Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, γράφω μετά από 2 χρόνια ξανά… στις 15/11 έκανα εμβρυομεταφορα 4 βλαστοκυστες οι οποίες ήταν 3ΑΑ-4ΑΑ-5ΑΑ Κ 5ΑΑ. Ετών 41 για αυτό κ βάλαμε 4! Πρώτη χοριακη 25/11 103 μεγάλη χαρά… πήγα σήμερα για επανάληψη δυστυχώς πήγε 119! Ανέβηκε πολύ λίγο… ο γιατρός μου είπε να συνεχίσω κανονικά τα φάρμακα μήπως κ εμφυτεύτηκαν 2 κ πέθανε το 1… έχω μεγάλη λύπη… κ δεν μπορώ να εκφραστώ κιόλας επειδή δουλεύω… από συμπτώματα ξεπρηστηκε μπορω να πω το στήθος μου λιγάκι. Νιώθω μια απελπισία… πριν 2 χρόνια είχαμε κάνει την 1η εξωσωματική κ ήταν βιοχημική… 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αέρα?? tespaa δεν μπορεις να φανταστεις ποσο φαγητό τρώω.. και πόσα γλυκά επίσης!!
Καλημέρα Βούλα. Ναι στην μέση, στον γιο μου κούτσαινα στον 8ο αλλά δεν με είχε πιάσει η μέση από τον 4ο όπως τώρα.

Το μωρό μετά την 12η-13η εβδομάδα λένε πως αρχίζει και βγαίνει από την λεκάνη και κατευθείνεται πιο ψηλά (γι'αυτό και συνήθως από την 14η εβδομάδα διακρίνεται σιγά σιγά κοιλίτσα). Απλά θέλω να πω πως είναι βαθιά μέσα μας, όχι τόσο επιφανειακά ώστε να το ακουμπάμε. Την μήτρα ψηλαφίζουμε!

εεε όχι και αέρα :P:p:p..... να σου πω εμένα το σκαρί μου είναι και δεν βάζω εύκολα κιλά,,, οι φίλες μου απορούν που τρωω όσο τρωω και δεν βάζω κιλά.... ε οκ τώρα δεν είμαι και συνέχεια με ενα φαί στο στόμα τρω λίγο παραπάνω από το κανονικό

Ελευθερια..αυτο εννοω καλε!!!Οτι πιανω τη μητρα, αρα πιανω και το μωρο, αφου καπου εκει μεσα ειναι και αυτο!!!

Και εγω γενικα δεν βαζω ευκολα κοιλα..και δεν μπορω να πω οτι τρελενομαι και στο φαϊ!Γλυκα δεν τρωω, δεν μου αρεσουν!Και ομως εβαλα..Τα πρωτα 3 τα πηρα αποτομα με το που εμεινα εγκυος!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νιώθω να έχω στρογγυλέψει και επίσης με έχει πιάσει μανία με τα γλυκά, ενώ στον γιο μου δεν έτρωγα καθόλου! Κόρες, τι να πεις:)

Ακριβώς το ίδιο!! Και έχω και όλα τα συμπτώματα των κόρων.... Αλλά... Γιο διαθέτω :D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ακριβώς το ίδιο!! Και έχω και όλα τα συμπτώματα των κόρων.... Αλλά... Γιο διαθέτω :D

Να σου πω όταν διάβασα πριν το μήνυμά σου που έλεγες τι ορέξεις έχεις, έλεγα μα πως έχεις γιο...Στα κορίτσια λένε θες γλυκά, στα αγόρια αλμυρά. Σε εμένα είχε εφαρμογή. Επίσης στον γιο μου είχα πιο μυτερή κοιλιά, τώρα όσο πάει στρογγυλεύει.

Πάντως ο γιος σου θα έχει καλή παρέα, έναν μικρό αδερφό:tongue: Δεν θα με πείραζε να κάνω άλλον ένα γιο, λατρεύω τα αγόρια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Να σου πω όταν διάβασα πριν το μήνυμά σου που έλεγες τι ορέξεις έχεις, έλεγα μα πως έχεις γιο...Στα κορίτσια λένε θες γλυκά, στα αγόρια αλμυρά. Σε εμένα είχε εφαρμογή. Επίσης στον γιο μου είχα πιο μυτερή κοιλιά, τώρα όσο πάει στρογγυλεύει.

Πάντως ο γιος σου θα έχει καλή παρέα, έναν μικρό αδερφό:tongue: Δεν θα με πείραζε να κάνω άλλον ένα γιο, λατρεύω τα αγόρια!

Και εγω λατρευω τα αλμυρα!!Απο παντα δλδ..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Απο αφαλο πως πατε?

Εμενα εννοειται οτι δεν εχει βγει εξω, απλα ειναι πιο εξω απο το φυσιολογικο του..:confused:Στον 8ο πως θα ειναι δλδ..

Ούτε εμένα έχει βγεί έξω.. Ούτε την πρώτη φορά πετάχτηκε τελείως έξω. Απλά ήρθε ένα με την υπόλοιπη κοιλιά. Τώρα είναι μέσα ακόμα αλλά άρχισε να τεντώνετε...

Από......ραγάδες?? τι κρέμα βάζετε?

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ούτε εμένα έχει βγεί έξω.. Ούτε την πρώτη φορά πετάχτηκε τελείως έξω. Απλά ήρθε ένα με την υπόλοιπη κοιλιά. Τώρα είναι μέσα ακόμα αλλά άρχισε να τεντώνετε...

Τζονσον'ς μπειμπι!!Οχι λαδακι..ενα τζελ!!Σκατουλακια..Απλα τον εαυτο μου κοροιδευω!!Στη ουσια δεν βαζω κατι δραστικο!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Ελευθερια..αυτο εννοω καλε!!!Οτι πιανω τη μητρα, αρα πιανω και το μωρο, αφου καπου εκει μεσα ειναι και αυτο!!!

Και εγω γενικα δεν βαζω ευκολα κοιλα..και δεν μπορω να πω οτι τρελενομαι και στο φαϊ!Γλυκα δεν τρωω, δεν μου αρεσουν!Και ομως εβαλα..Τα πρωτα 3 τα πηρα αποτομα με το που εμεινα εγκυος!

και εμενα τα γλυκά δεν πολυ αρέσουν τόσο πολύ. να σου πω δεν τρω καθόλυ πατατακια τώρα... σοκολάτα έχω να φάω εδω και δύο μήνες.... έχω φαι κανα 2, 3 αντε 4 φορές όμως fast food.....

για τον αφαλό στα κανονικά του ακόμα..... ε που να πάει καλε ο αφαλός σου δυο τετραγωνα πιο κάτω;;;;:P:p:p:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

και εμενα τα γλυκά δεν πολυ αρέσουν τόσο πολύ. να σου πω δεν τρω καθόλυ πατατακια τώρα... σοκολάτα έχω να φάω εδω και δύο μήνες.... έχω φαι κανα 2, 3 αντε 4 φορές όμως fast food.....

για τον αφαλό στα κανονικά του ακόμα..... ε που να πάει καλε ο αφαλός σου δυο τετραγωνα πιο κάτω;;;;:P:p:p:p

Οχι αλλα εμενα ηταν πολυ μεσα ο αφαλος και τωρα ειναι αρκετα τεντωμενος..Παλι μεσα ειναι φυσικα!Και λεγω...αν ειναι στον 4ο ετσι πως θα ειναι στον 8ο!Πλακα πλακα εκλεισα και τον 4ο?:confused:

Πατατακια..μιαμ!!Λατρεια μεγαλη..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

για ραγαδες εγω βάζω τη νύχτα βαζελίνη, και την ημερα η τζονσονς για μωρα κρέμα κι εγω, η μια κρεμα για ραγαδες τη mustella....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Τζονσον'ς μπειμπι!!Οχι λαδακι..ενα τζελ!!Σκατουλακια..Απλα τον εαυτο μου κοροιδευω!!Στη ουσια δεν βαζω κατι δραστικο!

Στην πρώτη εγκυμοσύνη έβαζα κάθε πρωι mustella και κάθε βράδυ ελαιολαδο! Δεν έκανα ούτε μια ραγάδα..μόνο πάνω στο στηθος λίγες που δεν έβαζα κάτι...Τώρα ακολουθώ τήν ίδια τακτική..Φυσικά ορισμένες φορές βαρίέμαι το πρωι να βάζω την κρέμα γιατί έχω και τον γιο μου που δεν με αφήνει... Ελπίζω ούτε τώρα να κάνω..έχω όμως απίστευτη φαγούρα παντού... στην κοιλιά στην μέση στα πόδια στο στήθος...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...