Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα @Neverstop θα παρω κ εγώ μου φαινεται κολπικά εκτος από το στόμα,κ την αντιβίωση μαζί πιστευω κάτι να γίνει.Προβιοτικά παίρνεις μέχρι την μεταφορά;Βιοψία δεν είναι κάπως ίδιο η όχι με το μικροβιωμα;

Δεν θυμάμαι μέχρι πότε πήρα ακριβώς, αλλά στο τέλος έπαιρνα ένα μόνο κ το σταμάτησα κι αυτό πριν τη μεταφορά. Η βιοψία ενδομητρίου έδειχνε μόνο αν έχω χρόνια ενδομητριτιδα, όχι μικρόβια.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εγω τσουρεκιμου εχω ηδη παχυνει 2 κιλακια!!! και ειμαι και πιο λιγο εγκυος! ποσα πηρες δηλαδη εσυ? και ποσα ξεκινησες, υψος,:rolleyes: καταλαβαινεις φακελωμα:P:p

πρισπαθησε να βαλεις τικερακι ειναι πολυ ευκολο τελικα!!!! να ξερουμε που εισαι αν και θυμαμαι εισαι 12 εβδομαδων περιπου?

λοιπον, σημειωνε! υψος 1,75. οταν γνωρισα τον αντρα μου πριν 7,5 χρονια, ημουν 60 κιλα. οταν εμεινα εγκυος στον μεγαλο, πριν 3,5 χρονια, ειχα ηδη γινει 65. οταν γεννησα τον μεγαλο, ημουν 72. δηλαδη μου εμειναν 7 κιλα εγκυμοσυνης. οταν εμεινα εγκυος στη μικρη, πριν 2 χρονια (εξι μηνες μετα την πρωτη γεννα), ημουν ακομη 72. οταν γεννησα τη μικρη πριν περιπου 1,5 χρονο, εγινα 75. τωρα, πριν μεινω εγκυος, ημουν 77. τωρα...φοβαμαι να ζυγιστω!!!!!! χαχαχα!!!

(ναι, σωστα θυμασαι, 12 εβδομαδων ειμαι. στη 13η μπηκα το σαββατο. τικερακι δεν βρηκα χρονο για να το βαλω...αλλα που θα μου παει, θα βρω!!)

αχ, οταν ημουν εγκυος στη μικρη, στο τελευταιο τριμηνο, ελεγα: μια απολαυση σου εχει μεινει! τρωγε οσο θες!!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πατα εδω γθα να διαβασεις το θεμα:http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=93470

μολις τη διαβασα και γω την ιστορια. τι να πω, μακρια απο εμας αν ειναι αληθεια. παντως οντως αυτο με την εγκυμοσυνη λιγο βρωμαει. who knows!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Κορίτσια καλημέρα!! Διάβασα οτι γράψατε χτες που έλειπα απο το απόγευμα... Πήγα σε ένα γάμο... Πασχαλίτσα μου η ώρα η καλή!!!

Κορίτσια κι εγώ θα φύγω μάλλον Τετάρτη-Πέμπτη αλλά σκέφτομαι να πάρω στικάκι μαζί μου για να επικοινωνούμε!!!

Όσο για τα γλυκά τι να πω.... Δεν μου κάνει καμία αίσθηση να φάω!!Δεν τα ζητάω καθόλου!

Κορίτσια χτες στο γάμο που πήγα άρχισαν να πέφτουν σιγά σιγά στοιχήματα για το φύλλο του μωρού!!!Τι γέλιο!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Έκλεισα για 1η Οκτωβρίου...Fouskitsa βλέπω και αυτήν την βδομάδα να μην πολυμπαίνω στο forum διότι έχω ραντεβού με φωτογράφους,ανθοπώλη,προσκλητήρια,μπομπονιέρες...κλπ κλπ...Αχ κουράστηκα και μόνο που τα είπα..!!!1Εσύ τι κάνεις?

αχ τι καλα 1 οκτωβριου παντρευεσαι δηλαδη? θα εχεις φουσκωσει λιγακι μεχρι τοτε αλλα πιστευω ρθμισεις μικρες γινονται στα νυφικα! θυμηθηκα κ τον γαμο μου.... πολυ τρεξιμο αλλα ρε κοριτσια αλλα φανταστικη περιοδος.. ημουν τοσο χαρουμενη!!! κ ειδικα η μερα του γαμου ηταν αξεχαστη!!!!

Μπορει να ειναι κουραστικο αλλα μετα θα εχεις τοοοοση ικανοποιηση που τα οργανωσες ολα τελεια!!!!

εγω ειχα καταχαρει με το catering κ την διακοσμηση το νυφικο κ ολα! βεβαια ριξαμε πολυ προσωπικη δουλεια επειδη το παρτυ μετα το γαμο εγινε στον κηπο απο το εξοχικο μου. να φανταστειτε ατομα που δεν γνωριζαν το εξοχικο μας ρωτουσαν ποσο νοικιασαμε το χωρο!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Venia..καλως Ήρθες στην παρέα μας απότι βλέπω είσαι ήδη μανούλα εεε???να σου ζησει..!!!!

Καλώς σας βρήκα!!! Ό,τι θέλετε εδώ είμαι!

Και εγώ με κοιλίτσα παντρεύτηκα...αν έχεις διαλέξει το κατάλληλο νυφικό δν θα φαίνεται τίποτα απολύτως...

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλώς σας βρήκα!!! Ό,τι θέλετε εδώ είμαι!

Και εγώ με κοιλίτσα παντρεύτηκα...αν έχεις διαλέξει το κατάλληλο νυφικό δν θα φαίνεται τίποτα απολύτως...

καλως μας βρηκες κοριτσακι! τελεια η φωτο σου! δεν φανταζεσαι ποσο θελω κ εγωωωωωωωωωω.......

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

λοιπον, σημειωνε! υψος 1,75. οταν γνωρισα τον αντρα μου πριν 7,5 χρονια, ημουν 60 κιλα. οταν εμεινα εγκυος στον μεγαλο, πριν 3,5 χρονια, ειχα ηδη γινει 65. οταν γεννησα τον μεγαλο, ημουν 72. δηλαδη μου εμειναν 7 κιλα εγκυμοσυνης. οταν εμεινα εγκυος στη μικρη, πριν 2 χρονια (εξι μηνες μετα την πρωτη γεννα), ημουν ακομη 72. οταν γεννησα τη μικρη πριν περιπου 1,5 χρονο, εγινα 75. τωρα, πριν μεινω εγκυος, ημουν 77. τωρα...φοβαμαι να ζυγιστω!!!!!! χαχαχα!!!

(ναι, σωστα θυμασαι, 12 εβδομαδων ειμαι. στη 13η μπηκα το σαββατο. τικερακι δεν βρηκα χρονο για να το βαλω...αλλα που θα μου παει, θα βρω!!)

αχ, οταν ημουν εγκυος στη μικρη, στο τελευταιο τριμηνο, ελεγα: μια απολαυση σου εχει μεινει! τρωγε οσο θες!!!!!

φοβερη η ιστορια σου με το βαρος!!! Παλι καλα εισαι ομως αρκετα ψηλη. 17 κιλακια απο τον γαμο δηλαδη? καλα και εγω ηδη εχω βαλει 7 απο τοτε. ωχχχχ πρεπει να προσεξω πολυ!!! εχω κ αδυνατο αντρα κ θα δειχνω σημαδουρα.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αχ τι καλα θυμηθηκα τον γαμο μου.... πολυ τρεξιμο αλλα ρε κοριτσια φανταστικη περιοδος.. ημουν τοσο χαρουμενη!!! κ ειδικα η μερα του γαμου ηταν αξεχαστη!!!!

Μπορει να ειναι κουραστικο αλλα μετα θα εχεις τοοοοση ικανοποιηση που τα οργανωσες ολα τελεια!!!!

εγω ειχα καταχαρει με το catering κ την διακοσμηση το νυφικο κ ολα! βεβαια ριξαμε πολυ προσωπικη δουλεια επειδη το παρτυ μετα το γαμο εγινε στον κηπο απο το εξοχικο μου. να φανταστειτε ατομα που δεν γνωριζαν το εξοχικο μας ρωτουσαν ποσο νοικιασαμε το χωρο!!!!!

Πολυ ωραιο ακουγεται!!!!!Εγω δεν χαρηκα πολυ τον γαμο μου δυστυχως γιατι δεν ειχα βοηθεια απο κανεναν,οι δικοι μου ηρθανε παραμονες και ητανε στον κοσμο τους,ολα ειχανε περασει απτα χερια μου και ειχα και ενα μωρο 6 μηνων περιπου που ηθελε το δικο του προγραμμα.Καναμε και βαφτιση μαζι,οποτε το παλουκι ητανε διπλο για μενα.Αφου οταν φτασαμε στην εκκλησια πηγα να λιποθυμισω απο την κουραση και το αγχος.Στεναχωριεμαι οποτε το σκεφτομαι γιατι ειχα δωσει και την ψυχη μου να γινουν ολα τελεια,και οντως ο κοσμος περασε καταπληκτικα,αλλα εγω ημουνα ζωντανη νεκρη.Γιαυτο πασχαλιτσα μην τρελενεσαι,χαλαρα κανε τις δουλιτσες σου για να σου μεινει ενεργεια για την ημερα του γαμου σου.Θα την χρειαστεις!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κορίτσια εγώ στο γάμο μου έτρεχα μέχρι τελευταία μέρα!!! Σαββάτο ήταν ο γάμος κι εγώ μέχρι την Πέμπτη δεν είχα παπούτσια και μπομπονιέρες!!! Με εστησαν κανονικά οι γνωστοί που εμπιστεύτηκα στα μαγαζιά!! Τεσπά!! Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό αλλά όλα οκ!!!!

Εχω να θυμάμαι πράγματα που είχαν πλάκα εν τέλει!!!! Αχ τι ωραίες αναμνήσεις....

Μετά θα έρθει και το μπεμπέ μας να ομορφύνει κι άλλο τις ζωές μας!!!!

Venia,καλώς ήεθες!!!! Να σου ζήσει το παιδάκι σου!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλε τι εχουμε παθει???Ολο για τα κιλα μιλαμε.Ψυχολογικο μας εχει γινει σε μας τις γυναικες!!!Γιατι για τους αντρες δεν τους απασχολουν αυτες οι....λεπτομερειες!!!!!!!!

Καλε κοριτσια,τα βραδυα νυχτοπουλια εισαστε?Δεν σας πιανει υπνος?Βλεπω οτι καθοσαστε μεχρι τις 1-2 τη νυχτα.Εγω με το που περναει 11 το βραδυ κλεινουν τα ματια,πεφτουν οι ασφαλειες...............

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλε τι εχουμε παθει???Ολο για τα κιλα μιλαμε.Ψυχολογικο μας εχει γινει σε μας τις γυναικες!!!Γιατι για τους αντρες δεν τους απασχολουν αυτες οι....λεπτομερειες!!!!!!!!

Καλε κοριτσια,τα βραδυα νυχτοπουλια εισαστε?Δεν σας πιανει υπνος?Βλεπω οτι καθοσαστε μεχρι τις 1-2 τη νυχτα.Εγω με το που περναει 11 το βραδυ κλεινουν τα ματια,πεφτουν οι ασφαλειες...............

Κατεβάζεις ρολλα δηλ??:D:D Κι εγώ νυστάζω νωρίς σχετικά... Κατά τη 1!!:tongue: Εγώ πάντως το είπα μην πείτε για τα κιλά ξανά εκεί εσείς!!!!

Πριν έψαχνα στο ιντερνετ κανένα μαγιουδάκι ολόσωμο κατά προτίμηση αλλά με βλέπω να είμαι με κελεμπία στην παραλία!!! :D:D

November rain,εσυ είχες πει για το στικάκι για ιντερνετ οτι είχες πάρει?? Πόσο κοστίζει και για πόσο καιρό?Τωρα που θα φύγω να μην νιώθω τη στέρηση σας καταλαβαίνετε....

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλως μας βρηκες κοριτσακι! τελεια η φωτο σου! δεν φανταζεσαι ποσο θελω κ εγωωωωωωωωωω.......

Του χρόνου τέτοιο καιρό θα έχεις κ εσύ μωράκι! Όπως κ όλες σας!!

Αχ, θυμάμαι τα δικά μ τα περσινά...

Εγώ για αυχενική είχα πάει 1η Σεπτεμβρίου κ γέννησα τον μπόμπιρα στις 8 Μαρτίου, την ημέρα της γυναίκας...Ήταν εκείνη τη μέρα του πολύ κρύου κ του χιονιού..

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Κορίτσια γεια σας! Πρώτη φορά στέλνω μήνυμα ελπίζω, να το κάνω σωστά. Σας διαβάζω μέρες από το θέμα που είχατε πρωτοανοίξει στο parents.

Είμαι κι εγώ στις πρώτες εβδομάδες και έχω τρελό άγχος. Έχω ΠΗΤ 04/03/12. Ελπίζω να είμαι ευπρόσδεκτη στην κουβεντούλα σας!

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...