Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερουδιαααααααααα

μπαινω απο το παλιο μας κοπιουτερ γιατι το laptop εσπασε και πηγε για φτιαξιμο παλι καλα που υπαρχη και αυτο γιατι εδω και δυο μερες δεν τα καταφερα να μπω !!!

εμεις περασαμε ενα καλο βραδυ για πρωτη φορα απο την μερα που γεννησα φαγαμε στες 10.30 μετα στες 2.30 και μετα στες 7.00!!!!

δεν πινει ομως πολυ γαλα και αυτο με ανυσηχει αυριο θα παμε στο παιδιατρο να δουμε εαν πηραμε βαρος!!!

σημερα το πρωι ο αντρας μου μου εστειλε μια υπεροχη ανθοδεσμη ενθουσιαστηκα!!!!!!

λιτσα μου να σου ζησει η μπεμπα σου!! δεν καταφερα να διαβασω αλλα νεα θα προσπαθησω τωρα πριν ξυπνησει ο μικρος!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερουδιαααααααααα

μπαινω απο το παλιο μας κοπιουτερ γιατι το laptop εσπασε και πηγε για φτιαξιμο παλι καλα που υπαρχη και αυτο γιατι εδω και δυο μερες δεν τα καταφερα να μπω !!!

εμεις περασαμε ενα καλο βραδυ για πρωτη φορα απο την μερα που γεννησα φαγαμε στες 10.30 μετα στες 2.30 και μετα στες 7.00!!!!

δεν πινει ομως πολυ γαλα και αυτο με ανυσηχει αυριο θα παμε στο παιδιατρο να δουμε εαν πηραμε βαρος!!!

σημερα το πρωι ο αντρας μου μου εστειλε μια υπεροχη ανθοδεσμη ενθουσιαστηκα!!!!!!

λιτσα μου να σου ζησει η μπεμπα σου!! δεν καταφερα να διαβασω αλλα νεα θα προσπαθησω τωρα πριν ξυπνησει ο μικρος!!

καλημερα εφακη!! μπραβο το μπεμπακο μας! αφηνει τη μανουλα να κοιμηθει!! αυριο γιατρουλη ε? περιμενουε ννεα!! τι τρυφερος ο αντρας σου!1 μπραβο! πολυ ομορφη κινηση!!:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ κοριτσια !!! τι κανετε?? δεν προλαβαινω να σας διαβασω αλλα ουτε και να μπαινω συχνα1! τα χω παιξει και εχω παραααααααααααααααααα πολλεςςςςςςςςςςςςςςςς αποριες!!! χρειαζομαι τα φωτα σας!! να ευχηθω στο λιτσακη μας

ΛΙΤΣΑΚΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΕΣ Κ ΕΣΥ ΜΑΝΟΥΛΑ!!! ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ Κ ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΗΣΜΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ εχθες ηρθε ο παιδιατρος σπιτι εχασε σε μια μερα 40 γρ δεν τρωει καλα γιατι ειναι τεμπελουλα ησυχη και συνεχεια κοιμαται,,αγχωνομαι πολυ με αυτο το κομματι,,,την δινω κ συμπληρωμα γιατι εχω προβλημα με τις θηλες και βγαζω κ με το θηλαστρο ανα 2 ωρες περιπου 40 γρ και απο τα δυο στηθη δεν βγαζω πολυ γαλα και δινω κ συμπληρωμα...δυστυχως την μικρη δεν μπορω να την βαλω στις θηλες ειναι ξεσκησμενες...κ πονανε αφορητα...

το αλλο θεμα που εχω ειναι οτι δεν ρευεται μολις την βαζω ορθια πανω μου την παιρνει για τα καλα ο υπνος...εχθες μετα απο 2 ωρες φαγητου κοιμοταν στην καλαθουνα κ μου εκανε 2 φορες εμετο....

τι να κανω για να ρευεται κ να μην κοιμαται απευθειας??

αχ κοριτσια τα χω χασει κανονικα κανει γκριματσες και αγχωνομαι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ποπη κι εμενα δεν ρευεται ευκολα θυμάσαι που το ελεγα?? Οταν λες εμετό σου κανει!?? Μαλλον βγάζει λιγο γουλιτσες ε? Ειναι φυσιολογικό εφοσον δεν ρευεται. Προσπάθησε να την διακόπτεις στα.μίσα του φαγητού κ να την σηκώνεις σαν να κάθεται κ χτύπα της την πλατουλα.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Ποπη κι εμενα δεν ρευεται ευκολα θυμάσαι που το ελεγα?? Οταν λες εμετό σου κανει!?? Μαλλον βγάζει λιγο γουλιτσες ε? Ειναι φυσιολογικό εφοσον δεν ρευεται. Προσπάθησε να την διακόπτεις στα.μίσα του φαγητού κ να την σηκώνεις σαν να κάθεται κ χτύπα της την πλατουλα.

αυτο κανω δωρακι μου γλυκο και δεν ακουω γκρουκ εχθες μου εβγαλε αρκετη ποσοτητα γαλα οταν εκανε εμετο κ πηρα τηλ τον γιατρο κ ειπε ειναι επειδη δεν ρευεται..αν την διακοψω απο το φαι της μετα κοιμαται και δεν ξανατρωει ειναι πολυ τεμπελα κ κουραζεται ευκολα ακομα κ με το μπιμπερο...

αχ τι θα κανω με τα στηθια μου ??? κ το φαι της?? ειναι δυνατον αντι να βαζει γρ να χανει??? αχ πολυ αγχος εχω....

ακομα μπανιο δεν προλαβα να κανω απο τοτε που βγηκα απο την κλινικη να φανταστεις εχω κ την μαμα εδω....λεω να προλαβω σημερα,,,

ειμαστε πολυ στα χαμενα ειναι φυσιολογικο αυτο ετσι??

B4Itp2.png

αυτο κανω δωρακι μου γλυκο και δεν ακουω γκρουκ εχθες μου εβγαλε αρκετη ποσοτητα γαλα οταν εκανε εμετο κ πηρα τηλ τον γιατρο κ ειπε ειναι επειδη δεν ρευεται..αν την διακοψω απο το φαι της μετα κοιμαται και δεν ξανατρωει ειναι πολυ τεμπελα κ κουραζεται ευκολα ακομα κ με το μπιμπερο...

αχ τι θα κανω με τα στηθια μου ??? κ το φαι της?? ειναι δυνατον αντι να βαζει γρ να χανει??? αχ πολυ αγχος εχω....

ακομα μπανιο δεν προλαβα να κανω απο τοτε που βγηκα απο την κλινικη να φανταστεις εχω κ την μαμα εδω....λεω να προλαβω σημερα,,,

ειμαστε πολυ στα χαμενα ειναι φυσιολογικο αυτο ετσι??

Φυσιολογικοτατο!!! Κ να ξέρεις στην αρχη ολα τα μωρα χάνουν μεχρι κ την 2εβδομαδα μπορει να χάνουν... Τωρα με το στήθος μπορείς να βάλεις θηλες οπως κ η Μαργαρίτα κ να θηλαζεις ετσι,γιατι κ συνεχεια με το θηλαστρο δεν ειναι σωστό. Να την πειραζεις πριν κοιμηθεί κ να την κανεις να ρευτει. να την ξαπλωνεις στο πλάι μετα αν δεν ρευτει κ βγάλει γαλα τουλαχιστον είσαι σίγουρη με το πλάι. Μωρε θα στρώσει κ δεν θα αποκοιμιεται,ειναι πολυ μικρη κ κουράζεται. Μην αγχώνεσαι!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε ? εγώ στο κρεββάτι δίπλα στην κούνια της μικρής και είπα να μπώ να τα πούμε λίγο.....εχτές ζυγιστήκαμε και από την προηγούμενη Δευτέρα που΄ήταν 3460 εχτές ήταν 3680 και ο παιδίατρος είπε πάμε εξαιρετικά .....αλλά εχει 3 μέρες που όλο κλαίει μάλλον θα έχει πονάκια και όλο το βράδυ την παίρνω αγκαλιά και μας παίρνει ο ύπνος στο κρεββάτι μας αλλά φοβάμαι μην την πλακώσουμε καμιά μέρα με αποτέλεσμα από το άγχος να μην κοιμάμαι......φαντάζομαι δεν είμαι η μόνη ......ααα και απο κιλά είχα πάρει 15 και έχω χάσει 8 και ενώ προσέχω δεν ξεκολλάει η ζυγαριά έχει καμία καμιά ιδέα τι να κάνω να χάσω κανένα κιλάκι.....και να φανταστείς όλοι λένε ότι όσες θηλάζουν χάνουν εγώ πάντως αυτά τα κιλά τα έχασα από την γέννα και μετά τπτ

HXSnp2.png

Φυσιολογικοτατο!!! Κ να ξέρεις στην αρχη ολα τα μωρα χάνουν μεχρι κ την 2εβδομαδα μπορει να χάνουν... Τωρα με το στήθος μπορείς να βάλεις θηλες οπως κ η Μαργαρίτα κ να θηλαζεις ετσι,γιατι κ συνεχεια με το θηλαστρο δεν ειναι σωστό. Να την πειραζεις πριν κοιμηθεί κ να την κανεις να ρευτει. να την ξαπλωνεις στο πλάι μετα αν δεν ρευτει κ βγάλει γαλα τουλαχιστον είσαι σίγουρη με το πλάι. Μωρε θα στρώσει κ δεν θα αποκοιμιεται,ειναι πολυ μικρη κ κουράζεται. Μην αγχώνεσαι!!!

κ το Μαργαριτακι μας εχει προβλημα με τις θηλες?? εχω χασει επεισοδια δεν εχω διαβασει τπτ...:(:(:(

να βαλω λες ψευδοθηλες??? ο παιδιατρος ειπε να παρω κ μια συμβουλο θηλασμου γιατι ειδικα απο την μια θηλη εχω χοντρο προβλημα εχει σχιστει και ανοιξε στα δυο...( ακριβως οτι εκανα κ εγω στην μαμα μου κ ακομα η θηλη της εχει μεινει σχισμενη και τρεχει ανα 6μηνο για βιοψιες κ τετοια τοσα χρονια γιατι οταν εχει αγχος της τρεχει αιμα κ πιον)

εεε αν ειναι να εχω τετοια προβληματα μπορει κ να το κοψω,,,αν και θελω σαν τρελη να θηλασω...

το θηλαστρο λες να με κανει και αυτο ζημια ,,,το βρισκω πιο ανωδυνο παντως σε σχεση με το στοματακι της μικρης....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δλδ να μην ανυσηχω αν βγαζει γαλα οταν ειναι ξαπλωμενη στο πλαι κ κοιμαται?

B4Itp2.png

καλημερα κοριτσια!!βγηκα αποτομα γιατι ξυπνησε ο μικρος!!ουτε και εμενα ποπη μου πινει πολυ γαλα μαλλον επειδη ειναι μικρουλια και κουραζονται ευκολα!!να την βαζεις στην πλατη σου και να περπατας για να την βοηθας να ρευετε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

κ το Μαργαριτακι μας εχει προβλημα με τις θηλες?? εχω χασει επεισοδια δεν εχω διαβασει τπτ...:(:(:(

να βαλω λες ψευδοθηλες??? ο παιδιατρος ειπε να παρω κ μια συμβουλο θηλασμου γιατι ειδικα απο την μια θηλη εχω χοντρο προβλημα εχει σχιστει και ανοιξε στα δυο...( ακριβως οτι εκανα κ εγω στην μαμα μου κ ακομα η θηλη της εχει μεινει σχισμενη και τρεχει ανα 6μηνο για βιοψιες κ τετοια τοσα χρονια γιατι οταν εχει αγχος της τρεχει αιμα κ πιον)

εεε αν ειναι να εχω τετοια προβληματα μπορει κ να το κοψω,,,αν και θελω σαν τρελη να θηλασω...

το θηλαστρο λες να με κανει και αυτο ζημια ,,,το βρισκω πιο ανωδυνο παντως σε σχεση με το στοματακι της μικρης....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δλδ να μην ανυσηχω αν βγαζει γαλα οταν ειναι ξαπλωμενη στο πλαι κ κοιμαται?

δοκιμασε και τες ψευδοθηλες δεν εχεις να χασεις κατι,δεν σε πονανε η θηλες οταν τες βαζεις στο θηλαστρο??εμενα με πονουσαν πολυ στο πρωτο μου παιδι για αυτο και δεν τα καταφερα τελικα να θηλασω!!βγαζει πολυ γαλα ??η γουλιτσες??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα κοριτσια!!βγηκα αποτομα γιατι ξυπνησε ο μικρος!!ουτε και εμενα ποπη μου πινει πολυ γαλα μαλλον επειδη ειναι μικρουλια και κουραζονται ευκολα!!να την βαζεις στην πλατη σου και να περπατας για να την βοηθας να ρευετε!!

μαλλον θα εννοεις να την βαζει στον ομο της και να της κανει μασαζ στην πλατουλα ε;;:D

και εγω μολις ταισα το μικρο και κοιμηθηκε.

παντως δεν εχει σχεση το αν κοιμουνται και δεν ρευονται..εμενα τις περισσοτερες φορες κοιμισμενος ρευετε.. οταν τον βαλω χωρις να εχει ρευτει θα μου βγαλει λιγο γουλιτσα και απευθειας θα αρχισει λοξυγγα!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

δοκιμασε και τες ψευδοθηλες δεν εχεις να χασεις κατι,δεν σε πονανε η θηλες οταν τες βαζεις στο θηλαστρο??εμενα με πονουσαν πολυ στο πρωτο μου παιδι για αυτο και δεν τα καταφερα τελικα να θηλασω!!βγαζει πολυ γαλα ??η γουλιτσες??

αχ εφακη μου καλημερα κοριτσι μου!! με πεθαινουν στον πονο αφου ακομα καη πυτζαμα που με ακουμπαει ποναω....εχθες την πρωτη φορα εβγαλε μια γερη γουλια αρκετο γαλα αφου φοβηθηκα μην πνιγει και ευτυχως ημουν ξυπνια κ την ειδα...την δευτερη ηταν πιο χαλαρα πιο λιγο...την βαζω ορθια στο στηθος για να ρευτει καλα δεν κανω??

εσυ τωρα θηλαζεις?? τα καταφερνεις??

αχ εγω δεν ξερω τι να κανω καθε μερα κ χειροτερευει το στηθος απλως δεν το αφηνω για να μην παθω μαστιτιδα...τραβαω συνεχεια με το θηλαστρο...σημερα το πρωι την θηλασα στο στηθος αν κ με πονο αβασταχτο την εβαλα 14 λεπτα απο το ενα κ 20 απο το αλλο αλλα δεν βγαζω κ πολυ γαλα και ματωνουν...

B4Itp2.png

Πόπη δεν θα την βάζεις αμεσως να ξαπλώσει κ ας κοιμαται... Κρατά την σε λιγο πιο όρθια θεση κ βολταρε να κατέβει το γαλα κ να μην της ερχεται προς τα πανω.. Ταυτόχρονα χαιδευε γιατην πλάτη κ χτύπα την ρυθμικά. Μετα αν δεις οτι σε κανενα 20λεπτο δεν ρευεται βαλτη στο πλάι στο κρεβατι με το σφηνακι στην πλάτη.

9AcEp2.png

nyy2p2.png

μαλλον θα εννοεις να την βαζει στον ομο της και να της κανει μασαζ στην πλατουλα ε;;:D

και εγω μολις ταισα το μικρο και κοιμηθηκε.

παντως δεν εχει σχεση το αν κοιμουνται και δεν ρευονται..εμενα τις περισσοτερες φορες κοιμισμενος ρευετε.. οταν τον βαλω χωρις να εχει ρευτει θα μου βγαλει λιγο γουλιτσα και απευθειας θα αρχισει λοξυγγα!

αχ αντωνιτσα μου ετσι κανει την πιανει πολυ δυνατος λοξυγγας συνεχεια κ δεν ρευεται και να φανταστεις δεν τρωει ποσοτητες με 30 γρ ειμαστε συνεχεια...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...