Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Αχ τι ωραία νέα!Μπράβο όλα καλά!Το φύλο πότε το βλέπουν;❤️❤️🩷

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειναι και αναλογα τη μαρκα.Της mum την τραβαγαν και τα 2 παιδια μου και τωρα η μπεμπα.Ισως ειναι η θηλη της που βολευει, δεν ξερω.Της chicco που εχω μια η μπεμπα τη φτυνει δεν τη θελει, οπως και τα αγορια.Επισης και της nuk τους αρεσε.

εμενα μονο bibi ηθελε. του μικρου του πηρα και αυτου bibi, δεν θα του παρω αλλη μαρκα αν την θελει αυτη καλως ειδαλλιως και να μην παρει δεν με χαλα καθολου!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αυτος ειναι ο μεγαλος νεογεννητος!!

και αυτος ο μικρος!

ο μεγαλος αδελφος :P:p:p:p:p

Εμενα δεν βγαινουν!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Κι εγω συτο ηξερα Ελευθερια μου αλλα με κλονισε που το διαβασα στο site του μητρικου θηλασμου χωρις εναλλαγες εγραφε φτανεις στο σημειο να αποθηλασεις:confused:Μεχρι και mail στην Αγλαια έστειλα θα μου πεις ενα παιδί θηλασες δε ξέρεις τι να σου πω πανικοβλήθηκα:-(

Γεωργίτα για δώσε μου το λινκ να το δω.

Πάντως εγώ δεν αποθήλασα με την μέθοδο αυτή:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημεραααααααααα αγαπες μου ,,,μου λειψατε παρααααααααα πολυυυυυυυυυυυυυ ηρθα αγκαλια με την μπεμπα,,,,βγηκαμε χθες κ ειμαι στα χαμενα :tongue::tongue::tongue: τι κανετε εσεις? εγω πρωτο βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου....

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααα αγαπες μου ,,,μου λειψατε παρααααααααα πολυυυυυυυυυυυυυ ηρθα αγκαλια με την μπεμπα,,,,βγηκαμε χθες κ ειμαι στα χαμενα :tongue::tongue::tongue: τι κανετε εσεις? εγω πρωτο βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου....

καλό σαραντισμο τωρα ποπακι μου!!λογικο ειναι πρωτη νυχτα!! πως νιωθεις???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλως την κοπελα μας!! τι κανεις?? πως ειναι η μπεμπα??

Θα βρεις τους ρυθμους σου σιγα σιγα μην ανησυχεις!!

Ποπακι καλως ορισες πισω στην παρεα!! Να σου ζησει η μπουμπουκα σου να την χερεσε γερη και καλοτυχη να ειναι!!!!!!!!

εε πρωτο βραδυ ειναι θα συνηθησουμε σιγα σιγα.. εγω οταν ξυπνω το βραδυ για να ταισω το κεφαλι μου γερνει να αποκοιμηθω αλλα οκ σιγα σιγα θα στρωσουμε και εμεις και τα μωρακια!!

Πως πηγε κουκλα;; ολα καλα;; πες μας την εμπειρια σου!!!

Εγω βγαινω αρκετα καθησα!! να καταλαβετε ακομα δεν ντυθηκα...τοσο πολυ βαριεμαι......

παω να ντυθω να στρωσω κανενα κρεβατι να βαλω αποστειρωση να βρασω νερο να κανω και καμια δουλιτσα τωρα που ειναι ησυχια!!! επανερχομαι μετα!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!

Τερμα τα βασανα κοριτσαρα μου!!! και μεσα σε ολα αυτα σου δινω τα θερμα μου συγχαρητηρια που δεν γκρινιαξες ουτε μια στιγμη με τοσα που περασες!! αντεξες και εκανες τρομερη υπομονη υπακουοντας κατα γραμμα τον γιατρο σου και ανταμειφτηκες με το παραπανω!! απο εδω και περα σου ευχομαι να ειναι τα παντα χαρουμενα για εσενα!!

Υ.Γ. Εμενα γιατι δε μου εστειλες μηνυμα???:-(:sad::-(

Αυτο το μηνυμα που σου ειχα γραψει το ειχες δει?

Να σου ζησει Ποπη μου και να τη χαιρεσαι. Απο δω και περα καθε μερα σου να ειναι ολο και πιο ομορφη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν έχω εσένα...

μπορώ να ονειρεύομαι ξανά........

ανοίγω μες τη θάλασσα πανιά

και πιάνω με τα χέρια μου τον κόσμο να τον φτιάξω.......

Όταν έχω εσένα...............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...