Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κορίτσια απο Λευκωσία ποιο γιατρο εχετε;

Νικη εγω ουτε την πρωτη φορα παρακολουθησα κατι οποτε δεν ξερω αν βοηθούν. Όταν πήγα να γεννήσω ήταν η μαία μαζί μου συνεχώς και μου έλεγε τι έπρεπε να κάνω.

Από μπλέξημο δυστυχώς είμαι άσχετη...

εγώ πάω στην ειρήνη αντρέου ατο απολλωνιο εσυ;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

τωρα??

Θα πατήσεις πάνω σε ένα απο τα δικά μας όποιο σου αρέσει. Μετά σε βγάζει στην σελίδα lylipie.Επιλέγεις Maternity & Pregnancy.Μετά το Days and Weeks.Μετα το full size ticker και διαλέγεις ποιο σκηνικό σου αρέσει σαν σχέδιο και πατάς next.Διαλέγεις ένα μωράκι!!Και πατάς επόμενο.Αν ξέρεις την πιθανή ημερομηνία τοκετού σου την βάζεις πάνω πάνω και κάτω γράφεις την τελευταία μέρα περιόδου.Πατάς πάλι next.Επιλέγεις μετά απο το foroum signatures το PseudoHTML, UBBCode and BB Code και σου βγάζει κάτω ένα μακρυνάρι σε ένα πλαίσιο,το κάνεις αντιγραφή.Μετά πας στο φορουμ μας εκεί που λέει πινακας ελέγχου και πατάς επεξεργασία υπογραφής και στο πλαίσιο που σου βγάζει κάνεις επικόλληση.Πατας προεπισκόπηση πιο κάτω και αποθήκευση!! Ετοιμη!!!!!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

ωραια!!!!

αυχενική εσυ που έκανες;;

Η γιατρος μου ειδικευετε στον προγεννητικο ελεγχο οποτε δεν χρειαζετε να πηγαινω καπου εξω, μου το κανει η ιδια!!! ι πιθανοτητες μου ηταν 1:18752! εσύ? στην Καλληκα?

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Kαλημεραααα!!Καλως ηρθες Νια !!Με το καλο το αγορακι σου...

Μαργαριτα εγω λεω αν αγχωνεσαι να πας για εναν υπερηχο να σου φυγει η εννοια...Ετσι και εγω στις 15 μερες δεν κρατιεμαι...Τωρα ομως που το ακουω δεν τρελαινομαι απο το αγχος!!

Οσο για την δυσκοιλιοτητα βαλε κ κανενα υποθετο γλυκερινης...δεν κανει τρομερα αποτελεσματα αλλα καπως θα βοηθησει...

αν σοφακι μου κ εγω στις 15 μερες αρχιζω κ εχω θεμα..ειναι που δεν το νιωθω ακομα μαλλον!

οσο για τα υποθετα γλυκερινης βαζω αλλα μου ερχεται να παω πολυ εντονα πριν λιωσει κ το βγαζω αυτουσιο!!! (ανατριχιαστικες λεπτομεριες το ξερω κ συγνωμη παλι) :shock::shock::shock::shock: λιγες φορεςμου κανει κανει. μονο το γαλα μαγνησιας βοηθαει αλλα μου φερνει εμετο. καλα μην μιλησω για το duphalac..τι γλυκεια αηδια ειναι αυτη....πωπω...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Η γιατρος μου ειδικευετε στον προγεννητικο ελεγχο οποτε δεν χρειαζετε να πηγαινω καπου εξω, μου το κανει η ιδια!!! ι πιθανοτητες μου ηταν 1:18752! εσύ? στην Καλληκα?

πόσα πλήρωσες στη γιατρο σου για την αυχενικη;

εγώ έδωσα 200 ευρό.. ναι στη Καλληκα...εμένα η πιθανοτητές μου ήταν 1:18300.. κοντά είμαστε......

δεν ξέρω αν σε ρώτησα(είμαι λιγο ξεχασιάρα:P:p) πότε ειναι η πητ;;;; αγοράκι είπες αν δεν κάνω λάθος εεε;;;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Λοιπον πρεπει να κανω copy paste κατι. Το paste που πρεπει να το κανω? παω στο προφιλ μου και πας επεξεργασια υπογραφης και εκει εχει 2 κουτακια.. στο πρωτο κουτακι ή στο δευτερο??

στο μεγαλο. καλως ηλθες (λιγο αργα στο ειπα!!)

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

πόσα πλήρωσες στη γιατρο σου για την αυχενικη;

εγώ έδωσα 200 ευρό.. ναι στη Καλληκα...εμένα η πιθανοτητές μου ήταν 1:18300.. κοντά είμαστε......

δεν ξέρω αν σε ρώτησα(είμαι λιγο ξεχασιάρα:P:p) πότε ειναι η πητ;;;; αγοράκι είπες αν δεν κάνω λάθος εεε;;;;;

200 ευρω με τις αναλυσεις μιλας? αυτες που πανε λεμεσο... εμενα ηταν 85 ευρω η αυχενικη εξω οι αναλυσεις... αναλυσεις πληρωσα μαζι αυτες που πανε Λεμεσο συν οι γενικες 135 ευρω. Νικη ποσο χρονων εισε?

Η ΠΗΤ μου είναι 11/2 εσενα? ναι περιμένω τον 2ο αγορινο μου :D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...