Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

δεν νομιζω να ασχοληθει καθολου με το μωρο ,το μονο που τον νοιαζει ειναι το ποδοσφαιρο ο ηλεκτρονικος υπολογιστης και το wii του!!!!

Το τελειο παιδι για τον ανδρα μου!!:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Koritsia kalhmera ouf ego xipnisa me asximes kaoures simera xiniles exo kai ena istoriko me ton isofago mou me palindromisi kai makari na perasi ime 24 vdomades to moro mpori na piezi to stomaxi

Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη τα ένιωθα αυτά που λές μετά τον 7-8! Δεν κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος... Δεν ένιωσα ούτε μια φορα πονοκέφαλο, καούρα αναγούλα δεν ήμουν ιδιότροπη ήμουν πολύ ενεργητική είχα πολύ όρεξη για s..x :oops::oops::oops:δεν είχα όρεξη για πολύ φαγητό...Γενικά ήμουνα πολύ καλα..

Τώρα.....από τον πρώτο καιρό αναγούλες το πρωί, κάθε μέρα πονοκέφαλο, είμαι πάρα πολύ ιδιότροπη (απορώ πως με ανέχει ο άντρας μου) όρεξη για s..x καθόλου, θέλω συνέχεια να τρώω οτιδήποτε κατα προτίμηση γλυκό.... Γενικά καμία σχέση με την πρώτη φορά... 2 εντελώς διαφορετικές εγκυμοσύνες..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

χαχαχαχαχ

ολα τα αγορακια σε αυτη την ηλικια για αυτα ενδιαφεροντε!!!

Ουφφφ..ασε!Αφου μου λεει οτι η κορη του θα φοραω μπλουζα της μαντζιστερ βγαινοντας απο το μαιευτηριο..

Και επισης εχω φαει τρελοοο πρηξιμο για να παρει το pro το 2012!!!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Ουφφφ..ασε!Αφου μου λεει οτι η κορη του θα φοραω μπλουζα της μαντζιστερ βγαινοντας απο το μαιευτηριο..

Και επισης εχω φαει τρελοοο πρηξιμο για να παρει το pro το 2012!!!

ασε να βρω φωτογραφιες οταν γεννησα το γιο μου να σου δειξω πως ειχε κανει ο πρωην την κουνια του στην κλινικη γεμετο σαρπες και κουβερτες της ομαδας του!!!αυτος τρελλανε το παιδι,ευτυχως ο νιν δεν ασχολειτε με το ποδοσφαιρο καθολου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνουμε σήμερα?

Έχει αρχίσει και με ενοχλεί πιο έντονα η μέση μου και βλέπω μέχρι το τέλος να σέρνομαι. Πίσω χαμηλά, πάνω από τον πωπό. Το πρωί δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ασε να βρω φωτογραφιες οταν γεννησα το γιο μου να σου δειξω πως ειχε κανει ο πρωην την κουνια του στην κλινικη γεμετο σαρπες και κουβερτες της ομαδας του!!!αυτος τρελλανε το παιδι,ευτυχως ο νιν δεν ασχολειτε με το ποδοσφαιρο καθολου!!

Οοοο μικρο το κακο τοτε!!

Βεβαια μπορει ο μεγαλος να κολλησει το μικρο!:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Κορίτσια η μήτρα είναι αυτή που ψηλαφίζεται κάτω από τον αφαλό, φανταστείται πως μέχρι τέλος της κύησης θα γίνει 10 φορές μεγαλύτερη από το κανονικό της μέγεθος. Το μωρό είναι καλά κρυμμένο μέσα και βαθιά στην λεκάνη. Το πρωί και εμένα η κοιλιά μου είναι πιο μικρή, μετά φουσκώνει και δείχνω έγκυος. Έτσι ήταν και στον γιο μου.

Εφάκη χαλαρός ο γιος σου, μπράβο μια χαρά. Με το διάβασμα πώς θα τα πάει λες? Θα δεις και τον βενιαμήν σήμερα, άντε ποιος στην χάρη σου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κορίτσια η μήτρα είναι αυτή που ψηλαφίζεται κάτω από τον αφαλό, φανταστείται πως μέχρι τέλος της κύησης θα γίνει 10 φορές μεγαλύτερη από το κανονικό της μέγεθος. Το μωρό είναι καλά κρυμμένο μέσα και βαθιά στην λεκάνη. Το πρωί και εμένα η κοιλιά μου είναι πιο μικρή, μετά φουσκώνει και δείχνω έγκυος. Έτσι ήταν και στον γιο μου.

Εφάκη χαλαρός ο γιος σου, μπράβο μια χαρά. Με το διάβασμα πώς θα τα πάει λες? Θα δεις και τον βενιαμήν σήμερα, άντε ποιος στην χάρη σου!

Καλημερα!!!Σε χτυπησε στη μεση ε?Υπομονη..Κοντευει και η Δευτερα!!

Το μωρο ειναι στη λεκανη?Τοσο χαμηλα ειναι ακομα?Εμενα ο γιατρος πιο πανω με κοιτουσε στον υπερηχο..Εγω που εχω και ενα πρηξιμο εκει διπλα απο τα κοκκαλα της λεκανης, τι ειναι?Μπας και ειναι η ουροδοχος κυστη?

κορίτσια μια και μαζευτίκαμε δεν μου λετε ποσα κιλάκια έχετε βάλει μέχρι τώρα;:P:p:p:p

Εγω πρεπει να εβαλα 5 κιλα!!Εσεις αερα τρωτε και βαλατε μονο 2?:shock:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Βούλα. Ναι στην μέση, στον γιο μου κούτσαινα στον 8ο αλλά δεν με είχε πιάσει η μέση από τον 4ο όπως τώρα.

Το μωρό μετά την 12η-13η εβδομάδα λένε πως αρχίζει και βγαίνει από την λεκάνη και κατευθείνεται πιο ψηλά (γι'αυτό και συνήθως από την 14η εβδομάδα διακρίνεται σιγά σιγά κοιλίτσα). Απλά θέλω να πω πως είναι βαθιά μέσα μας, όχι τόσο επιφανειακά ώστε να το ακουμπάμε. Την μήτρα ψηλαφίζουμε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εγω πρεπει να εβαλα 5 κιλα!!Εσεις αερα τρωτε και βαλατε μονο 2?:shock:

εεε όχι και αέρα :P:p:p..... να σου πω εμένα το σκαρί μου είναι και δεν βάζω εύκολα κιλά,,, οι φίλες μου απορούν που τρωω όσο τρωω και δεν βάζω κιλά.... ε οκ τώρα δεν είμαι και συνέχεια με ενα φαί στο στόμα τρω λίγο παραπάνω από το κανονικό

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

θα δειξει ακομα δεν τουσ βαζουνε μαθηματα για το σπιτι απο δευτερας θα δουμε πως θα τα παει!!

κορίτσια μια και μαζευτίκαμε δεν μου λετε ποσα κιλάκια έχετε βάλει μέχρι τώρα;:P:p:p:p

εγω εχω βαλει 4!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εγώ δεν ξέρω πόσα κιλά, ήμουν στα +2. Τώρα πρέπει να έχω βάλει. Νιώθω να έχω στρογγυλέψει και επίσης με έχει πιάσει μανία με τα γλυκά, ενώ στον γιο μου δεν έτρωγα καθόλου! Κόρες, τι να πεις:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...