Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελευθερία μου δίνεις γεύμα και στήθος ή κάνεις εναλλαγές?

Συνήθως ναι αλλά είναι φορές θηλάζει συνέχεια, πχ. την ώρα 3-4φορές οπότε αν μεσολαβήσει ένα 2ωρο-3ωρο και δω πως το ένα στήθος άδειασε, τότε προσφέρω και το άλλο. Το απόγευμα πχ. ήταν ξύπνια από τις 2,5 ως τις 6 και θήλασει πάνω από 10 φορές οπότε κάποια στιγμή έδωσε και από το άλλο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Προλαβαινω, μια χαρα τα παμε.Ας ειναι καλα ομως και ο αντρας μου, με βοηθαει παρα πολυ, η αληθεια να λεγεται.

Ειναι και μεγαλα εμενα, οποτε αυτο βοηθαει γενικα την κατασταση.Π.χ τωρα ειναι πανω και κανουν μπανιο, εκανε πρωτα ο ενας τωρα ετοιμαζεται ο μικρος.Η το μεσημερι, εγω πηρα τη μπεμπουλα και πηγαμε για υπνο, δεν σκεφτομαι τι θα κανουν, κανουν οτι θελουν αυτα τωρα.Βλεπουν τιβι, διαβαζουν με τον μπαμπα, η αν κοιμαται και ο αντρας μου κανουν ησυχια και παιζουν επιτραπεζια....

Αχ πότε θα έρθει και για μένα η ώρα που θα κοιμάμαι χωρίς να τα έχω έννοια:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Άννα με γεια το τικεράκι!!!!

Γεωργία που το άκουσες αυτό με τις εναλλαγές? Δεν νομίζω να ευσταθεί και το χειρότερο το μωρό δεν θα παίρνει ικανοποιητικό βάρος. Εγώ ανέκαθεν γεύμα και στήθος έδινα στα 2 χρόνια που θήλαζα τον γιο μου, μόνο στην αρχή έκανα πολλές εναλλαγές γιατί θήλαζα ατελίωτες ώρες, ακόμη και 5 ώρες συνεχόμενες, οπότε έχανα και τον μπούσουλα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αχ πότε θα έρθει και για μένα η ώρα που θα κοιμάμαι χωρίς να τα έχω έννοια:tongue:

Τι κανεις Ελευθερια?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλά είμαι. Σιδέρωνα το απόγευμα και μαγείρεψα όταν κοιμήθηκε η μικρή γιατί όταν είναι ξύπνια όση ώρα δεν είναι στο βυζί, θέλει σήκωμα. Και μετά ήρθαν τα αγόρια (είχαν πάει στην πεθερά μου), μπανιάραμε τα παιδιά, φάγαμε και τώρα κοιμούνται και τα δυο:)

Εσείς τι κάνετε? Ανάρρωσες εσύ από τα ράμματα?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεια σας κοριτσια !!τι κανετε?Βλεπω οτι ολες εχουμε τα ιδια θεματα πανω-κατω ε?

Και εμεις τα ιδια συνηθως οταν θηλαζει θελει να τρωει κ να σταματαει μετα ξαναθελει..Περνανε 1-2 ωρες και μπορει να κοιμηθει κ μετα απο 3 ωρες απο την ωρα που ξυπνησε...Επειτα ομως ο υπνος δεν ειναι μεγαλος κ ξυπναει παλι...Οποτε παλι απο την αρχη...

Απο πονακια τις τελευταιες 2 μερες ειναι λιγο καλυτερα να μην το ματιασω...αχ δεν ξερω τι να κανω , τον λυπαμαι οταν κλαιει κ δεν ξερει τι θελει...

Λιτσακι μου με το καλο κοπελα να γεννησεις κ εσυ αυριο και να μας ενημερωσεις...!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς Σοφάκι!!!!

Υπομονή, τι άλλο!

Eυχαριστω πολυ Ελευθερια μου!!Να σε ρωτησω κατι ο δικος μας κοιμαται μονο αν τον παρει ο υπνος πανω μας..Φοβαμαι οτι κακομαθε αλλα δεν γινεται αλλιως οταν ποναει...Και δεν τον βαζουμε κατευθειαν στο πορτ-μπεμπε γιατι ξυπναει..Περναει κανενα μισαωρο. Λες να ταλαιπωρηθουμε??

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Eυχαριστω πολυ Ελευθερια μου!!Να σε ρωτησω κατι ο δικος μας κοιμαται μονο αν τον παρει ο υπνος πανω μας..Φοβαμαι οτι κακομαθε αλλα δεν γινεται αλλιως οταν ποναει...Και δεν τον βαζουμε κατευθειαν στο πορτ-μπεμπε γιατι ξυπναει..Περναει κανενα μισαωρο. Λες να ταλαιπωρηθουμε??

Τι να σου πω τώρα...Τα ίδια κάναμε στον γιο μου και ναι κακόμαθε. Δεν κοιμάται μόνος του. Εμείς το κάναμε περισσότερο γιατί μας άρεσε γιατί ποναλάκια δεν είχε. Καλύτερα να το κόψετε όσο άμεσα μπορείτε αλλά να σου πω και το άλλο...Το πρώτο όλοι το κακομαθαίνουμε, είμαστε πιο ψαρωμένοι. Εγώ δεν το μετάνιωσα ποτέ και ας έχουμε ταλαιπωρηθεί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχ κι εμεις τα ιδια απο τις 5μιση-6 συνεχεια τρωμε,προσπαθουμε να ρευτουμε,αλλαζουμε πανα και ξανα τα ιδια!!! Και ολο αγκαλιά για να προσπαθησω να την κοιμησω... Με ποναει η μεση απο τωρα!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλά είμαι. Σιδέρωνα το απόγευμα και μαγείρεψα όταν κοιμήθηκε η μικρή γιατί όταν είναι ξύπνια όση ώρα δεν είναι στο βυζί, θέλει σήκωμα. Και μετά ήρθαν τα αγόρια (είχαν πάει στην πεθερά μου), μπανιάραμε τα παιδιά, φάγαμε και τώρα κοιμούνται και τα δυο:)

Εσείς τι κάνετε? Ανάρρωσες εσύ από τα ράμματα?

Βγηκα αποτομα, για να τους ετοιμασω γαλατα.Πηγαν για υπνο τωρα.

Εγω ειμαι καθε μερα και καλυτερα.Δλδ δεν ποναω πια απλα οταν σηκωνομαι απο την καρεκλα η απο το κρεβατι με τραβαει λιγο η τομη.Οκ θα περασει και αυτο, πιστευω σε 10 μερες να ειναι ενταξει.

Γεια σου Σοφακι! οταν λες ποναει, εχει κολικους?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...