Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα σας!!!

Μινακι τι εγινε?Εκλεισες ραντεβου?

Μαργαριτα,αμα θελεις να το δεις και δεν μπορεις να περιμενεις, κλεισε ραντεβου πιο νωρις!Αλλωστε για να το νιωσεις, πρεπει να εισαι χαλαρη..Οποτε πανε να σου φυγει το αγχος αν και ολα καλα ειναι!!:P

Σημερα δεν ειμαι και πολυ καλα!Εχω πονοκεφαλο και νιωθω αρρωστη!Ειδα και ενα βιντεο με φυσιολογικες γεννες..:shock::shock:Ειχα ξαναδει αλλα αυτο με φρικαρε τελειως!!Σπλανταξα και στο κλαμμα!

ναι εκλεισα 3/10!! τι τα θες τετοια βιντεο? βιαζεσαι να γεννησεις??? θα σε μαλωσω μην τα βλεπεις αγαπη μου ετσι κι αλλιως καθε γυναικα ειναι διαφορετικη και καθε γεννα το ιδιο

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαργαρίτα να πας για υπέρηχο αν ανησυχείς αλλά η ανησυχία και η ανυπομονησία είναι φυσιολογική.

Βούλα γιατί πλάνταξες καλέ? Είναι μια φυσιολογική διαδικασία αλλά συμφωνώ και εγώ, μην βλέπεις τέτοια για΄τι μόνο άγχος προσθέτουν. Όλα αυτά που βλέπεις μπορεί να μην έχουν καμιά σχέση με τον δικό σου τοκετό.

Καλημέρα Μινάκι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μαργαρίτα να πας για υπέρηχο αν ανησυχείς αλλά η ανησυχία και η ανυπομονησία είναι φυσιολογική.

Βούλα γιατί πλάνταξες καλέ? Είναι μια φυσιολογική διαδικασία αλλά συμφωνώ και εγώ, μην βλέπεις τέτοια για΄τι μόνο άγχος προσθέτουν. Όλα αυτά που βλέπεις μπορεί να μην έχουν καμιά σχέση με τον δικό σου τοκετό.

Καλημέρα Μινάκι!

Φρικαρα ετσι που τα ειδα αλλα το θεωρω κατι φυσιολογικο..και κατι που οσο πονο και να τραβας εκεινη την ωρα..οταν το παιρνεις αγκαλιτσα, ολα τα ξεχνας!!

Σπλανταζω την ωρα που το παιρνουν στην αγκαλια....Αχ, αυτο το βιντεο εχει ολων των ειδων γεννες, μεχρι και στο νερο..Να τωρα εβλεπα μια και παλι μεπηραν τα ζουμια!!Ειναι και οι ορμονες..:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Μινάκι βρήκες και όνομα για το κοριτσάκι σου? Μπράβο με το καλό!

Βούλα μην κοιτάς τέτοια λέμε! Εμ εχθές που σου έλεγα πως είναι βαρύ θέαμα για έναν άντρα με αποπήρες...Άμα δεν το έχεις ζήσει δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάμε...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα σας!!!

Μινακι τι εγινε?Εκλεισες ραντεβου?

Μαργαριτα,αμα θελεις να το δεις και δεν μπορεις να περιμενεις, κλεισε ραντεβου πιο νωρις!Αλλωστε για να το νιωσεις, πρεπει να εισαι χαλαρη..Οποτε πανε να σου φυγει το αγχος αν και ολα καλα ειναι!!:P

Σημερα δεν ειμαι και πολυ καλα!Εχω πονοκεφαλο και νιωθω αρρωστη!Ειδα και ενα βιντεο με φυσιολογικες γεννες..:shock::shock:Ειχα ξαναδει αλλα αυτο με φρικαρε τελειως!!Σπλανταξα και στο κλαμμα!

Βρε Βουλα μου τι τα βλεπεις αυτα???? λες και θα την γλιτωσουμε αν τα δουμε!!!! εγω μια φορα ειχα δει πριν χρονια κ ειχα παθει σοκ! ας το καλο μου κ οτι ειναι να ερθει θε να ρθει. δεν θα σε βοηθησει πουθενα να βλεπεις τετοια! ασε που δεν ξερεις ποσο θα ανυπομονεις εκεινη την ωρα να δεις το μωρο σου κ το τι θα μπορεις να αντεξεις.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ναι εκλεισα 3/10!! τι τα θες τετοια βιντεο? βιαζεσαι να γεννησεις??? θα σε μαλωσω μην τα βλεπεις αγαπη μου ετσι κι αλλιως καθε γυναικα ειναι διαφορετικη και καθε γεννα το ιδιο

τωρα ειδα το μνμ σου!ααα κοντευεις...!!!με το καλο..σε ποια εβδ θα εισαι?εμενα 23η μου εκλεισε!

ρεεε μ'αρεσει να τις βλεπω να τα παιρνουν αγκαλιτσα και με φανταζομαι και εμενα ετσι..και ναι βιαζομαι να γεννησω αν και τελικα ειναι οι τελευταιοι 5 μηνες ξεγνοιασιας!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Βούλα μην κοιτάς τέτοια λέμε! Εμ εχθές που σου έλεγα πως είναι βαρύ θέαμα για έναν άντρα με αποπήρες...Άμα δεν το έχεις ζήσει δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάμε...

ναι τα ειχαμε βρει τα ονοματα και για αγορακι και για κοριτσακι το πρωτο ειναι της πεθερας μου:mad: γιατι η μικρουλα μου εχει το ονομα της μαμας μου:-P

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

τωρα ειδα το μνμ σου!ααα κοντευεις...!!!με το καλο..σε ποια εβδ θα εισαι?εμενα 23η μου εκλεισε!

ρεεε μ'αρεσει να τις βλεπω να τα παιρνουν αγκαλιτσα και με φανταζομαι και εμενα ετσι..και ναι βιαζομαι να γεννησω αν και τελικα ειναι οι τελευταιοι 5 μηνες ξεγνοιασιας!

22η θα ειμαι και θα δουμε αν τελικα θα κανω και την αμνιο

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Βρε Βουλα μου τι τα βλεπεις αυτα???? λες και θα την γλιτωσουμε αν τα δουμε!!!! εγω μια φορα ειχα δει πριν χρονια κ ειχα παθει σοκ! ας το καλο μου κ οτι ειναι να ερθει θε να ρθει. δεν θα σε βοηθησει πουθενα να βλεπεις τετοια! ασε που δεν ξερεις ποσο θα ανυπομονεις εκεινη την ωρα να δεις το μωρο σου κ το τι θα μπορεις να αντεξεις.

Καλε δεν με τρομαζει ο πονος που βλεπω..Αυτο ξερω οτι θα το περασω οπως και αν εχει, εκτος και αν παω για καισαρικη..Τα βλεπω γιατι με συγκινουν..Δε λεω..μαζοχα ειμαι!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

22η θα ειμαι και θα δουμε αν τελικα θα κανω και την αμνιο

Και εσενα προς το τελος σου εκλεισε..Αλλα εισαι πιο προχωρημενη εγκυμοσυνη!Εγω εχω ακομα μεχρι τις 19/10..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Τελοσπάντων αν νιώθεις καλά να τα βλέπεις:)

Εγώ ποτέ δεν είδα και ποτέ δεν το επιδίωξα. Αλλά και να το είχα κάνει δεν βλέπεις κάτι σημαντικό...Το τι νιώθεις εκείνη την ώρα που το ζεις εσύ. Χάνει η διαδικασία στο βίντεο. Με το καλό να έρθει εκείνη η ώρα για όλες μας.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...