Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δωράκι σας ταλαιπωρεί η μικρή εισβολέας ε???Τα ίδια είχαμε και εμείς στον γιο μου, τώρα με την μικρή μου φαίνονται όλα παιχνιδάκι.

Ωραία Άννα, σε λίγο καιρό ο τοκετός θα είναι παρελθόν.

Πάω να μπανιαριστώ και μετά θα την πέσω για όσο προλάβω.

Καληνύχτα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άννα με γεια το τικεράκι!!!!

Γεωργία που το άκουσες αυτό με τις εναλλαγές? Δεν νομίζω να ευσταθεί και το χειρότερο το μωρό δεν θα παίρνει ικανοποιητικό βάρος. Εγώ ανέκαθεν γεύμα και στήθος έδινα στα 2 χρόνια που θήλαζα τον γιο μου, μόνο στην αρχή έκανα πολλές εναλλαγές γιατί θήλαζα ατελίωτες ώρες, ακόμη και 5 ώρες συνεχόμενες, οπότε έχανα και τον μπούσουλα.

Κι εγω συτο ηξερα Ελευθερια μου αλλα με κλονισε που το διαβασα στο site του μητρικου θηλασμου χωρις εναλλαγες εγραφε φτανεις στο σημειο να αποθηλασεις:confused:Μεχρι και mail στην Αγλαια έστειλα θα μου πεις ενα παιδί θηλασες δε ξέρεις τι να σου πω πανικοβλήθηκα:-(

zxG9p3.png

owokp3.png

Κι εγω συτο ηξερα Ελευθερια μου αλλα με κλονισε που το διαβασα στο site του μητρικου θηλασμου χωρις εναλλαγες εγραφε φτανεις στο σημειο να αποθηλασεις:confused:Μεχρι και mail στην Αγλαια έστειλα θα μου πεις ενα παιδί θηλασες δε ξέρεις τι να σου πω πανικοβλήθηκα:-(

Αχ βρε Γεωργία αν αγχώνεσαι κι εσύ εμείς χαθήκαμε! :lol::lol:

οδηγίες από την ANNA ΠΑΤΣΟΥΡΟΥ - ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ IBCLC από αυτό το site http://www.perithilasmou.gr/articles/breastfeeding-basic-information/397--40-.html

Πότε αλλάζω στήθος;

Κατά τις πρώτες 2 εβδομάδες, αν το νεογέννητο γκρινιάζει ή χάσει το ενδιαφέρον του την ώρα που θηλάζει, μπορείτε να το βάλετε να θηλάσει από το άλλο στήθος. Αλλιώς, ολοκληρώνετε το θηλασμό από το ίδιο στήθος. Όταν κοιμηθεί βαθιά και ξυπνήσει, τότε αλλάζετε στήθος.

Αφού το νεογέννητο γίνει 2 εβδομάδων, θηλάστε σε κάθε γεύμα από ένα στήθος μόνο. Μην αλλάζετε στήθος όταν το μωρό σας θηλάζει καλά ή/και το ακούτε να καταπίνει, ακόμη κι αν έχουν περάσει τα πρώτα 10 λεπτά που σας είπαν (λανθασμένα) ότι είναι χρόνος για αλλαγή.

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Αχ βρε Γεωργία αν αγχώνεσαι κι εσύ εμείς χαθήκαμε! :lol::lol:

οδηγίες από την ANNA ΠΑΤΣΟΥΡΟΥ - ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ IBCLC από αυτό το site http://www.perithilasmou.gr/articles/breastfeeding-basic-information/397--40-.html

Πότε αλλάζω στήθος;

Κατά τις πρώτες 2 εβδομάδες, αν το νεογέννητο γκρινιάζει ή χάσει το ενδιαφέρον του την ώρα που θηλάζει, μπορείτε να το βάλετε να θηλάσει από το άλλο στήθος. Αλλιώς, ολοκληρώνετε το θηλασμό από το ίδιο στήθος. Όταν κοιμηθεί βαθιά και ξυπνήσει, τότε αλλάζετε στήθος.

Αφού το νεογέννητο γίνει 2 εβδομάδων, θηλάστε σε κάθε γεύμα από ένα στήθος μόνο. Μην αλλάζετε στήθος όταν το μωρό σας θηλάζει καλά ή/και το ακούτε να καταπίνει, ακόμη κι αν έχουν περάσει τα πρώτα 10 λεπτά που σας είπαν (λανθασμένα) ότι είναι χρόνος για αλλαγή.

Αχ Ανθη μου δικιο εχεις εχω θηλασει και το μεγαλο τοσους μηνες η χαζη αλλα αυτο το αρθρο http://www.mitrikosthilasmos.com/2010/12/blog-post_1444.html με μπερδεψε.

Κι εγω ετσι οπως τα λες τα ηξερα και ετσι τα εκανα και τα κανω.

Ευχαριστω πολυ παντως τα διαβασα και τα δικα σου ολες ενα θεμα το εχουμε τελικα υπαρκτο ή μη:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

τι κανουν οι μανουλες? εμεις εδω φαγαμε στηθος κ ξενο λιγακι για συμπληρωμα.. αλλα δεν πολυγουσταρει ξενο νομιζω. το στηθος της αρεσει πιο πολυ. η ροη των μπιμπερο ειναι πολυ μεγαλη κ νομιζω πνιγεται η καημενουλα μου!

α! ζυγιστηκαμε κ πηραμε 100 γραμαρια! πολυ χαρηκα! μακαρι να εχει πεσει κ ο ικτερος αυριο θα παμε για επανεξεταση.

εμενα η παιδιατρος μου ειπε για τον θηλασμο να θηλαζω μιση ωρα κ αυτο ζηταει κ η μικρουλα. τυχαιο? δεν ξερω!

ειπε να θηλαζω απο το ενα στηθος για 20 λεπτα να αδειαζει κ στο αλλο 10 να ενεργοποιειται. στον επομενο θηλασμο ξεκιναω απο το τελευταιο κ παει λεγοντας. εκει ειναι κ το πιο παχυ γαλα ειπε. το λιπος. στην αρχη ειναι οι υδατανθρακες που δεν φτανουν για να βαλει βαρος. δινω κ συμπληρωμα βεβαια. σημερα ηπιαμε 180 ml φριζολακ εκτος απο στηθος. αχ κοριτσια ειμαι πολυ χαρουμενη αλλα κ πολυ αγχωμενη...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

γεια σας και παλι!!

Ευχαριστω για τα περαστικα Άννα και Γωγω!Ευτυχως η μικρη ειναι μια χαρα τώρα και δεν ειναι συναχωμενη..παλι καλα και δεν της ειχε κοπει η όρεξη!Ειχα κ τον αντρα μου σημερα που τις ανελαβε τις 2 και μπορεσα να ξεκουραστω-κοιμηθω λιγο...τωρα όλοι κοιμούνται και μπηκα να δω νεα σας...

με την Πόπη ειχα επικοινωνησει προχθες και πονουσε αρκετα.Πιστευω τωρα να εχει βγει απο το μαιευτηριο..

παω να συνεχισω τον υπνο μου!!!φιλακιααααα

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Μαργαριτα μηπως οι θηλες των μπιμπερων ειναι για πιο μεγαλα; δεν γραφουν αριθμο πανω;;

Κοριτσια να ρωτησω: του κανω 90ml και το πινει ολο. μηπως να του κανω περισσοτερο μπας και δεν χορταινει;; ή περισσοτερο απο 90ml για μιας βδομαδας μωρακι ειναι πολυ;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Μαργαριτα μηπως οι θηλες των μπιμπερων ειναι για πιο μεγαλα; δεν γραφουν αριθμο πανω;;

Κοριτσια να ρωτησω: του κανω 90ml και το πινει ολο. μηπως να του κανω περισσοτερο μπας και δεν χορταινει;; ή περισσοτερο απο 90ml για μιας βδομαδας μωρακι ειναι πολυ;;

Νομιζω πολυ ειναι Αντωνία μου. Η γιατρος μου ειχε πει οτι ξεκινάνε με 60ml. Οποτε τωρα στην εβδομαδα τα 90 ειναι οκ.!! Αν κ παλι καλυτερα ρώτα τον γιατρό για σιγουρα.

Καλέ ΚΑΛΗΜΕΡΑ δεν είπα!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

οχι υποθετα Νικη. Γαλα Novalac IT1 ή ειδικες σταγονες που μπενουν μεσα στο γαλα..

την σκεφτομουνα την ποπη σημερα.. δεν φανηκε καθολου. εχουμε κανενα νεο;

μα αφου θηλαζω πως θα του δωσω εκεινο τα γαλα Αντωνια μου...

ααα Αντωνιτσα μου ο μικρος σου μοιαζει του μεγάλου σου ή λάθος κανω;;;...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Βλέπεις να ζορίζεται το μωρό? Εννοώ να θέλει να κάνει κακά και να μην μπορεί? Γιατί αν είναι έτσι τότε κάντου λίγο μασαζάκι στην κοιλίτσα με λίγο λαδάκι. Αν απλά σε παραξενεύει που δεν έχει κάνει κακά είναι νορμάλ για όσα θηλάζουν αποκλειστικά.

Φυσιολογικό είναι και να κάνει κακά 10φορές την ημέρα αλλά και να κάνει 10 μέρες να λερωθεί.

ναι Ελυθερια μου ζοριζεται και αρκετες φορες κλαιει, το κάνω παντα αυτό με το λαδακι....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Kαλημερα, τι κανετε κοριτσια;

Αντωνια, γιατι δε ρωτας τον παιδιατρο σου;

Εμενα μου ειπε να υπολογιζω γυρω στα 450ml το 24ωρο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

μα αφου θηλαζω πως θα του δωσω εκεινο τα γαλα Αντωνια μου...

ααα Αντωνιτσα μου ο μικρος σου μοιαζει του μεγάλου σου ή λάθος κανω;;;...

ναι σωστα αφου θηλαζεις...δεν ξερω τοτε,ρωτησε τον παιδιατρο.

ναι μοιαζουν πολυ!! αν δεις φωτος του μεγαλου ειναι οι ιδιοι με διαφορετικο χρωμα μαλλιων!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...