεσαι απο τωρα.... στο κατω κατω οπως νιωθεις εσυ θα κανεις. και εγω τον 1ο μου που τον θηλαζα, δεν θηλαζα αποκλειστικα...εδεινα και ξενο... στην κλινικη οταν ειπα οτι δεν θα θηλασω μου ελεγαν αμα η μαμα δεν νιωθει καλα καλυτερα να μην θηλασει γιατι το μωρο το νιωθει και ισως ειναι ανησυχο και το μωρο μετα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ουυυυυυ τελειος ειναι!!! κοιμηθηκες καλα! φανταζομαι μολις ξυπνησε πως εκανε απο την πινα του!!!

Γωγω μου μην σκεφτεσαι αρνητικα... οταν γεννησεις θα καταλαβεις τι θελεις μην το σκεφτεσαι απο τωρα.... στο κατω κατω οπως νιωθεις εσυ θα κανεις. και εγω τον 1ο μου που τον θηλαζα, δεν θηλαζα αποκλειστικα...εδεινα και ξενο... στην κλινικη οταν ειπα οτι δεν θα θηλασω μου ελεγαν αμα η μαμα δεν νιωθει καλα καλυτερα να μην θηλασει γιατι το μωρο το νιωθει και ισως ειναι ανησυχο και το μωρο μετα..

συμφωνω, αν η μαμα δεν ειναι καλα κ ηρεμη πως θα ειναι το μωρο???

ας γεννησω με το καλο κ θα δω τι θα κανω! κολλημα παντως δεν εχω, ο,τι μου ερθει θα κανω;)

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα γεωργια!!κουραγιο με την μετακομιση!!εχεις δικιο σε αυτο που λες!!

αμα τα καταφερνεις ειναι πολυ καλο εμενα με τες ψεδοθηλες ο γιος ο μεγαλος δεν τραβουσε καθολου!!μια χαρα τα γραμμαρια που πηρε!!σου ειπε ο παιδιατρος να κανεις κατι για τον ικτερο??μακαρι να πεσει!!

Ευχαριστω πολυ Εφη μου και σε σενα καλη δυναμη και με τα δυο.

καλημερα κοριτσια. τι κανετε??τα μωρακια σας καλα???

εγω κανω γενικη στο σπιτι μπας κ αποφασισει να βγει η μπεμπα γιατι δεν θελω να παω με προκληση!

αχ σας διαβαζω κ απογοητευομαι. δε νομιζω οτι εχω το κουραγιο να θηλασω. ετσι κ αλλιως το ειχα παρει λιγο στραβα γιατι ηξερα τι τραβηξανε οι φιλες μου, διαβαζω κ εσας κ δε νομιζω να τα καταφερω! τεσπα, βλεποντας κ κανοντας!!

Καλησπέρα Γωγω σιγα σιγα αν σου βγει καλώς αν οχι παλι καλως ειπαμε τα μωρα θελουν ευτυχισμενες μανουλες.

zxG9p3.png

owokp3.png

Μαργαρίτα κ Πόπη, γιατι σας φαινεται περίεργο που δεν ρευονται!?? Τόσες μερες τι γράφω εγω εδω??? Οτι γιατι δεν ρευεται το παιδι μου κ τετοια...!!??? Και οτι την πιάνει λοξυγγας αν δεν ρευτει... Αστα!!! Δεν με προσέχετε δεν με προσέχετε!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Να μαι και εγω..Επεστρεψα απο το γιατρο..διαστολη μηδεν και μικροσυσπασεις...αυριο βραδυ στις 10 μου ειπε να κανω εισαγωγη για προκληση...αυταα...δεν σας κρυβω οτι με αγχωνει η προκληση...απο την αλλη χαιρομαι που θα βγω απο αυτη την αναμονη...με αγχωνει βεβαια και το οτι δεν εχω καθολου διαστολη και φανταζομαι εχω να τραβηξω πολλαα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν έχω εσένα...

μπορώ να ονειρεύομαι ξανά........

ανοίγω μες τη θάλασσα πανιά

και πιάνω με τα χέρια μου τον κόσμο να τον φτιάξω.......

Όταν έχω εσένα...............

Διαφημίσεις

αχ ναι μη σε ματιασω Νικη μου, πολυ χαιρομαι που σου παει καλα!!

εγω ισως δεν εχω κ αρκετη θεληση γι'αυτο φοβαμαι:rolleyes:

με την πρωτη δυσκολια σιγουρα θα δωσω ξενο, ετσι πιστευω τουλαχιστον!

κι εγω αν δυσκολευτω ισως δωσω ξενο... δεν θηλασω ομως για αρκετο διαστημα μεχρι το Μαρτη μαλλον...

και ξερεις γιατι ξυπνισε τον βρηκα σκεπασμενο με την κουβερτα μεχρι πανω στο κεφαλι και εκλαιγε, φοβηθικα παντως..

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Γεωργια,Νικη,Αντωνία ποια αλλη ειναι μεσα!??? Γεια σας!!!!!

γεια σου....

Να μαι και εγω..Επεστρεψα απο το γιατρο..διαστολη μηδεν και μικροσυσπασεις...αυριο βραδυ στις 10 μου ειπε να κανω εισαγωγη για προκληση...αυταα...δεν σας κρυβω οτι με αγχωνει η προκληση...απο την αλλη χαιρομαι που θα βγω απο αυτη την αναμονη...με αγχωνει βεβαια και το οτι δεν εχω καθολου διαστολη και φανταζομαι εχω να τραβηξω πολλαα..

κουκλιτα μου με το καλο,, ολα θα πανε καλα, μην σε αγχωνει τιποτα, σκεψου το μωρακι σου....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

κ το Μαργαριτακι μας εχει προβλημα με τις θηλες?? εχω χασει επεισοδια δεν εχω διαβασει τπτ...:(:(:(

να βαλω λες ψευδοθηλες??? ο παιδιατρος ειπε να παρω κ μια συμβουλο θηλασμου γιατι ειδικα απο την μια θηλη εχω χοντρο προβλημα εχει σχιστει και ανοιξε στα δυο...( ακριβως οτι εκανα κ εγω στην μαμα μου κ ακομα η θηλη της εχει μεινει σχισμενη και τρεχει ανα 6μηνο για βιοψιες κ τετοια τοσα χρονια γιατι οταν εχει αγχος της τρεχει αιμα κ πιον)

εεε αν ειναι να εχω τετοια προβληματα μπορει κ να το κοψω,,,αν και θελω σαν τρελη να θηλασω...

το θηλαστρο λες να με κανει και αυτο ζημια ,,,το βρισκω πιο ανωδυνο παντως σε σχεση με το στοματακι της μικρης....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δλδ να μην ανυσηχω αν βγαζει γαλα οταν ειναι ξαπλωμενη στο πλαι κ κοιμαται?

κοριτσακι μου να προτείνω κάτι αγόρασε λαλολίνη εγώ έτσι σταμάτησα να πονάω αυτή αγόρασα μετά από προτροπή της μαίας στο μαιευτήριο http://www.lansinoh.com/products/hpa-lanolin

HXSnp2.png

ευχαριστω πολυ Νικη μου..μονο αυτο σκεφτομαι!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν έχω εσένα...

μπορώ να ονειρεύομαι ξανά........

ανοίγω μες τη θάλασσα πανιά

και πιάνω με τα χέρια μου τον κόσμο να τον φτιάξω.......

Όταν έχω εσένα...............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...