Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ουψ δεν το σκεφτομουνα έτσι...... θεαματικο το ήθελα τελικα θριλερ κατεληξε:P:p:p:p

χα χα χα ναι!! :D:D:D

Καλα το τι βαρεμαρα εχω δεν λεγεται... Αν βγω αποτομα θα ειναι γιατι εφυγα για καφε!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

χα χα χα ναι!! :D:D:D

Καλα το τι βαρεμαρα εχω δεν λεγεται... Αν βγω αποτομα θα ειναι γιατι εφυγα για καφε!!

κι εγω βαρίεμαι και δεν έχω και παρέα να παω και για καφε:-(:-(

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Αααα και μολις ξυπνησα, καθομουν ανασκελα και ενιωσα την μπουμπου!!!:P

Ειμαι 1000 τα % σιγουρη οτι ηταν αυτη!Και αυτη τη φορα την ενιωσα ακριβως στο κεντρο..:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Αααα και μολις ξυπνησα, καθομουν ανασκελα και ενιωσα την μπουμπου!!!:P

Ειμαι 1000 τα % σιγουρη οτι ηταν αυτη!Και αυτη τη φορα την ενιωσα ακριβως στο κεντρο..:P

αυτή ήταν, κι εγω το ενιωθα το μωρακι οταν ημουν 16 εβδομάδων... θα τη νοιωθεις καθημερινα μην φοβασε :D:D:D:D

yiORT7o.jpgwYStp3.png

αυτή ήταν, κι εγω το ενιωθα το μωρακι οταν ημουν 16 εβδομάδων... θα τη νοιωθεις καθημερινα μην φοβασε :D:D:D:D

Ειμαι πολυ χαρουμενη που τελικα δεν χαϊδευα το εντερο μου!!:P

Τι μερα ερχεται ο καλος σου?ή δεν ξερεις ακομα?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Ειμαι πολυ χαρουμενη που τελικα δεν χαϊδευα το εντερο μου!!:P

Τι μερα ερχεται ο καλος σου?ή δεν ξερεις ακομα?

όχι ξέρω ξέρω φυσικα:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p.... αφου τα κλείσανε πότε θα έρθουν πίσω πριν πάνε....

έρχεται σε μια εβδομάδα συγκεκριμένα θα ξημερώνει Πέμπτη..... θα πάμε με το πεθερό μου να τους πάρουμε:-):smile:..... αχ περιμένω τη στιγμή:):):):)!!!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

όχι ξέρω ξέρω φυσικα:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p.... αφου τα κλείσανε πότε θα έρθουν πίσω πριν πάνε....

έρχεται σε μια εβδομάδα συγκεκριμένα θα ξημερώνει Πέμπτη..... θα πάμε με το πεθερό μου να τους πάρουμε:-):smile:..... αχ περιμένω τη στιγμή:):):):)!!!!!

πω πω!!σε νιωθω...εχεις πολυ καιρο να τον δεις!!!θα δει και την κοιλιτσα σου που φουσκωσε..:P:p

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

πω πω!!σε νιωθω...εχεις πολυ καιρο να τον δεις!!!θα δει και την κοιλιτσα σου που φουσκωσε..:P:p

ναι...... και νιώθω ότι τώρα τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο καλύτερα από πριν..... γιατί εχουμε καιρό να ειδωθούμε, και έχουμε και τις προετοιμασίες για το μωρο και τρελαίνομαι:P:p:p:p:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...