Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα @Neverstop θα παρω κ εγώ μου φαινεται κολπικά εκτος από το στόμα,κ την αντιβίωση μαζί πιστευω κάτι να γίνει.Προβιοτικά παίρνεις μέχρι την μεταφορά;Βιοψία δεν είναι κάπως ίδιο η όχι με το μικροβιωμα;

Δεν θυμάμαι μέχρι πότε πήρα ακριβώς, αλλά στο τέλος έπαιρνα ένα μόνο κ το σταμάτησα κι αυτό πριν τη μεταφορά. Η βιοψία ενδομητρίου έδειχνε μόνο αν έχω χρόνια ενδομητριτιδα, όχι μικρόβια.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

γεια σας και παλι!! να σας ρωτησω κατι? σημερα εχει γενεθλια ο αντρας μου και για εκπληξη του εφτιαξα το μοναδικο γλυκο που τρωει-μισει τα γλυκα ο τυχερος. κατι σαν κορμος σοκολατας ειναι και εβαλα 5-6 κουταλιες κονιακ μεσα. ο αντρας μου λεει οτι δεν κανει να φαω αλλα εγω αυτο το γλυκο θυμαμαι οτι το ετρωγα απο μικρο κοριτσακι - το αλκοολ ειναι λιγο σε καθε κομματι! εξαλλου δεν θα το φαω κ ολο μαζι! εσεις τι λετε??

Εξαιρετικο γλυκακι ο κορμος!!Λιγο κονιακ αναλογει στο καθε κομματι,δεν νομιζω οτι πειραζει..Οσο για το αυγο δεν το εχω ξανακουσει.Εγω τον εχω φτιαξει πολλες φορες κ βεβαια δεν βαζω αυγο...Ισως ειναι αλλη παραλλαγη..!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυγο δεν βαζω ποτε! αν και εχω φρεσκα αυγουλακια απο τη γιαγια στο χωριο, τα αποφευγω παντα ωμα! και πριν μεινω εγκυος δηλαδη! μονο στην κοτοσουπα που τρελαινομαι αλλα και εκει με φοβο παντα! οσο για το γλυκο λεω να φαω! λιγο καθε μερα δεν νομιζω οτι κανει κακο!

BJVqp3.png

αυγο δεν βαζω ποτε! αν και εχω φρεσκα αυγουλακια απο τη γιαγια στο χωριο, τα αποφευγω παντα ωμα! και πριν μεινω εγκυος δηλαδη! μονο στην κοτοσουπα που τρελαινομαι αλλα και εκει με φοβο παντα! οσο για το γλυκο λεω να φαω! λιγο καθε μερα δεν νομιζω οτι κανει κακο!

Αν δν βάζεις, φάε...Το κονιάκ δν πειράζει! Τυχερήηηη!!!

:)

Καλοφάγωτο λοιπόν...

Όσο για τα αυγά της γιαγιάς, δν μας στέλνεις κ κανένα από'δω για τον μπέμπη που θε ξεκινήσει αργότερα?! χεχε!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Τι κανετε κοριτσουδια μου?Λοιπον ζυγιστικα και εχω παρει συνολο 1,5 κιλο.Μεσα σε 3 μερες πηρα 1 ολοκληρο κιλο!!!Μα καλα τι ειναι?στραγαλια?

Μη μου λετε για φαγητα-γλυκα δεν αντεχω αυτο το βασανιστηριο........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλησπερα!!! επεσα για εναν υπνακο κ μολις ξυπνησα.. ολη μερα νυσταζω σημερα..

αν υπαρχει καμια πετυχημενη συνταγη για κορμο καλοδεχουμενη κοριτσια!!!! εχω να το φαω χρονια αυτο το γλυκο!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Hello κοριτσια!!Να με και εγω...!Πηγα σημερα στην γιατρο κ μου ειπε να προσεχω για καποιες μερες ακομη (οχι ξαπλα κ μεσα) γιατι ειναι επικινδυνη η τροφοβλαστη.Την ειπα αν μπορουμε να φυγουμε την Πεμπτη κ τελικα με αφησε!!!!

Ναι ναι σαλπαρουμε για Κρητη καλως εχοντων των πραγματων!!!

σημερα μου ειπε να παω για κανενα καφεδακι και ετσι τωρα λεω να ετοιμαστω για την μεγαλη εξοδο...Θα παμε στην κουμπαρα μου στην Λουτσα!!!Ελπιζω να ειμαι καλα κ να μην ξαναχρειαστει να μεινω μεσα γιατι αυτες οι 3 εβδομαδες μου φανηκαν βουνο!!Δεν λεω την τελευταια εβδομαδα ολο στους γιατρους ετρεχα αλλα βολτα ειναι αυτο??

Τελικα σημερα ειδα οτι εχω χασει 1-1,5 κιλο.Δεν πειραζει λεει η γιατρος καλυτερα...

Οσο για τον κορμο ..εχει μια ωραια συνταγη στην συσκευασια γνωστου κακαο.Εγω απο εκει το εκανα.

Να σας πω κατι με τα γλυκα..εγω θελω να τρωω καθε μερα 3-4 κουταλιτσες παστα..τιποτα αλλο.Πειραζει??:?::?::!::!:

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Hello κοριτσια!!Να με και εγω...!Πηγα σημερα στην γιατρο κ μου ειπε να προσεχω για καποιες μερες ακομη (οχι ξαπλα κ μεσα) γιατι ειναι επικινδυνη η τροφοβλαστη.Την ειπα αν μπορουμε να φυγουμε την Πεμπτη κ τελικα με αφησε!!!!

Ναι ναι σαλπαρουμε για Κρητη καλως εχοντων των πραγματων!!!

σημερα μου ειπε να παω για κανενα καφεδακι και ετσι τωρα λεω να ετοιμαστω για την μεγαλη εξοδο...Θα παμε στην κουμπαρα μου στην Λουτσα!!!Ελπιζω να ειμαι καλα κ να μην ξαναχρειαστει να μεινω μεσα γιατι αυτες οι 3 εβδομαδες μου φανηκαν βουνο!!Δεν λεω την τελευταια εβδομαδα ολο στους γιατρους ετρεχα αλλα βολτα ειναι αυτο??

Τελικα σημερα ειδα οτι εχω χασει 1-1,5 κιλο.Δεν πειραζει λεει η γιατρος καλυτερα...

Οσο για τον κορμο ..εχει μια ωραια συνταγη στην συσκευασια γνωστου κακαο.Εγω απο εκει το εκανα.

Να σας πω κατι με τα γλυκα..εγω θελω να τρωω καθε μερα 3-4 κουταλιτσες παστα..τιποτα αλλο.Πειραζει??:?::?::!::!:

Τι καλα που φευγετε!!! μπραβο ρε κοριτσακι επιτελους να μην νιωθεις κ συνεχεια σαν αρρωστη! και εμεις την τριτη παμε αιγινα. Δεν εχω πολυ ορεξη βεβαια επειδη ειμαι σχεδον ολη μερα με ναυτια. Τελος παντων ελπιζω να μην την χαλασω τελειως στον αντρα μου! εχω κ τρομερη αγωνια μεχρι να κανω την αυχενικη στις 24 αυγουστου κ αργει ακομα..

Καλη φαση που αδυνατισες! κ εγω σημερα ειδα οτι εχασα μισο κιλο. αν πηγαινα συστηματικα τουαλετα θα ειχα χασει πολυ παραπανω!

ευχαριστω για την πληροφορια για το κακαο!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Αντε και καλα στεφανα! Καλε που χαθηκες εσυ?εριξες μαυρη πετρα?Ποσο εβδομαδων εισαι τωρα?και θα πας με την κοιλια τουρλα στην εκκλησια?

Χαθηκα..έχετε δίκιο,δουλευα κάθε μέρα απο το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ για μια κωλοέκθεση που έχουμε στη δουλειά....Αστα να πάνε...Αγαπάκι απ'ότι μου είπε ο γιατρός μου τώρα είμαι ακριβώς 6 εβδομάδων....Ελπίζω στον γάμο να μην φαίνεται πολύ η κοιλίτσα μου....Όχι τίποτε άλλο αλλά έχω διαλέξει ένα τέλειο νυφικό και δεν θέλω με τίποτα να το αλλάξω......

Άντε και ανησυχήσαμε!!! Που χάθηκες?? Με το καλό και ο θρησκευτικός σου ο γάμος! Πόσο Οκτωβρίου έκλεισες? Μην μας ξεχάσεις θα είμαστε οι παράνυφες!!!!!

:D:D:D

Έκλεισα για 1η Οκτωβρίου...Fouskitsa βλέπω και αυτήν την βδομάδα να μην πολυμπαίνω στο forum διότι έχω ραντεβού με φωτογράφους,ανθοπώλη,προσκλητήρια,μπομπονιέρες...κλπ κλπ...Αχ κουράστηκα και μόνο που τα είπα..!!!1Εσύ τι κάνεις?

Καλά πάλι εγώ με την November rain είμαστε μόνο on line????

Fouskitsa τώρα που είμαι online εγώ δεν είσαι ούτε εσύ ούτε η November μέσα.......Γιατίίίί που είσαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????????????????

Διαφημίσεις

Αν δν βάζεις, φάε...Το κονιάκ δν πειράζει! Τυχερήηηη!!!

:)

Καλοφάγωτο λοιπόν...

Όσο για τα αυγά της γιαγιάς, δν μας στέλνεις κ κανένα από'δω για τον μπέμπη που θε ξεκινήσει αργότερα?! χεχε!

Καλησπέρα Venia..καλως Ήρθες στην παρέα μας απότι βλέπω είσαι ήδη μανούλα εεε???να σου ζησει..!!!!

καλησπερα!!! επεσα για εναν υπνακο κ μολις ξυπνησα.. ολη μερα νυσταζω σημερα..

αν υπαρχει καμια πετυχημενη συνταγη για κορμο καλοδεχουμενη κοριτσια!!!! εχω να το φαω χρονια αυτο το γλυκο!

Αγαπάκια θέλω και εγώ την συνταγη...Βρε κορίτσια να σας πώ μήπως να ανοίξουμε ένα θέμα με συνταγές...??????????????????????????????

Ευχαριστω στυλιστριες μου! Θα βγω στην αγορα απο βδομάδα να κανω μια ερευνα τωρα που εχει εκπτωσεις!!!

Καλα ε διαβαζα πριν λιγο στο παρεντς στην ενοτητα σχεσεις το θεμα: ανησυχω οτι ο συντροφος μου θα καταστραφει....διαβαστε το, θα σοκαριστειτε απο την εξελιξη!

Πάω να το διαβάσω..

Ρε αγαπάκια ποσο άσχετη μπορεί να είμαι δεν μπορώ να βρώ το θέμα που μου είπατε (ανησυχω οτι ο συντροφος μου θα καταστραφει....)μα που είναιιιιιιιιιιιιιιιιι???????????????????????????????Ούφ....Τι κάνω λάθος?

Καλως ορισες Πασχαλιτσα! Κοιτα να εισαι καλά κ ας μην μπαινεις συχνα. Με το καλό κ ο γάμος!!!Να ειστε παντα ευτυχισμενοι.

Πατα εδω γθα να διαβασεις το θεμα:http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=93470

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...