Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Πήγα να σου γράψω ότι είναι μια γλυκιά ανυπομονησία αλλά μόνο εσύ ξέρεις πώς νιώθεις τελικά.  Βάλε την μουσική που σε χαλαρώνει πάρε βαθιές ανάσες και όλα θα πάνε καλά. Μέσα από την καρδιά μου στο εύχομαι. Και επίσης σου εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι ώρες μέχρι Πέμπτη απόγευμα για να ησυχάσεις🤍🤍🤍

πρίν από 44 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Λες επειδή εγώ ήμουν σε ήπια διέγερση να μου βγήκαν 140€; Γιατί είναι μεγάλη η διαφορά 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλησπερα σημερα δε προλαβα να σας διαβασω γιατι ειχα πολλες δουλειτσες.

Επιτελους βρηκαμε σπιτι με 3 κρεβατοκαμαρες και ναι μεχρι τελος του μηνα θα εχουμε μετακομισει μη φανταστειτε 2 τετραγωνα μακρια απο αυτο ειναι αλλα ενθουσιαστηκα θα εχουμε και τζακι!

Δε το εχω δει το ειδε ο Βασιλης μονο αλλα ειναι οτι ψαχναμε!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Τα κατάφερα και εγώ να μπώ. Καλέ πόσα γράψατε? Χάθηκα. Δεν έβρισκα μέχρι που είχα διαβάσει.

Να ζήσουν τα καινούργια μωράκια και καλό σαραντισμό και κουράγιο στις νέες μανούλες της παρέας.

Αχ εμείς συνεχίζουμε να έχουμε θέμα με τον ύπνο του μεγάλου. Η μικρή δεν με ενοχλέι μια χαρά τα πάμε. Τρώμε κοιμόμαστε ξυπνάμε αλλάζουμε τα ίδια με όλες. Αλλά ο μεγάλος από την Παρασκευή με έχει σπάσει τα νεύρα. Μα να μην κοιμάται με τίποτα!!! Θα σαλτάρω. Και το αστείο είναι ότι δεν πιάνει τίποτα. Ούτε καλόπιασμα, ούτε σφαλιαρίτσες, ούτε φωνές, ούτε τάξιμο. Τι να κάνω δεν ξέρω. Αφού χθες από τα νεύρα μου για να μην βάλω τα κλάμματα έβαλα τα γέλια. Του λέμε 12 το βράδυ-αφού παλεύαμε από τις 10μισή-εμείς παμε για ύπνο. Κλείνουμε τα φώτα του λέμε καληνύχτα και πάμε στο κρεββάτι μας. Με ένα χαμόγελο στα χείλη μας λέει καληνύχτα, ανάβει τα φώτα, ανοίγει τηλεόραση και κάθετε στον καναπέ να δεί παιδικά. Και εμείς καθόμασταν σαν χαζοί και τον κοιτούσαμε χωρίς να ξέρουμε τι να κάνουμε.

Αυτά τα ωραία. Κάπου διάβασα που λέγατε για τον θηλασμό. Στον γιο μου ξεκίνησα να δίνω στήθος και γεύμα μέχρι που έπαθα μαστίτιδα και μετά για να την αντιμετωπίσω έκανα αντλήσεις για να μην πάρω αντιβίωση και μετά είχα υπερπαραγωγή και για να την αντιμετωπίσω μετά έδινα και από της δύο πλεύρες σε κάθε γεύμα. Το διατήρησα έτσι μέχρι που αποθηλάσαμε στους 18 μήνες. Το ένα έφερε το άλλο δηλαδή και καταλήξαμε έτσι με πολύ βοήθεια από το φόρουμ και την Αγλαία. Τώρα στην κόρη μου δίνω στήθος και γεύμα εκτός και αν δω ότι δεν χόρτασε και δίνω και από το άλλο. Μερικές φορές είχα κλειστό πόρο αλλά τώρα ξέρω τα σημάδια και το αντιμετώπισα αμέσως.

γεια σοτ Σονια μου.... αχ αυτος ο μεγαλος χεχεχε ζωηρουλης ε;;;

τι ενωατε και στηθος και γευμα δεν καταλαβαινω :confused:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Τα κατάφερα και εγώ να μπώ. Καλέ πόσα γράψατε? Χάθηκα. Δεν έβρισκα μέχρι που είχα διαβάσει.

Να ζήσουν τα καινούργια μωράκια και καλό σαραντισμό και κουράγιο στις νέες μανούλες της παρέας.

Αχ εμείς συνεχίζουμε να έχουμε θέμα με τον ύπνο του μεγάλου. Η μικρή δεν με ενοχλέι μια χαρά τα πάμε. Τρώμε κοιμόμαστε ξυπνάμε αλλάζουμε τα ίδια με όλες. Αλλά ο μεγάλος από την Παρασκευή με έχει σπάσει τα νεύρα. Μα να μην κοιμάται με τίποτα!!! Θα σαλτάρω. Και το αστείο είναι ότι δεν πιάνει τίποτα. Ούτε καλόπιασμα, ούτε σφαλιαρίτσες, ούτε φωνές, ούτε τάξιμο. Τι να κάνω δεν ξέρω. Αφού χθες από τα νεύρα μου για να μην βάλω τα κλάμματα έβαλα τα γέλια. Του λέμε 12 το βράδυ-αφού παλεύαμε από τις 10μισή-εμείς παμε για ύπνο. Κλείνουμε τα φώτα του λέμε καληνύχτα και πάμε στο κρεββάτι μας. Με ένα χαμόγελο στα χείλη μας λέει καληνύχτα, ανάβει τα φώτα, ανοίγει τηλεόραση και κάθετε στον καναπέ να δεί παιδικά. Και εμείς καθόμασταν σαν χαζοί και τον κοιτούσαμε χωρίς να ξέρουμε τι να κάνουμε.

Αυτά τα ωραία. Κάπου διάβασα που λέγατε για τον θηλασμό. Στον γιο μου ξεκίνησα να δίνω στήθος και γεύμα μέχρι που έπαθα μαστίτιδα και μετά για να την αντιμετωπίσω έκανα αντλήσεις για να μην πάρω αντιβίωση και μετά είχα υπερπαραγωγή και για να την αντιμετωπίσω μετά έδινα και από της δύο πλεύρες σε κάθε γεύμα. Το διατήρησα έτσι μέχρι που αποθηλάσαμε στους 18 μήνες. Το ένα έφερε το άλλο δηλαδή και καταλήξαμε έτσι με πολύ βοήθεια από το φόρουμ και την Αγλαία. Τώρα στην κόρη μου δίνω στήθος και γεύμα εκτός και αν δω ότι δεν χόρτασε και δίνω και από το άλλο. Μερικές φορές είχα κλειστό πόρο αλλά τώρα ξέρω τα σημάδια και το αντιμετώπισα αμέσως.

Αχ τι τραβας κι εσυ ρε κοριτσι!!! Υπομονη και αγωνιστικους χαιρετισμους που λεει και η Ελευθερια!!!;)

να σου πω τι εφαγα σημερα.....

το πρωι μια ζεστη σοκολατα, το μεσημερη εφαγα σιεφταλιες που καναμε εχθες σπιτι, μετα ςφαγα ενα γλυκο, και το βραδυ εφαγα κανελονια

Να προσεχεις ομως λιγο την διατροφη σου τωρα που θηλαζεις.Οι σεφταλιες ειναι βαρυ πολυ φαγητο...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Βρε κορίτσια εγώ γιατί τρώω σαν να μην έχω φάει ποτέ στη ζωή μου? Μιλάμε για πολύ φαγητό. Για πολύ πείνα. Τρώω τώρα και σε 2 με 3 ώρες που θα θηλάσω την μπέμπα θέλω να ξαναφάω. Το είχα και στον γιο μου αυτό. Η πιο ωραία παρίοδος της ζωής. Τρώς όσο και όποτε θέλεις και από πάνω χάνεις και κιλά. Δεν είναι απίθανο? Όσο για τα κιλά εγώ ξεκίνησα σε αυτή την εγκυμοσύνη 53 κιλά γέννησα στα 63 και τώρα είμαι 56. Λίγη κοιλίτσα παραπάνω έχω αλλά λογικό αφού είναι δεύτερο και η μαύρη γραμμή ακόμη δεν έχει φύγει. Αλλά ευτυχώς δεν είχα ραγάδες ούτε στο πρώτο ούτε τώρα.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

γεια σοτ Σονια μου.... αχ αυτος ο μεγαλος χεχεχε ζωηρουλης ε;;;

τι ενωατε και στηθος και γευμα δεν καταλαβαινω :confused:

Αχ μωρέ όχι μέχρι τώρα ήταν το καλύτερο παιδί. Αφού λέω μου τον πείραν εξωγήινοι και μου έδωσαν άλλο. Δεν το αναγνωρίζω όταν είναι να κοιμηθεί. Την υπόλοιπη μέρα είναι μια χαρά παιδί. Τί να πώ? Ελπίζω να στρώσει σύντομα.

Όταν λέμε στήθος και γεύμα εννοούμε ότι τρώει ας πούμε το παιδί στις 12 από το δεξί στήθος, στις 3 από το αριστερό και πάει λέγοντας. Η δική μου δεν πιάνει σε κάθε γεύμα και το δεύτερο στήθος μόνο όταν είναι πολύ πεινασμένη.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Αχ τι τραβας κι εσυ ρε κοριτσι!!! Υπομονη και αγωνιστικους χαιρετισμους που λεει και η Ελευθερια!!!;)

Αχ ναι εύχαριστώ πολύ. Την υπομονή την χρειάζομαι γιατί δεν με βλέπω καλά. Και το αστείο είναι ότι δεν είναι ότι δεν νυστάζει-αφού κουτουλάει απλά δεν κοιμάται.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Καλησπερα σημερα δε προλαβα να σας διαβασω γιατι ειχα πολλες δουλειτσες.

Επιτελους βρηκαμε σπιτι με 3 κρεβατοκαμαρες και ναι μεχρι τελος του μηνα θα εχουμε μετακομισει μη φανταστειτε 2 τετραγωνα μακρια απο αυτο ειναι αλλα ενθουσιαστηκα θα εχουμε και τζακι!

Δε το εχω δει το ειδε ο Βασιλης μονο αλλα ειναι οτι ψαχναμε!

αχ τι ωραια με το καλο... μονο που εχει τζακι τελεια θα ειναι.. πολυ χαιρομαι... μπραβο μπραβο!!!!:P:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

αχ τι ωραια με το καλο... μονο που εχει τζακι τελεια θα ειναι.. πολυ χαιρομαι... μπραβο μπραβο!!!!:P:p

Ευχαριστω Νικη μου και οσο για αυτο που ρωτησες ευτυχισμενα μωρα σημαινει ευτυχισμενες μαμαδες.Κι εγω οταν πηγα για δουλεια αισθανομουν ασχημα που περναγα καλα μακρια του αλλα καταλαβα οτι δεν ειμαστε μονο μαμαδες ειχαμε και πριν ζωη χειροτερα τα κανουμε αν ειμαστε κολλημενες πανω τους και ασχολουμαστε μονο με αυτα.Στο λεω γιατι στο Γιωργο το εκανα και ηταν λαθος το καταλαβα μετα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Αχ ναι εύχαριστώ πολύ. Την υπομονή την χρειάζομαι γιατί δεν με βλέπω καλά. Και το αστείο είναι ότι δεν είναι ότι δεν νυστάζει-αφού κουτουλάει απλά δεν κοιμάται.

Σονια μου εμενα ο δικος μου οταν εχω αγκαλια την μπεμοα κανει βλακειες να μου τραβηξει την προσοχη και το βραδυ κοιμαται μονο αν παω στο δωματιο του εγω.Τι να πεις κουραγιο θα τους περασει.

zxG9p3.png

owokp3.png

Να προσεχεις ομως λιγο την διατροφη σου τωρα που θηλαζεις.Οι σεφταλιες ειναι βαρυ πολυ φαγητο...

προσεχω δωρα μου οσο μπορω....

Αχ μωρέ όχι μέχρι τώρα ήταν το καλύτερο παιδί. Αφού λέω μου τον πείραν εξωγήινοι και μου έδωσαν άλλο. Δεν το αναγνωρίζω όταν είναι να κοιμηθεί. Την υπόλοιπη μέρα είναι μια χαρά παιδί. Τί να πώ? Ελπίζω να στρώσει σύντομα.

Όταν λέμε στήθος και γεύμα εννοούμε ότι τρώει ας πούμε το παιδί στις 12 από το δεξί στήθος, στις 3 από το αριστερό και πάει λέγοντας. Η δική μου δεν πιάνει σε κάθε γεύμα και το δεύτερο στήθος μόνο όταν είναι πολύ πεινασμένη.

δεν πιραζει Σονια μου θα στρωσει σιγα σιγα....

ααα καταλαβα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω Νικη μου και οσο για αυτο που ρωτησες ευτυχισμενα μωρα σημαινει ευτυχισμενες μαμαδες.Κι εγω οταν πηγα για δουλεια αισθανομουν ασχημα που περναγα καλα μακρια του αλλα καταλαβα οτι δεν ειμαστε μονο μαμαδες ειχαμε και πριν ζωη χειροτερα τα κανουμε αν ειμαστε κολλημενες πανω τους και ασχολουμαστε μονο με αυτα.Στο λεω γιατι στο Γιωργο το εκανα και ηταν λαθος το καταλαβα μετα.

απλα δεν ξερω ισως το σκεφτομαι πολύ γρηγορα να βγω εξω σε κλαπ;;; εξω σε καφε πηγα 2 φορες μεχρι τωρα.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

απλα δεν ξερω ισως το σκεφτομαι πολύ γρηγορα να βγω εξω σε κλαπ;;; εξω σε καφε πηγα 2 φορες μεχρι τωρα.

Κοιτα Νικη μου εισαι και μικρουλα λογικο ειναι δε τα χορτασες ολα αυτα εδω εγω στα 31 μου και μια εξοδο πολυ τη θελω βαρεθηκα μεσα.

Οταν μπειτε σε ενα προγραμμα μπορεις να βγεις ανετα η αν αντλησεις και αφησεις να το ταισει η μαμα σου.

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεια σας!

Πως ειστε εσεις και τα μπεμπακια σας?

Λιτσακι, να σου ζησει η κορη!:P

Ποπακι, welcome back!:P

Γωγω, μαζι μπορουμε να γεννησουμε!Χεχε..Τι εννοω?

Πηγα και εγω σημερα στο γιατρο.

Συσπασεις τπτ.20αρα ηταν η μεγαλυτερη και παλι.Απο κατω δεν με ειδε.Αφου δεν εκανα συσπασεις, δεν ειχε νοημα ειπε.

Αλλα την προηγουμενη φορα που ειχα παει ειχα διαστολη 1 και μαλακο τραχηλο.Αρα, συσπασεις εσυ, μαλακο τραχηλο και διαστολη εγω..μια χαρα!

Τωρα θα παω την Πεμπτη παλι.

Σε μια εβδομαδα και κατι μερες, τελειωνει και εμενα ο χρονος μου!:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

ερωτησεις:

1. μέχρι πόσες ωρες μπορει να θηλάζει ενα μωρακι ενος μηνου συνεχομενα;
  2. πότε περιπου αρχιζουν να ξυπνουν και πιο λίγο την νυχτα;
  3. πότε περιπου αρχιζουν να καταλαβαινουν ποιος ειναι ποιος;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Κοιτα Νικη μου εισαι και μικρουλα λογικο ειναι δε τα χορτασες ολα αυτα εδω εγω στα 31 μου και μια εξοδο πολυ τη θελω βαρεθηκα μεσα.

Οταν μπειτε σε ενα προγραμμα μπορεις να βγεις ανετα η αν αντλησεις και αφησεις να το ταισει η μαμα σου.

ναι δεν τα χορτασα και πολύ, και η αληθεια ειναι οτι πριν μεινω εγκυος ειχα αρχισει να βαριεμαι τα κλαπ και ελεγα δεν θα ξαναπαω, και τωρα μου λειψανε χεχεχε!!!!

αυτο κάνω θα αντλω και θα του δεινει η μαμα μου...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...