Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Angel83 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Την Παρασκευή πάω για εμβρυομεταφορά με 1 άριστη υγιή (ελεγμένη με προεμφυτευτικο) βλαστοκυστη και ήθελα να ρωτήσω αν κάποιες έχετε εμπειρία με ελεγμένη βλαστοκυστη που δεν τα καταφέρατε, αν καταλήξατε στο ότι ήταν τυχαίο γεγονός ή βρήκατε το λόγο... 

Πάντα υπάρχει πιθανότητα κάτι να μην πάει καλά, αν έχεις ελέγξει τα πάντα (αίμα, μικροβιωμα κλπ) θα είναι αυτό που λέμε για άγνωστο λόγο. Μη σκέφτεσαι όμως έτσι, τώρα πας για θετικό αποτέλεσμα. Αντιλαμβάνομαι το άγχος σου αλλά προσπάθησε να είσαι χαρούμενη. Θα πετύχει!!! Πολύ καλή επιτυχία!!!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα νικη μου!!!αγορακι θα κανω!!!ατε να περασει η εβδομαδα να πας και εσυ να μαθεις να ηρεμησεις!

ναι πρέπει επιτέλους να μάθω αν είναι μπέμπης ή μπέπμπα..... :D:D:D

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σας!!!!

Νικη και εγω δεν κοιμαμαι καλα τα βραδια..:(

Εφακη, γιουπι!!!!Ειναι τελεια μερα για εσενα!!Και Παρασκευη και θα δεις και το λεμονι σου:tongue:

Με τον "μεγαλο" τι εγινε?

έλεγα να κοιμηθώ τουλάχιστο μέχρι τις 9 άντε 8 και τελικά δεν με έπαιρνε ο ύπνος...προχτές ξύπνησα κατα τις 2 στριφογύριζα στο κρεβάτι και κατά τις 4 κατάφερα να κοιμηθώ..... αχ δεν μπορώ τι μια νυστάζουμε και δεν μπορούμε και την άλλη δεν μας παίρνει ο ύπνος…. Τι κατάσταση είναι αυτή:confused::confused::confused:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Καλημερα σας!!!!

Νικη και εγω δεν κοιμαμαι καλα τα βραδια..:(

Εφακη, γιουπι!!!!Ειναι τελεια μερα για εσενα!!Και Παρασκευη και θα δεις και το λεμονι σου:tongue:

Με τον "μεγαλο" τι εγινε?

καλημερααααααα

ναι τελεια μερα θα δω το ζουζουνι μου σημερα!!!!

ο μεγαλος μια χαρα τον πηγα σχολειο και μου ελεγε πηγαινε μαμα μια χαρα ειμαι θα σε δω μετα !!!!θα δω τους φιλουσ μου τωρα!!!!:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

έλεγα να κοιμηθώ τουλάχιστο μέχρι τις 9 άντε 8 και τελικά δεν με έπαιρνε ο ύπνος...προχτές ξύπνησα κατα τις 2 στριφογύριζα στο κρεβάτι και κατά τις 4 κατάφερα να κοιμηθώ..... αχ δεν μπορώ τι μια νυστάζουμε και δεν μπορούμε και την άλλη δεν μας παίρνει ο ύπνος…. Τι κατάσταση είναι αυτή:confused::confused::confused:

εγω παλι κοιμαμαι μια χαρα!!!δεν καταλαμβαινω τιποτα !!!!ξυπναω μονο για πιπι και μετα ξανακοιμαι αμεσως!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

H mama mou ine stin trikouppi kai ego stin ptolemaidos pou enonete me tin athinon konta ston gallo presvi kai sto sinikismo ktisame eki alla exi 6 mines imaste stin mama mou logo skales kai na me prosexi kai ligo to onoma sou

Ναι τις ξέρω τις οδούς αυτές! Είμαι 3 λεπτά από τον συνοικισμό!!

Καλη σας μερα κοριτσάκια!!! Εγω δουλειά και πάλι :-( Ευτυχώς Παρασκευή σήμερα!! Ο καιρός άρχισε να αλλάζει ε;; Ψυχρα κάνει το πρωι..

Κοριτσια να ρωτησω κατι..στην εβδομάδα που είμαι εγω τωρα που πρέπει να νιωθω το μωρο?? εχτές ένιωσα μια δυνατη κλωτσια αρκετά ψηλά στην κοιλια, λιγο πιο κάτω απο το στομαχι στην δεξια πελυρα..τοσο δυνατό χτυπημα που πόνεσα πολύ και πετάχτηκα (συντρομαχτηκα) Μέχρι πριν 2 μέρες τον ένιωθα πολύ χαμηλά...Τι ήταν αυτό που ένιωσα? Λέτε να μην ήταν το μωρο? Αν δεν ήταν το μωρο τι μπορει να ήταν;;;;

Νίκη μου εγώ μέχρι τώρα έβαλα σύνολο 2 κιλά.. Στον πρώτο μου γιο μέχρι να γεννήσω είχα βάλει σύνολο 16 :shock: Τα οποία έχασα στον χρόνο που έχασα και ακόμα 2 επιπλέον :D

Έφάκη θέλω και εγωωω!! Την Δευτέρα ήμουνα στον γιατρό και ανυπομωνώ να ξαναπάω!! Τι θα κάνεις σήμερα? απλό τσεκαπ ή έχεις κάποιο τεστ?

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααα

ναι τελεια μερα θα δω το ζουζουνι μου σημερα!!!!

ο μεγαλος μια χαρα τον πηγα σχολειο και μου ελεγε πηγαινε μαμα μια χαρα ειμαι θα σε δω μετα !!!!θα δω τους φιλουσ μου τωρα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Μια χαρα..θα κανει και τις πρωτες του αγαπες!!!:-P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

εγω παλι κοιμαμαι μια χαρα!!!δεν καταλαμβαινω τιποτα !!!!ξυπναω μονο για πιπι και μετα ξανακοιμαι αμεσως!!!

και εγώ έτσι ήμουνα,,, το πρόβλημα είναι όταν ανοιξω το μάτι μου για τα καλα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Καλη σας μερα κοριτσάκια!!! Εγω δουλειά και πάλι :-( Ευτυχώς Παρασκευή σήμερα!! Ο καιρός άρχισε να αλλάζει ε;; Ψυχρα κάνει το πρωι..

Κοριτσια να ρωτησω κατι..στην εβδομάδα που είμαι εγω τωρα που πρέπει να νιωθω το μωρο?? εχτές ένιωσα μια δυνατη κλωτσια αρκετά ψηλά στην κοιλια, λιγο πιο κάτω απο το στομαχι στην δεξια πελυρα..τοσο δυνατό χτυπημα που πόνεσα πολύ και πετάχτηκα (συντρομαχτηκα) Μέχρι πριν 2 μέρες τον ένιωθα πολύ χαμηλά...Τι ήταν αυτό που ένιωσα? Λέτε να μην ήταν το μωρο? Αν δεν ήταν το μωρο τι μπορει να ήταν;;;;

Νίκη μου εγώ μέχρι τώρα έβαλα σύνολο 2 κιλά.. Στον πρώτο μου γιο μέχρι να γεννήσω είχα βάλει σύνολο 16 :shock: Τα οποία έχασα στον χρόνο που έχασα και ακόμα 2 επιπλέον :D

Έφάκη θέλω και εγωωω!! Την Δευτέρα ήμουνα στον γιατρό και ανυπομωνώ να ξαναπάω!! Τι θα κάνεις σήμερα? απλό τσεκαπ ή έχεις κάποιο τεστ?

Καλημερα Νια!!!Αχχ δεν ξερω τι να σου πω!!Δεν εχω κανει και αλλο παιδι..Εσυ τι πιστευεις οτι ηταν?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

καλημεραααααααααααααααααα

μαλλο το μωρακι σου θα ηταν και ηθελε να κανει αισθητη την παρουσια του!!!συνηθως απο την 16-20 εβδομαδα το νοιωθεις!!

απλο τσεκαπ ειναι εχει 3 εβδομαδες να με δει!!!ευτυχως μεσολαβησε και η αυχενικη και εγω ειδα το μωρο μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ κοιμάμαι τέλια!!!! Μολις ξαπλώσω με πέρνει ο ύπνος και μετά δεν θέλω να σηκωθώ!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

κι εγώ 2 έχω βάλει μέχρι τώρα....

εγώ δυνατό κτύπημα δεν έχω νιώσει και είμαι 19 εβδομάδων.... νιώθω ελαφριά κτυπήματα να σου πω την αλήθεια, αλλά και πάλι κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός τι να σου πω......

yiORT7o.jpgwYStp3.png

καλημεραααααααααααααααααα

μαλλο το μωρακι σου θα ηταν και ηθελε να κανει αισθητη την παρουσια του!!!συνηθως απο την 16-20 εβδομαδα το νοιωθεις!!

απλο τσεκαπ ειναι εχει 3 εβδομαδες να με δει!!!ευτυχως μεσολαβησε και η αυχενικη και εγω ειδα το μωρο μου!!

Τωρα θα μπω στην 18 εβδομάδα.. Εχει περιπου 2-3 βδομάδες που το ένιωσα. Απλά εχτές το ένωσα πολυ πολυ ψηλά..Που είναι το στομάχι μας..2-3 δάχτυλα πιο κάτω..

tespaa δεν ξέρω τι μπορει να ήταν.. μου θυμίζει την πρώτη εγκυμοσύνη αλλά νομίζώ ότι είναι λίγο νωρίς για να το νιωσω τόσο ψηλά..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

χαχαχαχ λες να μου αρχισει απο τωρα!!!

Εννοειται!!!

Εχω κανει κοιλια καλε...αχαχ.!

Το περιεργο ειναι οτι δεν εχει τρομερη διαφορα στο φουσκωμα..Αλλα πλεον με τα ρουχα φαινεται..Δεν ξερω, ισως να ανεβηκε πιο πανω και να φαινεται?!:confused:

Στο μεταξυ το πρωι ξυνπνησα και ημουν ανασκελα!Το πιστευετε οτι το μωρο "φαινοταν"?Δλδ ακριβως κατω απ τον αφαλο, ηταν πιο σκληρο και πρησμενο..Σας τυχαινει αυτο?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Τωρα θα μπω στην 18 εβδομάδα.. Εχει περιπου 2-3 βδομάδες που το ένιωσα. Απλά εχτές το ένωσα πολυ πολυ ψηλά..Που είναι το στομάχι μας..2-3 δάχτυλα πιο κάτω..

tespaa δεν ξέρω τι μπορει να ήταν.. μου θυμίζει την πρώτη εγκυμοσύνη αλλά νομίζώ ότι είναι λίγο νωρίς για να το νιωσω τόσο ψηλά..

Αν ηταν αυτο θα το ξανακανει και τοτε θα εισαι πιο σιγουρη!:D

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...