Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Επειδή δεν νιώθω έτοιμη και η κόρη μου είναι μόνο 1,5 χρόνων, έχει ανάγκη από αγκαλίτσες και με ποιο δραστήρια μαμά. Για αυτό ρωτάω, αν αξιζει, ή είναι χαμένη υπόθεση. Είναι μέρες που διαβάζω για τα ΒΒ πτι δεν έχουν καλά ποσοστά όποτε έχω μπει σε σκέψεις.

Γεια σου συναγωνίστρια !!!! Πως είστε ; Εγω πιστεύω αξίζει και για να τις έχουν κρατήσει σημαίνει ότι μπορούν να δώσουν εγκυμοσύνη , μπορείς να επικοινωνήσεις και με το εμβρυολογικό για περισσότερες πληροφορίες  , το θετικό είναι ότι είσαι μικρή και όταν νιώσεις έτοιμη προχωράς ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ελευθερια μη με βρισεις...Αλλα δειτε τι ομορφο που ειναι..

:p'>http://www.youtube.com/watch?v=7p4zyUhMNfI!!!:P:p

Τον καημενο τον μπαμπα....!

Το ειδα κι εγω χτες αυτο το βιντεακι!!!

Μα τι τρελλες ειμαστε!!! :tongue::tongue::tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πχ. εγω εχω απορια ποτε χρονικα σε καθε περιπτωση επιδοματος πρεπει να καταθεσουμε τα χαρτια και να κανουμε αιτησεις? Αυτα δεν τα λενε πουθενα...

Στα λένε από κοντά αυτά. Για να πάρεις άδεια μητρότητας πχ. κάνεις τα χαρτιά αμέσως νομίζω, για να πάρεις το 6μηνο έχεις 1 μήνα νομίζω περιθώριο. Καλά 6μηνο δεν δικαιούμαι τώρα εφόσον με απολύει αλλά μπαίνω ταμείο ανεργίας που είναι σχεδόν το ίδιο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Το ειδα κι εγω χτες αυτο το βιντεακι!!!

Μα τι τρελλες ειμαστε!!! :tongue::tongue::tongue:

Μα ποσο?Θα πληρωσω φωτογραφω να παει στο μαιευτηριο να τραβαει φωτο την φατσα του ανδρα μου οταν θα δει την κορη του!!!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Ρε γμτ δεν έχω ήχο γιατί αν βάλω θα με ακούσουν στερεοφωνικά!

Βούλα με έχεις πάρει από φόβο ρε συ???:)

Μητέρα Κρήτης, εκεί γέννησα και εγώ!!!

Τι έγινε εν ολίγοις? Σάστισε ο άμοιρος?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ρε γμτ δεν έχω ήχο γιατί αν βάλω θα με ακούσουν στερεοφωνικά!

Βούλα με έχεις πάρει από φόβο ρε συ???:)

Μητέρα Κρήτης, εκεί γέννησα και εγώ!!!

Τι έγινε εν ολίγοις? Σάστισε ο άμοιρος?

Καλα...αμα πας σπιτι βαλτο!!

Καταρχας με το που βγαζουν το μωρο εξω για να το δουν, πεφτει η μουσικη υποκρουση και ο καραγκιοζης!αχαχχα.Μετα ο μπαμπας παραλιγο που δεν σωριαστηκε ο καημενος!!!Το χαμογελο μεχρι τα αυτια!!Εγω το βλεπω και μου φτιαχνει την διαθεση!Και κλασσικα, παντα υπαρχει μια γιαγια πισω κανοντας το σταυρο της αφου ολα πηγαν καλα!!:P:p

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Καλή όρεξη Δώρα, τι καλό θα φας?

Εμένα πάντως παιδιά ο άντρας μου δεν μπορούσε να πιάσει το παιδί, έτρεμαν τα χέρια του. Το έπιασε η πεθερά μου. Βέβαια δικαιλογημένος, είχε χεστεί από τον φόβο του γιατί βλέπει τον νοσοκόμα (περίμενε να του πει ελάτε μέσα να συμμετάσχετε στον τοκετό, έτσι είχαμε συμφωνήσει) και του λέει 'να σας ζήσει ο γιος'. Κάγκελο ο μπαμπάς!!!!!

Σε 25 λεπτά από την ώρα που πήγαμε στο μαιευτήριο γέννησα και φυσικά φοβήθηκε για εμένα. Σου λέει οκ ο γιος, η μάνα? Τι έγινε σε 25 λεπτά ρε παιδιά????

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλή όρεξη Δώρα, τι καλό θα φας?

Εμένα πάντως παιδιά ο άντρας μου δεν μπορούσε να πιάσει το παιδί, έτρεμαν τα χέρια του. Το έπιασε η πεθερά μου. Βέβαια δικαιλογημένος, είχε χεστεί από τον φόβο του γιατί βλέπει τον νοσοκόμα (περίμενε να του πει ελάτε μέσα να συμμετάσχετε στον τοκετό, έτσι είχαμε συμφωνήσει) και του λέει 'να σας ζήσει ο γιος'. Κάγκελο ο μπαμπάς!!!!!

Σε 25 λεπτά από την ώρα που πήγαμε στο μαιευτήριο γέννησα και φυσικά φοβήθηκε για εμένα. Σου λέει οκ ο γιος, η μάνα? Τι έγινε σε 25 λεπτά ρε παιδιά????

χαχααχαα..πωπω!!!εγω παντως πεθαινω να βλεπω εξω την αντιδραση του ανδρα μου..Μην νομιζεις, και αυτος χεσμεντεν θα ειναι..!

Μακαρι να εχουμε και εμεις τοσο ευκολη γεννα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Είπαμε σύντομη ήταν όχι εύκολη. Φτάνει να σου πω ό,τι πήρα ράμματα στον τράχηλο και κόντεψε ο Πρίγκηψ να μου κόψει την μήτρα και τον κόλπο στα 2. Θες και άλλα???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Είπαμε σύντομη ήταν όχι εύκολη. Φτάνει να σου πω ό,τι πήρα ράμματα στον τράχηλο και κόντεψε ο Πρίγκηψ να μου κόψει την μήτρα και τον κόλπο στα 2. Θες και άλλα???

:shock:οκ...θα αρκεστω στο συντομη!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Φυσιολογικό να κουράζεσαι. Η καρδιά σου, τα πνευμόνια σου και όλο σου ο οργανισμός υπερλειτουργεί για να καλύψει τις ανάγκες του εμβρύου Νίκη.

για αυτό κι εγώ θα ξαπλόσω να ξεκουραστω :P:p:p τι πιο ωραίο από αυτό....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...