Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , kate82 είπε:

Σ έχει κάνει λογικά κάποιον υπέρηχο τώρα για να δει πως ξεκίνησε ο κύκλος. Μόλις σε κάνει prp 2 μέρες μετά θα σου ξαναζητήσω υπέρηχο. Με πόσο ξεκίνησες τον κύκλο?

Σ έχει κάνει λογικά υπέρηχο για να δει πως ξεκίνησε? Μετά από το prp θα σε ξαναζητησει υπέρηχο στις 2 μέρες αν θυμάμαι καλά, εμένα έτσι μου είπε, θα κάνω και εγώ.  Με πόσο ξεκίνησες?

Δεν μου ειπε με ποσο ξεκινησα,εχω κανει μεχρι τωρα 2 υπερηχους αυριο prp και την Δευτερα Ετ.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε Αντωνια μου εσυ εισαι η καλυτερη ουτε ραγαδες ουτε τιποτα.... μπραβο!!!!

το χαλαρωμα θα φυγει σιγα σιγα.... για τα κιλα εγω ειμαι 47 και ξεκινησα την εγκυμοσυνη 45, και καθόλου δεν με ενοχλει...

καλε κατσε να ζυγιστω και ξαναμιλαμε:wink:

καλα και εσυ δεν πας πισω. σου εμειναν μονο 2 κιλα!! θεμα εβδομαδων ειναι να φυγουν και αυτα!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλε κατσε να ζυγιστω και ξαναμιλαμε:wink:

καλα και εσυ δεν πας πισω. σου εμειναν μονο 2 κιλα!! θεμα εβδομαδων ειναι να φυγουν και αυτα!!

και να μην φυγουν Αντωνια μου δεν με ενοχλα....

μα οι ραγαδες μενουν:( ...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Ελευθερια συγκλονιστική η περιγραφη σου!!

Λιτσάκι να σου ζήσει το μωρό σου!!!!!

Αμαν βρε Μαργαρίτα μου,,τί πραγμα ειν αυτο που σας βρήκε??Να κανεις ευχελαιο..

Νικούλα όλες θέλουμε εστω μια βραδια να το ρίξουμε έξω..μην εχεις τυψεις..φυσιολογικό είναι:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

μπραβο δωρακι πηγες και βολτιτσα!! τελεια!!

Καλα στο αυτοκινητο χαζογελουσα συνεχεια λες κ ημουν φυλακή πριν!! Φαντάζομαι δεν το κάνετε ευκολα στη Θεσνικη ή στην Αθήνα!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

γιατι τρως πολύ λίγο βρε Δωρα μου;

E ο χρονος που μου μενει ελευθερος προτιμω να ξεκουραζομαι... Βλακεια ε? Εσυ τι θα φας για βραδυ ας πουμε? Να τωρα εφαγα ενα μηλο αλλα πιο μετα τι να φαω παρεα με τον αντρα μου?? Εμεις δεν τρωμε και τηγανιτα...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εμενε η κοιλια εχει φυγει τελειως!! τελειως ομως. δεν περιμενα τετοια εξελιξη τοσο γρηγορα. μαυρη γραμμη δεν εκανα ουτε ραγαδες αλλα λιγο χαλαρη ειναι ακομα. θελει και αυτη τον χρονο της!! επισης λιγα ψωμακια στα πλαινα που ελπιζω να φυγουν μεχρι το καλοκαιρι!!

δεν ξερω ποσα κιλα εχασα δεν εχω ζυγιστει ακομα.

τι λες βρε Μαργαριτα.. την καημενη την γυναικα. δεν ειναι εγκεφαλικο ε;; ισως ειναι καμια ψυξη...

Μπραβο βρε Αντωνια μου! τελεια! κ εγω ουτε μια ραγαδα να ναι καλα το λαδακι. τελικα γρηγορα επανερχομαστε ε? εγω θελω ακομα 7 κιλα βεβαια αλλα παω καλα.

τελικα η πεθερα μου καλα ειναι τωρα.. βεβαια τρελαθηκε ο Μαριος της εχει κ τρελλη αδυναμια ο καημενος επειδη εχει κ την καρδια της απο μικρη. ειναι κ πολυ καλη γυναικα τι να λεμε τωρα... ευχομαι ολα να πανε καλα κ να ειναι απλα περαστικο επεισοδιο.

Ουου!!! Ειναι καμια εδω? Εγω περιμενω σε λιγο να ξυπνησει η μπουμπουκα μου!!!

τι κανεις Δωρακι μου? εγω ειμαι λιγο περιεργα βρε κοριτσια.. νομιζω οι ορμονες με εχουν τσακισει λιγο ψυχολογικα.. νιωθω μια παραξενη θλιψη κ ενα αναιτιο αγχος... κ δεν μπορω κ να κοιμηθω καλα.. λετε να με πιασει καμια επιλοχειος καταθλιψη να τρεχω... ωχ αυτο μου ελειπε τωρα...

κατα τα αλλα ειμαι τρελλα ερωτευμενη με το μωρο μου..... αχ........

και εγω την περιμενω να ξυπνησει... θελω να την κανω κ ενα μπανακι μωρε λιγο.. ειναι τοσο γλυκο το μωρακι μου.... αχ λιωνω...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

τι κανεις Δωρακι μου? εγω ειμαι λιγο περιεργα βρε κοριτσια.. νομιζω οι ορμονες με εχουν τσακισει λιγο ψυχολογικα.. νιωθω μια παραξενη θλιψη κ ενα αναιτιο αγχος... κ δεν μπορω κ να κοιμηθω καλα.. λετε να με πιασει καμια επιλοχειος καταθλιψη να τρεχω... ωχ αυτο μου ελειπε τωρα...

κατα τα αλλα ειμαι τρελλα ερωτευμενη με το μωρο μου..... αχ........

και εγω την περιμενω να ξυπνησει... θελω να την κανω κ ενα μπανακι μωρε λιγο.. ειναι τοσο γλυκο το μωρακι μου.... αχ λιωνω...

Καλα ειμαι αγαπη μου!!! Κι εγω σαν εσενα ειμαι ειναι ο φοβος ρε συ να μην παθουν τιποτα... Κι εγω ερωτευμενη ειμαι πολυ με την καρδουλιτσα μου!!! Λιωνω πεθαινω τι να λεμε τωρα!!!! Οντως δεν ηξερα κι εγω οτι υπαρχει αυτο το συναισθημα,τοση αγαπη...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Τα κατάφερα και εγώ να μπώ. Καλέ πόσα γράψατε? Χάθηκα. Δεν έβρισκα μέχρι που είχα διαβάσει.

Να ζήσουν τα καινούργια μωράκια και καλό σαραντισμό και κουράγιο στις νέες μανούλες της παρέας.

Αχ εμείς συνεχίζουμε να έχουμε θέμα με τον ύπνο του μεγάλου. Η μικρή δεν με ενοχλέι μια χαρά τα πάμε. Τρώμε κοιμόμαστε ξυπνάμε αλλάζουμε τα ίδια με όλες. Αλλά ο μεγάλος από την Παρασκευή με έχει σπάσει τα νεύρα. Μα να μην κοιμάται με τίποτα!!! Θα σαλτάρω. Και το αστείο είναι ότι δεν πιάνει τίποτα. Ούτε καλόπιασμα, ούτε σφαλιαρίτσες, ούτε φωνές, ούτε τάξιμο. Τι να κάνω δεν ξέρω. Αφού χθες από τα νεύρα μου για να μην βάλω τα κλάμματα έβαλα τα γέλια. Του λέμε 12 το βράδυ-αφού παλεύαμε από τις 10μισή-εμείς παμε για ύπνο. Κλείνουμε τα φώτα του λέμε καληνύχτα και πάμε στο κρεββάτι μας. Με ένα χαμόγελο στα χείλη μας λέει καληνύχτα, ανάβει τα φώτα, ανοίγει τηλεόραση και κάθετε στον καναπέ να δεί παιδικά. Και εμείς καθόμασταν σαν χαζοί και τον κοιτούσαμε χωρίς να ξέρουμε τι να κάνουμε.

Αυτά τα ωραία. Κάπου διάβασα που λέγατε για τον θηλασμό. Στον γιο μου ξεκίνησα να δίνω στήθος και γεύμα μέχρι που έπαθα μαστίτιδα και μετά για να την αντιμετωπίσω έκανα αντλήσεις για να μην πάρω αντιβίωση και μετά είχα υπερπαραγωγή και για να την αντιμετωπίσω μετά έδινα και από της δύο πλεύρες σε κάθε γεύμα. Το διατήρησα έτσι μέχρι που αποθηλάσαμε στους 18 μήνες. Το ένα έφερε το άλλο δηλαδή και καταλήξαμε έτσι με πολύ βοήθεια από το φόρουμ και την Αγλαία. Τώρα στην κόρη μου δίνω στήθος και γεύμα εκτός και αν δω ότι δεν χόρτασε και δίνω και από το άλλο. Μερικές φορές είχα κλειστό πόρο αλλά τώρα ξέρω τα σημάδια και το αντιμετώπισα αμέσως.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

E ο χρονος που μου μενει ελευθερος προτιμω να ξεκουραζομαι... Βλακεια ε? Εσυ τι θα φας για βραδυ ας πουμε? Να τωρα εφαγα ενα μηλο αλλα πιο μετα τι να φαω παρεα με τον αντρα μου?? Εμεις δεν τρωμε και τηγανιτα...

να σου πω τι εφαγα σημερα.....

το πρωι μια ζεστη σοκολατα, το μεσημερη εφαγα σιεφταλιες που καναμε εχθες σπιτι, μετα ςφαγα ενα γλυκο, και το βραδυ εφαγα κανελονια

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...