Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Και εγώ το ίδιο πρωτόκολλο κάνω με femara. Μου έχει τύχει να βλέπει 3 ωοθηλακια και να είναι 1-2 κενά. Δε ξερω τι φταίει, νομίζω πως μπορεί να οφείλεται σε κακό κύκλο απλά. Έχω κάνει κ εγώ σύνολο 7 ωοληψιες.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

βρε κοριτσια εχω πολλα νευρα!!! εσεις εχετε παρατηρησει αλλαγη? οταν με νευριασει κατι δεν νιωθω οπως παλια που ημουν γενικα πολυ χαλαρη. τωρα φουντωνω κ με πιανει σαν τρεμουλο κατι! χαχαχαχαχχαχα νευρασθενικη λεμε!!!!!

επισης εχω ενα θεματακι με την τουαλετα αλλα καπως ντρεπομαι να το συζητησω....

τελος παντων... εχω πολυ σκληρα.... (καταλαβαινετε) κ ζοριζομαι πολυ να εχμ...τα αποβαλω!!!! φοβαμαι μηπως αυτη η πιεση δεν ειναι καλη για το μωρο...ζοριζομαι παρα πολυ μερικες φορες.. τι να κανω ρε γμτ??? (συγνωμη για το αηδιαστικο του θεματος)

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι το ξερω..Απλα φαντασιονομαι..

Το κακό είναι ό,τι σχηματίζεις μια εικόνα στο μυαλό σου που δεν είναι πάντοτε αυτή που θα ζήσεις. Και αν κάτι αλλάξει από αυτό που έχεις φαντασιωθεί τότε μπορεί να σε πιάσει άγχος. Είναι και η στιγμή τέτοια, οι ορμόνες, το άγχος, δεν ξέρεις και πως να αντιδράσεις.

Εμένα όταν μου πήραν αμέσως τον μικρό να τον εξετάσουν μου κακοφάνηκε πολύ και μέχρι να μου τον φέρουν είχα χάσει 10 χρόνια από την ζωή μου. Έτσι ήξερα πως γινόταν αλλά σε μένα δεν έγινε έτσι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μαργαρίτα ο σίδηρος προκαλεί τρομερή δυσκοιλοιότητα, ιδίως άμα έχεις προιστορία. Η πίεση δεν νομίζω να κάνει κακό στο μωρό, όσο σε σένα. Συζήτησέ το με τον γιατρό σου όταν ξαναπάς μήπως σου αλλάξει τον σίδηρο (αν παίρνεις δηλαδή).

KYvKp2.png

5NmIp3.png

βρε κοριτσια εχω πολλα νευρα!!! εσεις εχετε παρατηρησει αλλαγη? οταν με νευριασει κατι δεν νιωθω οπως παλια που ημουν γενικα πολυ χαλαρη. τωρα φουντωνω κ με πιανει σαν τρεμουλο κατι! χαχαχαχαχχαχα νευρασθενικη λεμε!!!!!

τελος παντων... εχω πολυ σκληρα.... (καταλαβαινετε) κ ζοριζομαι πολυ να εχμ...τα αποβαλω!!!! φοβαμαι μηπως αυτη η πιεση δεν ειναι καλη για το μωρο...ζοριζομαι παρα πολυ μερικες φορες.. τι να κανω ρε γμτ??? (συγνωμη για το αηδιαστικο του θεματος)

Αλλαγη εχω παρατηρησει και εγω..Οχι ακριβως τετοια..Πχ τωρα ειμαι καλα και σε 1 λεπτο κατεβαζω μουτρα..Αλλα φυσιολογικα θα ειναι ρε συ αυτα!Ποσο μαλλον σε εσενα που οτι συπτωμα εγκυμοσυνης υπαρχει το εχεις..Αρα μην ανησυχεις!

Οσο για το αλλο, μαλλον θα παιρνεις σιδηρο ε?Αν ναι, ετσι θα εξηγειτε!Ειναι να το ξεκινησω και εγω σημερα και με προειδοποιησε ο γιατρος οτι θα ειναι πολυ ζορι η κατασταση!Αλλα δεν ξερω αν πρεπει να το ζοριζεις παραπανω..Να σου πω..Μπορει να πω και βλακεια..αλλα γτ δεν κανεις αυτο με την μπατονετα και το λαδακι που κανουν και στα μωρα?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Ειναι φυσιολογικο αυτο με τον σιδηρο που παιρνουμε ρε συ!!! Πες ομως τον γιατρο σου για να σου δωσει κατι που δινουν αλλα δεν θυμαμαι τι... Γιατι μπορει αλλιώς να σου προκαλεσει αιμορροΐδες! Μην το αφηνεις και ζοριζεσαι!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

καλημερουδιααααααααααααααααα

πηρα τον μικρο στο σχολειο ηταν λιγο μπερδεμενος γιατι δεν ηξερε κανενα αλλα ηταν και πολυ ηρεμος με χαιρετησε και μου ειπε να φυγω!!η διασκαλα που τον επιασε ειναι πολυ καλη ελπιζω να εχουμε μια καλη σχολικη χρονια η ωρα 1.05 θα σχολασει θα παω να τον πιασω!!!!

εσεις τι κανετε?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Το κακό είναι ό,τι σχηματίζεις μια εικόνα στο μυαλό σου που δεν είναι πάντοτε αυτή που θα ζήσεις. Και αν κάτι αλλάξει από αυτό που έχεις φαντασιωθεί τότε μπορεί να σε πιάσει άγχος. Είναι και η στιγμή τέτοια, οι ορμόνες, το άγχος, δεν ξέρεις και πως να αντιδράσεις.

Εμένα όταν μου πήραν αμέσως τον μικρό να τον εξετάσουν μου κακοφάνηκε πολύ και μέχρι να μου τον φέρουν είχα χάσει 10 χρόνια από την ζωή μου. Έτσι ήξερα πως γινόταν αλλά σε μένα δεν έγινε έτσι.

Ναι..βεβαια επειδη ειμαστε εγκυουλες, οσο σε κακο και αν βγαινει στο τελος, δεν γινεται να μην ονειρευομαστε..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Ειναι φυσιολογικο αυτο με τον σιδηρο που παιρνουμε ρε συ!!! Πες ομως τον γιατρο σου για να σου δωσει κατι που δινουν αλλα δεν θυμαμαι τι... Γιατι μπορει αλλιώς να σου προκαλεσει αιμορροΐδες! Μην το αφηνεις και ζοριζεσαι!!

εχω και εγω το ιδιο θεμα και ο γιατρος μου ειπε να παιρνω dufalac αλλα δεν με πιανει και πολυ ρωτα τον γιατρο σου μπορει να σου δωσει κατι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αλλαγη εχω παρατηρησει και εγω..Οχι ακριβως τετοια..Πχ τωρα ειμαι καλα και σε 1 λεπτο κατεβαζω μουτρα..Αλλα φυσιολογικα θα ειναι ρε συ αυτα!Ποσο μαλλον σε εσενα που οτι συπτωμα εγκυμοσυνης υπαρχει το εχεις..Αρα μην ανησυχεις!

Οσο για το αλλο, μαλλον θα παιρνεις σιδηρο ε?Αν ναι, ετσι θα εξηγειτε!Ειναι να το ξεκινησω και εγω σημερα και με προειδοποιησε ο γιατρος οτι θα ειναι πολυ ζορι η κατασταση!Αλλα δεν ξερω αν πρεπει να το ζοριζεις παραπανω..Να σου πω..Μπορει να πω και βλακεια..αλλα γτ δεν κανεις αυτο με την μπατονετα και το λαδακι που κανουν και στα μωρα?

κοριτσια δεν παιρνω ακομα σιδηρο!!!!! δηλαδη θα επρεπε? κ δηλαδη οταν παρω τι θα γινει????? θα γινουν πετρες??

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

κοριτσια δεν παιρνω ακομα σιδηρο!!!!! δηλαδη θα επρεπε? κ δηλαδη οταν παρω τι θα γινει????? θα γινουν πετρες??

εγω παιρνω δυο την μερα για αυτο το παθαινω αυτο!!!να το πεις στο γιατρο σου!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδιααααααααααααααααα

πηρα τον μικρο στο σχολειο ηταν λιγο μπερδεμενος γιατι δεν ηξερε κανενα αλλα ηταν και πολυ ηρεμος με χαιρετησε και μου ειπε να φυγω!!η διασκαλα που τον επιασε ειναι πολυ καλη ελπιζω να εχουμε μια καλη σχολικη χρονια η ωρα 1.05 θα σχολασει θα παω να τον πιασω!!!!

εσεις τι κανετε?

Καλη αρχη εφακηηηη!!!!!:P:p

Μολις πηρα κ εγω το σιδηρο..Hemafer λεγεται..!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Ειχες κ πριν την εγκυμοσυνη δυσκοιλιοτητα?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Δεν παιρνεις σίδηρο??:confused::confused:

Αχ δεν ξερω..Γενικα μπορει η εγκυμοσυνη να φερει δυσκοιλιοτητα ,αλλά ρωτα τον γιατρο σου παρτον τηλ ρε συ!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μαργαρίτα εγώ ξεκίνησα τον σίδηρο 17 εβδομάδων ακριβώς γιατί είχα πολλές ναυτίες και για να μην χειροτερέψουν δεν μου έδωσε νωρίτερα. Αυτό είναι σαν αποτέλεσμα να πέσει πολύ βέβαια ο αιματοκρίτης αλλά εγώ ξεκίνησα με χαμηλό, 34 και κάτι είχαν δέιξει πο πρώτες εξετάσεις λόγω θηλασμού.

Μετά την αυχενική συνηθίζεται να δίνουν αλλά δεν είναι και κανόνας.

Η εγκυμοσύνη από μόνη της λόγω των ορμονών προκαλεί περιορισμένη κινητικότητα στο έντερο άρα και δυσκοιλιότητα. Ο σίδηρος τείνει να χειροτερεύει την κατάσταση αλλά όχι πάντα. Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον σίδηρο και δεν είδα καμιά αλλαγή.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα Εφάκη. Σε 2-3 μέρες θα έχει προσαρμοστεί ο γιος σου. Η αγωνία είναι περισσότερη δική σου μάλλον.

Βούλα να ονειρεύεσαι κορίτσι μου, περνάμε την ομορφότερη φάση της ζωής μας...Όταν τελιώσει αυτή η φάση θα δέιτε πόσο θα την νοσταλγείται και ας έχουμε ανησυχίες και προβληματάκια τώρα...Απλά επειδή το έχω ζήσει το έργο λέω ορισμένα πράγματα. Αν ενοχλούν το κόβω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...