Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

της δινω συμπληρωμα ξενο. γενικα θελει πολυ καλη σιτιση κ φωτεινο δωματιο. κατι αλλο δεν μπορω να κανω...ουφ επιτελους την εβαλα να ξαπλωσει αφου τα εκανε μολις την αλλαξα κ την ξαναλλαξα την επλυνα μετα παλι πεινουσε κ τωρα επιτελους την ακουμπησα κατω. ελπιζω να μην θελει κ αλλο στηθος με στραγγιξε πια! που να μην εδινα κ συμπλήρωμα...

εχει μεγαλη ορεξη η μικρη καλο ειναι αυτο!!θα βαλει λιγο βαρος και θα παρει τα πανω της!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχει μεγαλη ορεξη η μικρη καλο ειναι αυτο!!θα βαλει λιγο βαρος και θα παρει τα πανω της!!!

πριν με το που ειδε το στηθος λκ την θηλη ορμηξε. πεθανα στο γελιο!

εβαλα κ εγω το τικερακι αλλα πως θα δειξει οτι εχω χασει ηδη 8 κιλα????? τελεια με το βαρος Εφακη! καλα ποσα εχασες ηδη?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

πριν με το που ειδε το στηθος λκ την θηλη ορμηξε. πεθανα στο γελιο!

εβαλα κ εγω το τικερακι αλλα πως θα δειξει οτι εχω χασει ηδη 8 κιλα????? τελεια με το βαρος Εφακη! καλα ποσα εχασες ηδη?

εγω αυτο που εβαλα δειχνει ποσα κιλα ειμουν και ποσα θελω να παω,εσενα τι μετρα μερες απο οτι ειδα και οχι βαρος!!

ειμουν 98ν πριν γεννησω(γλιτωσα τα 100 τελικα)

πηγα 92 μετα την γεννα και τωρα ειμαι 86,εχω ακομα 6 να παω εκει που ειμουν πριν μεινω εγκυος,αλλα το επιθυμητο βαρος ειναι κατω απο 75 κιλα,αλλα ειπα να βαζω ενα ενα τουσ στοχους ετσι ο πρωτος στοχος ειναι τα 80!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

παω να πλυνω μπιμπερα να βαλω και αποστειρωση να ετοιμασω και το φαγητο γιατι η ωρα 1 θα σχολασει ο μεγαλος γιος να προλαβουμε να φαμε πριν τες 2 που θα ξυπνησει ο μικρος!!!:tongue::tongue:

θα τα ξανα μπω πιο μετα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

εγω αυτο που εβαλα δειχνει ποσα κιλα ειμουν και ποσα θελω να παω,εσενα τι μετρα μερες απο οτι ειδα και οχι βαρος!!

ειμουν 98ν πριν γεννησω(γλιτωσα τα 100 τελικα)

πηγα 92 μετα την γεννα και τωρα ειμαι 86,εχω ακομα 6 να παω εκει που ειμουν πριν μεινω εγκυος,αλλα το επιθυμητο βαρος ειναι κατω απο 75 κιλα,αλλα ειπα να βαζω ενα ενα τουσ στοχους ετσι ο πρωτος στοχος ειναι τα 80!!

το εφτιαξα!!!! Εγω εβαλα αρχικα τα κιλα που ημουν πριν γεννησω.

ο πρωτος στοχος ειναι τα 63 κ μετα θελω να βαλω κ τα 58 αν τα καταφερω. βεβαια δεν κανω διαιτα αλλα με το θηλασμο λενε βοηθαει στην απωλεια. 18 κιλα ειχες παρει ε? εγω 16.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αυτο ακριβως ηθελα να πω αντωνια μου!!

καλα το κανεις εχει μωρακια που δεν ρευονται ευκολα!!εγω δεν θηλαζω τωρα δεν το αφησα να κατευει το γαλα πηρα χαπακια και δεν κατεβηκε δεν ηθελα να ξανα περασω τα ιδια που περασα το γιο μου!!μαστιτιδα!!!

εγω την μερα τον αλλαζω μετα το φαγητο γιατι συνηθως την ωρα που τρωει κανει και κακα του,το βραδυ πριν το φαγητο για να μην ξυπνα μετα το φαγητο και να τον ξανα παιρνει ο υπνος!!

εβαλα κρεμα πουρελαν προς το παρον και σιγα σιγα οδευω προς το μαρτυρικο θηλαστρο...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ειναι μια σωτηρια λυση τα χαπακια σε οσες δεν μπορουν να θηλασουν τουλαχιστω αποφυγαμε την ταλαιπορια!!!!μακαρι να αρχισει και εμενα να πινει περισσοτερο γαλα,παντος χορταινει γιατι κοιματε αρκετα καλα ,αν πεινουσε θα ξυπνουσε ε???

ναι εννοειται οτι θα ξυπνουσε αν πεινουσε!! εμενα συνηθως την μερα ξυπναει στις 3-3,5 ωρες αλλα το βραδυ 4-4,5 υπνο τις χτυπαει!!! και δεν πινει παντα 90. καποιες φορες χορταινει στα 70.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εβαλα κρεμα πουρελαν προς το παρον και σιγα σιγα οδευω προς το μαρτυρικο θηλαστρο...

Ποπη προσεξε ειναι κριμα κ δεν εχει νοημα να υποφερεις. παρε μια μαια η τον παιδιατρο να σε καθοδηγησει με το θεμα. κ εγω ημουν στο τσακ να σταματησω αλλα τελικα τα παμε μια χαρα. μονο που φοβαμαι οτι ισως οι θηλες σιλικονης δεν ειναι κ οτι καλυτερο για συνεχεια κ οτι μπορει να μου μειωσουν την παραγωγη γαλακτος κ να οδηγησουν σε αποθηλασμο. το ιδιο εχω διοαβασει κ για τα θηλαστρα.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ναι εννοειται οτι θα ξυπνουσε αν πεινουσε!! εμενα συνηθως την μερα ξυπναει στις 3-3,5 ωρες αλλα το βραδυ 4-4,5 υπνο τις χτυπαει!!! και δεν πινει παντα 90. καποιες φορες χορταινει στα 70.

αχ τι καλα Αντωνια μου!!!! το βραδι με τσακιζει εμενα.. δεν ρευεται κ την πιανει λοξυγγας κ καθομαστε ποση ωρα αγκαλιτσα να της περασει.. μου σπαραζει την καρδια ετσι που χτυπιεται. μα να μην ρευεται αυτο το παιδι!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Ποπη προσεξε ειναι κριμα κ δεν εχει νοημα να υποφερεις. παρε μια μαια η τον παιδιατρο να σε καθοδηγησει με το θεμα. κ εγω ημουν στο τσακ να σταματησω αλλα τελικα τα παμε μια χαρα. μονο που φοβαμαι οτι ισως οι θηλες σιλικονης δεν ειναι κ οτι καλυτερο για συνεχεια κ οτι μπορει να μου μειωσουν την παραγωγη γαλακτος κ να οδηγησουν σε αποθηλασμο. το ιδιο εχω διοαβασει κ για τα θηλαστρα.

μαργαριτακι μου ναι το θηλαστρο μου δινει μονο 35 γρ και απο τα δυο στηθια υπερβολικα λιγο γαλα...βαζω συνεχεια κρεμα για να επουλωνονται οι πληγες αλλα οταν την βαζω στο στηθος οπως σημερα δεν βγαζει αιμα απλως πναω πολυ πινει κανα 15 λεπτο αλλα με διακοπες και μετα οταν την βγαζω απο το ατηθος εχει η μια η ρωγα μου κοκκινο αιμα...αλλα το στοματακι της εχει μονο γαλα το εχω ελεγξει...

θα παω να αγορασω ψευδοθηλες ειναι συγκεκριμενο μεγεθος?? την δινεις και συμπληρωμα??η μονο στηθος? εσενα την πρωτες μερες που ησουν σπιτι ποσο ετρωγε??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

αχ τι καλα Αντωνια μου!!!! το βραδι με τσακιζει εμενα.. δεν ρευεται κ την πιανει λοξυγγας κ καθομαστε ποση ωρα αγκαλιτσα να της περασει.. μου σπαραζει την καρδια ετσι που χτυπιεται. μα να μην ρευεται αυτο το παιδι!

εγω τον αφηνω στην καλαθα του και του περναει σιγα σιγα... εξαλλου και μεσα στην κοιλια συνεχως λοξιγγα ειχε τον τελευταιο καιρο οποτε δεν θα ειναι και λιγο μαθημενο;;:tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

γεια σας ηρθα κι εγω

Νικη μου λιγη υπομονη!! εσυ μενεις και με την μαμα σου οποτε μπορεις πιο ευκολα να πας καπου.. και εγω την εχω απο κατω μου βεβαια δεν εχω παραπονο αλλα εμενα ειναι 2 τωρα!!!

εμεις τωρα κανουμε σχεδια με τον αντρα μου για το τι θα κανουμε οταν 40ντισω!!!

μια λεμε θα παμε να διασκεδασουμε να παμε για κλαμπινγκ με παρεα κτλ κτλ αλλα απο την αλλη σκεφτομαστε και ενα ησυχο 2ημερο τα 2 μας για ανανεωση και της σχεσης μας.....αυτος κλεινει προς το 1ο και εγω προτιμω το 2ο....βεβαια το 1ο πιο βολικο ειναι γιατι το να παω διημερο πρεπει να τους αφησω και τους 2 χωρια μου και νιωθω λιγες τυψεις..

αντωνια μου και εμεις ειπαμε να παμε μια νυχτα Λαρνακα σε ξενοδοχειο :lol: αλλα οταν αποθηλασω .....

εμενα ξυπνισε στις 10 στις 1.30 και στισ 6 ... μια χαρα ηταν εχθες την νυχτα δηλαδη:-P....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

καλημερα κοριτσια. τι κανετε??τα μωρακια σας καλα???

εγω κανω γενικη στο σπιτι μπας κ αποφασισει να βγει η μπεμπα γιατι δεν θελω να παω με προκληση!

αχ σας διαβαζω κ απογοητευομαι. δε νομιζω οτι εχω το κουραγιο να θηλασω. ετσι κ αλλιως το ειχα παρει λιγο στραβα γιατι ηξερα τι τραβηξανε οι φιλες μου, διαβαζω κ εσας κ δε νομιζω να τα καταφερω! τεσπα, βλεποντας κ κανοντας!!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...