Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Elafaki83 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, μου δίνει δύναμη… απλά νιώθω μια απογοήτευση γιατί ήταν 4 έμβρυα κ υποτίθεται ότι εξ αρχής θα έπρεπε φαντάζομαι να ήταν υψηλή, ενώ η αρχική είχε βγει 103 μόνο… κ σήμερα ανέβηκε πολύ λίγο… τι να πω..; Συγκρατούμε να δω πως θα εξελιχθεί… απλά θεωρώ ότι με 4 έμβρυα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη η χοριακη κ όχι μόνο 103… αν κ γιατρός δεν είμαι… 

εξαρτάται, ποια μέρα από την εμβρυομεταφορα την έκανες?

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κορίτσια τα ρούχα σας, σας κάνουνε ακόμη; αγοράσατε τίποτα ή αργότερα

Γεια... Εδω ειμαι κι εγω...

Τα ρουχα μου μερικα μου κανουν και αλλα με τιποτα!!! Αν ειναι ριχτα οκ αλλιως δεν μπαινω !!:tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια... Εδω ειμαι κι εγω...

Τα ρουχα μου μερικα μου κανουν και αλλα με τιποτα!!! Αν ειναι ριχτα οκ αλλιως δεν μπαινω !!:tongue:

εγώ στις φανέλες μου μπαίνω σε όλες.... τα παντελόνια μου δεν τα κουμπώνω όμως γιατί έχουν γίνει σφιχτά πολύ τώρα :D:D:D

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Τώρα κατάφερα να μπω.. ο αντρας μου έχει έξοδο με συναδελφους απόψε οπότε και εγω ημουν στην αδελφή μου, ήρθα σπίτι έλουσα το μωρό μου και κοιμήθηκε έκανα και εγώ το μπανάκι μου και ξάπλωσα στον καναπέ μου να ξεκουραστώ!!

Όσο για την κούραση που λέτε κουράζομαι πάρα πολυ εύκολα... Στην δουλεια είμαι στον 3ο όροφο και ποτέ μου δεν μπένω στον ανελκυστηρα γιατι φοβάμαι.. απο την μέρα που έμεινα έγκυος κάνω στάση σε κάθε όροφο για ξεκούραση χιχιχι!!

Τι κάνετε οι υπόλοιπες καλα;; Εφάκη πήγες γιατρό; τι νέα; Αννίτα μου μια χαρα δόξα το Θεό..πολύ κουρασμένη βρε παιδια... και αύριο είναι Σάββατο μέρα που κάνω όλες τις δουλειές μου και όσο το σκέφτομαι κουράζομαι από τώρα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Τώρα κατάφερα να μπω.. ο αντρας μου έχει έξοδο με συναδελφους απόψε οπότε και εγω ημουν στην αδελφή μου, ήρθα σπίτι έλουσα το μωρό μου και κοιμήθηκε έκανα και εγώ το μπανάκι μου και ξάπλωσα στον καναπέ μου να ξεκουραστώ!!

Όσο για την κούραση που λέτε κουράζομαι πάρα πολυ εύκολα... Στην δουλεια είμαι στον 3ο όροφο και ποτέ μου δεν μπένω στον ανελκυστηρα γιατι φοβάμαι.. απο την μέρα που έμεινα έγκυος κάνω στάση σε κάθε όροφο για ξεκούραση χιχιχι!!

Τι κάνετε οι υπόλοιπες καλα;; Εφάκη πήγες γιατρό; τι νέα; Αννίτα μου μια χαρα δόξα το Θεό..πολύ κουρασμένη βρε παιδια... και αύριο είναι Σάββατο μέρα που κάνω όλες τις δουλειές μου και όσο το σκέφτομαι κουράζομαι από τώρα..

Εγω δεν πολυ νιωθω την κουραση εκεινη τη στιγμη που κανω κατι,αλλα μετα πιάνεται ο γοφος μου μάλλον απο την μεση και εκει καταλαβαινω οτι εχω κουρασει τον εαυτο μου....

Τωρα εμενα ηρθε ο αντρας μου και κανουμε κατι κλαμπ σαντουιτς να φαμε!! Μιαμ μιαμ!!!!:tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

fouskitsa μονες μας είμαστε μου φένετε!! Εδώ και 2-3 μέρες οταν περπατώ πονάω αριστερά πολύ χαμηλά.. υπολογίζω να είναι εντερικό λόγω και δισκοιλιότητας... Σήμερα από το απόγευμα νιώθω έντονη καούρα.... δεν αντέχετε...με πονάει το στήθος μου απο την πίεση...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

fouskitsa μονες μας είμαστε μου φένετε!! Εδώ και 2-3 μέρες οταν περπατώ πονάω αριστερά πολύ χαμηλά.. υπολογίζω να είναι εντερικό λόγω και δισκοιλιότητας... Σήμερα από το απόγευμα νιώθω έντονη καούρα.... δεν αντέχετε...με πονάει το στήθος μου απο την πίεση...

Αχ τι εχουμε ακομα να τραβηξουμε Αντωνία μου!!! Αστα!!!

Ναι μόνες μας ειμαστε σημερα!!! Μα καλα δεν μπηκε καμια? Η μαργαριτα ολη μερα ουτε φωνη ουτε ακρόαση... Και ολες οι αλλες δηλ!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Gia sas koritsia thelo parea kai ego xekourazome sto krevataki mou kai avrio exo polla na kano.antonia imaste gitonises oste min mou pis pos menis stin polikatikia konta sto sinikismo

Οχι δεν μένω στην πολυκατοικια..Μένω πίσω από την υπεραγορά ΔΗΜΟΣ..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αχ τι εχουμε ακομα να τραβηξουμε Αντωνία μου!!! Αστα!!!

Ναι μόνες μας ειμαστε σημερα!!! Μα καλα δεν μπηκε καμια? Η μαργαριτα ολη μερα ουτε φωνη ουτε ακρόαση... Και ολες οι αλλες δηλ!!

Ε Παρασκευή σημερα όλο και κάπου θα βγήκαν...

Εσυ ποτε εχεις ΠΗΤ; εμενα είναι 11/2 εσυ λογικα πιο γρήγορα ετσι?

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ε Παρασκευή σημερα όλο και κάπου θα βγήκαν...

Εσυ ποτε εχεις ΠΗΤ; εμενα είναι 11/2 εσυ λογικα πιο γρήγορα ετσι?

Εγω 30/01 αν και στανταρ πιο νωρις θα παει μαλλον καισαρικη... :-(

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...