Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , linaa είπε:

Ε ναι καλέ βέβαια να τα κρατήσεις . Έκανες τόσο κόπο Κ τα έφτιαξες Κ ήσουν τόσο μικρή τι να κάνεις να τα πετάξεις ? 

Όταν είσαι έτοιμη τα χρησιμοποιείς . 

Επειδή δεν νιώθω έτοιμη και η κόρη μου είναι μόνο 1,5 χρόνων, έχει ανάγκη από αγκαλίτσες και με ποιο δραστήρια μαμά. Για αυτό ρωτάω, αν αξιζει, ή είναι χαμένη υπόθεση. Είναι μέρες που διαβάζω για τα ΒΒ πτι δεν έχουν καλά ποσοστά όποτε έχω μπει σε σκέψεις.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ναι ολα κανονικα!!Οσες μερες δουλευω τποσα ενσημα παιρνω.εχω συμπληρωσει τα 200 ενσημα τα τελευταια 2 χρονια αρα δικαιουμαι (απο οτι καταλαβαινω) επιδομα κυοφοριας- τοκετου-λοχειας...

Γι'αυτό σε ρώτησα. Αν δεν είχες τα 200 ένσιμα καλό θα ήταν να επέστρεφες τον Σεπτέμβρη μέχρι να τα συμπληρώσεις, το ΙΚΑ δίνει καλά λεφτά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω ξέρω με το aircondition δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά να βάζεις 1 ποτηρι νερό μέσα στο δωμάτιο και να έχεις ανοιχτή λίγο την πόρτα... Δεν ξέρω..

Όσο για την άδεια: 56 μέρες είναι 8 εβδομάδες (πριν) και 63 μέρες είναι 9 εβδομάδες (μετά) άρα σύνολο 17 εβδομάδες οπως μας τα λέτε.....μήπως είναι για εργάσημες μέρες που μιλάμε?

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εγω ξέρω με το aircondition δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά να βάζεις 1 ποτηρι νερό μέσα στο δωμάτιο και να έχεις ανοιχτή λίγο την πόρτα... Δεν ξέρω..

Όσο για την άδεια: 56 μέρες είναι 8 εβδομάδες (πριν) και 63 μέρες είναι 9 εβδομάδες (μετά) άρα σύνολο 17 εβδομάδες οπως μας τα λέτε.....μήπως είναι για εργάσημες μέρες που μιλάμε?

νια μου ο παιδιατρος μου ηταν καθετος να μην το χρησημοποιω δεν ξερω αν ο καθε γιατρος εχει τα πιστευω του!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Δώρα μπορείς να ρωτήσεις τον άντρα σου αν δικαιούμαστε συν ένα μισθό εφόσον δεν έχουμε πάρει αναρρωτική? Ειδικά για μένα που είμαι με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Ρώτα σε παρακαλώ γιατί ο λογιστής μας εδώ δεν ξέρει τι γίνεται με την ορισμένου χρόνου. Την προηγούμενη φορά που ήμουν αορίστου χρόνου τον πήρα τον 1 μισθό εφόσον δεν είχα πάρει ούτε 1 μέρα αναρρωτική!

Ο αντρας μου ειναι εκτος ρε τωρα αλλα θα ρωτησω...

Ποιον επιπλεον μισθο εννοεις?

Αυτον που σε πληρωνει και το ικα και η δουλεια την πρωτη φορα?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Ναι Δώρα αυτόν εννοώ! Αν ισχύει σε περίπτωση σύμβασης ορισμένου χρόνου!

Νομιζω οτι τον δικαιουσαι κανονικα γιατι και στο αρθρο που εβαλα λεει "ανεξαρτητως αοριστου ή ορισμενου χρονου εργασιας"...

Θα τον ρωτησω αν και γι'αυτους πολυ μπερδεμενα ειναι... Τα ψιλοαλλάζουν συνεχει και χανονται με τοσα που πρεπει να ξερουν!!! χα χα

9AcEp2.png

nyy2p2.png

νια μου ο παιδιατρος μου ηταν καθετος να μην το χρησημοποιω δεν ξερω αν ο καθε γιατρος εχει τα πιστευω του!!!

Σίγουρα ο κάθε γιατρός έχει τα πιστεύω του..είτε είναι παιδίατρος, είτε γυναικολόγος είτε παθολόγος.... Αμα σου είπε να μην το χρησιμοποιήσεις τοτε μην το χρησιμοποιήσεις.. υπάρχουν λύσεις κιάλλες..

Κορίτσια και εγω σκέφτομαι μετά τα Χριστούγεννα να της πω να μου γράψει κανένα μήνα άδεια να ετοιμαστω με την ησυχία μου, να περάσω και λίγο χρόνο με τον γιό μου πριν έρθει το άλλο!!! Στον πρώτο μου, μου έγραψε 2 εβδομάδες γιατι το μωρό καθόταν πάνω σε ένα νεύρο και δεν μπορούσα να περπατήσω..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Σίγουρα ο κάθε γιατρός έχει τα πιστεύω του..είτε είναι παιδίατρος, είτε γυναικολόγος είτε παθολόγος.... Αμα σου είπε να μην το χρησιμοποιήσεις τοτε μην το χρησιμοποιήσεις.. υπάρχουν λύσεις κιάλλες..

Κορίτσια και εγω σκέφτομαι μετά τα Χριστούγεννα να της πω να μου γράψει κανένα μήνα άδεια να ετοιμαστω με την ησυχία μου, να περάσω και λίγο χρόνο με τον γιό μου πριν έρθει το άλλο!!! Στον πρώτο μου, μου έγραψε 2 εβδομάδες γιατι το μωρό καθόταν πάνω σε ένα νεύρο και δεν μπορούσα να περπατήσω..

μαλλον και εγω αυτο θα κανω!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Δώρα το άρθρο δεν είδα να αναφέρεται σε αυτό που σε ρωτάω. Ή δεν κατάλαβα καλά?

Οχι δεν αναφερεται καλα καταλαβες... Απλα λεω επειδη σε ολα τα αλλα περι μητροτητας αναφερει και οτι δεν παιζει ρολο το αν εισαι ορισμενου γι αυτο υπεθεσα μηπως ισχυει και στην ερωτηση σου!! Θα ρωτησω βρε κ θα σου πω... :D

Παντως και ο δικος μου πολυ μπερδευεται με αυτα ρε συ. Αν δεν εισαι ο αμεσα ανδιαφερομενος να τα ψαξεις δεν βγαζεις ακρη!!!

Πχ. εγω εχω απορια ποτε χρονικα σε καθε περιπτωση επιδοματος πρεπει να καταθεσουμε τα χαρτια και να κανουμε αιτησεις? Αυτα δεν τα λενε πουθενα...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...