Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Η πιο ζωντανη απόδειξη ότι μπορεί όλα να είναι καλά είμαι εγώ!!! Στις 19/11 θετική χοριακη με τιμή 346, δύο μέρες μετά πτώση της χοριακης στο 238, ούτε καν αύξηση μικρή, πτώση! Ο γιατρός μου είπε να συνεχίσω τα φάρμακα και 4 ημέρες μετά η χοριακη ήταν 4800!!!Είδαμε και σάκο! Μια μέρα εμφάνισα λίγο ροζ με καφέ και πόνους περιόδου αλλά μετά τίποτα απολύτως. Τώρα αν έκανε βλακεια το εργαστήριο ποτέ δε θα το μάθω... πιστεύω πώς όχι γιατί είναι πολύ καλή και με πολύ καλά μηχανήματα. Εσύ επειδή έχεις βάλει πολλά έμβρυα που είναι άριστα, είναι μεγάλη η πιθανότητα να έχει συμβεί αυτό! Εμένα μόνο το 1 από τα τρία ήταν άριστο! Να είσαι συγκρατημένη και βασικό τα φάρμακα σου σωστά και επανάληψη οπότε είπε ο γιατρός. 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, μου δίνει δύναμη… απλά νιώθω μια απογοήτευση γιατί ήταν 4 έμβρυα κ υποτίθεται ότι εξ αρχής θα έπρεπε φαντάζομαι να ήταν υψηλή, ενώ η αρχική είχε βγει 103 μόνο… κ σήμερα ανέβηκε πολύ λίγο… τι να πω..; Συγκρατούμε να δω πως θα εξελιχθεί… απλά θεωρώ ότι με 4 έμβρυα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη η χοριακη κ όχι μόνο 103… αν κ γιατρός δεν είμαι… 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Kαλημερα κοριτσια μου!!!

Χθες βραδυ αργησα να κοιμηθω κ το πρωι δεν ξυπναγα...εκατσα να διαβασω κ μια ιστορια στο παρεντς κ συγκινηθηκα...

Για τα κιλα που λεγατε εγω εχω παρει ενα μεχρι τωρα...και εχω τσακισει τις παστες...Και βεβαια δεν εχω κοριτσι αλλα αγορι...!!χιχι!

Εφακη τι ωραια που θα δεις το μπεμπε σου...Θελω και εγω..!

Τωρα που λετε για εκδρομουλες και εγω ηθελα πολυ να φυγω λιγο εκτος αλλα φοβαμαι λιγο τις αποστασεις..γι'αυτο ειπαμε να παμε σαββατοκυριακο στο εξοχικο μας, να ξεσκασουμε λιγο!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φεβρουάριος 2012

Με κακοκαιρία και χιόνια κάνει την είσοδο του ο Φλεβάρης κι έτσι την πρώτη και δεύτερη μέρα του μήνα θα έχουμε ισχυρή κακοκαιρία με θυελλώδεις βοριάδες και χιόνια. Από της 3/2 περίπου και για διάστημα 10 ημερών φαίνεται να είναι ήπιος ο καιρός γενικά χωρίς κάτι αξιόλογο. Το πιο ενδιαφέρον διάστημα του χειμώνα ξεκινά περί της 15/2 και για όλο το υπόλοιπο του μήνα ο καιρός θα είναι άκρως χειμωνιάτικος, με αλλεπάλληλες κακοκαιρίες να διαδέχονται η μία την άλλη, δίνοντας ισχυρές βροχές, αλλά και ισχυρές χιονοπτώσεις ακόμη και στα παραθαλάσσια της ανατολικής χώρας, κατά περιόδους.

:P:p

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Kαλημερα κοριτσια μου!!!

Χθες βραδυ αργησα να κοιμηθω κ το πρωι δεν ξυπναγα...εκατσα να διαβασω κ μια ιστορια στο παρεντς κ συγκινηθηκα...

Για τα κιλα που λεγατε εγω εχω παρει ενα μεχρι τωρα...και εχω τσακισει τις παστες...Και βεβαια δεν εχω κοριτσι αλλα αγορι...!!χιχι!

Εφακη τι ωραια που θα δεις το μπεμπε σου...Θελω και εγω..!

Τωρα που λετε για εκδρομουλες και εγω ηθελα πολυ να φυγω λιγο εκτος αλλα φοβαμαι λιγο τις αποστασεις..γι'αυτο ειπαμε να παμε σαββατοκυριακο στο εξοχικο μας, να ξεσκασουμε λιγο!!

Γεια σου Σοφακη!!!

Ωραια..ολες φευγατες θα ειστε!!!Καλα να περασετε..:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Φεβρουάριος 2012

Με κακοκαιρία και χιόνια κάνει την είσοδο του ο Φλεβάρης κι έτσι την πρώτη και δεύτερη μέρα του μήνα θα έχουμε ισχυρή κακοκαιρία με θυελλώδεις βοριάδες και χιόνια. Από της 3/2 περίπου και για διάστημα 10 ημερών φαίνεται να είναι ήπιος ο καιρός γενικά χωρίς κάτι αξιόλογο. Το πιο ενδιαφέρον διάστημα του χειμώνα ξεκινά περί της 15/2 και για όλο το υπόλοιπο του μήνα ο καιρός θα είναι άκρως χειμωνιάτικος, με αλλεπάλληλες κακοκαιρίες να διαδέχονται η μία την άλλη, δίνοντας ισχυρές βροχές, αλλά και ισχυρές χιονοπτώσεις ακόμη και στα παραθαλάσσια της ανατολικής χώρας, κατά περιόδους.

:P:p

που το βρηκες καλε αυτο??

κατι ασχετο αλλα και σχετικο εχετε θερμανση στο σπιτι??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Να ρωτησω κατι?Εγω εχω πητ 16/2...λογικα στις γιορτες των Χριστουγεννων δεν σταματω απο τη δουλεια?

Μετραμε 56 μερες πριν και το βρισκουμε..ετσι παει νομιζω..!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Αστα..ψαχνω απεγνωσμενα στο ιντερνετ να βρω ποτε χαλαει ο καιρος..και μου εβγαλε κατι τετοια!!

Εμεις το καλοκαιρι βαλαμε ατομικο φυσ. αεριο..Εχουμε και το τζακι, βεβαια δεν θα χρησιμοποιηται για θερμανση!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Εμεις παντως τζακι δεν εχουμε...αλλα απο θερμανση μπολικη...Εχουμε θερμοσυσσωρευτες κ τα φορτωνω αναλογα με το κρυο..Το σπιτι ειναι φουρνος!!!!Ξερω ομως οτι δεν πρεπει να ειναι αποπνικτικη η ζεστη γι'αυτο θα βρουμε ενα μετρο..!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Αστα..ψαχνω απεγνωσμενα στο ιντερνετ να βρω ποτε χαλαει ο καιρος..και μου εβγαλε κατι τετοια!!

Εμεις το καλοκαιρι βαλαμε ατομικο φυσ. αεριο..Εχουμε και το τζακι, βεβαια δεν θα χρησιμοποιηται για θερμανση!

εγω δεν εχω θερμανση!!ρωτησα περσι για να βαλω και ηθελα 10000 πολλα λεφτα!!!τεσπα τωρα δεν μπορω να βαλω εχω ενα τζακι αλλα αυτο δεν καληπτη ολο το σπιτι γιατι ειναι πολυ μεγαλο!!το θεμα ειναι τι θα παρω για το δωματιο του μωρου??για να το κρατα σε σταθερη θερμοκρασια?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγω δεν εχω θερμανση!!ρωτησα περσι για να βαλω και ηθελα 10000 πολλα λεφτα!!!τεσπα τωρα δεν μπορω να βαλω εχω ενα τζακι αλλα αυτο δεν καληπτη ολο το σπιτι γιατι ειναι πολυ μεγαλο!!το θεμα ειναι τι θα παρω για το δωματιο του μωρου??για να το κρατα σε σταθερη θερμοκρασια?

Δεν ξερω αν βολευουν αυτες οι φορητες σομπιτσες..

Χωρις τις Κυριακες, καθομαι απο 14 Δεκεμβρη..δλδ σε 3,5 μηνες!ουφ...:-)

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...