Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ουφ εχω και εγω προβλημα με τα κακακια... εμενα εχει πονακια και κλαιει. σφυγγεται και δεν μπορει να κανω γιαυτο χρησιμοποιησα θερμομετρο 2-3 φορες... τρυψε του λιγο την κοιλιτσα του μπορει να το βοηθησει.

και εμενα το ιδιο ακριβως... την ετρυψα πολλές φορές Αντωνια μου,,, το καλο ειναι ότι μας ερυξε μερικές πορδές, και ηρεμησε λιγακι, εχει απο την δευτερα που καθημερινα εχουμε αυτο το προβλημα, την τεταρτη θα παμε παιδιατρο και θα ρωτησω για υπόθετα να μας δώσει, δεν μπορω τον λυπάμε, ελεγα οτι δεν εχουμε προβλημα με το μωρο και τελικα μας βρήκε αυτό

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσακια! τι κανετε?? τα μπεμπακια μας??

εμεις αυτοκολητοι απο εχθες δεν ξεκολαει παλι απο το στηθος!! κ το βραδυ κοιμαται μονο διπλα μου!! τι θα κανω???????:confused: μολις το αφηνω στο κρεβατακι μεσα σε 3' το ματι γαριδα! κ γκρινιαζει!!:rolleyes: ουφφφ ε΄λπίζω να μην μας μεινει συνηθεια παντως!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και εμενα το ιδιο ακριβως... την ετρυψα πολλές φορές Αντωνια μου,,, το καλο ειναι ότι μας ερυξε μερικές πορδές, και ηρεμησε λιγακι, εχει απο την δευτερα που καθημερινα εχουμε αυτο το προβλημα, την τεταρτη θα παμε παιδιατρο και θα ρωτησω για υπόθετα να μας δώσει, δεν μπορω τον λυπάμε, ελεγα οτι δεν εχουμε προβλημα με το μωρο και τελικα μας βρήκε αυτό

οχι υποθετα Νικη. Γαλα Novalac IT1 ή ειδικες σταγονες που μπενουν μεσα στο γαλα..

τι κανει το ποπακι? μπηκε καθολου??

την σκεφτομουνα την ποπη σημερα.. δεν φανηκε καθολου. εχουμε κανενα νεο;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Το ιδιο αγχος εχουμε Ανθή μου με το βαρος συν οτι εγω εχω κ το ρεψιμο που νε απασχολεί... Γουλιες εσένα βγάζει?

Σπάνια βγάζει γουλίτσες εμένα. Συνήθως όταν τρώει και μετά τον ζορίζω με άλλαγμα και πλύσιμο το πωπουδάκι του. Κανά 2 φορές ήταν και χρωματιστές από αίμα.. :(

καλημερα κοριτσια μου!

αχ γεμισε το φορουμ μωρακια κ πολλες πολλες ανησυχιες!κατι ωρες με χωριζουν κ εμενα απο αυτα τα ομορφα βασανα!

Μαργαριτα μου ευχομαι να ανακαμψει γρηγορα η μικρουλα σου!με λιγη προσπαθεια ολα θα φτιαξουν!μη στεναχωριεσαι,κανε μια μικρη υπομονη κ θα στρωσει.

κοριτσια μου σας διαβασα στα πολυ γρηγορα..κ τωρα στα πεταχτα μπηκα γιατι θα κανω μερικες δουλιτσες,θα παμε βολτιτσα,το μεσημερακι αν καταφερω θα κοιμηθω λιγο,μετα καταφτανει λαος απο τα μερη μου κ τα ξημερωματα θα φυγουμε για μαιευτηριο!δεν περιμενω πια την εκπληξη..ξερω οτι παω με ραντεβου..ως λιγο πιο ρομαντικη,ηθελα να σπασουν νερα,να πιασουν πονοι αλλα τι να κανουμε που η κορη μας βγηκε τεμπελχανου..δεν πειραζει,θα ερθουν κ οι δικοι μου με την ησυχια τους γιατι το ειχα κ αυτο μια εννοια μην ερθουν βιαστικα..εγω θα γεννουσα κ θα σκεφτομουν αν εφτασαν καλα η οχι!

σας ευχαριστω πολυ πολυ για ολα κοριτσακια μου!ελπιζω η Παναγιτσα να βαλει το χερι της και να πανε ολα καλα!

θα ειδοποιησω μολις μπορεσω αγαπες!

φιλακια σε οσες κοιλιτσες μεινανε και σε ολα τα μωρακια της παρεας!!

ε

Λιτσάκι άντε με το καλό κοπέλα μου! Το ίδιο είναι πιστεύω είτε σπάσουν τα νερά είτε πας με ραντεβού. Κι εγώ πιο θεαματικά τα περίμενα τα πράγματα. Δεν έσπασαν τελειως τα νερά και έλεγα ήρθε ή δεν ήρθε η ώρα. Και ορό μου βάλανε, οπότε πάνω κάτω το ίδιο είναι. Θα είναι και οι δικοί σου στην ώρα τους μια χαρούλα! Άντε να έχεις μια όμορφη εμπειρία να μοιραστείς μαζί μας! Όλα καλά και εύκολα να σου πάνε! Και να κρατήσεις αγκαλίτσα το θαυματάκι σου σύντομα!

γεια σας κοριτσακια! τι κανετε?? τα μπεμπακια μας??

εμεις αυτοκολητοι απο εχθες δεν ξεκολαει παλι απο το στηθος!! κ το βραδυ κοιμαται μονο διπλα μου!! τι θα κανω???????:confused: μολις το αφηνω στο κρεβατακι μεσα σε 3' το ματι γαριδα! κ γκρινιαζει!!:rolleyes: ουφφφ ε΄λπίζω να μην μας μεινει συνηθεια παντως!!!

Αχ Αναστασία και μεις χθες είχαμε μαραθώνιο θηλασμό! Από τις 12 περίπου μέχρι τις 4.30 στο στήθος. Αποκοιμιόταν στο στήθος και μόλις τον έβαζα στο κρεβάτι έκλαιγε σπαρακτικά. Πρέπει να είχε και πονάκια. Και τον άλλαξα και κανα 3 φορές γιατί τη μία τον έπλυνα και κατούρησε όταν του έβγαλα την πετσέτα, την άλλη δεν βάλαμε το πάμπερς καλά, άσε.. Δεν του αρέσει καθόλου να τον ξεντύνουμε και κλαίει. Κουράστηκα πολύ. Κοιμηθήκαμε κατά τις 6 τελικά αφού ξύπνησα τη μαμά μου να τον πάρει λίγο γιατί είχα αρχίσει να εκνευρίζομαι.. Ωραία μάνα να σου πετύχει είμαι..

βρε κοριτσια εγω τι να κανω;;; το μωρακι μου δεν κανει κακα, απο το πρωι μια φορα εχει κανει και ειναι 5 η ωρα και εφαγε ειδη 4 φορες, και σφυγκεται πολυ και κλαιει, δεν μπορω δεν ξερω τι να κανω....:(

Μας έχει τύχει να μην κάνει όλη μέρα κακάκια και μετά τα κάνει το βράδυ μαζεμένα. Δε νομίζω να είναι κάτι ανησυχητικό.

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια εγω τι να κανω;;; το μωρακι μου δεν κανει κακα, απο το πρωι μια φορα εχει κανει και ειναι 5 η ωρα και εφαγε ειδη 4 φορες, και σφυγκεται πολυ και κλαιει, δεν μπορω δεν ξερω τι να κανω....:(

Βλέπεις να ζορίζεται το μωρό? Εννοώ να θέλει να κάνει κακά και να μην μπορεί? Γιατί αν είναι έτσι τότε κάντου λίγο μασαζάκι στην κοιλίτσα με λίγο λαδάκι. Αν απλά σε παραξενεύει που δεν έχει κάνει κακά είναι νορμάλ για όσα θηλάζουν αποκλειστικά.

Φυσιολογικό είναι και να κάνει κακά 10φορές την ημέρα αλλά και να κάνει 10 μέρες να λερωθεί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?

Εμείς χθες ειχαμε ενα μραθωνιο απο τις 9 έως τις 11 το βραδυ την ειχα στο στηθος τελικα 12 κοιμηθηκε αλλά ξύπνησε 4.30 πωπω καλά ήταν!!

Κατα τα αλλα τρεχω και με τα δυο πολύ κούραση αλλά προς το παρον το ευχαριστιεμαι δε με εχει καταβάκκει ακομα.

Λίτσα μου με το καλό κοπέλα μου η Παναγίτσα να είναι μαζί σου απο αύριο και εσυ στο κλαμπ με τις μανούλες!

Ελευθερία μου δίνεις γεύμα και στήθος ή κάνεις εναλλαγές?

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλα τελικα όλες με τα "προβλήματα" μας... Κι εμενα με το που θα την βαλω στο κρεβατι της μετα απο 5-10 λεπτα θα αρχισει να κλαιει... Εχουμε κ το ζορι μας το γνωστο εμεις... Αν και την διακοπτω τωρα απο το φαι κ την κανω να ρευτει.... Μονο την τελευταια δοση δεν ρευεται! Εκανα προοδο όμως ε?? Τωρα την εχει ο πατερας της αγκαλια κ παλι την ακουω ζοριζεται...ουφ!!!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σου Γεωργια μου!!! Εσυ πως την θηλαζεις?Εγω την βαζω γευμα και στηθος γιατι ετσι κ αλλιως το πολυ να φαει 20 λεπτα...

Κι εγω βρε Δωρακι μου γευμα και στηθος ηξερα αλλά άκουσα ότι δεν είναι σωστό γιατι στρο τέλος μπορεί να αποθηλάσεις ενω με τις εναλλαγές ερεθίζεις το στήθος να παράξει γάλα παραπάνω.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε κοριτσια??

Εμεις καλα ειμαστε, επεσε και ο αφαλος μας εχθες το βραδυ, 7η μερα!!

Θα συνεχισω λιγες μερες ομως το οινοπνευμα και θα δω τι θα μου πει και η γιατρος.

Ηρθαν και τα πεθερικα μου σημερα και την ειδαν, επαθαν πλακα μαζι της!!

Λιτσακι, σου ευχομαι με εναν πονο, και με ενα γερο μωρακι!!!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Θα πατήσεις πάνω σε ένα απο τα δικά μας όποιο σου αρέσει.Κάνε κλίκ πχ στο δικό μου που το ξέρω σίγουρα!! Μετά σε βγάζει στην σελίδα lylipie.Επιλέγεις Maternity & Pregnancy.Μετά το Days and Weeks.Μετα το full size ticker και διαλέγεις ποιο σκηνικό σου αρέσει σαν σχέδιο και πατάς next.Διαλέγεις ένα μωράκι!!Και πατάς επόμενο.Αν ξέρεις την πιθανή ημερομηνία τοκετού σου την βάζεις πάνω πάνω και κάτω γράφεις την τελευταία μέρα περιόδου.Πατάς πάλι next.Επιλέγεις μετά απο το foroum signatures το PseudoHTML, UBBCode and BB Code και σου βγάζει κάτω ένα μακρυνάρι σε ένα πλαίσιο,το κάνεις αντιγραφή.Μετά πας στο φορουμ μας εκεί που λέει πινακας ελέγχου και πατάς επεξεργασία υπογραφής και στο πλαίσιο που σου βγάζει κάνεις επικόλληση.Πατας προεπισκόπηση πιο κάτω και αποθήκευση!! Ετοιμη!!!!!!! Ελπίζω να σε διαφώτισα...

Άννα βρήκα αυτό που είχε γράψει παλιά η Δώρα. Δες αν μπορεί να σε βοηθήσει!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

PseudoHTML, UBBCode and BB Code αννα αυτο επιλεγεις

To εκανα και μου βγαζει γραμματα αντι για το τικερ το βλεπεις?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...