Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου μην απελπίζεσαι, όντως υπάρχει αυτή η πιθανότητα, οπότε θα φανεί. Θα κάνεις κ άλλη χοριακη?

Ναι μου είπε ο γιατρός να πάω κ την παρασκευή αλλά κ Δευτέρα. Αλλά δεν νοιωθω κάτι σήμερα, από κάτω, εννοώ στην μήτρα μου… της προηγούμενες μέρες ένιωθα ενοχλήσεις. Τώρα έχω ακόμη πρησμένο στήθος κ κολπικές εκκρίσεις κ σαν ένα μπούκωμα στην μήτρα. Μακάρι να είναι κάποιο σύμπτωμα κ να ισχύει ότι μου είπε ο γιατρός. 

πρίν από 18 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φυσικά και υπάρχει και αυτή η πιθανότητα καθώς δεν έπεσε η χοριακη σου....μην απελπιζεσαι κορίτσι μου...λογικά παρασκευή πάλι θα πας ε???στο εύχομαι να είναι όλα καλά!!!

Ναι την Παρασκευή κ Δευτέρα, όπως απάντησα στην άλλη κοπέλα από συμπτώματα έχω ακόμη πρησμένο στήθος μπούκωμα στην μήτρα κ κολπικές εκκρίσεις. Βέβαια δεν νιώθω τις ίδιες ενοχλήσεις στην μήτρα όπως τις προηγούμενες μέρες. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εχω παντου αιρ κοντισιον δεν γινετε σπιτι στην κυπρο χωρις αυτο!!!απλα δεν γινετε να το αναβεις αμα εχεις βρεφος ξηρενει τον αερα και κανει κακο στο παιδι!!

Δεν βγαινει πολυ ακριβα η δεη με θερμανση απο αιρ-κοντσισιον?Ξερω οτι στο ζεστο βαρανε!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πως γινετε αυτο??

56 μερες και 63 μερες κανουν 119 μερες δια 7 μερες που εχει η εβδομαδα κανουν 17 εβδομαδες κατι δεν καταλαβα καλα????

119 μερες/4εβδ. που εχει ο μηνας=30 εβδ....

ε??καλα δεν λεω?:confused:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Κοριτσια μου γεια σας...

Να σας πω τον χθεσινο πόνο μου?? Ειχαμε παει στους δικους μου και παραγγειλαμε κατι κρεατα απο γνωστο μας και φαγαμε...Μετα που γυρισα σπιτι εκανα τους πρωτους μου εμετους!!! Χαλια ημουν... Μαλλον κατι με πειραξε!! Αφηστε που πρεπει να με ακουσαν ολοι στην πολυκατοικια απο το ζορι!!! Οτι να ναι!!!

Τωρα οσο για το μωρο και που το νιωθουμε νομιζω οτι στις εβδομαδες που ειμαστε το νιωθουμε πιο χαμηλα λιγο και αργοτερα γυρναει και το νιωθουμε και πιο ψηλα.. Ετσι νομιζω...

Ουφφ..... Ευτυχως τελειωσα με το μαγειρεμα και εκανα και εναν κορμο σοκολατα!!! Α!!!Εγω που εχω κοριτσάκι δεν τρώω γλυκα ρε κοριτσια!! Τωρα εκανα τον κορμο για πρωτη φορα σαν γλυκο!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Οι σομπες οι φορητες (αυτές που είναι σαν αεριστηρα) κανουν πολυ καλη δουλεια.. Παρε 2 και θα είσαι εντάξει μάλλον!

Εχεις τζάκι?? υπάρχουν σώματα που βράζουν με το άναμμα του τζακιού..Το έχει η μαμα μου και είναι παρα παρα πολυ καλο και πολυ πολυ οικονομικο.. μπαινεις σπιτι και νομιζεις οτι είσαι σε φουρνο:-)

Λοιπον εγω λόγω και της πρώτης φορας ξέρω ότι είναι 2 βδομάδες πριν και 16 εβδομάδες μετά.. και μετά όταν πας δουλειά δικαιούσε 1 ώρα να σχολάνεις πιο γρήγορα ή 1 ώρα να αργείς να πηγαίνεις (οπως θέλεις το χρησημοποιείς) μέχρι να γίνει το μωρό 9 μηνών.

αυτο δυστηχως γινετε σε καινουργια τζακια εμας ειναι πολυ παλιο και δεν μπορει να γινει!! αρα συνολο 18 εβδομαδες!!!ετσι και αλιως εγω θα βαλω το πητ μου που ειναι 5/3 και θα γεννησω 18/2 δυο εβδομαδες πιο νωρισ αρα κουτι θα μου ερθει!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

αχαχαχαχαχ.βλακειες λεω...πως γινεται 56 μερες να ειναι 15εβδ?αχαχχα

ΣΟΣ ΓΚΕΡΛΣ

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Κοριτσια μου γεια σας...

Να σας πω τον χθεσινο πόνο μου?? Ειχαμε παει στους δικους μου και παραγγειλαμε κατι κρεατα απο γνωστο μας και φαγαμε...Μετα που γυρισα σπιτι εκανα τους πρωτους μου εμετους!!! Χαλια ημουν... Μαλλον κατι με πειραξε!! Αφηστε που πρεπει να με ακουσαν ολοι στην πολυκατοικια απο το ζορι!!! Οτι να ναι!!!

Τωρα οσο για το μωρο και που το νιωθουμε νομιζω οτι στις εβδομαδες που ειμαστε το νιωθουμε πιο χαμηλα λιγο και αργοτερα γυρναει και το νιωθουμε και πιο ψηλα.. Ετσι νομιζω...

Ουφφ..... Ευτυχως τελειωσα με το μαγειρεμα και εκανα και εναν κορμο σοκολατα!!! Α!!!Εγω που εχω κοριτσάκι δεν τρώω γλυκα ρε κοριτσια!! Τωρα εκανα τον κορμο για πρωτη φορα σαν γλυκο!!

Δεν σου ξαναηρθε να κανεις εμετο ε?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Δεν βγαινει πολυ ακριβα η δεη με θερμανση απο αιρ-κοντσισιον?Ξερω οτι στο ζεστο βαρανε!

το θεμα με το αιρ κοντισιο ειναι οτι βλαπτει το παιδι ο παιδιατρος μου ηταν ανενδοτος!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Για να μην παιδεύεστε με τις αδειες τοκετου κτλ να σας στειλω ενα εγγραφο που εχω απο τον ανδρα μου που ειναι λογιστης? Τα γραφει ολα μεσα...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Δεν σου ξαναηρθε να κανεις εμετο ε?

Οχι ουτε πριν απο χτες και ευτυχως ουτε σημερα εχω κατι!!! Απλα τα ειδα ολα ρε!!! Τα ματια μου εβλεπαν ασπρακια!!!! Εχω που εχω και προβλημα η γκαβη!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Οχι ουτε πριν απο χτες και ευτυχως ουτε σημερα εχω κατι!!! Απλα τα ειδα ολα ρε!!! Τα ματια μου εβλεπαν ασπρακια!!!! Εχω που εχω και προβλημα η γκαβη!!!

μαλλον θα σε πειραξαν τα κρεατα!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

το θεμα με το αιρ κοντισιο ειναι οτι βλαπτει το παιδι ο παιδιατρος μου ηταν ανενδοτος!!

ρωτα τον τοτε, τι μπορει να χρησιμοποιησεις!μπορει να υπαρχει κατι καλο στην αγορα για αυτες τις περιπτωσεις!!!

ακομα γελαω με τις εβδ!!!πωπω λεω και εγω..καθομαστε 30 εβδ!!!!:tongue:

Για να μην μπερδευομαστε καθομαστε 2 μηνες πριν και 2 μηνες μετα(χονδρικα ολα αυτα)!!

Αντε Δωρα περιμενουμε...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Καλε δεν διαιρουμε μερες με εβδομαδες!!Οπως ειπε το Εφακη 119/7 μερες που εχει η εβδομαδα..ειναι 17 ολοκληρες εβδομαδες..

Οσο για το θεμα της ανεργιας ειναι η δουλεια μου ετσι.Ειμαι καθηγητρια αγγλικων-γαλλικων και καθε Ιουνιο απολυομαι .Κανονικα καθε Τελη σεπτεμβρη ξαναπαω φροντιστηριο αλλα τι να κανω να παω για 2,5 μηνες??Σιγα το εισοδημα!!!Προτιμω να κανω 3-4 ιδιαιτερα οσο καιρο ειμαι καλα κ μπορω να δουλευω κ μετα οσο πιο γρηγορα βγω να συνεχισω τοσο καλυτερα...δεν ειναι τοσο το οικονομικο (προς το παρον) αλλα οτι δεν θελω να αφησω τους μαθητες μου στη μεση..δινουν ολοι πτυχια..!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...