Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εγω κοριτσια της δινω και πιπιλα.Γιατι οταν θελει να πιπιλισει, ενω ξερω οτι δεν πειναει γιατι εχει φαει, ψαχνει και βρισκει το χερι της.Αυτο γινεται οταν νυσταζει.Επειδη ομως δε θελω να μαθει το χερι η το δαχτυλο της ξεκινησα πιπιλα.Η πιπιλα κοβεται ευκολα , το χερι ομως πολυ δυσκολα.Ξερω 3 περιπτωσεις που εχουν τσιμπουκι στον υπνο τους μεχρι τωρα που ειναι 8-9 και ενα κοριτσακι 11 χρονων.Εγω παντα την πιπιλα προτιμουσα και κοντα στα 2 χρονια τους την εκοβα.

εγω Αννα μου δεν εχω δώσει πιπιλα στο μωρο αν και εχω παρει και μου εχουνε δώσει και στην κλινικη, ίσως πιο μετα όταν δεν θα θηλαζω πια(γιατι δεν θα θηλαζω για πολύ καιρό) να του δώσω αν δω οτι χρειαζεται φυσικα... εγω πάντως ποτε δεν ηθελα την πιπιλα μου την εβαζαν και την εβγαζα χεχεεχε...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμεις με τον θηλασμο ομως νομιζω δεν κανει να δωσουμε πιπιλα ε??Ασε που το δοκιμασα και δεν την παιρνει με τιποτα,την σπρωχνει με την γλωσσα της εξω η πονηρω!!!

εμενα πιπιλα του εδωσαν στην κλινικη και πηγα και τους ειπα να μην του ξαναδωσουν...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

ουτε ο δικος μου την πιανει την πιπιλα. την σπρωχνει με την γλωσσα εξω και ξινιζει τη φατσουλα του:P

βεβαια και ο μεγαλος στις αρχες ετσι ηταν και μεχρι τωρα την ζητα μονο οταν ειναι να κοιμηθει. πρεπει να την κοψουμε και δεν ξερω πως να τον κανω να μην την πιανει πια....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

κοριτσακια μου καλημερα τι κανετε χαθηκα το ξερω αλλα ο χρονος μου ειναι περιορισμενος και οταν εχω χρονο και ειναι η μεγαλη σχολειο προτιμω να κοιμαμαι τι κανουν τα μωρακια μας και οι εγκυουλες μας αν εχουμε ακομα μετα απο τοσο καιρο που εχω να μπω

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ουτε ο δικος μου την πιανει την πιπιλα. την σπρωχνει με την γλωσσα εξω και ξινιζει τη φατσουλα του:P

βεβαια και ο μεγαλος στις αρχες ετσι ηταν και μεχρι τωρα την ζητα μονο οταν ειναι να κοιμηθει. πρεπει να την κοψουμε και δεν ξερω πως να τον κανω να μην την πιανει πια....

Ακριβως ετσι κι εμενα!!!

Αν την κοψεις με το ψαλιδι και του κακοφανει μπορει να μην την ζητησει αλλο.Ετσι εκανε η μαμα μου στον αδερφο μου!;)

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εγω της εδωσα πιπιλα γιατι ειχε ξεκινησει και μου εβαζε το δαχτυλο και εχω κακη εμειρια απο την μεγαλη μου ακομα παλευουμε να την κανουμε να το κοψει

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Εμεις με τον θηλασμο ομως νομιζω δεν κανει να δωσουμε πιπιλα ε??Ασε που το δοκιμασα και δεν την παιρνει με τιποτα,την σπρωχνει με την γλωσσα της εξω η πονηρω!!!

Χτυπησε το τηλ. γι'αυτο χαθηκα.

Με το θηλασμο δεν κανει απ'οτι ξερω.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημερα και απο μενα κοριτσια.Τι κανετε;;

Εγω ακομη εδω..και περιμενω..

κανενα νεο απο τη Λιτσα;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν έχω εσένα...

μπορώ να ονειρεύομαι ξανά........

ανοίγω μες τη θάλασσα πανιά

και πιάνω με τα χέρια μου τον κόσμο να τον φτιάξω.......

Όταν έχω εσένα...............

Ακριβως ετσι κι εμενα!!!

Αν την κοψεις με το ψαλιδι και του κακοφανει μπορει να μην την ζητησει αλλο.Ετσι εκανε η μαμα μου στον αδερφο μου!;)

εμενα βρε κοριτσια ο αδερφος μου οταν ηταν 2 χρονο την πέταξε απο μόνος του και δεν την ξαναζήτησε πότε...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Ακριβως ετσι κι εμενα!!!

Xαχα! αυτο τους εκανα και εγω!!

Μετα εβλεπαν πως ειναι <<χαλασμενη>> και περιμεναν αλλη, που δεν ερχοταν ποτε, μετα απο 2-3 μερες την ξεχναγαν.

κοριτσια εγω της εδωσα πιπιλα γιατι ειχε ξεκινησει και μου εβαζε το δαχτυλο και εχω κακη εμειρια απο την μεγαλη μου ακομα παλευουμε να την κανουμε να το κοψει

Ναι, ρε δεν κοβεται!!

Της αδερφης μου η κορη που ειναι 4 χρονων εχει χαλασει τα δοντια της με το δαχτυλο.Το βαζει στο στομα και σπρωχνει τα πανω δοντια προς τα εξω.

Ακριβως ετσι κι εμενα!!!

Αχ το εχω ξανακουσει αυτο!! θα το δοκιασω απο σημερα κιολας!!!!!!!!!

Που τα βλεπετε, στο fb;

ναι αννουλα μου στο φεις τις εχω! δεν εχεις φεις εσυ ε;; να δοκιμασω να σας βαλω εδω να δειτε μην κανετε ομως παραθεση γιατι θα τις σβησω.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ειναι και αναλογα τη μαρκα.Της mum την τραβαγαν και τα 2 παιδια μου και τωρα η μπεμπα.Ισως ειναι η θηλη της που βολευει, δεν ξερω.Της chicco που εχω μια η μπεμπα τη φτυνει δεν τη θελει, οπως και τα αγορια.Επισης και της nuk τους αρεσε.

Ναι, ρε δεν κοβεται!!

Της αδερφης μου η κορη που ειναι 4 χρονων εχει χαλασει τα δοντια της με το δαχτυλο.Το βαζει στο στομα και σπρωχνει τα πανω δοντια προς τα εξω.

αστα το ξερω το ιδιο κανει και η δικια μου και δεν το κοβει με τιποτααααα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...