Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Αχ τι ωραία νέα!Μπράβο όλα καλά!Το φύλο πότε το βλέπουν;❤️❤️🩷

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΛΙΤΣΑ ΜΑΣ 11.25 3240!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ!ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΥΚΛΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΑΣ!

λιτσακι να σου ζησει να την χαιρεστε...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

κοριτσια εχει καμιας επανελθει το σωμα της; εμενα μου εχει μεινει μονο εκεινη η μαυρη γραμμη, κοιλια δεν εχω τιποτα, και φυσικα μου εχουν μεινει η αγαπημενες ραγαδες...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια, κάθε ιστορία τοκετού είναι συγκινητική πιστεύω γιατί είναι τόσα τα συναισθήματα που σε διαπερνούν και ακόμη ξεχειλίζεις από αγάπη και βγαίνει προς τα έξω.

Λιτσάκι καλώς όρισες στο κλαμπ των μανούλων! Να σου ζήσει το κορίτσι σου αγάπη μου, καλή ανατροφή και καλό σαραντισμό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

γεια σας κοριτσια!!

Ποπη καλωσηρθες κ παλι!!να σου ζησει η μπεμπουλα σου, ποσο χαιρομαι που σου πηγαν ολα καλα!!!:D:D

Λιτσα να σου ζησει η μπεμπα κ παντα να εινια ευτυχισμενη!!!!!!!:):)

σας το 'χα πει οτι θα μεινω τελευταια! πηγα γιατρο, εχω συσπασεις, η μπεμπα εχει κατεβει κ εχει τελεια θεση αλλα με κοιταξε απο κατω κ εχω 0 διαστολη. τραχηλος πολυ σκληρος κ κλειστος!!! η μπεμπουλα ειναι ετοιμη, 3320 εφτασε αλλα η εξοδος ειναι κλειστη!!! χιχι!!! μου ειπε να περπαταω! ποσο ακομα??? κολο δεν βαζω κατω, ολη μερα στο ποδι ειμαι!! τεσπα. περιμενουμε,εχω 11 μερες ακομα!!

BJVqp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια, κάθε ιστορία τοκετού είναι συγκινητική πιστεύω γιατί είναι τόσα τα συναισθήματα που σε διαπερνούν και ακόμη ξεχειλίζεις από αγάπη και βγαίνει προς τα έξω.

Λιτσάκι καλώς όρισες στο κλαμπ των μανούλων! Να σου ζήσει το κορίτσι σου αγάπη μου, καλή ανατροφή και καλό σαραντισμό!

αχ ποσο με συγκινησες Ελευθερια... τι πανεμορφα λογια περιγραφησ...ειπες αυτο που ειπα κ εγω στον αντρα μου. νιωθω ερωτευμενη.. πεταλουδες στο στομαχι κ τετοια...που να αρχισει να μου κανει κ κολπακια τι θα παθω... αχ ειναι μαγεια παιδια δεν το φανταζομουν τοσο εντονο....

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

κοριτσια εχει καμιας επανελθει το σωμα της; εμενα μου εχει μεινει μονο εκεινη η μαυρη γραμμη, κοιλια δεν εχω τιποτα, και φυσικα μου εχουν μεινει η αγαπημενες ραγαδες...

εγω βεβαια εχω μονο μια εβομαδα που γεννησα αλλα ηδη βλεπω να πεφτουν γρηγορα τα κιλα κ χαιρομαι! εχασα 8 ηδη... κ με το τρεξιμο που ριχνω ολη μερα δεν αμφιβαλω θα τα χασω σιγουρα

βεβαια η κοιλια να δουμε πως θα μεινει. ηδη εχει πεσει αλλα θελει κ αλλο. αλλα ειναι νωρις ακομα...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλα εμενα ειναι απιστευτα αυτα που συμβαινουν... ο Μαριος ηταν απο την μερα που ηρθαμε αρρωστος κ σημερα που πηγε στη δουλεια η μητερα του επαθε το εξης. μουδιασε ολο το αριστερο μερος απο το σωμα της. ελεος? την τρεχει τωρα την καημενη σε γιατρους κ εξετασεις. μαλλον δεν ειναι κατι σοβαρο ευτυχως αλλα πρεπει να κανει αξονικη εγκεφαλου. μαλλον καποιο αγγειο στον εγκεφαλο εσπασε κ εκανε αυτο το αποτελεσμα. πειτε με τρελλη αλλα το ματι που εχει πεσει πανω μας δεν λεγεται. τι την ηθελα την φωτογραφια στο facebook?

εχω κανει παιδι κ ο αντρας μου ακομα δεν το εχει χαρει ουτε λεπτο ο καημενος...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Λιτσάκι να σου ζήσει το θαυματάκι σου!!! Να την χαίρεστε με υγεία και αγάπη!

Πόπη μου καλωσήρθατε πίσω στο σπιτάκι σας! Καλό σαραντισμό να έχετε! Αρχίζουν τώρα οι απορίες! Όλες έχουμε θέμα με κάτι..

Ελευθερία μου τέλεια η ιστορία σου! Τρελαίνομαι για τέτοιες! Τις είχα διαβάσει όλες στο πάρεντς. Να χαίρεσαι και πάλι τα βλασταράκια σου!

Μαργαρίτα περαστικά σας και γρήγορα. Κι εγώ θέλω να κάνω έναν αγιασμό εδώ και πόσο καιρό και όλο το αμελώ...

Γωγώ με το καλό εύχομαι να έρθει και η δική σου σειρά και όλα να γίνουν εύκολα. Μπορεί όταν σπάσουν τα νερά σου και να ανέβει γρήγορα η διαστολή!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

λιτσακι!!!!! να σας ζησει κοπελα μου!!! να ειναι γερο κ τυχερο μωρο!!!!!!!!!!

να μαι κ εγω παλι! μπαινω σας διαβαζω κ μεχρι να τελειωσω τσουπ γκρινια ο μικρος! εχει απο το σαββατο ειναι παλι κολλημενος στο στηθος!! ουφφφφ

μαργαριτα μου κανε κανενα ευχαιλεο κοπελα μου κ βαλε κανενα ματακι στην μπεμπα!!

ελευθερια μο πολυ συγκινητικη η εμπειρια σου, ετσι οπως τα εγραψες!!!

ποπακι μου ησυχουλα ειναι η μπουμπουκα σου ε?? μπραβοοο τελεια1 κ ετσι να μεινει το καλό μου!!!:D

γωγούλα εσυ εμεινες!!!:P:pμε το καλόο!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσια εχω πεθιμισει να βγω εξω να παω κλαπ να διασκεδασω κτλ, μήπως ειμαι παράλογη, δεν ξερω νιωθω λίγο ασχημα που σκεφτομαι τον εαυτο μου:(...

γιατι να εισαι παραλογη βρε νικη μου! κ εμεις ψυχη εχουμε!!χιχιχι:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...