Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάρες επιτελους μπήκααααααααααααα! Δεν μπορουσα τοσο καιρο να μπω στο καφε κ τελικα τα καταφερα!

Λοιπον να καλωσορισω τις καινουργιες με το καλο τα μπεμπε σας!

Τα νεα μου (για οσες δεν το ειδαν στο φεις)...περιμενουμε κ αλλο κοριτσακι....απιστευτο!!!! Ειμαι πολυ χαρουμενη...οεο! Ο αντρας μου επαθε ενα μικρο εγκεφαλικο κ 2 ο πεθερος μου που ακομη πιστευει οτι μπορει να εχει γινει κ λαθος στον υπερηχο....χαχαχαχα....αμ δε!

Αλλα νεα ειχα τις μικρες με ιωση κ ειχαν πυρετο μεχρι 39 αλλα κρατησε ενα 24ωρο στην μια μου κ ενα 48ωρο στην αλλη. Αυτα.....Μου λειψατε! Αν εχει γινει κατι συνταρακτικο πειτε μου.....!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Ελα βρε Blu blu που χαθηκες τοσο καιρο? περιμενεις κ αλλο κοριτσακι????? απιστευτο!!!! πολυ πολυ χαιρομαι για σενα κοπελα μου! πως αισθανεσαι? εγω σιγα σιγα καλυτερα! σημερα δεν ειχα κ ναυτια!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ελα βρε Blu blu που χαθηκες τοσο καιρο? περιμενεις κ αλλο κοριτσακι????? απιστευτο!!!! πολυ πολυ χαιρομαι για σενα κοπελα μου! πως αισθανεσαι? εγω σιγα σιγα καλυτερα! σημερα δεν ειχα κ ναυτια!

Ναι κ αλλο κοριτσάκι...δεν το πιστευω....!!!! Ψαχνω ονοματακι, αφου καλυψα κ τις δυο γιαγιαδες με τις διδυμουλες! Χαιρομαι που εισαι καλυτερα, απο εδω κ περα θα δεις θα εισαι πολυ καλα, πιστευω γενικα οτι το 2ο τριμηνο ειναι πιο καλο.Εσυ εμαθες φυλο;

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Διαφημίσεις

Ναι κ αλλο κοριτσάκι...δεν το πιστευω....!!!! Ψαχνω ονοματακι, αφου καλυψα κ τις δυο γιαγιαδες με τις διδυμουλες! Χαιρομαι που εισαι καλυτερα, απο εδω κ περα θα δεις θα εισαι πολυ καλα, πιστευω γενικα οτι το 2ο τριμηνο ειναι πιο καλο.Εσυ εμαθες φυλο;

οχι δεν εμαθα ακομα! αργοτερα!!! ναι κ εγω ελπιζω να ειμαι καλυτερα για να το ευχαριστηθω κ λιγο!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ποτε εχεις ξανα ραντεβου με τον γιατρο σου;

Εμενα το μονο που με ενοχλει ειναι μια ασχημη γευση που εχω ωρες ωρες απο το στομαχι μου. Εκεινη την ωρα θελω να μασαω τσιχλες με γευση φρουτου, αντε κ κανενα γλυκο γιατι σε αυτην την εγκυμοσυνη ολο αλμυρα τρωω.

8GTIp3.png

Κοριτσάρες επιτελους μπήκααααααααααααα! Δεν μπορουσα τοσο καιρο να μπω στο καφε κ τελικα τα καταφερα!

Τα νεα μου (για οσες δεν το ειδαν στο φεις)...περιμενουμε κ αλλο κοριτσακι....απιστευτο!!!! Ειμαι πολυ χαρουμενη...οεο! Ο αντρας μου επαθε ενα μικρο εγκεφαλικο κ 2 ο πεθερος μου που ακομη πιστευει οτι μπορει να εχει γινει κ λαθος στον υπερηχο....χαχαχαχα....αμ δε!

Αλλα νεα ειχα τις μικρες με ιωση κ ειχαν πυρετο μεχρι 39 αλλα κρατησε ενα 24ωρο στην μια μου κ ενα 48ωρο στην αλλη. Αυτα.....Μου λειψατε! Αν εχει γινει κατι συνταρακτικο πειτε μου.....!

Mπραβο Ευα μου!!Τελεια νεα...3ο κοριτσακι ε? Θα εχει τρελαθει ο συζυγος απο την χαρα του...!Πως τα πας γενικως ? Ξεκινησες μαθηματα?

Εγω κατι λιγα ετσι για να απασχολουμαι λιγο...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Kαλημερα!!!

Ωραια τα νεα σου blu blu!!3 κοριτσακια..τελεια!!!

Περαστικα στις μικρουλες σου!:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Χθες το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου καλα..Ολο ξυπνουσα και δεν ηξερα τι μου εφταιγε!!

Αφηστε που ολο σκεφτομουν πραγματα για το μωρο..

Οπως για παραδειγμα τι θα πρεπει να κανω αν σταματησει να αναπνεει ή πως θα κανω το πρωτο του μπανιο ή πως θα κοψω τα νυχια του!!Πρωταρες..τι να κανεις!!Ευτυχως βρηκα κατι βιντεακια και παιρνω κανενα μαθημα..Για οσες ενδιαφερονται..

http://www.youtube.com/watch?v=I7LxgoeGnCM

http://www.fisher-price.com/gr/parentingsolutions/article_view.asp?articleid=321015&CatId=26680&CatName=%CE%A6%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B1+%CE%9D%CE%B5%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85&pId=&catCode=PS_NbnCr

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Πώς είστε σήμερα?

Blublu με το καλό και η τρίτη Πριγκίπισσα! 3 κόρες - 4 γυναίκες ποιος στην χάρη του άντρα σου. Όσο για τον πεθερό να του πεις ό,τι τα παιδιά τα κάνουμε για εμάς, όχι για εκείνους. Ορίστε μας!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα κοριτσια! μωρε με εχει πιασει μια ανησυχια (ανυπομονησια περισσοτερο) και θελω να δω το μωρακι μου....δεν το αισθανομαι ακομα κ με πιανει ανασφαλεια...εσεις οι περισσοτερε το εχετε νιωσει..οι υπολοιπες το παθαινετε αυτο? εχω 15 μερες να το δω κ ηδη θελω να κανονισω υπερηχο.. τι λετε?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα κοριτσια! μωρε με εχει πιασει μια ανησυχια (ανυπομονησια περισσοτερο) και θελω να δω το μωρακι μου....δεν το αισθανομαι ακομα κ με πιανει ανασφαλεια...εσεις οι περισσοτερε το εχετε νιωσει..οι υπολοιπες το παθαινετε αυτο? εχω 15 μερες να το δω κ ηδη θελω να κανονισω υπερηχο.. τι λετε?

αυτην την ανησυχια την εχω κι εγω γιατι ακομα δεν το αισθανομαι συνεχεια θα περασει να μην αγχωνεσαι μονο και αν νιωθεις οτι πρεπει να πας να το δεις τοτε να πας

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Καλημερα σας!!!

Μινακι τι εγινε?Εκλεισες ραντεβου?

Μαργαριτα,αμα θελεις να το δεις και δεν μπορεις να περιμενεις, κλεισε ραντεβου πιο νωρις!Αλλωστε για να το νιωσεις, πρεπει να εισαι χαλαρη..Οποτε πανε να σου φυγει το αγχος αν και ολα καλα ειναι!!:P

Σημερα δεν ειμαι και πολυ καλα!Εχω πονοκεφαλο και νιωθω αρρωστη!Ειδα και ενα βιντεο με φυσιολογικες γεννες..:shock::shock:Ειχα ξαναδει αλλα αυτο με φρικαρε τελειως!!Σπλανταξα και στο κλαμμα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...