Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Angel83 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Την Παρασκευή πάω για εμβρυομεταφορά με 1 άριστη υγιή (ελεγμένη με προεμφυτευτικο) βλαστοκυστη και ήθελα να ρωτήσω αν κάποιες έχετε εμπειρία με ελεγμένη βλαστοκυστη που δεν τα καταφέρατε, αν καταλήξατε στο ότι ήταν τυχαίο γεγονός ή βρήκατε το λόγο... 

Πάντα υπάρχει πιθανότητα κάτι να μην πάει καλά, αν έχεις ελέγξει τα πάντα (αίμα, μικροβιωμα κλπ) θα είναι αυτό που λέμε για άγνωστο λόγο. Μη σκέφτεσαι όμως έτσι, τώρα πας για θετικό αποτέλεσμα. Αντιλαμβάνομαι το άγχος σου αλλά προσπάθησε να είσαι χαρούμενη. Θα πετύχει!!! Πολύ καλή επιτυχία!!!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εξαρτάται και πως είναι πριν ο αφαλός μάλλον. Σε μερικές δεν έχει βάθος πολύ.

Από κρέμες δεν βάζω τίποτα ακόμη!!! Γενικώς την έχω βάλει στον αυτόματο την εγκυμοσύνη τούτη. Ούτε στο ημερολόγιο Εγκυμοσύνης που έχω πάρει είμαι πιστή, όπως έκανα τον γιο μου. Ε όταν έχεις και άλλο παιδί και σε τέτοια ηλικία, ασχολείσαι κυρίως με αυτό.

Παράγγειλα όμως την simulcium που μου είπε ο δερματολόγος πως είναι πολύ καλή. Από Δευτέρα θα την έχω. Στον Μάνο μου έφτιαχνε ο φαρμακοποιός μια κρέμα αποτελούμενη από 3 άλλες. Καλή ήταν, έκανα μερικές ραγάδες όμως στον 8ο, είναι και στον τύπο του δέρματος.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

για ραγαδες εγω βάζω τη νύχτα βαζελίνη, και την ημερα η τζονσονς για μωρα κρέμα κι εγω, η μια κρεμα για ραγαδες τη mustella....

Να προσέχετε την βαζελίνη. Είναι παράγωγο πετρελαίου και όχι και το καλύτερο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στην εγκυμοσύνη. Καλύτερα ελαιόλαδο, έβαζα και εγώ πότε πότε την 1η φορά αλλά δεν απορροφάται εύκολα γμτ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Οχι αλλα εμενα ηταν πολυ μεσα ο αφαλος και τωρα ειναι αρκετα τεντωμενος..Παλι μεσα ειναι φυσικα!Και λεγω...αν ειναι στον 4ο ετσι πως θα ειναι στον 8ο!Πλακα πλακα εκλεισα και τον 4ο?:confused:

Πατατακια..μιαμ!!Λατρεια μεγαλη..

πιασαμε τον 5ο και παμε:P:p:p:p:p

εεε και μενα λατρεια μου μεγαλη ειναι στη καθισια μου τρωω και 3 σακουλάκια,,,,, αλλά είπα τωρα να τα κόψω.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

κοριτσάκια σας αφήνω θα πάω στο mall για καφε και για βόλτα στα καταστήματα.... φιλάκια.... τα λέμε!!!!!!!!!!!!!

αχ πολυ ωραια!!!καλα να περασεις!!!

ξεχασα να σας πω πως αυριο θα παμε εκδρομη!!!!θα παμε αυριο και θα επιστρεψουμε κυριακη!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια..σε κηδεια κανει να παω?Πεθανε ο παππους του ανδρα μου..Δεν ειχαν και απο τις καλυτερες σχεσεις, αλλα δεν νομιζω να παιζει και πολυ ρολο..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Συλληπητήρια στην οικογένεια του άντρα σου Βούλα. Αν εσύ νιώθεις πως θες να πας, μπορείς να πας. Αλλά δεν θα σε παρεξηγήσει και κανένας αν δεν πας. Γενικότερα καλύτερα να απέχουμε από τέτοιες συγκυρίες αν δεν είναι απαραίτητο να παρευρεθούμε.

Νίκη καλή βόλτα!!!!

Εφάκη που θα πάτε εκδρομή?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοριτσια..σε κηδεια κανει να παω?Πεθανε ο παππους του ανδρα μου..Δεν ειχαν και απο τις καλυτερες σχεσεις, αλλα δεν νομιζω να παιζει και πολυ ρολο..

τα συλληπητηρια μου !!!!οτι νοιωθεις να κανεις!!!δεν νομιζω να σε παρεξηγησουν αν δεν πας!!

Συλληπητήρια στην οικογένεια του άντρα σου Βούλα. Αν εσύ νιώθεις πως θες να πας, μπορείς να πας. Αλλά δεν θα σε παρεξηγήσει και κανένας αν δεν πας. Γενικότερα καλύτερα να απέχουμε από τέτοιες συγκυρίες αν δεν είναι απαραίτητο να παρευρεθούμε.

Νίκη καλή βόλτα!!!!

Εφάκη που θα πάτε εκδρομή?

θα παμε στο πυργο τυλληριας ειναι μια περιοχη που συνδιαζει και βουνο και θαλασσα ειναι πολυ ησυχα και ευτυχως γιατι χρειαζομαι ηρεμια!!!

KatoPyrgos02.jpg

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Να σου πω όταν διάβασα πριν το μήνυμά σου που έλεγες τι ορέξεις έχεις, έλεγα μα πως έχεις γιο...Στα κορίτσια λένε θες γλυκά, στα αγόρια αλμυρά. Σε εμένα είχε εφαρμογή. Επίσης στον γιο μου είχα πιο μυτερή κοιλιά, τώρα όσο πάει στρογγυλεύει.

Πάντως ο γιος σου θα έχει καλή παρέα, έναν μικρό αδερφό:tongue: Δεν θα με πείραζε να κάνω άλλον ένα γιο, λατρεύω τα αγόρια!

Να σου πω κατι.. πριν μας πει το φυλο ήταν όλοι ΜΑ ΟΛΟΙ τους πεποισμενοι οτι θα κάνω κορη..Μέχρι που και εγω η ιδια το πιστεψα..Οταν μας είπε ότι είναι αγοράκι δεν με πείραξε καθόλου όμως η μαμα μου έχει μια κρυφή ελπίδα ακόμη και η πεθερά μου επιμένει ότι ο γιατρός κάνει λάθος... Τι να πεί κανεις?? Πάντως εγω το εργαλείο του μικρού μου το είδα καθαρά.. Όσο για τους υπόλοιπους τι να πω;; Απλά με νευριάζουν και με στεναχωρούν με τις αντιδράσεις τους.. :-(

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Να σου πω κατι.. πριν μας πει το φυλο ήταν όλοι ΜΑ ΟΛΟΙ τους πεποισμενοι οτι θα κάνω κορη..Μέχρι που και εγω η ιδια το πιστεψα..Οταν μας είπε ότι είναι αγοράκι δεν με πείραξε καθόλου όμως η μαμα μου έχει μια κρυφή ελπίδα ακόμη και η πεθερά μου επιμένει ότι ο γιατρός κάνει λάθος... Τι να πεί κανεις?? Πάντως εγω το εργαλείο του μικρού μου το είδα καθαρά.. Όσο για τους υπόλοιπους τι να πω;; Απλά με νευριάζουν και με στεναχωρούν με τις αντιδράσεις τους.. :-(

μια απο τα ιδια και εμεις!!η μαμα μου ολο με ρωτα δεν υπαρχει περιπτωση να κανει λαθος???μα οχι δεν κανει λαθος της λεω και παρε το αποφαση!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εφάκη τέλειο το μέρος!!! Πάρε με και εμένα:):)

Αντωνία σημασία έχει να κάνεις ένα υγιές μωράκι, τα υπόλοιπα είναι μπούρδες (μετά συγχωρήσεως).

Στον γιο μου ήθελα να κάνω αγόρι και ήμουν σίγουρη πως ήταν αγόρι πριν μας πει ο γιατρός.

Αυτή την φορά ήμουν σίγουρη πως είναι κορίτσι. Ένστικτο απλά. Θα το επιβεβαιώσουμε και την Δευτέρα, 95% κορίτσι μας είπε την 17η εβδομάδα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Να'στε καλα κοριτσια!!!

Μαλλον δεν θα παω!Και ο ανδρας μου, μου ειπε να μην παω!:rolleyes:

Εφακη, και εγω θελω λιγο διακοπουλες!Φετος δεν πηγαμε και πουθενα..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Εφάκη τέλειο το μέρος!!! Πάρε με και εμένα:):)

Αντωνία σημασία έχει να κάνεις ένα υγιές μωράκι, τα υπόλοιπα είναι μπούρδες (μετά συγχωρήσεως).

Στον γιο μου ήθελα να κάνω αγόρι και ήμουν σίγουρη πως ήταν αγόρι πριν μας πει ο γιατρός.

Αυτή την φορά ήμουν σίγουρη πως είναι κορίτσι. Ένστικτο απλά. Θα το επιβεβαιώσουμε και την Δευτέρα, 95% κορίτσι μας είπε την 17η εβδομάδα.

Σιγουρα το σημαντικότερο είναι ένα υγιες μωρό.. Και εγώ την πρώτη φορά ήμουν σίγουρη ότι θα κάνω γιο και ήθελα γιο σαν τρελλή.. τώρα ήμουν σίγουρη ότι θα είναι κόρη χαχαχα ενστικτο μηδεν... Μέχρι και τα κινέζικα και το κόλπο με τον σταυρό κόρη μου έβγαζαν και στον γιο μου επεσαν μεσα...

Εφη όντως τέλειο είναι το χωριό αυτό.... Του μπαμπά μου του αρέσει και κάθε χρονο στις διακοπες θα παει εκεί!! εστω και για 2-3 μερες!!

Τελος πάντων μακάρι να είναι καλά τα νινάκια μας και τα υπόλοιπα είναι βλακείες...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Σιγουρα το σημαντικότερο είναι ένα υγιες μωρό.. Και εγώ την πρώτη φορά ήμουν σίγουρη ότι θα κάνω γιο και ήθελα γιο σαν τρελλή.. τώρα ήμουν σίγουρη ότι θα είναι κόρη χαχαχα ενστικτο μηδεν... Μέχρι και τα κινέζικα και το κόλπο με τον σταυρό κόρη μου έβγαζαν και στον γιο μου επεσαν μεσα...

Εφη όντως τέλειο είναι το χωριό αυτό.... Του μπαμπά μου του αρέσει και κάθε χρονο στις διακοπες θα παει εκεί!! εστω και για 2-3 μερες!!

Τελος πάντων μακάρι να είναι καλά τα νινάκια μας και τα υπόλοιπα είναι βλακείες...

και εμας μας αρεσει πολυ!!φετος δεν με αφηναν να παω πριν να κλεισω το πρωτο τριμηνο γιατι ειναι μακρυα και φοβονταν μην παθω κατι αλλα τωρα ειναι ολα καλα και θα παμε!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μια απο τα ιδια και εμεις!!η μαμα μου ολο με ρωτα δεν υπαρχει περιπτωση να κανει λαθος???μα οχι δεν κανει λαθος της λεω και παρε το αποφαση!!!!

Χεχεχε Εφάκη ακριβως το ίδιο.. Τοσο μου έσπασε τα νεύρα που με κανει να πιστεύω ότι δεν θα το θέλουν ρε παιδι μου... και της είπα αφου είσαι ετσι όταν γεννήσω να μην έρθεις να το δεις.. εντάξει ήξερα ότι είχαν προτήμηση αλλά όχι να κάνουν και έτσι... :mad:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...