Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Η πιο ζωντανη απόδειξη ότι μπορεί όλα να είναι καλά είμαι εγώ!!! Στις 19/11 θετική χοριακη με τιμή 346, δύο μέρες μετά πτώση της χοριακης στο 238, ούτε καν αύξηση μικρή, πτώση! Ο γιατρός μου είπε να συνεχίσω τα φάρμακα και 4 ημέρες μετά η χοριακη ήταν 4800!!!Είδαμε και σάκο! Μια μέρα εμφάνισα λίγο ροζ με καφέ και πόνους περιόδου αλλά μετά τίποτα απολύτως. Τώρα αν έκανε βλακεια το εργαστήριο ποτέ δε θα το μάθω... πιστεύω πώς όχι γιατί είναι πολύ καλή και με πολύ καλά μηχανήματα. Εσύ επειδή έχεις βάλει πολλά έμβρυα που είναι άριστα, είναι μεγάλη η πιθανότητα να έχει συμβεί αυτό! Εμένα μόνο το 1 από τα τρία ήταν άριστο! Να είσαι συγκρατημένη και βασικό τα φάρμακα σου σωστά και επανάληψη οπότε είπε ο γιατρός. 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, μου δίνει δύναμη… απλά νιώθω μια απογοήτευση γιατί ήταν 4 έμβρυα κ υποτίθεται ότι εξ αρχής θα έπρεπε φαντάζομαι να ήταν υψηλή, ενώ η αρχική είχε βγει 103 μόνο… κ σήμερα ανέβηκε πολύ λίγο… τι να πω..; Συγκρατούμε να δω πως θα εξελιχθεί… απλά θεωρώ ότι με 4 έμβρυα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη η χοριακη κ όχι μόνο 103… αν κ γιατρός δεν είμαι… 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να ρωτησω κατι?Εγω εχω πητ 16/2...λογικα στις γιορτες των Χριστουγεννων δεν σταματω απο τη δουλεια?

Εγώ ξέρω ότι η άδεια αρχίζει 2 εβδομάδες πριν την ΠΗΤ.. Εφάκη είσαι σίγουρη ότι είναι 3 εβδομάδες πριν την ΠΗΤ;;; Δεν ξέρω εμάς στην Κύπρο μάλλον θα είναι διαφορετικά...

Εφάκη και εγω όταν γέννησα την πρώτη φορά ήταν Νοέμβριος, δεν ειχαμε θέρμανση και είχα μια φορητή σομπιτσα που την έπερνα όπου πήγαινε το μωρό, και ένα καλοριφερ για το δωμάτιο του μωρού.. Δεν βολεφτήκαμε όμως καθόλου.. Και εγώ κρυώνω και πολύ εύκολα και δεν μπορούσα με τίποτα...

Ευτυχώς τώρα βάλαμε θέρμανση..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

τι λετε για τα καλοριφερ

oil-filled_radiator_heaters.jpg

γιατι καλε εσας δινουν παραπανω??ποσο βγαινει σε εβδομαδες εσας?

14 εβδ πριν και 16 μετα νομιζω...

Σε μερες βγαινει 56 πριν και 64 μετα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Εγώ ξέρω ότι η άδεια αρχίζει 2 εβδομάδες πριν την ΠΗΤ.. Εφάκη είσαι σίγουρη ότι είναι 3 εβδομάδες πριν την ΠΗΤ;;; Δεν ξέρω εμάς στην Κύπρο μάλλον θα είναι διαφορετικά...

Εφάκη και εγω όταν γέννησα την πρώτη φορά ήταν Νοέμβριος, δεν ειχαμε θέρμανση και είχα μια φορητή σομπιτσα που την έπερνα όπου πήγαινε το μωρό, και ένα καλοριφερ για το δωμάτιο του μωρού.. Δεν βολεφτήκαμε όμως καθόλου.. Και εγώ κρυώνω και πολύ εύκολα και δεν μπορούσα με τίποτα...

Ευτυχώς τώρα βάλαμε θέρμανση..

ρωτησα στην δουλεια και μου ειπαν 3 εβδομαδες πριν δεν ξερω κατι παραπανω σε αυτο!!!!δυστηχως δεν εχω τοσα λεφτα για να βαλω θερμανση πρεπει να βρω καποιο αλλο τροπο:(:(:(:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εδω η αδεια ειναι 56 μερες πριν γεννησεις κ 63 μερες μετα τον τοκετο.

Βεβαια αυτα ειναι για οσες δουλευουν...χαχα εγω ειμαι ανεργη αυτην την στιγμη...χιχιχι!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

ρωτησα στην δουλεια και μου ειπαν 3 εβδομαδες πριν δεν ξερω κατι παραπανω σε αυτο!!!!δυστηχως δεν εχω τοσα λεφτα για να βαλω θερμανση πρεπει να βρω καποιο αλλο τροπο:(:(:(:(

Μπορεις να βαλεις αιρ-κοντισιον.Με 2 αιρ-κοντισιον θα ειναι μια χαρα το σπιτι.Δεν γινεται να εχεις τοπικα ζεστη καπου κ να πηγαινεις σε αλλο δωματιο μετα που εχει κρυο..

Ενταξει ξερω ειναι πιο ζεστο το κλιμα στην Κυπρο αλλα εγω ειμαι κρυουλιαρα γενικως κ θελω να εχω πολληηηηηη ζεστη!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Βεβαια αυτα ειναι για οσες δουλευουν...χαχα εγω ειμαι ανεργη αυτην την στιγμη...χιχιχι!

αρα 17 εβδομαδες συνολο!! πιο λιγο απο εμας?:confused:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Μεσα στην ατυχια σου, εισαι και τυχερη που απολαμβανεις την εγκυμοσυνη!Ακομα καλυτερα αν θα μπορεις να εισαι μαζι με το μωρο σου οτνα γεννησεις!!

Θα πρεπει να ψαξεις για δουλεια οταν γεννησεις?

Εφακη..εμενα αυτη η σομπιτσα μου φαινεται καλη λυση!Δεν ξερω αν σε παιρνει απο θεμα χρονου να κανεις κατι αλλο..και απο οικονομικη αποψη βεβαια!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Μπορεις να βαλεις αιρ-κοντισιον.Με 2 αιρ-κοντισιον θα ειναι μια χαρα το σπιτι.Δεν γινεται να εχεις τοπικα ζεστη καπου κ να πηγαινεις σε αλλο δωματιο μετα που εχει κρυο..

Ενταξει ξερω ειναι πιο ζεστο το κλιμα στην Κυπρο αλλα εγω ειμαι κρυουλιαρα γενικως κ θελω να εχω πολληηηηηη ζεστη!!

αρα 17 εβδομαδες συνολο!! πιο λιγο απο εμας?:confused:

Σωστο και αυτο Σοφη!!!

Εφακη, εμας συνολικα ειναι 30 εβδ.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

εχω παντου αιρ κοντισιον δεν γινετε σπιτι στην κυπρο χωρις αυτο!!!απλα δεν γινετε να το αναβεις αμα εχεις βρεφος ξηρενει τον αερα και κανει κακο στο παιδι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Οι σομπες οι φορητες (αυτές που είναι σαν αεριστηρα) κανουν πολυ καλη δουλεια.. Παρε 2 και θα είσαι εντάξει μάλλον!

Εχεις τζάκι?? υπάρχουν σώματα που βράζουν με το άναμμα του τζακιού..Το έχει η μαμα μου και είναι παρα παρα πολυ καλο και πολυ πολυ οικονομικο.. μπαινεις σπιτι και νομιζεις οτι είσαι σε φουρνο:-)

Λοιπον εγω λόγω και της πρώτης φορας ξέρω ότι είναι 2 βδομάδες πριν και 16 εβδομάδες μετά.. και μετά όταν πας δουλειά δικαιούσε 1 ώρα να σχολάνεις πιο γρήγορα ή 1 ώρα να αργείς να πηγαίνεις (οπως θέλεις το χρησημοποιείς) μέχρι να γίνει το μωρό 9 μηνών.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Σωστο και αυτο Σοφη!!!

Εφακη, εμας συνολικα ειναι 30 εβδ.

πως γινετε αυτο??

56 μερες και 63 μερες κανουν 119 μερες δια 7 μερες που εχει η εβδομαδα κανουν 17 εβδομαδες κατι δεν καταλαβα καλα????

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...