Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα @Neverstop θα παρω κ εγώ μου φαινεται κολπικά εκτος από το στόμα,κ την αντιβίωση μαζί πιστευω κάτι να γίνει.Προβιοτικά παίρνεις μέχρι την μεταφορά;Βιοψία δεν είναι κάπως ίδιο η όχι με το μικροβιωμα;

Δεν θυμάμαι μέχρι πότε πήρα ακριβώς, αλλά στο τέλος έπαιρνα ένα μόνο κ το σταμάτησα κι αυτό πριν τη μεταφορά. Η βιοψία ενδομητρίου έδειχνε μόνο αν έχω χρόνια ενδομητριτιδα, όχι μικρόβια.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοριτσια ειδα διαβασα σε ενα βιβλιο εγκυμοσυνης οτι τα τριμηνα αλλαζουν καθε 12 εβδομαδες. ειχαμε πει καπου οτι αλλαζουν απο την 13 εβδομαδα η κανω λαθος? παντως και το παρεντς λεει "πρωτο τριμηνο 1η-12η εβδομαδα!

οποτε πχ εσυ φουσκιτσα εχεις μπει στο δευτερο εδω και μια εβδομαδα κ 6 μερες? σωστα?

Άλλα site λένε ότι στο δεύτερο τρίμηνο μπαίνεις στην 14 βδομάδα... Ξέρω κι εγώ μωρέ???? Εγώ λέω οτι είμαι στον 4ο! Υποθέτω δηλ οτι μπήκα στον 4ο απο την 13η βδομαδα..

Εσύ σε ποιον μήνα υποτίθεται είσαι?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άλλα site λένε ότι στο δεύτερο τρίμηνο μπαίνεις στην 14 βδομάδα... Ξέρω κι εγώ μωρέ???? Εγώ λέω οτι είμαι στον 4ο! Υποθέτω δηλ οτι μπήκα στον 4ο απο την 13η βδομαδα..

Εσύ σε ποιον μήνα υποτίθεται είσαι?

ειμαι στον δευτερο και μπαινω στον τριτο στις 5 αυγουστου. μακαρι να πανε ολα καλα....

εννοειται εισαι στον 4ο!! το θεμα ειναι μπηκες την 12 η την 13???? η την 14???

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Σας πετυχα!!!!Γιουπι!!!!

Κριμα για τα ψωνοα βρε Margo!

Βρε κοριτσια εχω να παω σε 2 βαφτισεις κ 1 γαμο τον Σεπτεμβρη κ δεν ξερω τι να βάλω. Θα μου πειτε εχω καιρο αλλα προβληματιζομαι γιατι ειμαι σαν το γαλα ενω ολοι εχουν μαυρισει εγω δεν εχω προλαβει να παω για μπάνια,τα μπουτακια μου φαινεται σαν να εχουν παχυνουν....οχι σαν τεσπα! Ακομη δεν μπορω να βαλω τακουνάκι γιατι φοβαμαι για συσπασεις κ κουραζομαι, ενω οι πλατφορμες μου φαινονται βαριες! Λετε να παρω κανενα μακρυ φορεμα ή καμια ολοσωμη φορμα? Απο παπουτσια?

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Σας πετυχα!!!!Γιουπι!!!!

Βρε κοριτσια εχω να παω σε 2 βαφτισεις κ 1 γαμο τον Σεπτεμβρη κ δεν ξερω τι να βάλω. Θα μου πειτε εχω καιρο αλλα προβληματιζομαι γιατι ειμαι σαν το γαλα ενω ολοι εχουν μαυρισει εγω δεν εχω προλαβει να παω για μπάνια,τα μπουτακια μου φαινεται σαν να εχουν παχυνουν....οχι σαν τεσπα! Ακομη δεν μπορω να βαλω τακουνάκι γιατι φοβαμαι για συσπασεις κ κουραζομαι, ενω οι πλατφορμες μου φαινονται βαριες! Λετε να παρω κανενα μακρυ φορεμα ή καμια ολοσωμη φορμα? Απο παπουτσια?

Εγώ πάντως είχα πάρει ένα μακρύ φορεματάκι απο το BSB αρκετό καιρό πριν και με βολεύει... Και σήμερα που έχω γάμο αυτό θα βάλω... Είναι απο αυτά που ανοίγουν απο το στήθος και κάτω και γίνονται ριχτά.!Μια χαρά με βγάζει απο τις υποχρεώσεις!!! Και ε΄να ακόμα πιο κοντό πάλι στην ιδία φιλοσοφία απο το BSB πάλι!! Δεν νομίζω οτι χρειάζονατι ρούχα εγκυμοσύνης ακόμα! Μόνο ένα σορτς εγκυμοσ. πήρα απο το Benneton λινό και μου βγήκε χάλια!!! Σαν να μάλλιασε φαίνεται!! Και το έβαλα μόνο λίγο.

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Σας πετυχα!!!!Γιουπι!!!!

καλημεραα!!! μπορεις να βαλεις ενα φορεματακι απο αυτα που ειναι στενα στο στηθος και μετα ειναι ριχτα. ειναι πολυ της μοδας κ κολακευουν (εμενα τουλαχιστον που ειμαι και ολιγον αφρατουτσικη). εσυ βεβαια εισαι αδυνατουλα αν θυμαμαι. αλλα αν δεν θες να φαινεται καθολου η κοιλια ειναι η τελεια λυση! κ βγαινουν κ σε μακρια κ σε κοντα.

παπουτσια μπορεις να βαλεις ενα πολυ καλο σανδαλι σε φλατ, η καμια πλατφορμα ανετη που δινει υψος χωρις να κουραζει.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

καλημεραα!!! μπορεις να βαλεις ενα φορεματακι απο αυτα που ειναι στενα στο στηθος και μετα ειναι ριχτα. ειναι πολυ της μοδας κ κολακευουν (εμενα τουλαχιστον που ειμαι και ολιγον αφρατουτσικη). εσυ βεβαια εισαι αδυνατουλα αν θυμαμαι. αλλα αν δεν θες να φαινεται καθολου η κοιλια ειναι η τελεια λυση! κ βγαινουν κ σε μακρια κ σε κοντα.

παπουτσια μπορεις να βαλεις ενα πολυ καλο σανδαλι σε φλατ, η καμια πλατφορμα ανετη που δινει υψος χωρις να κουραζει.

Οκ τα ίδια φορέματα προτείναμε και οι δύο!!! χα χα χα

Εμείς οι αφρατούλες ξέρουμε... :D:D:D:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ευχαριστω στυλιστριες μου! Θα βγω στην αγορα απο βδομάδα να κανω μια ερευνα τωρα που εχει εκπτωσεις!!!

Καλα ε διαβαζα πριν λιγο στο παρεντς στην ενοτητα σχεσεις το θεμα: ανησυχω οτι ο συντροφος μου θα καταστραφει....διαβαστε το, θα σοκαριστειτε απο την εξελιξη!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Καλημερα κοριτσακια!Δεν χρειαζετι να πω την γνωμη μου για τα ρουχα της BLUBLU γιατι με καλυψανε οι κοπελες.Καλε στυλιστριες επρεπε να γινετε!!!

Μargo μου τωρα μου εχει ανοιξει η ορεξη ασχημα,αν ετρωγα ετσι και πριν θα ημουνα 200 κιλα............και βαλε!

Οσον αφορα τα τριμηνα της εγκυμοσυνης.Το πρωτο ξεκιναει απο 1-13η βδομαδα,το δευτερο απο 14-27η και το τριτο 28-40η.

Αν ειχε 12 εβδομαδες το καθε τριμηνο τοτε οι βδομαδες της κυησης θα ητανε 36 και οχι 40.Απλα καθε μηνας δεν εχει παντα 4 βδομαδες,καποιοι εχουν 5 βδομαδες,γιαυτο αλλαζουν και οι αριθμοι των βδομαδων.Κοιταξτε ενα ημερολογιο και μετρηστε τις. πχ. ο πρωτος και δευτερος μηνας αποτελειτε απο 4 βδομαδες,ο τριτος απο 5 βδομαδες,ο τεταρτος απο 4,ο πεμπτος απο 5,ο εκτος απο 5,ο εβδομος απο 4,ο ογδοος απο 5,και ο ενατος απο 4 και τσουπ..........βγηκε το ζουζουνι!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ευχαριστω στυλιστριες μου! Θα βγω στην αγορα απο βδομάδα να κανω μια ερευνα τωρα που εχει εκπτωσεις!!!

Καλα ε διαβαζα πριν λιγο στο παρεντς στην ενοτητα σχεσεις το θεμα: ανησυχω οτι ο συντροφος μου θα καταστραφει....διαβαστε το, θα σοκαριστειτε απο την εξελιξη!

Το διαβασα χθες το βραδυ και συγχυστικα.Με τον καραγκιοζη............

Αλλα δεν φταιει αυτος,η κοπελια φταιει που δεν τον ξεβρακωσε στην πλατεια να γελανε και οι πεθαμενοι!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Καλα κ ειναι εγκυος 10 βδομάδων κ δεν πηρε χαμπάρι????

Μηπως βρωμάει η δουλεια κ ειναι φεικ η ιστορια? Που μακαρι να ειναι ψευτικη γιατι αλλιως τι να πω γι αυτην την κοπελα.....κριμα!

8GTIp3.png

Το διαβασα χθες το βραδυ και συγχυστικα.Με τον καραγκιοζη............

Αλλα δεν φταιει αυτος,η κοπελια φταιει που δεν τον ξεβρακωσε στην πλατεια να γελανε και οι πεθαμενοι!

αχχαχαχαχαχαχα....καλοοοοο θα του χρειαζοταν ειναι η αληθεια!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

γεια σας και παλι!! να σας ρωτησω κατι? σημερα εχει γενεθλια ο αντρας μου και για εκπληξη του εφτιαξα το μοναδικο γλυκο που τρωει-μισει τα γλυκα ο τυχερος. κατι σαν κορμος σοκολατας ειναι και εβαλα 5-6 κουταλιες κονιακ μεσα. ο αντρας μου λεει οτι δεν κανει να φαω αλλα εγω αυτο το γλυκο θυμαμαι οτι το ετρωγα απο μικρο κοριτσακι - το αλκοολ ειναι λιγο σε καθε κομματι! εξαλλου δεν θα το φαω κ ολο μαζι! εσεις τι λετε??

BJVqp3.png

γεια σας και παλι!! να σας ρωτησω κατι? σημερα εχει γενεθλια ο αντρας μου και για εκπληξη του εφτιαξα το μοναδικο γλυκο που τρωει-μισει τα γλυκα ο τυχερος. κατι σαν κορμος σοκολατας ειναι και εβαλα 5-6 κουταλιες κονιακ μεσα. ο αντρας μου λεει οτι δεν κανει να φαω αλλα εγω αυτο το γλυκο θυμαμαι οτι το ετρωγα απο μικρο κοριτσακι - το αλκοολ ειναι λιγο σε καθε κομματι! εξαλλου δεν θα το φαω κ ολο μαζι! εσεις τι λετε??

Σόρρυ που παρεμβαίνω στο καφέ σας...αλλά θα σου έλεγα να μην το φας επειδή το αυγό που βάζεις στον κορμό είναι ωμό να φανταστώ...Αν θυμάμαι καλά, τα χτυπάς όλα τα υλικά κ μετά πάει ψυγείο, σωστά? Για σαλμονέλα κλπ το λέω...

Και εγώ το στερήθηκα πολύ πέρσι αυτό το γλυκό κ το έτρωγα επίσης από πολύ μικρή, καθώς το έφτιαχνε η γιαγιά μου απίστευτα γευστικό! Γιάμιιιι!

Να φανταστείς ακόμα ωμό αυγό δν έχω φάει, μήπως κ πειράξει το μπέμπη μου...παρόλο που είναι σχεδόν 5 μηνών.

Αυτή είναι η άποψή μου...από εκεί κ πέρα εσύ επιλέγεις! Ξέρω είναι δύσκολο να αντισταθείς...

Πέρσι τέτοιο καιρό ήμουν περίπου όσων εβδομάδων είστε κ εσείς κορίτσια, γι'αυτό σας χαζεύω! Με το καλό να γεννήσετε υγιέστατα κ καλότυχα μωράκια!

Αν έχετε κάποια απορία, στη διάθεσή σας...

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...