Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Και εγώ το ίδιο πρωτόκολλο κάνω με femara. Μου έχει τύχει να βλέπει 3 ωοθηλακια και να είναι 1-2 κενά. Δε ξερω τι φταίει, νομίζω πως μπορεί να οφείλεται σε κακό κύκλο απλά. Έχω κάνει κ εγώ σύνολο 7 ωοληψιες.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τελικα δεν έφυγα:P:p:p:p......

και εγώ μην τυχών απροόπτου θα γεννησω φυσιολογικα με επισσκληριδιο.... μια και σε βρήκα πως ήταν με επισκληριδιο

Νικη εγω με την επισκληριδιο δεν καταλαβα τιποτα.. Ημουν ξαπλωμενη αφου δεν μπορεις να περπατησεις, νιωθεις τα ποδια σου απλα δεν πονας..τα νιωθεις βαρετα σαννα και εχεις 100 κιλα απο πανω και δεν μπορεις να τα σηκωσεις..σου περνανε κατι σαν μισινα στην πλατη και την κατεβαζουν στον σωστο συνδεσμο.. σε ενα μπουκαλακι μικρο που είναι ενωμενο με αυτη την μισινα (σου το φερνουν μπροστα στον ώμο) σου προσθετουν καθε λιγη ωρα λιγη δοση επισκληρηδιου με μια συρυγγα και κατεβαινει κατω στον συνδεσμο και τον αναισθητοποιει.. την τελευταια ώρα δεν μου εβαζαν δοση φαρμακου για να νιώσω και να μπορεσω να σπρωξω οταν ερθει η ωρα.. μονο εκεινη την ωρα ενιωσα καποιους πονους..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Vre koritsia ego ime i pio megali 3o kai ine to proto mou.koritsia esis vafete nixia?malia?ego ta kana mia fora ston 3 me fitiki vafi exo leukes kai tora ston 6 skeftome na ta xanakano.leukosia pou menete koritsia ego strovolo

εγώ μενω ανθουπολη κοντα είμαστε......

εγω τα νύχια μου τα βάφω. και τα χέρια τα κανω με jell.... τα μαλλιά οχι....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Νικη εγω με την επισκληριδιο δεν καταλαβα τιποτα.. Ημουν ξαπλωμενη αφου δεν μπορεις να περπατησεις, νιωθεις τα ποδια σου απλα δεν πονας..τα νιωθεις βαρετα σαννα και εχεις 100 κιλα απο πανω και δεν μπορεις να τα σηκωσεις..σου περνανε κατι σαν μισινα στην πλατη και την κατεβαζουν στον σωστο συνδεσμο.. σε ενα μπουκαλακι μικρο που είναι ενωμενο με αυτη την μισινα (σου το φερνουν μπροστα στον ώμο) σου προσθετουν καθε λιγη ωρα λιγη δοση επισκληρηδιου με μια συρυγγα και κατεβαινει κατω στον συνδεσμο και τον αναισθητοποιει.. την τελευταια ώρα δεν μου εβαζαν δοση φαρμακου για να νιώσω και να μπορεσω να σπρωξω οταν ερθει η ωρα.. μονο εκεινη την ωρα ενιωσα καποιους πονους..

ε ναι λογικά για να ξέρεις να σπρώξεις..... ααα μια χαρα δηλαδη......

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Vre koritsia ego ime i pio megali 3o kai ine to proto mou.koritsia esis vafete nixia?malia?ego ta kana mia fora ston 3 me fitiki vafi exo leukes kai tora ston 6 skeftome na ta xanakano.leukosia pou menete koritsia ego strovolo

Και εγω Στροβολο μένω Αννητα! Οσο για τα μαλια και τα νυχια εγω στα νυχια κανς τζελ. ρωτησα την γιατρο μου και μου ειπε κανενα ποβλημα.. για τα μαλια, την πρωτη φορα εκανα ανταυγιες κανονικα.. τωρα που ειναι 1 χρωμα τα εκανα μια φορα στον 2ο αλλα τωρα πρεπει να τα ξανακανω.. η γιατρος μου είπε οτι δεν υπάρχει κανενα προβλημα οποτε τα κανω ολα αφοβα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Koritsia ti kremes prosopou xrisimopiite tora stin egkimosini?emena to prosopo mou ine ligo agrio logo egkimosinis den xero an ine logo tou oti ine agoraki i pori mou ine ligo block xrisimopio avene

εγω δεν χρησιμοποιω κάποια κρεμα. απλά καθαρίζω το προσωπο μου με ενα jell της apivita

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

:P:p:p:p:p

εσύ πόσο είσαι μαργαρίτα; αν επιτρέπεται δηλαδή

35! αργησα κ εγω λιγο να ξεκινησω την προσπαθεια. εκατσαν ολα λιγο αναποδα αλλα τι να κανεις!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

βρε κοπέλες αντε μπείτε να μηλίσουμε λίγο και βαριέμαι..... μόλις μπήκα σπίτι και ειλικρινα θέλω λίγη παρέα..... και τι καλύτερη παρέα τωρα από εσας:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:....................να πούμε λίγο από τα νέα μας..... θέλω να σας ρωτήσω και κάτι:?::?::?::?::?::?::?::?::?:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

ναι????φωναξε κανενας???????????περικαλω???

Δωρα, πολυ ωραιο το βιντεακι..Καλε παλι αρχισα να κλαιω..Λετε να ειναι εγκυος???

όχι καλέ μα εσύ σιγά μην εισαι έγκυος :D:D:D:D:D

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...