Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Και εγώ το ίδιο πρωτόκολλο κάνω με femara. Μου έχει τύχει να βλέπει 3 ωοθηλακια και να είναι 1-2 κενά. Δε ξερω τι φταίει, νομίζω πως μπορεί να οφείλεται σε κακό κύκλο απλά. Έχω κάνει κ εγώ σύνολο 7 ωοληψιες.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλώς όρισες νια. Με το καλό το δεύτερο μωράκι σου. Πώς είναι το όνομά σου?

Ευχαριστω για το καλωσορισμα!!!!!

Το όνομα μου είναι Αντωνία αλλά το έκοψαν κάποιες φίλες που βαριούνται να το φωνάζουν ολόκληρο :!: και έτσι εμεινε σε ορισμενους το Νια!

Για πεστε μου και εμενα πως να βαλω τικερακια ρε κοριτσια..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Το όνομα μου είναι Αντωνία αλλά το έκοψαν κάποιες φίλες που βαριούνται να το φωνάζουν ολόκληρο :!: και έτσι εμεινε σε ορισμενους το Νια!

Πάτα πάνω στο τικερακι που σου αρεσει απο τις αλλες κοπελες... Μετα ακολουθα τις οδηγιες... Τοση ωρα ψαχνω σε προηγούμενες σελιδες γιατι το ειχα γραψει καπου ανακλυτικα σε μια αλλη κοπελα αλλα τωρα δεν το βρισκω... Γινεται χαμος!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Πάτα πάνω στο τικερακι που σου αρεσει απο τις αλλες κοπελες... Μετα ακολουθα τις οδηγιες... Τοση ωρα ψαχνω σε προηγούμενες σελιδες γιατι το ειχα γραψει καπου ανακλυτικα σε μια αλλη κοπελα αλλα τωρα δεν το βρισκω... Γινεται χαμος!!

Λοιπον πρεπει να κανω copy paste κατι. Το paste που πρεπει να το κανω? παω στο προφιλ μου και πας επεξεργασια υπογραφης και εκει εχει 2 κουτακια.. στο πρωτο κουτακι ή στο δευτερο??

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον πρεπει να κανω copy paste κατι. Το paste που πρεπει να το κανω? παω στο προφιλ μου και πας επεξεργασια υπογραφης και εκει εχει 2 κουτακια.. στο πρωτο κουτακι ή στο δευτερο??

στο μεγαλο περιθωριο... Δεν θυμαμαι αν ειναι το 1ο η το 2ο

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλη σας μερα! Μόλις γράφτηκα στο site και ειπα να μπω στο παρεακι σας αφού γεννάω και εγω τον Φεβραρη! ΠΗΤ εχω 11/2/2012! Έχω ένα κουκλάκι αγοράκι 22 μηνων που υπεραγαπω και περιμένω το 2ο αγοράκι απ'ότι μας είπε! Ο άντρας μου ευελπιστούσε σε μια κορη για να εχουμε ενα και ενα αλλα ακομα ενας γιος μια χαρα είναι! Την Β επιπέδου θα την κάνω στις 3 Οκτωβρίου οπότε και θα το σιγουρέψουμε 10000% αν και μας είπε ότι είναι αγορακι με τα ολα του ;)..

Λοιπον καλώς σας βρήκα, καλή λευτεριά σε όλες μας με υγιεί μωράκια και χαιρομαι που σας βρήκα και θα μπορώ να διασταυρώνω τις απόψεις μου!

γεια σου νια!!!! εγω είμαι η Νίκη από Λευκωσία κι εγώ!!!! καλως σε βρήκαμε!!!!

γεια και σε όλες σας!!!!:P:p:p μόλις μπήκα σπίτι!!!!! Πολυ ζεστή ρε γμτ και σήμερα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Ελευθερία λέγομαι και είμαι από Κρήτη. Χάρηκα:P

KYvKp2.png

5NmIp3.png

βρε κορίτσια θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, εσείς έχετε κάνει μαθήματα ανώδυνου τοκετού; πιστευετε χρειάζονται τα μαθήματα; ποιά η γνώμη σας εσας βρε κοπέλες; εγώ δεν έχω ιδέα από αυτά δεν ξέρω τι να κάνω.:confused::confused::confused::confused:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Κορίτσια απο Λευκωσία ποιο γιατρο εχετε;

Νικη εγω ουτε την πρωτη φορα παρακολουθησα κατι οποτε δεν ξερω αν βοηθούν. Όταν πήγα να γεννήσω ήταν η μαία μαζί μου συνεχώς και μου έλεγε τι έπρεπε να κάνω.

Από μπλέξημο δυστυχώς είμαι άσχετη...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...