Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Και εγώ το ίδιο πρωτόκολλο κάνω με femara. Μου έχει τύχει να βλέπει 3 ωοθηλακια και να είναι 1-2 κενά. Δε ξερω τι φταίει, νομίζω πως μπορεί να οφείλεται σε κακό κύκλο απλά. Έχω κάνει κ εγώ σύνολο 7 ωοληψιες.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εχω τρια πουλακια, καναρινια!2 αρσενικα και 1 θυληκο!

Το θυληκο βγηκα εξω και ειναι ψοφιοοο!!!!Το καημενο..Ειναι τεζα κατω κοκκαλομενο!!

Και λεω και εγω..πολυ ησυχια επεσε στα πουλια!:(:(

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχω τρια πουλακια, καναρινια!2 αρσενικα και 1 θυληκο!

Το θυληκο βγηκα εξω και ειναι ψοφιοοο!!!!Το καημενο..Ειναι τεζα κατω κοκκαλομενο!!

Και λεω και εγω..πολυ ησυχια επεσε στα πουλια!:(:(

οοο τι κρίμα το καημένο, πολύ κρίμα.... λυπάμε πολύ όταν ακούω για πουλάκια, και ακόμα πιο πολύ για σκυλάκια γιατί έχω 2..... πως πέθανε καλε;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

οοο τι κρίμα το καημένο, πολύ κρίμα.... λυπάμε πολύ όταν ακούω για πουλάκια, και ακόμα πιο πολύ για σκυλάκια γιατί έχω 2..... πως πέθανε καλε;

Σορρυ που εφυγα αλλα ηρθε ο μπαμπας μου για να το βγαλει απο το κλουβι!!

Μπορει να αρρωστησε, μπορει και απο την πεινα,, το οποιο μου φαινεται πιο πιθανο..Δεν ειχε φαϊ στο κλουβι της και θα τα καθαριζα σημερα!!!Τα αλλα ψιλοειχαν..Αυτη ηταν πολυ φαγανη!Ελπιζω να μην μου παθουν και τα αλλα τπτ!

Ασε που νομιζω οτι καταλαβαν οτι το αλλο πεθανε..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Σορρυ που εφυγα αλλα ηρθε ο μπαμπας μου για να το βγαλει απο το κλουβι!!

Μπορει να αρρωστησε, μπορει και απο την πεινα,, το οποιο μου φαινεται πιο πιθανο..Δεν ειχε φαϊ στο κλουβι της και θα τα καθαριζα σημερα!!!Τα αλλα ψιλοειχαν..Αυτη ηταν πολυ φαγανη!Ελπιζω να μην μου παθουν και τα αλλα τπτ!

Ασε που νομιζω οτι καταλαβαν οτι το αλλο πεθανε..

είναι οκ.... τι κρίμα!!! αλλά καλύτερα να μην στεναχωριέσαι γιατί δεν κάνει καλό για το μωράκι σου....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

είναι οκ.... τι κρίμα!!! αλλά καλύτερα να μην στεναχωριέσαι γιατί δεν κάνει καλό για το μωράκι σου....

Παλι καλα που δεν ηταν κανενα απο τα αλλα δυο, γτ το ενα το εχουμε πολυ καιρο και το αλλο ειναι της μαμας μου..Την θυληκια αυτη, την ειχαμε αγορασει.Ολα τα αλλα ειναι απο γεννες δικιες μας!

Μωρε ενταξει, δεν πειραζει, μεσα στο προγραμμα ειναι και αυτα!Ασε που μπορει να ηταν και γερασμενη..

Απλα τρομαξα ετσι οπως την ειδα..Δεν το περιμενα..

Τι σκυλακια εχεις?Εγω ειχα ενα golden retriever!!Αλλα το χαρισα γτ τελικα δεν ημουν για σκυλακι εγω..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Παλι καλα που δεν ηταν κανενα απο τα αλλα δυο, γτ το ενα το εχουμε πολυ καιρο και το αλλο ειναι της μαμας μου..Την θυληκια αυτη, την ειχαμε αγορασει.Ολα τα αλλα ειναι απο γεννες δικιες μας!

Μωρε ενταξει, δεν πειραζει, μεσα στο προγραμμα ειναι και αυτα!Ασε που μπορει να ηταν και γερασμενη..

Απλα τρομαξα ετσι οπως την ειδα..Δεν το περιμενα..

Τι σκυλακια εχεις?Εγω ειχα ενα golden retriever!!Αλλα το χαρισα γτ τελικα δεν ημουν για σκυλακι εγω..

έχω ένα λαμπρατορ και ένα γερμανικό ποιμενικο οκ σκυλακια δεν τα λες....:D:D

yiORT7o.jpgwYStp3.png

έχω ένα λαμπρατορ και ένα γερμανικό ποιμενικο οκ σκυλακια δεν τα λες....:D:D

χααχχαχ.ναι!!Ας τα πουμε τουλαχιστον σκυλια!!

Και εμενα το σκυλι μου σαν το λαμπραντορ ειναι!!Ξαδελφακια θεωρουνται!

Ειναι ακριβως ιδια, απλα αυτο που ειχα εγω εχει πιο μακρυ τριχωμα!!

Λοιπον..βγαινω για λιγο να πλενω κατι ταψια..Ερχεται και ο ανδρας μου σε λιγακι!!

Ισως τα πουμε αργοτερα!Φιλια..:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

χααχχαχ.ναι!!Ας τα πουμε τουλαχιστον σκυλια!!

Και εμενα το σκυλι μου σαν το λαμπραντορ ειναι!!Ξαδελφακια θεωρουνται!

Ειναι ακριβως ιδια, απλα αυτο που ειχα εγω εχει πιο μακρυ τριχωμα!!

Λοιπον..βγαινω για λιγο να πλενω κατι ταψια..Ερχεται και ο ανδρας μου σε λιγακι!!

Ισως τα πουμε αργοτερα!Φιλια..:P

ναι το ξέρω..... οκ τα λέμε.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Pou ston strovolo menis fantazese na imaste gitones ax kai thelo parea i mama mou meni konta stin athinon kai ego pio kato

Μιλας σοβαρα; Το σπιτι μου είναι παράλληλα με την Αθηνών... Που ακριβως είσαι; Λες να γνωριζωμαστε κιολας:?::shock::D

Νικη κάτι ήθελες να ρωτήσεις;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Μιλας σοβαρα; Το σπιτι μου είναι παράλληλα με την Αθηνών... Που ακριβως είσαι; Λες να γνωριζωμαστε κιολας:?::shock::D

Νικη κάτι ήθελες να ρωτήσεις;;

για να είμαι ειλικρινης δεν θυμάμαι ......

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου,ειμαι ζωντανη χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα απλα δεν ημουνα πολυ καλα τις τελευταιες μερες και δεν ανοιγα το laptop.Αν θυμοσαστε που σας ειχα πει οτι εχω πονοκεφαλους και δεν μπορω να κοιταζω την οθονη! καλα ουτε και τωρα ειμαι πολυ καλα,αφου διαβασα ολα τα νεα σας εδω και 3 μερες,25 σελιδες και ζουρλαθηκαν παλι τα ματακια μου!!!καλα γλιστριδα εχετε φαει????

Καλως ηρθες Νια στην ομορφη παρεα μας και καλη εγκυμοσυνη να εχεις και εσυ!

Λοιπον Μαργκο εμεις οι 2 εχουμε πολλα κοινα στην εγκυμοσυνη μας.Εκτος του οτι μου αραιωσανε και εμενα οι ανακατοσουρες που ειχα και ολα τα σπαστικα του 1ου τριμηνου τωρα εχω μια απιστευτη ανησυχια αν ολα πηγαινουν καλα.Αφου τον εχω ζαλισει τον αντρα μου απο χθες και μου ειπε σημερα να παμε σε ενα ιατρειο με τρισδιαστατη μαλιστα οθονη για να το δω και να το χορτασω.Με κοροιδευει αλλα εμενα η ανησυχια μου εχει χτυπησει κοκκινο.Εντωμεταξυ διαβαζα παλι κατι θεματα με ατυχηματα στο 2ο τριμηνο και ειμαι του θανατα.Το κακο ειναι οτι δεν το νιωθουμε ακομη γιαυτο μας εχει πιασει πανικος(εμενα δηλαδη).Δεν ξερω τι θα κανω αυριο,μπορει να παω σε κανα ιατρειο,θα δω!Εντωμεταξυ πιεζω και την κοιλια μου να δω αν υπαρχει τιποτα μεσα αλλα και απο την αλλη φοβαμαι.......καλα ειμαι για ζουρλομανδυα!!!!

Κατα ταλλα η διαθεση μου ειναι demi-demi ουτε κρυο ουτε ζεστη:!::!:

Τι ωραια! ουτε τα μαλλια μου θελω να φτιαξω,ουτε να ψωνισω ρουχα,τι με εχει πιασει??? μ@$%ια μην το πειτε.........το ξερω!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου,ειμαι ζωντανη χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα απλα δεν ημουνα πολυ καλα τις τελευταιες μερες και δεν ανοιγα το laptop.Αν θυμοσαστε που σας ειχα πει οτι εχω πονοκεφαλους και δεν μπορω να κοιταζω την οθονη! καλα ουτε και τωρα ειμαι πολυ καλα,αφου διαβασα ολα τα νεα σας εδω και 3 μερες,25 σελιδες και ζουρλαθηκαν παλι τα ματακια μου!!!καλα γλιστριδα εχετε φαει????

Καλως ηρθες Νια στην ομορφη παρεα μας και καλη εγκυμοσυνη να εχεις και εσυ!

Λοιπον Μαργκο εμεις οι 2 εχουμε πολλα κοινα στην εγκυμοσυνη μας.Εκτος του οτι μου αραιωσανε και εμενα οι ανακατοσουρες που ειχα και ολα τα σπαστικα του 1ου τριμηνου τωρα εχω μια απιστευτη ανησυχια αν ολα πηγαινουν καλα.Αφου τον εχω ζαλισει τον αντρα μου απο χθες και μου ειπε σημερα να παμε σε ενα ιατρειο με τρισδιαστατη μαλιστα οθονη για να το δω και να το χορτασω.Με κοροιδευει αλλα εμενα η ανησυχια μου εχει χτυπησει κοκκινο.Εντωμεταξυ διαβαζα παλι κατι θεματα με ατυχηματα στο 2ο τριμηνο και ειμαι του θανατα.Το κακο ειναι οτι δεν το νιωθουμε ακομη γιαυτο μας εχει πιασει πανικος(εμενα δηλαδη).Δεν ξερω τι θα κανω αυριο,μπορει να παω σε κανα ιατρειο,θα δω!Εντωμεταξυ πιεζω και την κοιλια μου να δω αν υπαρχει τιποτα μεσα αλλα και απο την αλλη φοβαμαι.......καλα ειμαι για ζουρλομανδυα!!!!

Κατα ταλλα η διαθεση μου ειναι demi-demi ουτε κρυο ουτε ζεστη:!::!:

Τι ωραια! ουτε τα μαλλια μου θελω να φτιαξω,ουτε να ψωνισω ρουχα,τι με εχει πιασει??? μ@$%ια μην το πειτε.........το ξερω!!

εμένα όταν με πιάσουν οι ανησυχίες μου κάθομαι και χαϊδεύω την κοιλίτσα μου και μιλάω στο μωρό μου μετά από λίγο το νοιώθω και καθησυχάζομαι άσε τρελές είμαστε.....

κι εγώ διάβασα πριν από λίγο για διάφορα ατύχηματα στις εγκυμοσύνες και με πήρε λιγο από κατω... την ίδια στιγμη σκεφτόμουνα ότι είμαι πολυ ηλίθια που τα διαβάζω αυτά γιατί χαλάω τη ζωή μου εμένα και στου παιδιού μου,, καλύτερα να μην ξαναδιαβάσουμε τίποτα που να μην μας κάνει καλό.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...