Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Αχ τι ωραία νέα!Μπράβο όλα καλά!Το φύλο πότε το βλέπουν;❤️❤️🩷

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημεραααααααααα αγαπες μου ,,,μου λειψατε παρααααααααα πολυυυυυυυυυυυυυ ηρθα αγκαλια με την μπεμπα,,,,βγηκαμε χθες κ ειμαι στα χαμενα :tongue::tongue::tongue: τι κανετε εσεις? εγω πρωτο βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου....

Ποπάκι μου!!!! Καλως ηρθατε με την μπεμπα!!! Ολα θα παρουν το δρομο τους τωρα!!! Πως εισαι?? Κι εσυ μας ελειψες!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλό σαραντισμο τωρα ποπακι μου!!λογικο ειναι πρωτη νυχτα!! πως νιωθεις???
Καλως την κοπελα μας!! τι κανεις?? πως ειναι η μπεμπα??

Θα βρεις τους ρυθμους σου σιγα σιγα μην ανησυχεις!!

ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!

Τερμα τα βασανα κοριτσαρα μου!!! και μεσα σε ολα αυτα σου δινω τα θερμα μου συγχαρητηρια που δεν γκρινιαξες ουτε μια στιγμη με τοσα που περασες!! αντεξες και εκανες τρομερη υπομονη υπακουοντας κατα γραμμα τον γιατρο σου και ανταμειφτηκες με το παραπανω!! απο εδω και περα σου ευχομαι να ειναι τα παντα χαρουμενα για εσενα!!

Υ.Γ. Εμενα γιατι δε μου εστειλες μηνυμα???:-(:sad::-(

Αυτο το μηνυμα που σου ειχα γραψει το ειχες δει?

Να σου ζησει Ποπη μου και να τη χαιρεσαι. Απο δω και περα καθε μερα σου να ειναι ολο και πιο ομορφη!

κοριτσακια μου γλυκα σας ευχαριστω παρα πολυ ολες μεσα απο την καρδια μου!!!νιωθω ολοκληρωμενη πλεον τρισευτυχισμενη κ ακομα δεν μπορω να πιστεψω οτι ενα πλασματακια ηταν τοσο καιρο μεσα μου και περασαμε τοσα πολλα και εγω κ η μπεμπα!!νιωθω το ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΝΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ και εισπρατω και απο αυτην το ιδιο οταν ηρεμει στην καρδια μου!! ειναι παρα πολυ ησυχη και ακομα δεν την εχω ακουσει να κλαιει αναγκαζομαι κ την ξυπναω εγω για να φαει..χρησιμοποιω κ θηλαστρο γιατι απο την μια ρωγα δεν παιρνει καθολου γιατι ειναι τεραστια ....:shock::shock::shock:

κανω ομως αποκλειστικο χωρις συμπληρωμα γιατι εχω πολυ γαλα κ οι αναγκες τις μικρης ειναι πιο μικρες σε ποσοτητα χορταινει πολυ ευκολα κι δεν ξυπναει απο μονη της για να φαει και με αγχωνει αυτο...

κοριτσακια μου κ Αννουλα μου γλυκεια δεν το εκανα επιτηδες αγαπη εστειλα μαζικα μυνηματα αλλα μαλλον στην ζαλουρα μου εκεινη την στιγμη μου ξεφυγες!! θελω να ζητησω συγνωμη σε οσες δεν απαντησα η δεν εστειλα μνμ σας αγαπω ολες κ δεν ηθελα να ξεχωρισω καμια!!!

αννα μου θυμησε μου ποιο μνμ γιατι τα εχω λιγο στα χαμενα...

οταν μπορεσω θα σας πω κ την εμπειρια μου!!

ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ?? ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΠΤ

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλημεραααααααααα αγαπες μου ,,,μου λειψατε παρααααααααα πολυυυυυυυυυυυυυ ηρθα αγκαλια με την μπεμπα,,,,βγηκαμε χθες κ ειμαι στα χαμενα :tongue::tongue::tongue: τι κανετε εσεις? εγω πρωτο βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου....

ποπη μου να ου ζησει να την χαιρεσαι......

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Ποπάκι μου!!!! Καλως ηρθατε με την μπεμπα!!! Ολα θα παρουν το δρομο τους τωρα!!! Πως εισαι?? Κι εσυ μας ελειψες!

ΔΩΡΑΚΙ ΜΟΥ γλυκο !!! τι κανετε και εσεις αγαπη??

πω πω εχω χασει τα νεα σας!!

αχ εγω ακομα πονους στα ραμματα κ δυσκολευομαι κατα πολυ οταν σηκωνομαι τραβανε τα παντα απο κατω...η μεση και τα ποδια ειναι σακατεμενα πονανε αφορητα κ ειμαι συνεχεια με παυσιπονα...απο εχθες αρχισαν με φαγουριζουν κιολας τα ραμματα ..ειναι φυσιολογικο αυτο??

ααα εχω κ ενα ακομα θεμα με την τουαλετα με εχει πιασει 2 φορες κολικος εντερου επειδη δεν μπορω να παω,,,βαζω υποθετα κι δεν πιανουν,,,και ποναω παρα πολυ να δουμε ποτε θα παω να ξελαφρωσω!!!:oops::oops::oops:

οι θηλες ειναι πολυ πληγωμενες ματωμενες και επειδη αγχωνομαι για μαστιτιδα τραβαω και με θηαλστρο για να αδειαζω,,,καλα δεν κανω???

B4Itp2.png

ποπη μου να ου ζησει να την χαιρεσαι......

ευχαριστω παρα πολυ Νικουλα μου γλυκεια!! επιτελους γυρισα με την μπεμπα αγκαλια απιστευτο μου φαινεται!!

εσεις τι κανετε?? πως τα πατε??

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Ποπακι μου, μερα με τη μερα θα εισαι και καλυτερα θα δεις!

Επισκληρ. εκανες η ολικη;

Μηπως σε φαγουριζει η γαζα που εχεις στην τομη;

Εγω απο εχθες που την εβγαλα τελειως ξαλαφρωσα απο τη φαγουρα.

Μεσα στην κλινικη δεν ειχες παει καθολου τουαλετα;Φαε κανενα ακτινιδιο ναδεις για ποτε θα πας;);), σιγα σιγα θα επανελθει το συστημα! μην ξεχνας εγχειρηση εκανες.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

ευχαριστω παρα πολυ Νικουλα μου γλυκεια!! επιτελους γυρισα με την μπεμπα αγκαλια απιστευτο μου φαινεται!!

εσεις τι κανετε?? πως τα πατε??

σαν όνειρο ειναι ετσι;;;

τωρα απολαυσε τις στιγμες με τη μπεμπα σου και ολα θα ειναι καλα... οσο για τα ραματα σιγα σιγα θα εισαι καλυτερα... εγω τα ραματα τα κατω με πονεσαν αρκετα δεν μπορουσα να καθησω γυρευα τρόπο να καθησω ....

με το μπεμπη ολα καλα εκτοσ κατι πονακια στην κοιλιτσα που δεν μπορει να ενεργηθει... και κλαει και το λυπαμε πολύ... τωρα τον θηλαζα και και κοιμηθικε στην αγκαλιτσα μου ο μικρουλης,,,,

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Μεσα στην κλινικη δεν ειχες παει καθολου τουαλετα;Φαε κανενα ακτινιδιο ναδεις για ποτε θα πας;);), σιγα σιγα θα επανελθει το συστημα! μην ξεχνας εγχειρηση εκανες.

τα ραμματα δεν φαγουριζουν οταν αρχιζουν να δενουν;; δεν εκανα ποτε μου εγχειρηση (πτου πτου) αλλα ετσι εντυπωση ειχα...

Και εγω εχω θεμα με την τουαλετα Ποπη μου.. δεν ξερω αν τα εχετε εσεις στην Ελλαδα τα μικροκλισματα.. ειναι σαν κλισμα αλλα πολυ πιο ελαφρυ και κανει παρα πολυ καλη δουλεια!! εγω βρηκα την ησυχια μου με αυτα.

http://t3.gstatic.com/images?

q=tbn:ANd9GcQpjm1pCrMVk4Q7K0wPYtuj2Mxnub4UdPvZ-Y33KPduUzBfKq97WQ

αυτο ειναι

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

επισκληριδιο αννα μου εκανα!! τελεια εφευρεση τελικα την λατρεψα!!!την πεμπτη θα παω στην γιατρο για να μου βγαλει τα ραμματακια και την γαζα οποτε υπομονη μεχρι τοτε!!

αχ εχω αλλεργια στα ακτινιδια εχω να παω απο τοτε που γεννησα με το κλισμα που εβαλαν...στουμπωσα στουμπωσα....:lol::lol::lol:

ναι εγω τωρα βιαζομαι να επανελθω αλλα οπως και να εχει θα εχω δυσκολοτερη αναρρωση λογω το οτι ο οργανισμος ειναι ηταν ηδη καταπονημενος...

σαν όνειρο ειναι ετσι;;;

τωρα απολαυσε τις στιγμες με τη μπεμπα σου και ολα θα ειναι καλα... οσο για τα ραματα σιγα σιγα θα εισαι καλυτερα... εγω τα ραματα τα κατω με πονεσαν αρκετα δεν μπορουσα να καθησω γυρευα τρόπο να καθησω ....

με το μπεμπη ολα καλα εκτοσ κατι πονακια στην κοιλιτσα που δεν μπορει να ενεργηθει... και κλαει και το λυπαμε πολύ... τωρα τον θηλαζα και και κοιμηθικε στην αγκαλιτσα μου ο μικρουλης,,,,

αχ νικουλα μονο ονειρο ???? νομιζω οτι πρεπει να με τσιμπανε συνεχεια για να καταλαβαινω οτι ειναι αληθεια!!!

αχ το πουλακι σου??γιατι δεν μπορει να ενεργηθει?? δεν υπαρχει λυση??

δεν ειναι τελειο οταν κοιμονται στην αγκαλια μας???δεν θελω να ξεκολαει απο πανω μου!!!

τα ραμματα δεν φαγουριζουν οταν αρχιζουν να δενουν;; δεν εκανα ποτε μου εγχειρηση (πτου πτου) αλλα ετσι εντυπωση ειχα...

Και εγω εχω θεμα με την τουαλετα Ποπη μου.. δεν ξερω αν τα εχετε εσεις στην Ελλαδα τα μικροκλισματα.. ειναι σαν κλισμα αλλα πολυ πιο ελαφρυ και κανει παρα πολυ καλη δουλεια!! εγω βρηκα την ησυχια μου με αυτα.

http://t3.gstatic.com/images?

q=tbn:ANd9GcQpjm1pCrMVk4Q7K0wPYtuj2Mxnub4UdPvZ-Y33KPduUzBfKq97WQ

αυτο ειναι

Αντωνιτσα μου δεν θυμαμαι αν σε ειχα ευχηθει κοπελα μου συγνωμη!! γερος να ειναι ο μπεμπης σου και παντα καλοτυχος!!

ναι και εδω υπαρχουν μικροκλισματα αλλα δεν το συνηστα η γιατρος μου ακομα προς το παρον με τα υποθετα....αχ τι βασσανο και αυτο να ποναει και ο ποπος συνεχεια ???

B4Itp2.png

κοριτσια να ρωτησω ??? ποσες ωρες πρεπει να κοιμονται τα νεογεννητα??δλδ υπαρχει περιπτωση να ειναι φαγωμενη και να ειναι και ξυπνια στη διαρκεια της ημερας?? η πρεπει να κοιμαται αμεσως μετα το φαι?? να εμενα εφαγε πριν μιαμιση ωρα και ξυπνησε μολις τωρα αλλα δεν κλαιει ...υπαρχει περιπτωση τωρα να πειναει η απλως ετσι ξυπνησε??δεν δειχνει παντως να ψαχνεται για φαι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Ποπακι καλως ηρθες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να την χαιρεσαι κοριτσαρα μου! εχει αξια μανα το κοριτσακι σου! απο εδω κ περα να σας πανε ολα καλα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

κοριτσια να ρωτησω ??? ποσες ωρες πρεπει να κοιμονται τα νεογεννητα??δλδ υπαρχει περιπτωση να ειναι φαγωμενη και να ειναι και ξυπνια στη διαρκεια της ημερας?? η πρεπει να κοιμαται αμεσως μετα το φαι?? να εμενα εφαγε πριν μιαμιση ωρα και ξυπνησε μολις τωρα αλλα δεν κλαιει ...υπαρχει περιπτωση τωρα να πειναει η απλως ετσι ξυπνησε??δεν δειχνει παντως να ψαχνεται για φαι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εμενα ξυπνα μονο οταν ειναι να φαει και οταν τελειωσει και τον βαλω στο καλαθακι του μπορει να μεινει ξυπνιος κανενα μισαωρο να βλεπει γυρω γυρω και μετα ξανακοιμαται.

θηλαζεις αποκλιστικα;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Πωπω δεν προλαβαίνω σήμερα. Καλημέρα σας αν και κοντεύει μεσημέρι.

Γεωργία μου αυτά που αναφέρει ο Παπαβέντζης απευθύνονται σε λεχώνα που θέλει να αυξήσει την παραγωγή της. Εγώ θυμάμαι στο πρώτο παιδί αναγκαστικά έκανα πολλές εναλλαγές τον πρώτο καιρό γιατί δεν τον έφτανε το γάλα. Δεν νομίζω να λέει κάτι διαφορετικό από αυτό που προστάζει η φύση. Δεν σημαίνει όμως πως πρέπει να κάνουμε πολλές εναλλαγές όταν έχουν εδραιώσει γαλουχία γιατί με αυτή την λογική θα οδηγηθούμε σε υπερπαραγωγή. Μια χαρά τα ξέρουμε και μια χαρά τα κάνουμε!

Ποπάκη καλώς όρισες!!!Πες μας πως σου φάνηκε η εμπειρία όλη? Ταλαιπωρήθηκες? Είσαι καλά τώρα? Η μπέμπα σας???Να μου την φιλήσεις!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εδώ θα βρείτε και την δική μου ιστορία τοκετού. Δεν σας την έγραψα εδώ

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=3432

Πολυ συγκινουμαι να διαβαζω ιστοριες τοκετου!!! τελεια εμπειρια Ελευθερια μου!!!Ξανα να σου ζησει να το χερεσε και το μικρο και το μεγαλο σου μωρακι!!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...